2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bende dün ilk defa bebeğimi hissettim. Uçaktaydık sonunda kendini hissettirebildi kuzum. Ankara ya geldim. Buradan kadın doğuma randevu aldım ama ayrıntılı ultrason demedim söylemem gerekir miydi sizce?
Evet canım ayrıntılı ultrason demeliydin. Hem ona göre doktor veriyorlar hemde ona göre doktorun randevu saati ayarlanıyor. Bu söylediğim özel hastane için devlette nasıl işler bilmiyorum.

Ay çok hoşsun yaa çok tatlısın. Ben hayatta öyle bir kadın olamadım. Birden kedi gibi sirnassam adam kafayı mı yemiş bu der herhalde

Ay çok hoşsun yaa çok tatlısın. Ben hayatta öyle bir kadın olamadım. Birden kedi gibi sirnassam adam kafayı mı yemiş bu der herhalde
Canım benim sağol sende çok tatlısın Ben küçüklükten beri böyleyim. Annemide hiç rahat bırakmazdım. Devamlı bir öpme,mıncırma,sırnaşma derdi. Birşey olmaz kız at suçu hormonlara sırnaz azıcık.

Ay bu ben

Yaaa ben de hissetmek istiyorum Ama anlayabilecek miyim ki acaba

Bende endişe ediyordum hep. Gaz gibi çok kıpırtılarım oluyor benim. Ama dün uçaktayken aynı noktadan 3 kere çok garip bir şey oldu. Kesin bebiş dedim bu diğerlerinden farklıydı. İnşallah sende hissedeceksin çok az kaldı.

Evet canım ayrıntılı ultrason demeliydin. Hem ona göre doktor veriyorlar hemde ona göre doktorun randevu saati ayarlanıyor. Bu söylediğim özel hastane için devlette nasıl işler bilmiyorum.

O zaman tekrar aramam gerekecek canım. Birde ayrtıntılıda rahim boyu her doktor ölçüyor mu acaba.?

Bebegim Allah yardımcınız olsun hayirla sonuçlansın insallah

Arkadaşlar ayrıntılı ultrosona girmiş tecrübe etmiş ve çok memnun kalmıs biri olarak size bazi tavsiyelerde bulunmak istedim. Çünkü rutinde doktorların yapmadığı ama bana göre çok gerekli olan özellikle benim gibi aklında soru işareti olan anne adayları için yazıyorum. Kesinlikle rahim ağzınızı ölçütürün üstten rahat görüyorsa ve kısalma yoksa vajinadan değil karından ama kısalma mevcutsa ya da göremiyorsa vajinadan bakıyor. Dığer bir hususta bebeği besleyen anne de sağda ve solda ana damar var bunun ölçümünü yaptırdım ( benim pıhtılasma faktor 2 ve 5 temiz geldiği halde pa1 değerim homozigot olduğu için doktor kan sulandırıcı kullandırmıştı ) ölçümlerde bebeğe giden bebeği besleyen damarlarda direnç görmedi ve ilacı kesti( ben böyle bir ölçüm olduğunu bilmiyordum doktor bey sağ olsun bakalım dedi ben durumumu anlatınca, burada da kimse bahsetmemisti ya da ben görmedim ama olası ters bir durum varsa zamanında müdahele için yapılması gereken bir ölçüm bana göre) Benim ultrosonum bir buçuk saat sürdü en ince ayrıntısına kadar her şey incelendi ayaklarından, mesanesine, böbregine, kalp damarlarına, beyin damarlarına her şey incelendi cinsiyemizde değişmedi kızım olacak inşAllah. Herkese mutlu, rahat hamilelikler diliyorum

Sağlıkla gelsin minik prenses kucağınıza sağlıkla alın inşallah. Ben de 6 Aralık’ta perinatologdan randevu aldım.hepimize sağlıklı hamilelik sağlıklı Doğum dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…