Gün aldım 17sınde yaptırıcam ben izmir.500 lira peşinKızlar, özelde ayrıntılı ultrason yaptıran var mı? Ücretler hakkında bilginiz var mı?
Geçen hafta yaptırdım doçent doktordu 550 nakit 600 kart.Kızlar, özelde ayrıntılı ultrason yaptıran var mı? Ücretler hakkında bilginiz var mı?
Benim eşimde öyle, birde alışverişe gittiğimizde bana birşey almaya diye çıkıyoruz ona alıp dönüyoruz böylede saçma bir durum oluyor herseferinde :)
Ahahhahah yok ona da almadık biz çıktık direk
Kendi dr u cinsiyette emin olupta Detaylıda değişen varmı aramızda acaba. Yine bende bir tedirginlik başladı ufaktan sanki değişirmi diye
İki yere gidicem izmirde biri 600 biri 750Kızlar, özelde ayrıntılı ultrason yaptıran var mı? Ücretler hakkında bilginiz var mı?
Ay canım işin daha zor desene allah yardımcın olsunKız ben çalışıyorum ondan dolayı hafta sonuna sığdırmaya çalışıyorum işlerimi. Sağolsun eşimde yardımcı oluyor zaten.
Gün aldım 17sınde yaptırıcam ben izmir.500 lira peşin
Teşekkürler.Geçen hafta yaptırdım doçent doktordu 550 nakit 600 kart.
Gittikçe artıyorİki yere gidicem izmirde biri 600 biri 750
Yanlız degilmisim iyiBenim eşimde sevmez alışveriş olayını. Kendine alacağı zaman uzun uzun inceler ama.. Bende onunla çıkmam elimde olsa yani.
Neden o kadar pahalı oldu bana 200tl dediGeçen hafta yaptırdım doçent doktordu 550 nakit 600 kart.
Yok ya bende 19 da gittim sıkıntı olmuyor yaniBugün 18+5 oldum. Perinatolojide randvum var bugün .hemen hemen 1ay önce randevu aldım. Erken değildir inşaallah. Araştırma hastanesi gideceğim yer. Kararsızım simdi iptal ettirsem tekrardan alacağım randevu 1ay sonrasına olacak.ozamanda gec olmuş olacak. Umarım erken demez gittiğim dr
Benim yarim saatte bitti zorlamadi doktoruEvet canım çok zor valla. Gidincede hemen bitiyormuş gibi geliyor. Doyamıyorum bakmaya.O yüzden detaylıyı bekliyorum 1 saat sürüyormuş.
Ankara'da piyasa baya uçmuş. Doktorun eğitimi, ünvanı, tanınmışlığı ne kadar varsa fiyat o kadar yükseliyor. Ha memnun kaldın mi derseniz çoook bir buçuk saat bir noktayı atlamadan açıklama yapa yapa baktı her şeye benim kızım çok nazlıydı doktor neresini incelemek istese hemen kaçtı sonra da uyuduNeden o kadar pahalı oldu bana 200tl dedi
Bayagı ucukmuş ayrıntılıca bakıp anlatması güzelde bizimkiler daha insaflı galiba birde benimki prof degil cd istiycem bazı hastaneler veriyorAnkara'da piyasa baya uçmuş. Doktorun eğitimi, ünvanı, tanınmışlığı ne kadar varsa fiyat o kadar yükseliyor. Ha memnun kaldın mi derseniz çoook bir buçuk saat bir noktayı atlamadan açıklama yapa yapa baktı her şeye benim kızım çok nazlıydı doktor neresini incelemek istese hemen kaçtı sonra da uyududoktor sabırla bekledi.
Bence çok gerekli.. Atıyorum Allah korusun kalbinde bir sorun var diyelim bebeğin, doğumda ona göre önlem alınıyor ve bebeğe hemen müdahalede bulunuluyor.Ayrıntılı yaptırmayan ya da yaptırmayı düşünmeyen var mı? Benim ilk gebeligim, bilmiyorum çok gerekli mi sizce?
Ah kuzum aynen öyle yaşamaları lazim bu durumu ama malesef işte mümkün degilCanım dün geldi beyfendi neyseki aldım gazınıama daha çekeceği var elimden o zorluğu bilseler zaten yapmazlar ki kız bu arada destekleriniz için hepinize teşekkür ederim canlar
Rapor yazdı bizimki sizinki de yazar, tabi perinatologsa . Cd kalmadı artik dedi bi program var onu indirdik oraya attı her şeyi.Bayagı ucukmuş ayrıntılıca bakıp anlatması güzelde bizimkiler daha insaflı galiba birde benimki prof degil cd istiycem bazı hastaneler veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?