2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim randevu çarşambaya kaydı öğlen 1 de kavuşacağım minnakıma.

Ayrıntılı yaptırmayan ya da yaptırmayı düşünmeyen var mı? Benim ilk gebeligim, bilmiyorum çok gerekli mi sizce?

Yok ya bende 19 da gittim sıkıntı olmuyor yani

K Kuf Ben de Kayseri’de Prof a yaptıracağım 300 tl . Benim de ilk gebeliğim ikili test Yaptırmadım , ayrıntılıda zaten belli olur diye . O yüzden mutlaka yaptıracağım .

Evet canım çok zor valla. Gidincede hemen bitiyormuş gibi geliyor. Doyamıyorum bakmaya. O yüzden detaylıyı bekliyorum 1 saat sürüyormuş.
Benim yarim saatte bitti zorlamadi doktoru ama beklentin büyük olmasın detaylı organlara fala bakılıyor ya pek bebeği bütün olarak goremiyorsun

Neden o kadar pahalı oldu bana 200tl dedi
Ankara'da piyasa baya uçmuş. Doktorun eğitimi, ünvanı, tanınmışlığı ne kadar varsa fiyat o kadar yükseliyor. Ha memnun kaldın mi derseniz çoook bir buçuk saat bir noktayı atlamadan açıklama yapa yapa baktı her şeye benim kızım çok nazlıydı doktor neresini incelemek istese hemen kaçtı sonra da uyudu doktor sabırla bekledi.

Bayagı ucukmuş ayrıntılıca bakıp anlatması güzelde bizimkiler daha insaflı galiba birde benimki prof degil cd istiycem bazı hastaneler veriyor

Ayrıntılı yaptırmayan ya da yaptırmayı düşünmeyen var mı? Benim ilk gebeligim, bilmiyorum çok gerekli mi sizce?
Bence çok gerekli.. Atıyorum Allah korusun kalbinde bir sorun var diyelim bebeğin, doğumda ona göre önlem alınıyor ve bebeğe hemen müdahalede bulunuluyor.

Canım dün geldi beyfendi neyseki aldım gazını ama daha çekeceği var elimden o zorluğu bilseler zaten yapmazlar ki kız bu arada destekleriniz için hepinize teşekkür ederim canlar
Ah kuzum aynen öyle yaşamaları lazim bu durumu ama malesef işte mümkün degil anlat kuzum ne demek destek olmak görevimiz burdaysak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…