2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
K Kuf Ben de Kayseri’de Prof a yaptıracağım 300 tl . Benim de ilk gebeliğim ikili test Yaptırmadım , ayrıntılıda zaten belli olur diye . O yüzden mutlaka yaptıracağım .
İkiliyi yaptırdım temiz çıktı. Yani benim aslında merak ettiğim şu. Önlenebilir bir teşhis falan mı koyuyorlar varsa eğer? Hani onlenemeyecek bir şeyse yaptırmayım diyorum.

Bebegim sürekli bunu düşünerek zehir etme kendine hamileligi bilinçaltın rüyana yansıyor iste

Bence çok gerekli.. Atıyorum Allah korusun kalbinde bir sorun var diyelim bebeğin, doğumda ona göre önlem alınıyor ve bebeğe hemen müdahalede bulunuluyor.
Bunu bilmiyordum işte. Hani anne karnında tedaviyle önlenebilir şeyler var ve onları görmek için mi yapılıyor yoksa sadece ikili üçlü gibi oransal veriler mı veriyor sadece?

Sen= hepimiz ah hormonlar ah sürekli benle ilgilensin istiyorum bende neticede çocuğu karnimda

Ayrıntılı yaptırmayan ya da yaptırmayı düşünmeyen var mı? Benim ilk gebeligim, bilmiyorum çok gerekli mi sizce?
Benim embriyom pgtliydi yani genetik olarak incelenmiş %99 saglıkli embriyoydu genetik rahatsızlığı yoktu ama yine de yaptırdım tamam genetik rahatsızlık yoktu ama belki organ gelişiminde, kan akışında, rahimde bir sorun vardı bunu bilemezdik ve önlem almamız gereken bir durum olursa geç kalmaktan korktum ne yalan söyleyeyim. Bana göre çok gerekliydi ama bu benim fikrim maddi durumunuz el veriyorsa gidin en kötü devlette yaptırın bence.

İkiliyi yaptırdım temiz çıktı. Yani benim aslında merak ettiğim şu. Önlenebilir bir teşhis falan mı koyuyorlar varsa eğer? Hani onlenemeyecek bir şeyse yaptırmayım diyorum.
Bence ayrıntılı usg hamilelikte en gerekli olan tahlil. İç organlarda bir sıkıntı vs varsa hemen doğum sonrası tedavisine başlanabiliyor.kalpteki delikler, böbrek durumu vs herşeyi bu şekilde öğreniliyor.

Ayrıntılı yaptırmayan ya da yaptırmayı düşünmeyen var mı? Benim ilk gebeligim, bilmiyorum çok gerekli mi sizce?
Gerekli ve yapılması önemli canım
İlk , ikinci bebek farketmez. Hem anne hem bebek sağlığının en önemli kontrolü diyebiliriz

Geçmiş olsun canım

Burayı bu yüzden seviyorum işte. Teşekkür ederim ikinize de. Ben tam.olarak neye bakıldığıni bilmiyordum tabii. Şu an mantıklı geldi. Gerekirse şartları zorlayıp yaptiracagim inşallah. Peki öncesinde herhangi bir hazırlık gerektiriyor mu ayrıntılı ultrason?

Hiç öyle beklentilerim yok eşimden. Canım şunu istiyor diyorum gidip alıyor, akşam bulaşıkları halledip benden sonra evden çıktığı günlerde evi toplayıp çıkıyor falan sağolsun bunlar yetiyor bana çalıştığım için günlerin nasıl geçtiğini de anlamıyorum açıkcası. Gün içinde bebiş aklımdan da çıkıyor tamamen. Akşam olsa da bir uzansam diyorum sadece

Ben hem devlette hem özelde yaptıracam. Siz de devlette de yaptırabilirsiniz rutin tahlil zaten. Normal usg ye girer gibi gidip baktırıyorsunuz özel bir hazırlık gerektirmiyor.

Bunların hepsine bende baktırdım pozisyonu da çok önemli

Rica ederim. Bebeğinizin en hareketli olduğu saatte yaptırın benim tek verebileceğim tavsiye bu olur benim kız asla sabahları hareket etmiyordu gittik orada da etmedi doktor amcasını çok bunalttı sonra da uyudu hiç bir hazırlık yapmadım ben gerekte yoktu zaten.

Bunların hepsine bende baktırdım pozisyonu da çok önemli
Benim kızım doktor kalbini inceleyelim dediği an bacaklarını toplayıp hemen arkasını döndü yarım saat çeviremedik. Pozisyon yüzünden baya zorlandık biz en sonda zaten kızınız çok nazlı dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…