2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben hem devlette hem özelde yaptıracam. Siz de devlette de yaptırabilirsiniz rutin tahlil zaten. Normal usg ye girer gibi gidip baktırıyorsunuz özel bir hazırlık gerektirmiyor.
Devlet denilen üniversite hastanelerinde de oluyor mu Türkiye'de bu ayrıntılı? Bilginiz var mı? Belki doç veya prof olmayan bir uzman perinatolog da uygun fiyata bakıyordur oralarda... Fiyatlar acayip uçuk çünkü... Bilgisi olan arkadaşlar da yazarsa çok güzel bir paylaşım olur, il belirterek

Benimki açken oynuyor sadece Teşekkür ederim

Kızlar lohusa geceliklerini epeydir inceliyordum hep aşırı dallı güllü dantelli bana uygun yok diye üzülmüştüm, bu akşam buldum 2 tane.. Hemen aldım, fiyatı da aldığım sitede diğer sitelere göre çok ucuzdu. İnşallah sorunsuz gelir. Yalnız şu an S giydiğim için S aldım, inşallah doğru yapmışımdır

Sen özele gitmiyor muydun canım? 4 boyutlu bakmıyor mu doktorun? Bizimki epey uzun bakıyor 4 boyutluyla valla çok da güzel pozlar veriyor kuzuşum
Özele gidiyorum canım ama perinatoloğa gittiğimde daha net çıkıyor her şey sanırım cihazları daha iyi ve yeni.

Ayyy çok güzeller. Bende hiç sevmiyorum öyle kat kat abarto gecelikleri. Nereden bunlar?

Ayyy çok güzeller. Bende hiç sevmiyorum öyle kat kat abarto gecelikleri. Nereden bunlar?
Resmen sahneye çıkacakmış gibin sabahlık ve gecelikler var yaa, hemi de kuyruklu Allahım sen muhafaza eyle yarabbim
Bunlar birolicgiyim sitesinden canım, Anıl marka ikisi de.. Anıl 5507, Anıl 5508 kodları..

Resmen sahneye çıkacakmış gibin sabahlık ve gecelikler var yaa, hemi de kuyruklu Allahım sen muhafaza eyle yarabbim
Bunlar birolicgiyim sitesinden canım, Anıl marka ikisi de.. Anıl 5507, Anıl 5508 kodları..
Ayyy evet ya o kadar abartı ki bende oyshoya falan bakıyordum ama onlarında göğüs kısımları pek açık gece giyilen gecelikler gibi babalar falan olcak rahat edemem ben öyle. Bunlara bakayım tatlım, sağol

4,30da gittim hastaneye 8,30da çıktım. Gitmez olaydım 4saat bekledim. Herkese ayni saate randevu veriyorlarmış. İşkence gibiydi.en son sıradaydim 43 hasta baktı resmen ve 43.hasta bendim. Evet biraz erken gelmişsin haftasina gore dedi ama herşey normal görünüyor dedi.istersen 1ay sonra tekrar gel dedi. Tabi ben kesinlikle kabul etmedim o bekleyisten sonra. Resmen pert oldum eve kendimi dar attım.siyah beyaz ultrasonda baktı renkli değildi.yavrucugumu net Hiç göremedim dr kalbini beynini ve tüm organlarını iyice gözlemledi.neyse artık 1ay sonra kendi dr.umda renkli görürüm inşaallah.benden haberler şimdilik bukadar arkadaşlar.

Ankara çok ucuz şuan Adana'ya göre ozaman adanada 520 ile 630 tl arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…