Devlet denilen üniversite hastanelerinde de oluyor mu Türkiye'de bu ayrıntılı? Bilginiz var mı? Belki doç veya prof olmayan bir uzman perinatolog da uygun fiyata bakıyordur oralarda... Fiyatlar acayip uçuk çünkü... Bilgisi olan arkadaşlar da yazarsa çok güzel bir paylaşım olur, il belirterekBen hem devlette hem özelde yaptıracam. Siz de devlette de yaptırabilirsiniz rutin tahlil zaten. Normal usg ye girer gibi gidip baktırıyorsunuz özel bir hazırlık gerektirmiyor.
Benimki açken oynuyor sadeceRica ederim. Bebeğinizin en hareketli olduğu saatte yaptırın benim tek verebileceğim tavsiye bu olur benim kız asla sabahları hareket etmiyordu gittik orada da etmedi doktor amcasını çok bunalttı sonra da uyuduhiç bir hazırlık yapmadım ben gerekte yoktu zaten.
Bizimki heveslide maddi açıdan zorluyorAy evet ya gık demeden geziyorum ben onla sanki 5. Çocuğu olacak bi heveslen be adam
Valla bilmiyorum onu. İkilide ölçtüler benim bir tek.O zaman tekrar aramam gerekecek canım. Birde ayrtıntılıda rahim boyu her doktor ölçüyor mu acaba.?
Çok sağol kuzum benim, amin.Bebegim Allah yardımcınız olsun hayirla sonuçlansın insallah
Öyle valla,yuvarlana yuvarlana yapıyoruz.Ay canım işin daha zor desene allah yardımcın olsunolsun ya işi ne hayat müşterek yapıcaklar ☺☺☺
Ben bir 4 boyutlu resmini almadam çıkmam o odadan vallaBenim yarim saatte bitti zorlamadi doktoruama beklentin büyük olmasın detaylı organlara fala bakılıyor ya pek bebeği bütün olarak goremiyorsun
Sen özele gitmiyor muydun canım? 4 boyutlu bakmıyor mu doktorun? Bizimki epey uzun bakıyor 4 boyutluyla valla çok da güzel pozlar veriyor kuzuşumBen bir 4 boyutlu resmini almadam çıkmam o odadan vallasöylerim doktora banane
Amin canım.. Teşekkür ederim..çok geçmiş olsun... Allah şifa versi kuzucuga...
Özele gidiyorum canım ama perinatoloğa gittiğimde daha net çıkıyor her şey sanırım cihazları daha iyi ve yeni.Sen özele gitmiyor muydun canım? 4 boyutlu bakmıyor mu doktorun? Bizimki epey uzun bakıyor 4 boyutluyla valla çok da güzel pozlar veriyor kuzuşum
Ayyy çok güzeller. Bende hiç sevmiyorum öyle kat kat abarto gecelikleri. Nereden bunlar?Kızlar lohusa geceliklerini epeydir inceliyordum hep aşırı dallı güllü dantelli bana uygun yok diye üzülmüştüm, bu akşam buldum 2 tane.. Hemen aldım, fiyatı da aldığım sitede diğer sitelere göre çok ucuzdu. İnşallah sorunsuz gelir. Yalnız şu an S giydiğim için S aldım, inşallah doğru yapmışımdır
Eki Görüntüle 2558957
Eki Görüntüle 2558960
Resmen sahneye çıkacakmış gibin sabahlık ve gecelikler var yaa, hemi de kuyrukluAyyy çok güzeller. Bende hiç sevmiyorum öyle kat kat abarto gecelikleri. Nereden bunlar?
Ayyy evet ya o kadar abartı kiResmen sahneye çıkacakmış gibin sabahlık ve gecelikler var yaa, hemi de kuyrukluAllahım sen muhafaza eyle yarabbim
Bunlar birolicgiyim sitesinden canım, Anıl marka ikisi de.. Anıl 5507, Anıl 5508 kodları..
Neyse rahatladım bugün kesin kız dedi dr laCanım sen cinsiyeti çok takıyorsun ya rahat ol.
Ankara çok ucuz şuan Adana'ya göre ozaman adanada 520 ile 630 tl arasıAnkara'da piyasa baya uçmuş. Doktorun eğitimi, ünvanı, tanınmışlığı ne kadar varsa fiyat o kadar yükseliyor. Ha memnun kaldın mi derseniz çoook bir buçuk saat bir noktayı atlamadan açıklama yapa yapa baktı her şeye benim kızım çok nazlıydı doktor neresini incelemek istese hemen kaçtı sonra da uyududoktor sabırla bekledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?