Ben Adana Çukurova üniversitesi balcali hastanesinde yaptırdım bugün doç. Dr yaptı 122 tl ücret. Eğitim gören birisi bakarsa oda ücretsiz bakıyor.Devlet denilen üniversite hastanelerinde de oluyor mu Türkiye'de bu ayrıntılı? Bilginiz var mı? Belki doç veya prof olmayan bir uzman perinatolog da uygun fiyata bakıyordur oralarda... Fiyatlar acayip uçuk çünkü... Bilgisi olan arkadaşlar da yazarsa çok güzel bir paylaşım olur, il belirterek
Genel anlamda sağlık sektörü çok pahalanmış gerçekten çok hastane çok altarnatif olmasına göre rekabet fiyat düşürmüyor daha da yükseltiyor bende anlamadım gercekten.Ankara çok ucuz şuan Adana'ya göre ozaman adanada 520 ile 630 tl arası
Aynen ama fiyat yükselterek Bir çok kişiyi devlete yoneltebiliyor. Bir bakımdan kendi zararlarına gibi birşey oluyor. Yap makul fiyatta herkes yararlansin nedir yani fiyat yükseltmek. Resmen artık insanları soymak gibi algı oluşuyor malesefGenel anlamda sağlık sektörü çok pahalanmış gerçekten çok hastane çok altarnatif olmasına göre rekabet fiyat düşürmüyor daha da yükseltiyor bende anlamadım gercekten.
Allah razı olsun kuzum hepinizdenAh kuzum aynen öyle yaşamaları lazim bu durumu ama malesef işte mümkün degilanlat kuzum ne demek destek olmak görevimiz burdaysak
Ne kadar aşağıda peki nerelerde tam olarakEvet hocam rahmin geride dedi rahim ağzı iyi dedi ama çok hareketli hiç durmuyor
Güzel günlerde giymek nasip olur inşallah ben de epeydir bakıyorum sabahlıklı pijama takımı alacağım ben sezeryan da alt üst pijama çok daha rahat oluyor. Dikiş kontrolu, hasta bezi, ped vs kaymadan daha sıkı duruyor falan gecelik kullanışlı olmuyor. Çok ince değil şöyle hafif tok kumaşlar bakıyorum lohusa sepetinde gördüm bikaç model 7 ay bitince alacağım nasipse.Kızlar lohusa geceliklerini epeydir inceliyordum hep aşırı dallı güllü dantelli bana uygun yok diye üzülmüştüm, bu akşam buldum 2 tane.. Hemen aldım, fiyatı da aldığım sitede diğer sitelere göre çok ucuzdu. İnşallah sorunsuz gelir. Yalnız şu an S giydiğim için S aldım, inşallah doğru yapmışımdır
Eki Görüntüle 2558957
Eki Görüntüle 2558960
Canım sen üçlü test yaptırmışmıydın hatırlayamadım bir de kime gittin ayrıntılı ultrasona daha önce sorduysam da unutmuşum kusura bakmaBenim embriyom pgtliydi yani genetik olarak incelenmiş %99 saglıkli embriyoydu genetik rahatsızlığı yoktu ama yine de yaptırdım tamam genetik rahatsızlık yoktu ama belki organ gelişiminde, kan akışında, rahimde bir sorun vardı bunu bilemezdik ve önlem almamız gereken bir durum olursa geç kalmaktan korktum ne yalan söyleyeyim. Bana göre çok gerekliydi ama bu benim fikrim maddi durumunuz el veriyorsa gidin en kötü devlette yaptırın bence.
Güzel günlerde giymek nasip olur inşallah ben de epeydir bakıyorum sabahlıklı pijama takımı alacağım ben sezeryan da alt üst pijama çok daha rahat oluyor. Dikiş kontrolu, hasta bezi, ped vs kaymadan daha sıkı duruyor falan gecelik kullanışlı olmuyor. Çok ince değil şöyle hafif tok kumaşlar bakıyorum lohusa sepetinde gördüm bikaç model 7 ay bitince alacağım nasipse.
Beden olarak da geldiğinde denersen şuan tam oluyorsa lohusayken zor olur şuan büyük olması gerek 1 beden en az.
Genetik testi dediğiniz nedir ben üçlü testimde sıkıyım çıkınca genetik için nipt test yaptırdım sonuç çıkmadı bir de embriyoya transfer öncesi genetik test yaptırdık başka da genetik test var mı bilmiyorum siz yaptırdınız mı pekiKızlar peki genetik testi yaptıran var mı aramızda?
Ya benimkide çok hareketleydi, adam bunaldı artik. Bunlar yarim saat hareketli ise yarim saat sonra dururlar ama vu 5 dk durmadı dedi..Evet hocam rahmin geride dedi rahim ağzı iyi dedi ama çok hareketli hiç durmuyor
Kendi doktorum yaptı yetkisi var sanırım perinatoloji ile ilgili belgesi flan vardi odasında raporda verdi 500 tl ye yaptırdım.Kızlar, özelde ayrıntılı ultrason yaptıran var mı? Ücretler hakkında bilginiz var mı?
Ben birde çikolata yedim hiç durmadı bebek, anlayamadim bu kadar hareketlilik normal miRica ederim. Bebeğinizin en hareketli olduğu saatte yaptırın benim tek verebileceğim tavsiye bu olur benim kız asla sabahları hareket etmiyordu gittik orada da etmedi doktor amcasını çok bunalttı sonra da uyuduhiç bir hazırlık yapmadım ben gerekte yoktu zaten.
Sabahlıkla kapatırız önümüzü artık.. Ben de tesettürlüyüm ama millete göre rahatımdan ödün veremem. Bakmayıversinler o kadar da.. Kendi babamdan zaten çekinmem de, kayınpederimin de hastane fobisi var 10 dk zor duruyor. Başka da kaynım falan gelir, o da içeride durmaz o kadar anlayışlıdır.Ayyy evet ya o kadar abartı kibende oyshoya falan bakıyordum ama onlarında göğüs kısımları pek açık gece giyilen gecelikler gibi babalar falan olcak rahat edemem ben öyle. Bunlara bakayım tatlım, sağol
Sonda takılmıştı misal benim eltime sezaryen sonrası, öyle bir durumda pijama bence sıkıntı olur. Bir de tuvalete gidio gelirken pijamayı indir kaldır dikişlerle sıkıntı olmuyor mu? Ben meme protez ameliyatımdan sonra bile külodumu indirip kaldıramadım 4 gün boyunca annem kardeşim tuvalete götürmüştü.Güzel günlerde giymek nasip olur inşallah ben de epeydir bakıyorum sabahlıklı pijama takımı alacağım ben sezeryan da alt üst pijama çok daha rahat oluyor. Dikiş kontrolu, hasta bezi, ped vs kaymadan daha sıkı duruyor falan gecelik kullanışlı olmuyor. Çok ince değil şöyle hafif tok kumaşlar bakıyorum lohusa sepetinde gördüm bikaç model 7 ay bitince alacağım nasipse.
Beden olarak da geldiğinde denersen şuan tam oluyorsa lohusayken zor olur şuan büyük olması gerek 1 beden en az.
Cevabın için cok teşekkür ederim canımBen Adana Çukurova üniversitesi balcali hastanesinde yaptırdım bugün doç. Dr yaptı 122 tl ücret. Eğitim gören birisi bakarsa oda ücretsiz bakıyor.
Ben de gecelik ve sabahlikla rahat edenlerdenim. Siz kilolu değilsiniz ama doğum sonrası için bir beden büyük tercih ettim ve rahat kullandım ben. Umarım kesimi ve modeli normalden küçük değildir. İçinize sinerek sağlıklı günlerde kullanınGüzel günlerde giymek nasip olur inşallah ben de epeydir bakıyorum sabahlıklı pijama takımı alacağım ben sezeryan da alt üst pijama çok daha rahat oluyor. Dikiş kontrolu, hasta bezi, ped vs kaymadan daha sıkı duruyor falan gecelik kullanışlı olmuyor. Çok ince değil şöyle hafif tok kumaşlar bakıyorum lohusa sepetinde gördüm bikaç model 7 ay bitince alacağım nasipse.
Devlette perintolga gittik bakaşım yarın gitcez minnagım nasıl çok merak ediyorum bu sefer babasının toplantısı var üzülüp duruyor napalım artık bu ay tek olcaz.bu aralar çok hareketli hele akşam uzanınca iyice burdayım diyor.rahim büyümesinden mi bilmiyorum kasıklarımda bir agrı var 1 haftadırRapor yazdı bizimki sizinki de yazar, tabi perinatologsa . Cd kalmadı artik dedi bi program var onu indirdik oraya attı her şeyi.
Merhaba kızlar bi süredir yoktum, herkes nasıl? Çok yazı birikmiş okuyamadım
Umarım iyisinizdir
Bulunduğum sehirdeki tıp hastanesinde prof. İçin 220 tl ödeyecegım için.Kızlar, özelde ayrıntılı ultrason yaptıran var mı? Ücretler hakkında bilginiz var mı?
Mesela canım bi tanıdığımızın bebeğinin böbreğinde bi sıkıntı oldugunu ayrıntılıda söylediler doğum hemen sonra müdahale edildi ve geçti vb. Olaylar için yapılması söyleniyor ama para tuzagı zaten doktorum sıkıntı olsa söyler diyip gitmeyende cok. Tercih meselesi birazdaİkiliyi yaptırdım temiz çıktı. Yani benim aslında merak ettiğim şu. Önlenebilir bir teşhis falan mı koyuyorlar varsa eğer? Hani onlenemeyecek bir şeyse yaptırmayım diyorum.
Canım ıspartadayım , gittiğim hastanede özel ama randyoloji uzmanı baktığı için buradaki arastırma üniversitesindeki bi prof. Gidecegım canım yani 220 tl ödeyecegım.Devlet denilen üniversite hastanelerinde de oluyor mu Türkiye'de bu ayrıntılı? Bilginiz var mı? Belki doç veya prof olmayan bir uzman perinatolog da uygun fiyata bakıyordur oralarda... Fiyatlar acayip uçuk çünkü... Bilgisi olan arkadaşlar da yazarsa çok güzel bir paylaşım olur, il belirterek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?