2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Güle güle sağlıkla iyi günlerde giy inşallah canım

Kızlar kusura bakmayın bişey sorcam bugün 4-5 saat kadar yürüyüş yaptım alışveriş falan eve geldiğimde iç çamaşırımda akıntı tarzı kırmızımsı bulaşık bişey vardı sizce ne olabilir yeni evliyim 4 aylık eşim uzun zamandır yanımda yoktu dün ilişkiye girdik canım acıdı onla alakalımı acaba yoksa bebekle ilgilimi

Canım ıspartadayım , gittiğim hastanede özel ama randyoloji uzmanı baktığı için buradaki arastırma üniversitesindeki bi prof. Gidecegım canım yani 220 tl ödeyecegım.
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için sağlıkla inşallah

Hamilemisn canm?

Canım şimdi sezeryanda Evet sonda takılıyor.o sondayı pijama veya gecelik giymeden önce çıkartıyorlar zaten belli bir saate kadar senin ameliyat önlüğünü çıkarıyorlar ta ki senin yürüme saatin gelince üzerinizi değişin diyor hemsire.tesetturluler için evet En uygun pijama takımı hastane için. Evde gecelik rahat olabiliyor

Ne kadar ödedin canım

İlşkiden kaynaklıdır diye düşünüyorum daha yeni evlisiniz çünkü normal gibi

Eşim asker 2 aydır uzağız yeni geldi dünde ilk ilişki gibi canım yandı sonra çamaşırımda fatkettim korktum ne biliyim

Eşim asker 2 aydır uzağız yeni geldi dünde ilk ilişki gibi canım yandı sonra çamaşırımda fatkettim korktum ne biliyim
Bnmde 13. Hafta da mı öyle bir durum oldu ertesi günü cok hafif kan türünde ilşkiden kaynaklı oldugunu düşündüm bende zaten doktorada gitmedim. Ama bir süre ilşki yasamadık

Sonda takılsa da uzun süre kalmıyor canım. İlk doğumda sonda kullanıldı bende spinaldi anestezim altını giydirmeden hasta bezi taktı hemşireler bacaklarımın uyuşukluğu gidince de çıkardılar sondayı pijamamı giydirdiler. 2. De genel anesteziydi tam kendime geldiğimde Herşeyim giyinikti hasta bezinin üstüne sıkmayan epeyce büyük bir külot istiyorlardı ki tutsun falan.wc de çok zorlanmadım hastanede de kendim gidip geldim ben akşama doğru.ilk doğumda gecelik de götürmüştüm kullanmadım. Ama doğum normal olacaksa alttan muayene vs için daha mantıklı tabi

Tikkabilla Ben pijama tercih ettim eve ciktigimda. Cunku emzirirken genelde bagdas kurdugum icin gecelik rahat olmadi. Normal dogum oldugu icin dikis sikintim da olmadi. Zaten normalde de cok sevmem gecelik giymeyi. Hastanede sadece hasta onlugu giydim 3 gun boyunca. zaten ilk gunler cok kanamam oldugu ve emzirirmeye calisirken deli gibi terledigim icin cok cabuk kirleniyordu. Ne zaman istesem yenisini getiriyorlardi. Normal pijama gotursem en az 7-8 tane goturmem gerekirdi. Burda artik cinsiyete gore yada desenli mesenli hastane onlugu giymek gibi bir moda var ama bana biraz mantiksiz geliyor hastane onlugu almak. Sonrasinda da kullanilamiyor zaten. Bir de ben toplamda 8 kilo alip 7 kilosunu verip donmustum eve. O yuzden onceki bedenim neyse ona gore aldim.

Eklentiler

• ADAE42F7-D8B4-4B21-9EE0-79A79B7B37BC.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 32
Canım sen üçlü test yaptırmışmıydın hatırlayamadım bir de kime gittin ayrıntılı ultrasona daha önce sorduysam da unutmuşum kusura bakma
Yok estağfurullah ne demek Hayır 3lü test yaptırmadım 2li testte bile sadece ultrosonda burun kemiğine ve ense kalınlığına bakıldı kan vermedim. Hem tüp bebek yaptırdığım doktorum hem de takibimi yapan doktor pgtli embriyoya bu testlerim yapılmasını gereksiz görmüşlerdi. Hatta tüp bebek doktorum sıkı sıkı tembihledi eğer bir sorun görürseniz kesinlikle uğraşma nipty yaptır dedi. Ankara Doc dr Mehmet Metin Altay'a gittim.

Bunun normali yok galiba benim bebeğim akşamları partiliyorDoktor akşam dinlenmeye geçtiğiniz için öyle hissediyorsunuz dedi ama bence alakasız gün icinde de dinlenince hissettiğim oluyor ama asıl eglence 9dan sonra başlıyor bizde. Işte kendi fıtratları, karakterleri var. Bir de ne yediğinizle de alakalı biraz, ben doktorun birini dinlemistim anne yüksek kalori alınca bebekte o enerjiyi yakmaya çalışır daha çok hareket edermiş.

Ohhh kavuşmaya az kalmış ne güzel. Hiç korkmayın bende de vardı ağrı hatta (çok özür dilerim) idrarımı yapıp kalkarken sanki aşağıya doğru bir şey sarkıyor gibi geliyordu gittim işte doktora her şey yolunda. Benim ilk gebeliğim tabi tecrübeli arkadaşlar daha rahattır bilmediğim bir durum olunca panik oluyorum ama anladığım kadarıyla çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…