- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
Güle güle sağlıkla iyi günlerde giy inşallah canımKızlar lohusa geceliklerini epeydir inceliyordum hep aşırı dallı güllü dantelli bana uygun yok diye üzülmüştüm, bu akşam buldum 2 tane.. Hemen aldım, fiyatı da aldığım sitede diğer sitelere göre çok ucuzdu. İnşallah sorunsuz gelir. Yalnız şu an S giydiğim için S aldım, inşallah doğru yapmışımdır
Eki Görüntüle 2558957
Eki Görüntüle 2558960
Çok teşekkür ederim bilgilendirme içinCanım ıspartadayım , gittiğim hastanede özel ama randyoloji uzmanı baktığı için buradaki arastırma üniversitesindeki bi prof. Gidecegım canım yani 220 tl ödeyecegım.
Hamilemisn canm?Kızlar kusura bakmayın bişey sorcam bugün 4-5 saat kadar yürüyüş yaptım alışveriş falan eve geldiğimde iç çamaşırımda akıntı tarzı kırmızımsı bulaşık bişey vardı sizce ne olabilir yeni evliyim 4 aylık eşim uzun zamandır yanımda yoktu dün ilişkiye girdik canım acıdı onla alakalımı acaba yoksa bebekle ilgilimi
Canım şimdi sezeryanda Evet sonda takılıyor.o sondayı pijama veya gecelik giymeden önce çıkartıyorlar zaten belli bir saate kadar senin ameliyat önlüğünü çıkarıyorlar ta ki senin yürüme saatin gelince üzerinizi değişin diyor hemsire.tesetturluler için evet En uygun pijama takımı hastane için. Evde gecelik rahat olabiliyorSonda takılmıştı misal benim eltime sezaryen sonrası, öyle bir durumda pijama bence sıkıntı olur. Bir de tuvalete gidio gelirken pijamayı indir kaldır dikişlerle sıkıntı olmuyor mu? Ben meme protez ameliyatımdan sonra bile külodumu indirip kaldıramadım 4 gün boyunca annem kardeşim tuvalete götürmüştü.
Ne kadar ödedin canım4,30da gittim hastaneye 8,30da çıktım. Gitmez olaydım 4saat bekledim. Herkese ayni saate randevu veriyorlarmış. İşkence gibiydi.en son sıradaydim 43 hasta baktı resmenve 43.hasta bendim. Evet biraz erken gelmişsin haftasina gore dedi ama herşey normal görünüyor dedi.istersen 1ay sonra tekrar gel dedi. Tabi ben kesinlikle kabul etmedim o bekleyisten sonra. Resmen pert oldum eve kendimi dar attım.siyah beyaz ultrasonda baktı renkli değildi.yavrucugumu net Hiç göremedim dr kalbini beynini ve tüm organlarını iyice gözlemledi.neyse artık 1ay sonra kendi dr.umda renkli görürüm inşaallah.benden haberler şimdilik bukadar arkadaşlar.
İlşkiden kaynaklıdır diye düşünüyorum daha yeni evlisiniz çünkü normal gibiKızlar kusura bakmayın bişey sorcam bugün 4-5 saat kadar yürüyüş yaptım alışveriş falan eve geldiğimde iç çamaşırımda akıntı tarzı kırmızımsı bulaşık bişey vardı sizce ne olabilir yeni evliyim 4 aylık eşim uzun zamandır yanımda yoktu dün ilişkiye girdik canım acıdı onla alakalımı acaba yoksa bebekle ilgilimi
Evet ilk gün hamile kaldım canımHamilemisn canm?
Ben bi acile görünürdm canm içim rahat etsin diyeEvet ilk gün hamile kaldım canım
19. Hafta içindeyimBen bi acile görünürdm canm içim rahat etsin diye
Ama bişe olmamıştır inşaAllah
Kaç haftalıksn
Bnmde 13. Hafta da mı öyle bir durum oldu ertesi günü cok hafif kan türünde ilşkiden kaynaklı oldugunu düşündüm bende zaten doktorada gitmedim. Ama bir süre ilşki yasamadıkEşim asker 2 aydır uzağız yeni geldi dünde ilk ilişki gibi canım yandı sonra çamaşırımda fatkettim korktum ne biliyim
Sonda takılsa da uzun süre kalmıyor canım. İlk doğumda sonda kullanıldı bende spinaldi anestezim altını giydirmeden hasta bezi taktı hemşireler bacaklarımın uyuşukluğu gidince de çıkardılar sondayı pijamamı giydirdiler. 2. De genel anesteziydi tam kendime geldiğimde Herşeyim giyinikti hasta bezinin üstüne sıkmayan epeyce büyük bir külot istiyorlardı ki tutsun falan.wc de çok zorlanmadım hastanede de kendim gidip geldim ben akşama doğru.ilk doğumda gecelik de götürmüştüm kullanmadım. Ama doğum normal olacaksa alttan muayene vs için daha mantıklı tabiSonda takılmıştı misal benim eltime sezaryen sonrası, öyle bir durumda pijama bence sıkıntı olur. Bir de tuvalete gidio gelirken pijamayı indir kaldır dikişlerle sıkıntı olmuyor mu? Ben meme protez ameliyatımdan sonra bile külodumu indirip kaldıramadım 4 gün boyunca annem kardeşim tuvalete götürmüştü.
Ben yaptirdim. Nipt diye geciyor ama sirketlerin adina gore nifty , panaroma gibi farkli isimlerde soyleniyor. ama hepsi ayni.Kızlar peki genetik testi yaptıran var mı aramızda?
Afedersin. Sanki vajınayı gıdıklııo tekmeler acıtıyorNe kadar aşağıda peki nerelerde tam olarak
Yok estağfurullah ne demekCanım sen üçlü test yaptırmışmıydın hatırlayamadım bir de kime gittin ayrıntılı ultrasona daha önce sorduysam da unutmuşum kusura bakma
Bunun normali yok galiba benim bebeğim akşamları partiliyorSelam kızlar bende yeni eve geldim ayrıntılidan anca çıkabildim. Allah'a çok şükür bir problem yok, ıyi bebegim.. siğil gibi çıkan şeye de baktı siğil değilmiş baya baktı elledi sertmi degilmi flan diye önemli birşey olduğunu sanmıyorum dedi biraz zaman geçsin ufak bişey durumuna bakariz dedi.o kan da sanirim o siğil gibi şeyden gelmis içerde bir problem görmedi çok sukur.
Ya benimkide çok hareketleydi, adam bunaldı artik. Bunlar yarim saat hareketli ise yarim saat sonra dururlar ama vu 5 dk durmadı dedi..
Kendi doktorum yaptı yetkisi var sanırım perinatoloji ile ilgili belgesi flan vardi odasında raporda verdi 500 tl ye yaptırdım.
Ben birde çikolata yedim hiç durmadı bebek, anlayamadim bu kadar hareketlilik normal mi
Ohhh kavuşmaya az kalmış ne güzelDevlette perintolga gittik bakaşım yarın gitcez minnagım nasıl çok merak ediyorum bu sefer babasının toplantısı var üzülüp duruyor napalım artık bu ay tek olcaz.bu aralar çok hareketli hele akşam uzanınca iyice burdayım diyor.rahim büyümesinden mi bilmiyorum kasıklarımda bir agrı var 1 haftadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?