Hormonların etkisinden kurtulamıyorum :). Gündüz eşimle tartışdık sonra mesaj atmış bana gıcık napıyosun diye (normalde de ben ona çok gıcıksın derim, o bana der ama hiç takılmazdım) gözlerim doldu işyerinde beni sevmiyor diyorum :) eve geldik misafirim var yemeğe bir de. Yemeği hazırlarken gelip gidip öpüyor beni, misafirler içerde tabi :) birden ağlamaya başladım bişey yok yani ortada, noldu falan dedi sen geç içeriye falan dedim zorla durdurdum kendimi. Akşam misafirleri evine bırakacak arabayla çıktılar, bende üstümü değiştim çamaşır makinesini çalıştırdım odaya geçerken, geldi eşim Aşkım bişey sorucam sana dedi sor dedim sen niye böyle yürüyorsun dedi, nasıl dedim böyle hamileler yürür ya böyle değişik yani dedi :). Beni bir ağlama daha tuttu sen beni beğenmiyorsun diye. Valla yok bitanem hoşuma geldi ondan söyledim dedi geldi öptü beni ama, durduramıyorum kendimi bişey mi oldu falan dedi anlat diyor anlatamıyorum ağlamaktan düşün. Bayağı bekledi anlat neolduysa diyor ben anlatamıyorum bişey yok çünkü sadece ilgilen benle diyemedim. Eşimde bana küstü sen bana anlatma zaten falan diye gece birbirimizi arkamızı dönüp uyuduk. Sabaha kadar inledim noldu bir yerin mi ağrıyor dedi yok dedim. Sabah öptü beni barıştık. Hormonlar sizi sopayla döverim Valla kendinize hakim olunSen= hepimizah hormonlar ah sürekli benle ilgilensin istiyorum bende neticede çocuğu karnimda
Ben tesettürlü değilim ama eşim göğüsler konusunda çok hassas. En büyük kavgalarımızın sebebi v yaka.Sabahlıkla kapatırız önümüzü artık.. Ben de tesettürlüyüm ama millete göre rahatımdan ödün veremem. Bakmayıversinler o kadar da.. Kendi babamdan zaten çekinmem de, kayınpederimin de hastane fobisi var 10 dk zor duruyor. Başka da kaynım falan gelir, o da içeride durmaz o kadar anlayışlıdır.
Mersin de benim gideceğim doçentte nakit 350, kart 400 müş.Ankara çok ucuz şuan Adana'ya göre ozaman adanada 520 ile 630 tl arası
Hahahah valla zopaylan dövmek lazım bu hormonları haklısın.Hormonların etkisinden kurtulamıyorum :). Gündüz eşimle tartışdık sonra mesaj atmış bana gıcık napıyosun diye (normalde de ben ona çok gıcıksın derim, o bana der ama hiç takılmazdım) gözlerim doldu işyerinde beni sevmiyor diyorum :) eve geldik misafirim var yemeğe bir de. Yemeği hazırlarken gelip gidip öpüyor beni, misafirler içerde tabi :) birden ağlamaya başladım bişey yok yani ortada, noldu falan dedi sen geç içeriye falan dedim zorla durdurdum kendimi. Akşam misafirleri evine bırakacak arabayla çıktılar, bende üstümü değiştim çamaşır makinesini çalıştırdım odaya geçerken, geldi eşim Aşkım bişey sorucam sana dedi sor dedim sen niye böyle yürüyorsun dedi, nasıl dedim böyle hamileler yürür ya böyle değişik yani dedi :). Beni bir ağlama daha tuttu sen beni beğenmiyorsun diye. Valla yok bitanem hoşuma geldi ondan söyledim dedi geldi öptü beni ama, durduramıyorum kendimi bişey mi oldu falan dedi anlat diyor anlatamıyorum ağlamaktan düşün. Bayağı bekledi anlat neolduysa diyor ben anlatamıyorum bişey yok çünkü sadece ilgilen benle diyemedim. Eşimde bana küstü sen bana anlatma zaten falan diye gece birbirimizi arkamızı dönüp uyuduk. Sabaha kadar inledim noldu bir yerin mi ağrıyor dedi yok dedim. Sabah öptü beni barıştık. Hormonlar sizi sopayla döverim Valla kendinize hakim olun
122tl cnmNe kadar ödedin canım
Dna ya bakılıyormuş genetik test dendi.dr bahsetti gerek olursa dediGenetik testi dediğiniz nedir ben üçlü testimde sıkıyım çıkınca genetik için nipt test yaptırdım sonuç çıkmadı bir de embriyoya transfer öncesi genetik test yaptırdık başka da genetik test var mı bilmiyorum siz yaptırdınız mı peki
Ne için istendi sonuç ne oldu cnmBen yaptirdim. Nipt diye geciyor ama sirketlerin adina gore nifty , panaroma gibi farkli isimlerde soyleniyor. ama hepsi ayni.
Aa anladım canımAfedersin. Sanki vajınayı gıdıklııo tekmeler acıtıyor
Ben alamıyorum birşey henüz erken diye düşünüyorum. Ateş ölçer, buhar makinesi vs var büyüklerden kalan kıyafetleri de nasılsa alırım hele 7 ayı bir geçelim de sağsağlim Allahın izniyleMerhaba güzel annişler malum indirim haftasındayız siz alışverişe başladınız mı bir iki bebişimin ihtiyacı olacak şey sepete attım ama daha almaya cesaret edemedim sizin aldınız mı indirimde güzel şeyler var mı buhar makinesi, muslin bez, yenidoğan kıyafetleri, pişik kremi, kendim için çatlak kremi, gecelik almak istiyorum aldıklarınızı aklınıza takılanları yazar mısınız? herşey çok pahalı uygun kaliteli şeyler almak istiyorum yardımlarınız için teşekkürler
Günaydın kızlar bu arada.
Merhaba güzel annişler malum indirim haftasındayız siz alışverişe başladınız mı bir iki bebişimin ihtiyacı olacak şey sepete attım ama daha almaya cesaret edemedim sizin aldınız mı indirimde güzel şeyler var mı buhar makinesi, muslin bez, yenidoğan kıyafetleri, pişik kremi, kendim için çatlak kremi, gecelik almak istiyorum aldıklarınızı aklınıza takılanları yazar mısınız? herşey çok pahalı uygun kaliteli şeyler almak istiyorum yardımlarınız için teşekkürler
11.11den telsiz, kamera, temassız ateşölçer almıştık. Müslin bezlerini aldım. Dün kendime 2 sabahlık gecelik takımı aldım. Bebek arabasını, süt sağma makinesini, biberon dezenfekte makinesini de ablam verecek. He bir de letgodan 2. el anne yanı beşik aldık, çok uyguna geldi. Bunlar dışında da anneanne babanne devamlı bir şeyler örüyorMerhaba güzel annişler malum indirim haftasındayız siz alışverişe başladınız mı bir iki bebişimin ihtiyacı olacak şey sepete attım ama daha almaya cesaret edemedim sizin aldınız mı indirimde güzel şeyler var mı buhar makinesi, muslin bez, yenidoğan kıyafetleri, pişik kremi, kendim için çatlak kremi, gecelik almak istiyorum aldıklarınızı aklınıza takılanları yazar mısınız? herşey çok pahalı uygun kaliteli şeyler almak istiyorum yardımlarınız için teşekkürler
Ay sormaaa, çeyizime zorla konmuş olan öyle bir takımım mevcut daha hiç açmadım bile.. Anneannemin ördüğü dantellerden yaptırılmıştı. O zaman kullanmam diye söylemiştim ama anneannem darılır diye annem zorla vermişti.Bir tavsiyede bulunmak istedim size. Özellikle ilk doğum yapacak olanlar daha hevesli oluyor bu mevzuya. Şimdi doğum yaptınız hastaneden çıktınız eve geldiniz anneniz veya kayinvalideniz size yatak hazirlicaktir. Sakın ola ki saten veya pamuk saten türevi çarşafları serdirmeyin. Gayet normal penye çarşaf kaymayan çarşaf sersinler. Siz Oturdukca üstüne bebeği emzirirken farkında bile olmadan çarşafın üstünde kalıyorsunuz.tecrube ile sabit
Trendyolda indirim var şu ara.. Orada da lohusa pijamaları vardı. Lohusasepetinde de sepette yüzde 30 indirim vardı ama o bitti mi bilmiyorum.Nerelerde ındırım var kızlar,ozellıkle bebek kıyafetı ve logusa pijaması
Aslında ben severim de tabi kullanım alanına göre değişiyor.Ay sormaaa, çeyizime zorla konmuş olan öyle bir takımım mevcut daha hiç açmadım bile.. Anneannemin ördüğü dantellerden yaptırılmıştı. O zaman kullanmam diye söylemiştim ama anneannem darılır diye annem zorla vermişti.
Ben havluları bile almadım dantelli diye.. Sevemiyorum.Aslında ben severim de tabi kullanım alanına göre değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?