2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sen= hepimiz ah hormonlar ah sürekli benle ilgilensin istiyorum bende neticede çocuğu karnimda
Hormonların etkisinden kurtulamıyorum :). Gündüz eşimle tartışdık sonra mesaj atmış bana gıcık napıyosun diye (normalde de ben ona çok gıcıksın derim, o bana der ama hiç takılmazdım) gözlerim doldu işyerinde beni sevmiyor diyorum :) eve geldik misafirim var yemeğe bir de. Yemeği hazırlarken gelip gidip öpüyor beni, misafirler içerde tabi :) birden ağlamaya başladım bişey yok yani ortada, noldu falan dedi sen geç içeriye falan dedim zorla durdurdum kendimi. Akşam misafirleri evine bırakacak arabayla çıktılar, bende üstümü değiştim çamaşır makinesini çalıştırdım odaya geçerken, geldi eşim Aşkım bişey sorucam sana dedi sor dedim sen niye böyle yürüyorsun dedi, nasıl dedim böyle hamileler yürür ya böyle değişik yani dedi :). Beni bir ağlama daha tuttu sen beni beğenmiyorsun diye. Valla yok bitanem hoşuma geldi ondan söyledim dedi geldi öptü beni ama, durduramıyorum kendimi bişey mi oldu falan dedi anlat diyor anlatamıyorum ağlamaktan düşün. Bayağı bekledi anlat neolduysa diyor ben anlatamıyorum bişey yok çünkü sadece ilgilen benle diyemedim. Eşimde bana küstü sen bana anlatma zaten falan diye gece birbirimizi arkamızı dönüp uyuduk. Sabaha kadar inledim noldu bir yerin mi ağrıyor dedi yok dedim. Sabah öptü beni barıştık. Hormonlar sizi sopayla döverim Valla kendinize hakim olun

Ben tesettürlü değilim ama eşim göğüsler konusunda çok hassas. En büyük kavgalarımızın sebebi v yaka. Şimdi bir de hastaneye görmeye gelenler olcak,kayınpeder vs. o yüzden bende çekinirim. Ama tabi boğazıma kadarda kapamıcam sonuçta emziriyor olucam hangisi rahatıma gelirse.

Hahahah valla zopaylan dövmek lazım bu hormonları haklısın. Benim bir arkadaşımda rapçi Ben Fero'nun şarkısında ağlamış. Çok duygusal diyor bir de. Adam da orda biladerim için,ailem için vs diye sayıyor.

Dna ya bakılıyormuş genetik test dendi.dr bahsetti gerek olursa dedi

Merhaba güzel annişler malum indirim haftasındayız siz alışverişe başladınız mı bir iki bebişimin ihtiyacı olacak şey sepete attım ama daha almaya cesaret edemedim sizin aldınız mı indirimde güzel şeyler var mı buhar makinesi, muslin bez, yenidoğan kıyafetleri, pişik kremi, kendim için çatlak kremi, gecelik almak istiyorum aldıklarınızı aklınıza takılanları yazar mısınız? herşey çok pahalı uygun kaliteli şeyler almak istiyorum yardımlarınız için teşekkürler

Ben alamıyorum birşey henüz erken diye düşünüyorum. Ateş ölçer, buhar makinesi vs var büyüklerden kalan kıyafetleri de nasılsa alırım hele 7 ayı bir geçelim de sağsağlim Allahın izniyle

Günaydın kızlar bu arada.

Günaydın canımcım.

Biz eşimle toplu alışveriş yapmaya karar verdik. Kışın çok yoğun çalışıyor. Şubat gibi bebek mağazalarında indirim oluyormuş e bebek vs. o zaman gidip oralardan alıcaz her şeyini. Şuan sadece dolabını aldık. Annem bir sürü kıyafet almış şimdiden. Havlu battaniye bornoz alıcam diyor. Bir sürü örme yeleği de oldu şimdiden. Gelinimizde battaniye örmüş. Kısaca kıyafet masrafı pek olmayacak ama diğerleri duruyor henüz.

Bir tavsiyede bulunmak istedim size. Özellikle ilk doğum yapacak olanlar daha hevesli oluyor bu mevzuya. Şimdi doğum yaptınız hastaneden çıktınız eve geldiniz anneniz veya kayinvalideniz size yatak hazirlicaktir. Sakın ola ki saten veya pamuk saten türevi çarşafları serdirmeyin. Gayet normal penye çarşaf kaymayan çarşaf sersinler. Siz Oturdukca üstüne bebeği emzirirken farkında bile olmadan çarşafın üstünde kalıyorsunuz.tecrube ile sabit

11.11den telsiz, kamera, temassız ateşölçer almıştık. Müslin bezlerini aldım. Dün kendime 2 sabahlık gecelik takımı aldım. Bebek arabasını, süt sağma makinesini, biberon dezenfekte makinesini de ablam verecek. He bir de letgodan 2. el anne yanı beşik aldık, çok uyguna geldi. Bunlar dışında da anneanne babanne devamlı bir şeyler örüyor Kayıvalidem hep yelek örüyor bebek haberi aldığından beri, o kadar yeleği ne yapacağım bilmem. Annem de amigurumi oyuncaklar, çıngırak falan yaptı. Battaniye ördü. Epey bir şey birikti anlayacağın. Ama kıyafet konusunda hala emin olamıyorum. O zaman hava nasık olacak, büyük mü doğacak küçük mü doğacak. Ne kadar süre giyecek. Hep deneyimsizlikten bunlar

Ay sormaaa, çeyizime zorla konmuş olan öyle bir takımım mevcut daha hiç açmadım bile.. Anneannemin ördüğü dantellerden yaptırılmıştı. O zaman kullanmam diye söylemiştim ama anneannem darılır diye annem zorla vermişti.

Nerelerde ındırım var kızlar,ozellıkle bebek kıyafetı ve logusa pijaması

Aslında ben severim de tabi kullanım alanına göre değişiyor.

Aslında ben severim de tabi kullanım alanına göre değişiyor.
Ben havluları bile almadım dantelli diye.. Sevemiyorum.
Şimdi aklıma doğum sonrasını düşürdün yaa, stres oldum. Doğum birden oluyor evin hali nice olacak o zaman mesela, dağınıklığı, temizliği falan.. Pofff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…