2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım biz şu ana kadar yenidoğan bebek bezi,ateş ölçer,emzirme minderi,yenidoğan hastanede giyeceği takımlar,bebek battaniyesi, göğüs çatlak kremi,göğüs pedi aldık. Ablam sağolsun bebek arabası,beşik,mama sandalyesi, süt sağma makinesi vs çoğu şeyi o verdi. Alacaklarım arasında dolap,şifonyer,halı falan var. Bir de ufak tefek şeyler banyo setleri,lohusa gecelikleri vs.

İkiliyi yaptırdım temiz çıktı. Yani benim aslında merak ettiğim şu. Önlenebilir bir teşhis falan mı koyuyorlar varsa eğer? Hani onlenemeyecek bir şeyse yaptırmayım diyorum.
Doğum anında müdahale edilebilecek fiziksel bir rahatsızlık varsa bu da belirleniyor. Daha önce de yazmıştım, bir arkadaşımın bebeğinde kalp rahatsızlığı varmış, bilselerdi doğumda uzmann kalp doktoru bulunurdu, doğum tam teşekküllü hastanede olurdu vs. Zor yetiştirildi bebeek ilceden ile kadar. Allah korusun insalah hepsi çok çok sağlıklıdır bebeklerimizin. Ama yaptırmakta yarar var bence bu tür durumlarra karşı

Bende bugün doktora sordum rahim büyüyor ve vücudun dengesi degişiyor bunlar normal dedi benimde ilk şükür iyiymiş

kızlar müslin bez nedir ? bu konuda çok cahilim sanırım birde bebeklerin altını değiştirirken sızmasın diye bir örtü var onun ismi var mıdır ?

maşallah, erkek mi ? Benimki yerinde durmadığı için güzel çıkmadı, kendime de hiç benzetemedim
Kız canım bizimkide çok hareketli maş.kontrolde iyiydi doktorumuzda çok tatlı hiç sorun etmiyor bekliyor.belki ilgisini ceken olur egzersiz için hareketleride gönderiyim

Eklentiler

• 20191126_111928.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 84
kızlar müslin bez nedir ? bu konuda çok cahilim sanırım birde bebeklerin altını değiştirirken sızmasın diye bir örtü var onun ismi var mıdır ?
Müslin hava alan ince bir bez anakucagı vs kullanılıyor çocuk rahat hava alıyomuş ben agız silme ve örtü aldım yaz çocugu olcaklar zaten.alt acma örtüsü normal bez gibi olanlardan aldım muşamba gibi olanları veya evde dikilmiş gibi katlanabilen yastıklı modelleride var

Merhaba güzel anne adayları daha önceden de kayıtlıydım foruma tanıyanlar belkı hatırlar benı Sermec bir düşüğüm vardı hamıle kalmak için ugrasiyordum ve su an Allah nasıp ederse 22 haftalık hamıleyım ve oğlum olacak benı de aranıza alır mısınız

Hoşgeldin aramıza sağlıklı hayırlı gebelik ve doğum diliyorum

Kızlar hastanede fotoğraf çekimi yapacak mısınız? Yapacaksanız ne giyeceksiniz? Ben pijama ya da gecelikle çekinmek istemiyorum. Galiba beyaz bir elbise alıcam ama şu an kış dönemi olduğu için beyaz elbise çok yok internette. Sonraya kalacak sanırım doğuma yakın anca.

Teyzelerimiz günaydın biz ayrıntılıdan çıktık çok şükür doktorumuz artık günlük egzersizler verdi

Ayy maşallah canım. Çok tatlı

Hoş geldiniz aramızaaa. Allah tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…