- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Canım biz şu ana kadar yenidoğan bebek bezi,ateş ölçer,emzirme minderi,yenidoğan hastanede giyeceği takımlar,bebek battaniyesi, göğüs çatlak kremi,göğüs pedi aldık. Ablam sağolsun bebek arabası,beşik,mama sandalyesi, süt sağma makinesi vs çoğu şeyi o verdi. Alacaklarım arasında dolap,şifonyer,halı falan var. Bir de ufak tefek şeyler banyo setleri,lohusa gecelikleri vs.Merhaba güzel annişler malum indirim haftasındayız siz alışverişe başladınız mı bir iki bebişimin ihtiyacı olacak şey sepete attım ama daha almaya cesaret edemedim sizin aldınız mı indirimde güzel şeyler var mı buhar makinesi, muslin bez, yenidoğan kıyafetleri, pişik kremi, kendim için çatlak kremi, gecelik almak istiyorum aldıklarınızı aklınıza takılanları yazar mısınız? herşey çok pahalı uygun kaliteli şeyler almak istiyorum yardımlarınız için teşekkürler
Doğum anında müdahale edilebilecek fiziksel bir rahatsızlık varsa bu da belirleniyor. Daha önce de yazmıştım, bir arkadaşımın bebeğinde kalp rahatsızlığı varmış, bilselerdi doğumda uzmann kalp doktoru bulunurdu, doğum tam teşekküllü hastanede olurdu vs. Zor yetiştirildi bebeek ilceden ile kadar. Allah korusun insalah hepsi çok çok sağlıklıdır bebeklerimizin. Ama yaptırmakta yarar var bence bu tür durumlarra karşıİkiliyi yaptırdım temiz çıktı. Yani benim aslında merak ettiğim şu. Önlenebilir bir teşhis falan mı koyuyorlar varsa eğer? Hani onlenemeyecek bir şeyse yaptırmayım diyorum.
Bende bugün doktora sordum rahim büyüyor ve vücudun dengesi degişiyor bunlar normal dedi benimde ilk şükür iyiymişOhhh kavuşmaya az kalmış ne güzel♥. Hiç korkmayın bende de vardı ağrı hatta (çok özür dilerim) idrarımı yapıp kalkarken sanki aşağıya doğru bir şey sarkıyor gibi geliyordu gittim işte doktora her şey yolunda. Benim ilk gebeliğim tabi tecrübeli arkadaşlar daha rahattır bilmediğim bir durum olunca panik oluyorum ama anladığım kadarıyla çok normal.
Kime gidiyorsun ben cenk uzundu sanırım ona gittim 500 lira peşinde odaGün aldım 17sınde yaptırıcam ben izmir.500 lira peşin
Masaallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Gozleri burnu ağzı Allahım çok tatlı masaallahTeyzelerimiz günaydın biz ayrıntılıdan çıktık çok şükür doktorumuz artık günlük egzersizler verdi
maşallah, erkek mi ? Benimki yerinde durmadığı için güzel çıkmadı, kendime de hiç benzetemedimTeyzelerimiz günaydın biz ayrıntılıdan çıktık çok şükür doktorumuz artık günlük egzersizler verdi
Kız canım bizimkide çok hareketli maş.kontrolde iyiydi doktorumuzda çok tatlı hiç sorun etmiyor bekliyor.belki ilgisini ceken olur egzersiz için hareketleride gönderiyimmaşallah, erkek mi ? Benimki yerinde durmadığı için güzel çıkmadı, kendime de hiç benzetemedim
Müslin hava alan ince bir bez anakucagı vs kullanılıyor çocuk rahat hava alıyomuş ben agız silme ve örtü aldım yaz çocugu olcaklar zaten.alt acma örtüsü normal bez gibi olanlardan aldım muşamba gibi olanları veya evde dikilmiş gibi katlanabilen yastıklı modelleride varkızlar müslin bez nedir ? bu konuda çok cahilim sanırımbirde bebeklerin altını değiştirirken sızmasın diye bir örtü var onun ismi var mıdır ?
Allah razı olsun inanamıyorum ya hashas tanesi vsden kocaman kız olduMasaallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Gozleri burnu ağzı Allahım çok tatlı masaallah
Oyyy maşallah ne kadar güzel burnu var, hemen dikkatimi çekti.Teyzelerimiz günaydın biz ayrıntılıdan çıktık çok şükür doktorumuz artık günlük egzersizler verdi
Hoşgeldin aramıza sağlıklı hayırlı gebelik ve doğum diliyorumMerhaba güzel anne adayları daha önceden de kayıtlıydım foruma tanıyanlar belkı hatırlar benı Sermec bir düşüğüm vardı hamıle kalmak için ugrasiyordum ve su an Allah nasıp ederse 22 haftalık hamıleyım ve oğlum olacak benı de aranıza alır mısınız
Sag ol canım teşekkür ederim darisi hepımızeHoşgeldin aramıza sağlıklı hayırlı gebelik ve doğum diliyorum
Teyzelerimiz günaydın biz ayrıntılıdan çıktık çok şükür doktorumuz artık günlük egzersizler verdi
Merhaba güzel anne adayları daha önceden de kayıtlıydım foruma tanıyanlar belkı hatırlar benı Sermec bir düşüğüm vardı hamıle kalmak için ugrasiyordum ve su an Allah nasıp ederse 22 haftalık hamıleyım ve oğlum olacak benı de aranıza alır mısınız
Ayy maşallah canım. Çok tatlı
Allah razı olsun şükürler olsun iyi.yeni arkadaşlarda hoşgelmişler
Hoş geldiniz aramızaaa. Allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?