Amin canım inşallah hepımız sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşAyy maşallah canım. Çok tatlı
Hoş geldiniz aramızaaa. Allah tamamına erdirsin.
Benim hastanemde hediye veriyorlar ilk dogum fotoğraflarını öncesindede halimiz iyi olursa hamişlik fotoğrafı istiyorum güzel bir elbise bakarım kayınvalidem annem şimdiden elbiseler almış girebilirmiyim bilmiyorum pudra gibi kızımada almışlarKızlar hastanede fotoğraf çekimi yapacak mısınız? Yapacaksanız ne giyeceksiniz? Ben pijama ya da gecelikle çekinmek istemiyorum. Galiba beyaz bir elbise alıcam ama şu an kış dönemi olduğu için beyaz elbise çok yok internette. Sonraya kalacak sanırım doğuma yakın anca.
Ben unibabyden aldım bide durunun aldım hiç bilmiyorum alerjik unsuru var mıBebek deterjanı olarak doğal hangi ürünü tercih ediyorsunuz acaba
Saglıcakla al evladını inş hoşgeldinMerhaba güzel anne adayları daha önceden de kayıtlıydım foruma tanıyanlar belkı hatırlar benı Sermec bir düşüğüm vardı hamıle kalmak için ugrasiyordum ve su an Allah nasıp ederse 22 haftalık hamıleyım ve oğlum olacak benı de aranıza alır mısınız
Unıbaby artık temz içerikli ürün değil diye biliyorum canım ama almıssın artık birsey olmzBen unibabyden aldım bide durunun aldım hiç bilmiyorum alerjik unsuru var mı
Dogru diyosun beyindeki sıvı falanda önemli dedi doktor tavsan dudak vs önceden bilmek çok önemliDoğum anında müdahale edilebilecek fiziksel bir rahatsızlık varsa bu da belirleniyor. Daha önce de yazmıştım, bir arkadaşımın bebeğinde kalp rahatsızlığı varmış, bilselerdi doğumda uzmann kalp doktoru bulunurdu, doğum tam teşekküllü hastanede olurdu vs. Zor yetiştirildi bebeek ilceden ile kadar. Allah korusun insalah hepsi çok çok sağlıklıdır bebeklerimizin. Ama yaptırmakta yarar var bence bu tür durumlarra karşı
Amin canım hoş bulduk hepımız sag salım alalım bebeklerimizi inşallahSaglıcakla al evladını inş hoşgeldin
Ben arabası,beşiği,yeni dogan rakınları,havlu müslin,emzirme makinası,pedler,emzik,biberon vs hep internetten aldım büyük siteler hariç instegramdanda bakıyorum magaza fiyatlarından uyguna geldiMerhaba güzel annişler malum indirim haftasındayız siz alışverişe başladınız mı bir iki bebişimin ihtiyacı olacak şey sepete attım ama daha almaya cesaret edemedim sizin aldınız mı indirimde güzel şeyler var mı buhar makinesi, muslin bez, yenidoğan kıyafetleri, pişik kremi, kendim için çatlak kremi, gecelik almak istiyorum aldıklarınızı aklınıza takılanları yazar mısınız? herşey çok pahalı uygun kaliteli şeyler almak istiyorum yardımlarınız için teşekkürler
Bizden büyük bebişiniz doguncada birlikte oluruz inş kızlarAmin canım hoş bulduk hepımız sag salım alalım bebeklerimizi inşallah
Bilmiyorum zaten bazıları iyi bazıları kötü demiş mühendisinoğlu var instegramda oda onaylamamışUnıbaby artık temz içerikli ürün değil diye biliyorum canım ama almıssın artık birsey olmz
İnşâllah canım evet 2 hafta büyüğüzBizden büyük bebişiniz doguncada birlikte oluruz inş kızlar
Teşekkür ederim canım. Bendeikisi de olmadığı için yatağımı Allah nasip ederse Doğuma gitmeden kendim hazırlayacağım. Rahat birşeyler fikri doğru bencede çok saol.Bir tavsiyede bulunmak istedim size. Özellikle ilk doğum yapacak olanlar daha hevesli oluyor bu mevzuya. Şimdi doğum yaptınız hastaneden çıktınız eve geldiniz anneniz veya kayinvalideniz size yatak hazirlicaktir. Sakın ola ki saten veya pamuk saten türevi çarşafları serdirmeyin. Gayet normal penye çarşaf kaymayan çarşaf sersinler. Siz Oturdukca üstüne bebeği emzirirken farkında bile olmadan çarşafın üstünde kalıyorsunuz.tecrube ile sabit
Maaşallah kuzuyaTeyzelerimiz günaydın biz ayrıntılıdan çıktık çok şükür doktorumuz artık günlük egzersizler verdi
Merhaba ben bunu düşünüyorum birçok bloggerda görmüştüm ve yorumları da çok güzel yumuşatıcısı da var.Bebek deterjanı olarak doğal hangi ürünü tercih ediyorsunuz acaba
Canım hala bulantın devam ediyor mu normalde artık azalması bitmesi lazımdıÜç gündür bulantı ilacını içmiyorum ama kusmalarim devam ediyor icmeyinceyaa içsem içim rahat etmiyor zarari var mıdır diye kendimi yiyiyorum. İcmesem suyu bile içemiyorum, doğru düzgün beslenmiyorum. Offf tek dert bu olsun tabii ama cokk ikilemde kalıyorum. Hap bağımlılık mı yapıyor diye düşünmeye başladım artık
Merhaba, karından yapılıyor ayrıntılı ama rahim boyunuzu tam göremezse veya kısalma görürse vajinadan bakıyor doktor. Benim eşim yanımdaydı. Bu tamamen doktora bağlı isterseniz sekreterini arayıp danışın.Merhaba kızlar, bizimde bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür her şey yolunda 400 gr olmuş bile pamuğum. Bu hafta itibariyle hareketlerini ve ufak tekmelerini net bir şekilde hissetmeye başladım.
Haftaya da ayrıntılı ultrasona gireceğim. Ayrıntılıya giren arkadaşlar karından bakıyorlar değil mi? Bir de yanımızda biri içeri girebiliyor mu? Bunları merak ettim. Özelde yaptıracağım normalde 320 ama ben muayene mi falan orada olduğum için doktor yönlendirmesi ile 240'a yaptırıyorum. Şimdiden heyecanlıyım.
Muslin bezler çok kullanılmaya başlanmış oto koltuğuna hemen bir örtülüyormuş bebek yıkandıktan sonra ilk onunla kurulaıyormuş ben dokusuna baktım denizli bezleri olurdu eskiden el dokuması onun gibi çok ince yumuşsk %100 pamuk yada bambu kumaştan üretilen 100*100,50*100,150*150 gibi farklı boyutlarda bezler yaz için ideal battaniye deniyor ben iki üç tane alacağım değişik boylardakızlar müslin bez nedir ? bu konuda çok cahilim sanırımbirde bebeklerin altını değiştirirken sızmasın diye bir örtü var onun ismi var mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?