2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim hastanemde hediye veriyorlar ilk dogum fotoğraflarını öncesindede halimiz iyi olursa hamişlik fotoğrafı istiyorum güzel bir elbise bakarım kayınvalidem annem şimdiden elbiseler almış girebilirmiyim bilmiyorum pudra gibi kızımada almışlar

Saglıcakla al evladını inş hoşgeldin

Dogru diyosun beyindeki sıvı falanda önemli dedi doktor tavsan dudak vs önceden bilmek çok önemli

Ben arabası,beşiği,yeni dogan rakınları,havlu müslin,emzirme makinası,pedler,emzik,biberon vs hep internetten aldım büyük siteler hariç instegramdanda bakıyorum magaza fiyatlarından uyguna geldi

Merhaba kızlar, bizimde bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür her şey yolunda 400 gr olmuş bile pamuğum. Bu hafta itibariyle hareketlerini ve ufak tekmelerini net bir şekilde hissetmeye başladım.
Haftaya da ayrıntılı ultrasona gireceğim. Ayrıntılıya giren arkadaşlar karından bakıyorlar değil mi? Bir de yanımızda biri içeri girebiliyor mu? Bunları merak ettim. Özelde yaptıracağım normalde 320 ama ben muayene mi falan orada olduğum için doktor yönlendirmesi ile 240'a yaptırıyorum. Şimdiden heyecanlıyım.

Teşekkür ederim canım. Bendeikisi de olmadığı için yatağımı Allah nasip ederse Doğuma gitmeden kendim hazırlayacağım. Rahat birşeyler fikri doğru bencede çok saol.

Bebek deterjanı olarak doğal hangi ürünü tercih ediyorsunuz acaba
Merhaba ben bunu düşünüyorum birçok bloggerda görmüştüm ve yorumları da çok güzel yumuşatıcısı da var.

Eklentiler

• 9464C37A-DE72-4A15-8331-BBD347BB541A.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 57
Üç gündür bulantı ilacını içmiyorum ama kusmalarim devam ediyor icmeyince yaa içsem içim rahat etmiyor zarari var mıdır diye kendimi yiyiyorum. İcmesem suyu bile içemiyorum, doğru düzgün beslenmiyorum. Offf tek dert bu olsun tabii ama cokk ikilemde kalıyorum. Hap bağımlılık mı yapıyor diye düşünmeye başladım artık

Canım hala bulantın devam ediyor mu normalde artık azalması bitmesi lazımdı

Merhaba, karından yapılıyor ayrıntılı ama rahim boyunuzu tam göremezse veya kısalma görürse vajinadan bakıyor doktor. Benim eşim yanımdaydı. Bu tamamen doktora bağlı isterseniz sekreterini arayıp danışın.

kızlar müslin bez nedir ? bu konuda çok cahilim sanırım birde bebeklerin altını değiştirirken sızmasın diye bir örtü var onun ismi var mıdır ?
Muslin bezler çok kullanılmaya başlanmış oto koltuğuna hemen bir örtülüyormuş bebek yıkandıktan sonra ilk onunla kurulaıyormuş ben dokusuna baktım denizli bezleri olurdu eskiden el dokuması onun gibi çok ince yumuşsk %100 pamuk yada bambu kumaştan üretilen 100*100,50*100,150*150 gibi farklı boyutlarda bezler yaz için ideal battaniye deniyor ben iki üç tane alacağım değişik boylarda
diğeri de alt değiştirme örtüsü hemen hemen her markanın var

Eklentiler

• download.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…