Canım bende ıncıa aldım artık muhendisinoğlunda gördüm temz içerik öneriyor bunu kullnacagımMerhaba ben bunu düşünüyorum birçok bloggerda görmüştüm ve yorumları da çok güzel yumuşatıcısı da var.
MaşallahMerhaba kızlar, bizimde bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür her şey yolunda 400 gr olmuş bile pamuğum. Bu hafta itibariyle hareketlerini ve ufak tekmelerini net bir şekilde hissetmeye başladım.
Haftaya da ayrıntılı ultrasona gireceğim. Ayrıntılıya giren arkadaşlar karından bakıyorlar değil mi? Bir de yanımızda biri içeri girebiliyor mu? Bunları merak ettim. Özelde yaptıracağım normalde 320 ama ben muayene mi falan orada olduğum için doktor yönlendirmesi ile 240'a yaptırıyorum. Şimdiden heyecanlıyım.
Canım psikolojik olabilir mi? Birkaç gün sabret içme bakalım düzelme olacak mı? Benim de bulantım var ama eskiye göre daha iyi tabi.. İnşallaj seninki de daha iyi olur.Üç gündür bulantı ilacını içmiyorum ama kusmalarim devam ediyor icmeyinceyaa içsem içim rahat etmiyor zarari var mıdır diye kendimi yiyiyorum. İcmesem suyu bile içemiyorum, doğru düzgün beslenmiyorum. Offf tek dert bu olsun tabii ama cokk ikilemde kalıyorum. Hap bağımlılık mı yapıyor diye düşünmeye başladım artık
Benimki de ağzı kulaklarında hipnoz olmuş gibi bakıyor, hatta ben bazen onu izliyorum bebek yerineMaşallahKarından bakılıyor canım,ama ölçüm vs yaparlarsa vajinalde bakabilirler. Tabi yanında birisi gelebilir. Benim eşim her ultrasona giriyor yanıma. Benden çok heyecanlı o bakıyor ekrana
Aynen aynen bende öyleBenimki de ağzı kulaklarında hipnoz olmuş gibi bakıyor, hatta ben bazen onu izliyorum bebek yerine
Ben eşimin tişörtlerine şortlarına dadandım ortak giyiyoz artıkBu aralar gebe pijaması almak istiyorum ama kullanıyor musunuz sizler de ? Hersey çok sıkıyor artık
Ben de öyle yapacağım galiba yaa.. Az önce dolapları yerleştirdim düzenledim, ve şu an neredeyse hiçbir şeyim yok altıma giyecek. Olanlar da 1 ay sonra mümkün değil olmaz.Ben eşimin tişörtlerine şortlarına dadandım ortak giyiyoz artık
Evet ilk hamileliğimde çoktan bitmişti. Bunda devam ediyor. Kusuyorum hala ilaç icmezsem ve su icimim azalıyor epeyCanım hala bulantın devam ediyor mu normalde artık azalması bitmesi lazımdı
Ben 10. Haftada yaptirdim. Herhangi birsey icin istenmedi. Yanilma payi daha az oldugu ve yasimda 35 ustu olunca doktorum ben tavsiye ediyorum deyince direk onu yaptirdik 2li, 3 lu yerine.Ne için istendi sonuç ne oldu cnm
Valla ne bileyim. Bugün 3. Gün bırakalı bir iki gün daha denerim olmadı başlarım tekrar. Çok mutsuzum böyleCanım psikolojik olabilir mi? Birkaç gün sabret içme bakalım düzelme olacak mı? Benim de bulantım var ama eskiye göre daha iyi tabi.. İnşallaj seninki de daha iyi olur.
Allah yardımcın olsun canım ya benım 10.haftada bitmişti o zamn bıle zorlanmışımtmEvet ilk hamileliğimde çoktan bitmişti. Bunda devam ediyor. Kusuyorum hala ilaç icmezsem ve su icimim azalıyor epeybulantı hissi ilk baslardaki gibi yoğun değil sadece
Ben 11.11 indirimden aldım çoğu şeyi ama şu an da kara cuma indirimleri var yine bulursunuz aynı fiyatlara. Beşiği n11'den aldım. Geldi kurduk çok güzel. Babycom Beyaz Anne Yanı Ahşap Beşik 60*120 Kademeli Beşik - n11.com Yatağı, alezi, uyku seti, cibinliği her şeyi dahil. Sallanabiliyor sabitleniyor. Yani cidden bu fiyata ben çok beğendim. Ama indirim kovalayin. Ekleyin favorilere bakın ara ara. Ben 670'e aldım çünkü. Kuponum da vardı. Düşüyor yani daha. Bebek arabası hediye geldi. Oyun halısı aldım o da bu:Merhaba güzel annişler malum indirim haftasındayız siz alışverişe başladınız mı bir iki bebişimin ihtiyacı olacak şey sepete attım ama daha almaya cesaret edemedim sizin aldınız mı indirimde güzel şeyler var mı buhar makinesi, muslin bez, yenidoğan kıyafetleri, pişik kremi, kendim için çatlak kremi, gecelik almak istiyorum aldıklarınızı aklınıza takılanları yazar mısınız? herşey çok pahalı uygun kaliteli şeyler almak istiyorum yardımlarınız için teşekkürler
Teşekkür ederiz teyzesiMaaşallah kuzuya
Ben önce annemden aldım şimdi eşimden, babama diyorum 1 ay sonra da sana dadancam göbekli çünküBen de öyle yapacağım galiba yaa.. Az önce dolapları yerleştirdim düzenledim, ve şu an neredeyse hiçbir şeyim yok altıma giyecek. Olanlar da 1 ay sonra mümkün değil olmaz.
Lcw den penye hamile tayt aldım ben geçenlerde 19.90 tldi. Hem içlik olarak giyiyorum hem evde onunla geziyorum çok rahat. Tavsiye ederim.Ben önce annemden aldım şimdi eşimden, babama diyorum 1 ay sonra da sana dadancam göbekli çünkü
Ah kuzum benimkinin de en büyük derdi o sorma zor valla Allah yardimcimiz olsunBizimki heveslide maddi açıdan zorluyordaha yeni taşındık vs ya para harcayınca canı sıkılıyor adamın
Aaa al tabi benimki buzuk dudakli bi şey aynı anası gibi elmacık kemikleri falan bana benziyorBen bir 4 boyutlu resmini almadam çıkmam o odadan vallasöylerim doktora banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?