2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah Karından bakılıyor canım,ama ölçüm vs yaparlarsa vajinalde bakabilirler. Tabi yanında birisi gelebilir. Benim eşim her ultrasona giriyor yanıma. Benden çok heyecanlı o bakıyor ekrana

Canım psikolojik olabilir mi? Birkaç gün sabret içme bakalım düzelme olacak mı? Benim de bulantım var ama eskiye göre daha iyi tabi.. İnşallaj seninki de daha iyi olur.

Maşallah Karından bakılıyor canım,ama ölçüm vs yaparlarsa vajinalde bakabilirler. Tabi yanında birisi gelebilir. Benim eşim her ultrasona giriyor yanıma. Benden çok heyecanlı o bakıyor ekrana
Benimki de ağzı kulaklarında hipnoz olmuş gibi bakıyor, hatta ben bazen onu izliyorum bebek yerine

Bu aralar gebe pijaması almak istiyorum ama kullanıyor musunuz sizler de ? Hersey çok sıkıyor artık

Reactions: Kuf
Benimki de ağzı kulaklarında hipnoz olmuş gibi bakıyor, hatta ben bazen onu izliyorum bebek yerine
Aynen aynen bende öyle Bir karşıdaki ekrana bakıyor bizim görmemiz için konulana,bir doktorun ekranına bakıyor. İkiside aynı neden öyle yapıyorsun dedim. Farkında değilim heyecandan herhalde dedi.

Canım psikolojik olabilir mi? Birkaç gün sabret içme bakalım düzelme olacak mı? Benim de bulantım var ama eskiye göre daha iyi tabi.. İnşallaj seninki de daha iyi olur.
Valla ne bileyim. Bugün 3. Gün bırakalı bir iki gün daha denerim olmadı başlarım tekrar. Çok mutsuzum böyle

Evet ilk hamileliğimde çoktan bitmişti. Bunda devam ediyor. Kusuyorum hala ilaç icmezsem ve su icimim azalıyor epey bulantı hissi ilk baslardaki gibi yoğun değil sadece
Allah yardımcın olsun canım ya benım 10.haftada bitmişti o zamn bıle zorlanmışımtm

Ben 11.11 indirimden aldım çoğu şeyi ama şu an da kara cuma indirimleri var yine bulursunuz aynı fiyatlara. Beşiği n11'den aldım. Geldi kurduk çok güzel. Babycom Beyaz Anne Yanı Ahşap Beşik 60*120 Kademeli Beşik - n11.com Yatağı, alezi, uyku seti, cibinliği her şeyi dahil. Sallanabiliyor sabitleniyor. Yani cidden bu fiyata ben çok beğendim. Ama indirim kovalayin. Ekleyin favorilere bakın ara ara. Ben 670'e aldım çünkü. Kuponum da vardı. Düşüyor yani daha. Bebek arabası hediye geldi. Oyun halısı aldım o da bu: Bunu da çok sevdim. Müzikli bulut var klasik müzik çalıyor. Çok dinlendirici. 10 ve 20 dklik iki modu var. Sonra anne bebek çantası aldım ama onu iade ettim Kraft violet modeliydi. Bunu önermem. Yerine Trendyol'dan bu cuma indirimiyle şunu aldım: Smart Bags Siyah Unisex Bebek Bakım Çantası 8693122100011 | Trendyol Hastane çıkışı aldım bir adet onlu: Bebitof erkek bebek puanlı 10 parça hastane çıkışı 878 | Trendyol Kumaşı falan çok güzel cidden. Ve çok parçası var. Tavsiye ederim bunu. Bebek ürünleri gelmişti BİM'e. Beşli hastane çıkışından üç adet aldım. Uyku tulumu aldım. Silikon önlük aldım. Çorap aldım. Ağız mendili aldım. Battaniye aldım. Bunlarin hepsi BİM'den ve çok uyguna geldi. İllaki yine gelir, takip edin derim. Kaliteleri gayet güzeldi, hepsi pamuktu zaten. Ördek bile aldım

@ebru_can_ebru lohusa pijaması aldım ben ve hamileyken de giyilebiliyor, beli ayarlı.
Kumaşı falan harika bunun. Geceliği de varmış aynı modelin. Denk getirirsen onu da almayı düşünüyorum. Bir de pentinin hamile çorabını aldım, çok rahat kış için süper bence. Benden şimdilik bu kadar. Fikir olmustur inşallah

Bu arada ayrıntılı ultrason yaptırdım. Tavsiye edenlere fikir verenlere çok teşekkür ederim tekrardan. İçim rahatladı. Rahim boyuna, bebeği besleyen damarlara, organlarına vs hepsine baktı. Doktorum değişti bu arada. Çok ilgili sağolsun. Hepsinin fotograflarini da USB getir vereyim dedi. Cinsiyet kesinleşti erkek. Kaynanam çok.mutsuz

Kizlar grip asisi yaptran var mi ? Vucut direncim zaten dusuktu iice dustu meyvelerden de takviye aliorm surekli ama yetmio galiba. Bi faydasi olur mu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…