2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İyi akşamlar kızlar.

Ben artık çok yoruluyorum yaa.. Akşam olunca pertim çıkıyor. Yarını da atlatsaydım.

Buarada krampları artan var mı gece kıpırdamaya korkuyorum ben. Magnezic te içiyorum yetersiz mi kalıyor acaba yada varisler den mi kaynaklanıyor ki.

Merhaba arkadaşlar, öğretmen arkadaslar 24. Hafta nöbet tuttular mı, yönetmelikte 24 den itibaren diyor acaba 24. Haftanın içinde tutuyor muyuz nöbet ???
Ben de bunu merak ediyorum her hafta hesaplama yapıyorum tatilden önceki hafta nöbet katımda bir sınıfta biber gazı sıkmışlar. Astımı olan bir öğrenci fenalık geçiriyordu. Zehir gibiydi müdahale edemedim arkadaşları çağırdık falan. Biran önce düşmek istiyorum nöbetten. Hesabıma göre 6 haftam var sonra da şubat tatili zaten Dr a soracağım ben sonraki muayenede onlar bilir ne zaman verildiğini

Merhaba arkadaşlar, öğretmen arkadaslar 24. Hafta nöbet tuttular mı, yönetmelikte 24 den itibaren diyor acaba 24. Haftanın içinde tutuyor muyuz nöbet ???
ben 24 bitince nöbet düşüyor diye biliyorum. diğer izinlerde de öyle oluyor. 32. hafta bitiminde izin hakki başlıyor vs.

Neden mutsuz ki. Kız mı istiyordu yoksa?,

Bu gecelik de mi penti den harika fikir oldu gemde bende alayım çorap Sivas çok soğuk artık

Aaa al tabi benimki buzuk dudakli bi şey aynı anası gibi elmacık kemikleri falan bana benziyor o kadarını görüyorsun canim
En son 12 haftalıkken 4 boyutlu resmi vardı. Şimdiki halini çok merak ediyorum.

Buarada krampları artan var mı gece kıpırdamaya korkuyorum ben. Magnezic te içiyorum yetersiz mi kalıyor acaba yada varisler den mi kaynaklanıyor ki.
Benim daha dün gece bacağıma kramp girdi. Ben daha yeni başladım magnezyuma. İnşallah bir an önce geçer.

En son 12 haftalıkken 4 boyutlu resmi vardı. Şimdiki halini çok merak ediyorum.
Biz geçen gün 4d fotoğrafını aldık tabi ailelere de attık. Kayınvalidem ve komşusu eşime benzetmiş Ben de dedim erkek anneleri zaten hep oğluna benzetir ne hikmetse.. Yok yok sana da benziyor diyor Bu arada kimseye benzemiyor çünkü yüzü değil tüm vücudu var fotoda ve öyle birine benzeyecek kıvamda değil henüz.. Yine çok güldüm.

Hahahhaa bu erkek tarafı hep böyle ya. Hep kendi taraflarına benzesin istiyorlar. Benim görümcemde 'inşallah bana çeker.' diyor. Yüzü gözü çekebilir benim açımdan sıkıntı yok ama huyu suyu çekmesin, bana göre çok pasif bir kız çünkü. Bunu söylediklerinde eşim 'inşallah agaçsızkoalanın baba tarafına çeker hepsi sarışın renkli gözlü.' dedi. Biraz bozuldu kayınvalidemler sanırım.

Seninle çok konuşmuştuk benimde bi düşüğüm vardı aynı hamile kalmışız

Kızlar hamilelere sıcak basar derler sizde var mı? Ben hep üşüyorum da..
Bende üşüyorum canım. Akşam yatarken mutlaka hırka giyiyorum üstüme ve yün babanne yorganıyla yatıyorum yani düşün. Montlarımın önü kapanmıyor diye panço alıcam şimdi de. Sabahları ve akşamları çok serin oluyor çünkü hava.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…