Ben de bunu merak ediyorum her hafta hesaplama yapıyorumMerhaba arkadaşlar, öğretmen arkadaslar 24. Hafta nöbet tuttular mı, yönetmelikte 24 den itibaren diyor acaba 24. Haftanın içinde tutuyor muyuz nöbet ???
Çok Teşekkur ederim.
ben 24 bitince nöbet düşüyor diye biliyorum. diğer izinlerde de öyle oluyor. 32. hafta bitiminde izin hakki başlıyor vs.Merhaba arkadaşlar, öğretmen arkadaslar 24. Hafta nöbet tuttular mı, yönetmelikte 24 den itibaren diyor acaba 24. Haftanın içinde tutuyor muyuz nöbet ???
benim krampim olmadi çok şükür. hiç bir bilgim yok. inşallah sizin de geçerBuarada krampları artan var mı gece kıpırdamaya korkuyorum ben. Magnezic te içiyorum yetersiz mi kalıyor acaba yada varisler den mi kaynaklanıyor ki.
Bu arada ayrıntılı ultrason yaptırdım. Tavsiye edenlere fikir verenlere çok teşekkür ederim tekrardan. İçim rahatladı. Rahim boyuna, bebeği besleyen damarlara, organlarına vs hepsine baktı. Doktorum değişti bu arada. Çok ilgili sağolsun. Hepsinin fotograflarini da USB getir vereyim dedi. Cinsiyet kesinleşti erkek. Kaynanam çok.mutsuz
Buralar buz gibiBen eşimin tişörtlerine şortlarına dadandım ortak giyiyoz artık
Bu gecelik de mi penti den harika fikir oldu gemde bende alayım çorap Sivas çok soğuk artıkBen 11.11 indirimden aldım çoğu şeyi ama şu an da kara cuma indirimleri var yine bulursunuz aynı fiyatlara. Beşiği n11'den aldım. Geldi kurduk çok güzel. Babycom Beyaz Anne Yanı Ahşap Beşik 60*120 Kademeli Beşik - n11.com Yatağı, alezi, uyku seti, cibinliği her şeyi dahil. Sallanabiliyor sabitleniyor. Yani cidden bu fiyata ben çok beğendim. Ama indirim kovalayin. Ekleyin favorilere bakın ara ara. Ben 670'e aldım çünkü. Kuponum da vardı. Düşüyor yani daha. Bebek arabası hediye geldi. Oyun halısı aldım o da bu:Bunu da çok sevdim. Müzikli bulut var klasik müzik çalıyor. Çok dinlendirici. 10 ve 20 dklik iki modu var. Sonra anne bebek çantası aldım ama onu iade ettim Kraft violet modeliydi. Bunu önermem. Yerine Trendyol'dan bu cuma indirimiyle şunu aldım: Smart Bags Siyah Unisex Bebek Bakım Çantası 8693122100011 | Trendyol Hastane çıkışı aldım bir adet onlu: Bebitof erkek bebek puanlı 10 parça hastane çıkışı 878 | Trendyol Kumaşı falan çok güzel cidden. Ve çok parçası var. Tavsiye ederim bunu. Bebek ürünleri gelmişti BİM'e. Beşli hastane çıkışından üç adet aldım. Uyku tulumu aldım. Silikon önlük aldım. Çorap aldım. Ağız mendili aldım. Battaniye aldım. Bunlarin hepsi BİM'den ve çok uyguna geldi. İllaki yine gelir, takip edin derim. Kaliteleri gayet güzeldi, hepsi pamuktu zaten. Ördek bile aldım
@ebru_can_ebru lohusa pijaması aldım ben ve hamileyken de giyilebiliyor, beli ayarlı. Eki Görüntüle 2559162
Kumaşı falan harika bunun. Geceliği de varmış aynı modelin. Denk getirirsen onu da almayı düşünüyorum. Bir de pentinin hamile çorabını aldım, çok rahat kış için süper bence. Benden şimdilik bu kadar. Fikir olmustur inşallah
Amin valla canımAh kuzum benimkinin de en büyük derdi o sorma zor valla Allah yardimcimiz olsun
En son 12 haftalıkken 4 boyutlu resmi vardı. Şimdiki halini çok merak ediyorum.Aaa al tabi benimki buzuk dudakli bi şey aynı anası gibi elmacık kemikleri falan bana benziyoro kadarını görüyorsun canim
Benim daha dün gece bacağıma kramp girdi. Ben daha yeni başladım magnezyuma. İnşallah bir an önce geçer.Buarada krampları artan var mı gece kıpırdamaya korkuyorum ben. Magnezic te içiyorum yetersiz mi kalıyor acaba yada varisler den mi kaynaklanıyor ki.
Biz geçen gün 4d fotoğrafını aldık tabi ailelere de attık. Kayınvalidem ve komşusu eşime benzetmişEn son 12 haftalıkken 4 boyutlu resmi vardı. Şimdiki halini çok merak ediyorum.
Ya pijama çok tatlı markasını öğrenirseniz bende bakacağımBu gecelik de mi penti den harika fikir oldu gemde bende alayım çorap Sivas çok soğuk artık
Ben iZmirdeyim iyi burası yangınım da var birazBuralar buz gibi
Hahahhaa bu erkek tarafı hep böyle ya. Hep kendi taraflarına benzesin istiyorlar. Benim görümcemde 'inşallah bana çeker.' diyor. Yüzü gözü çekebilir benim açımdan sıkıntı yok ama huyu suyu çekmesin, bana göre çok pasif bir kız çünkü. Bunu söylediklerinde eşim 'inşallah agaçsızkoalanın baba tarafına çeker hepsi sarışın renkli gözlü.' dedi.Biz geçen gün 4d fotoğrafını aldık tabi ailelere de attık. Kayınvalidem ve komşusu eşime benzetmişBen de dedim erkek anneleri zaten hep oğluna benzetir ne hikmetse.. Yok yok sana da benziyor diyor Bu arada kimseye benzemiyor çünkü yüzü değil tüm vücudu var fotoda ve öyle birine benzeyecek kıvamda değil henüz.. Yine çok güldüm.
Seninle çok konuşmuştuk benimde bi düşüğüm vardı aynı hamile kalmışızMerhaba güzel anne adayları daha önceden de kayıtlıydım foruma tanıyanlar belkı hatırlar benı Sermec bir düşüğüm vardı hamıle kalmak için ugrasiyordum ve su an Allah nasıp ederse 22 haftalık hamıleyım ve oğlum olacak benı de aranıza alır mısınız
Bende üşüyorum canım. Akşam yatarken mutlaka hırka giyiyorum üstüme ve yün babanne yorganıyla yatıyorum yani düşün. Montlarımın önü kapanmıyor diye panço alıcam şimdi de. Sabahları ve akşamları çok serin oluyor çünkü hava.Kızlar hamilelere sıcak basar derler sizde var mı? Ben hep üşüyorum da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?