- 12 Ekim 2009
- 18.677
- 24.172
- 798
Eşim de gülüyor, sallıyorlar diyor. Bakalım doğunca ne yorumlar yapacaklarHahahhaa bu erkek tarafı hep böyle ya. Hep kendi taraflarına benzesin istiyorlar. Benim görümcemde 'inşallah bana çeker.' diyor. Yüzü gözü çekebilir benim açımdan sıkıntı yok ama huyu suyu çekmesin, bana göre çok pasif bir kız çünkü. Bunu söylediklerinde eşim 'inşallah agaçsızkoalanın baba tarafına çeker hepsi sarışın renkli gözlü.' dedi.Biraz bozuldu kayınvalidemler sanırım.
Ay ben de hırkayla yatıyorum ve çorapla tabi kiii.. Dün okula giderken çift kat çorap giydim okulda kaloriferler yanmıyor diye ama ayaklarım buz kesti yine de.. Hasta olacağım diye aklım çıkıyor.Bende üşüyorum canım. Akşam yatarken mutlaka hırka giyiyorum üstüme ve yün babanne yorganıyla yatıyorum yani düşün. Montlarımın önü kapanmıyor diye panço alıcam şimdi de. Sabahları ve akşamları çok serin oluyor çünkü hava.
Kızzz nerde yaşıyorsun sen ev mi çok soğuk yoksaBende üşüyorum canım. Akşam yatarken mutlaka hırka giyiyorum üstüme ve yün babanne yorganıyla yatıyorum yani düşün. Montlarımın önü kapanmıyor diye panço alıcam şimdi de. Sabahları ve akşamları çok serin oluyor çünkü hava.
Ondan aldım ben de canım drumun tavsiyesi.nasildi deneyımın var mı önerın gıtmeden önce banaKime gidiyorsun ben cenk uzundu sanırım ona gittim 500 lira peşinde oda
ben de var. kombiyi ayarlama işi bende. gecen esime ev serinse söyle çocuklar üşümesin dedim ben yaniyorum çünkü.. bana heryer sıcak geliyor..Kızlar hamilelere sıcak basar derler sizde var mı? Ben hep üşüyorum da..
Klasik kaynana lafı babasına benziyor. Benim iki oglumda bana benziyor büyük oğlum dogdugunda aynı babasıydı ama 6. Aydan sonra bana döndü. Büyük oğlum 5-6 yaşındaki hallerim küçük oglumda şuanki halim. Ama kaynana gözünde ikiside şuan babaları veya kaynima benziyormuş...Bakalım kızım kime benzicek. Umarım bana benzer Tabi babasınada benzesinde.halasina benzemesin Kizcem İnsaallahBiz geçen gün 4d fotoğrafını aldık tabi ailelere de attık. Kayınvalidem ve komşusu eşime benzetmişBen de dedim erkek anneleri zaten hep oğluna benzetir ne hikmetse.. Yok yok sana da benziyor diyor Bu arada kimseye benzemiyor çünkü yüzü değil tüm vücudu var fotoda ve öyle birine benzeyecek kıvamda değil henüz.. Yine çok güldüm.
Kız halaya derler ya, bakalım ne olacak.. Umarım bizimki de benim tarafa benzer sarışın renkli gözlüKlasik kaynana lafı babasına benziyor. Benim iki oglumda bana benziyor büyük oğlum dogdugunda aynı babasıydı ama 6. Aydan sonra bana döndü. Büyük oğlum 5-6 yaşındaki hallerim küçük oglumda şuanki halim. Ama kaynana gözünde ikiside şuan babaları veya kaynima benziyormuş...Bakalım kızım kime benzicek. Umarım bana benzer Tabi babasınada benzesinde.halasina benzemesin Kizcem İnsaallahboyu posu güzelliğini herşeyini benden alsın.
Benim eşim sarışın renkli gözlü ama İki oglumdada tutmadı. Benim ailemde hep renkli gözlü sarışın.bir ben ve küçük erkek kardesim kahve ve ben ela. Sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün azalari tam dogsunlarda bize benzesinler yineKız halaya derler ya, bakalım ne olacak.. Umarım bizimki de benim tarafa benzer sarışın renkli gözlü
Kızlar hamilelere sıcak basar derler sizde var mı? Ben hep üşüyorum da..
Hatırlıyorum canım bır ara bunaldım cıkmıştım yenı hamıle kalmıştım o zaman ama yıne düşük olır dedim cok şükür rabbım bağışladı bu sefer cinsiyet bellı mı canımSeninle çok konuşmuştuk benimde bi düşüğüm vardı aynı hamile kalmışız
Gamzeli olur derler bizde de.. Ben yedim geçenlerde ama denk geldiği içinKızlar ayva yiyen var mı hiç? Çocuk güzel olur derler. Gerçi ben bu efsanelere inanmıyorum ama annem getirmiş ye diyee.
Ben norml gidiormKızlar hamilelere sıcak basar derler sizde var mı? Ben hep üşüyorum da..
24 tam dolunca vermişti benim önceki doktorum. Ben de iple çekiyorum o günüBen de bunu merak ediyorum her hafta hesaplama yapıyorumtatilden önceki hafta nöbet katımda bir sınıfta biber gazı sıkmışlar. Astımı olan bir öğrenci fenalık geçiriyordu. Zehir gibiydi müdahale edemedim arkadaşları çağırdık falan. Biran önce düşmek istiyorum nöbetten. Hesabıma göre 6 haftam var sonra da şubat tatili zaten Dr a soracağım ben sonraki muayenede onlar bilir ne zaman verildiğini
Bana müdür bey hiç nöbet yazmadı bu senin hakkın zaten dedi baştan beri tutmuyorum24 tam dolunca vermişti benim önceki doktorum. Ben de iple çekiyorum o günü
Müdürün anlayışlıymış.24ten sonrası hakkımızBana müdür bey hiç nöbet yazmadı bu senin hakkın zaten dedi baştan beri tutmuyorum
Ben sadece vitamin OMEGA 3 ağırlıklı pregnom iciyorum. Kanım fazlaymış zaten oyuzden kan ilacı yazmadı midemi bulandirmasin diye başka da bişey içmiyorumKızlar günde kaç tane hap içiyorsunuz ya? Ben yemekten çok hap içiyorum heraldeDemir, kalsiyum, vitamin, balık yağı ve bugün antibiyotiğe de başladım maalesef yani toplamda 5 oldu. Birbirleriyle çakışmasınlar diye uğraşıyorum.
Öyle mi o zaman Allah razı olsun adamdan gerçekten nöbet işi riskli yaniMüdürün anlayışlıymış.24ten sonrası hakkımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?