2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Eşim de gülüyor, sallıyorlar diyor. Bakalım doğunca ne yorumlar yapacaklar
Ay ben de hırkayla yatıyorum ve çorapla tabi kiii.. Dün okula giderken çift kat çorap giydim okulda kaloriferler yanmıyor diye ama ayaklarım buz kesti yine de.. Hasta olacağım diye aklım çıkıyor.

Kızzz nerde yaşıyorsun sen ev mi çok soğuk yoksa bizim ev yanıyo bende yanıyorum sanki hele geceleri ayaklarımın altı yanıyo atrş gibi üstüm açık yatıyorum hep

Klasik kaynana lafı babasına benziyor. Benim iki oglumda bana benziyor büyük oğlum dogdugunda aynı babasıydı ama 6. Aydan sonra bana döndü. Büyük oğlum 5-6 yaşındaki hallerim küçük oglumda şuanki halim. Ama kaynana gözünde ikiside şuan babaları veya kaynima benziyormuş...Bakalım kızım kime benzicek. Umarım bana benzer Tabi babasınada benzesinde.halasina benzemesin Kizcem İnsaallah boyu posu güzelliğini herşeyini benden alsın.

Kız halaya derler ya, bakalım ne olacak.. Umarım bizimki de benim tarafa benzer sarışın renkli gözlü

Doğumdan sonraki lohusa depresyonuna sokacak konulardan birisi bence bu bebeği benzetme olayıdır. Ciddi anlamda bazı kayınvalideler abartma uzmanı olmuşlar Bu konuda. Evet çocuk anneye babaya vs. Benzeyecek tabikide ama bunu gelinin veya gelinin ailesine Israrla kabul ettirmeye çalışmak çok saçma bir durum. Resmen psikoloji bozulabiliyor. Tabiki diğer kayınvalideleri tenzih ederek konuşuyorum bu arada

Kız halaya derler ya, bakalım ne olacak.. Umarım bizimki de benim tarafa benzer sarışın renkli gözlü
Benim eşim sarışın renkli gözlü ama İki oglumdada tutmadı. Benim ailemde hep renkli gözlü sarışın.bir ben ve küçük erkek kardesim kahve ve ben ela. Sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün azalari tam dogsunlarda bize benzesinler yine

Seninle çok konuşmuştuk benimde bi düşüğüm vardı aynı hamile kalmışız
Hatırlıyorum canım bır ara bunaldım cıkmıştım yenı hamıle kalmıştım o zaman ama yıne düşük olır dedim cok şükür rabbım bağışladı bu sefer cinsiyet bellı mı canım

24 tam dolunca vermişti benim önceki doktorum. Ben de iple çekiyorum o günü

Kızlar günde kaç tane hap içiyorsunuz ya? Ben yemekten çok hap içiyorum heralde Demir, kalsiyum, vitamin, balık yağı ve bugün antibiyotiğe de başladım maalesef yani toplamda 5 oldu. Birbirleriyle çakışmasınlar diye uğraşıyorum.

Ben sadece vitamin OMEGA 3 ağırlıklı pregnom iciyorum. Kanım fazlaymış zaten oyuzden kan ilacı yazmadı midemi bulandirmasin diye başka da bişey içmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…