- 29 Ağustos 2019
- 362
- 837
- 18
Kızlar günde kaç tane hap içiyorsunuz ya? Ben yemekten çok hap içiyorum heraldeDemir, kalsiyum, vitamin, balık yağı ve bugün antibiyotiğe de başladım maalesef yani toplamda 5 oldu. Birbirleriyle çakışmasınlar diye uğraşıyorum.
Canım ben 1haftadir tüm ilaçları bıraktım hiçbirşey içmiyorum.ic iç usandım Kan şurubu Omega .d vitamini. Dr a soylemedim de içmiyorum diye. Söylersem icmen gerek dicek çünkiKızlar günde kaç tane hap içiyorsunuz ya? Ben yemekten çok hap içiyorum heraldeDemir, kalsiyum, vitamin, balık yağı ve bugün antibiyotiğe de başladım maalesef yani toplamda 5 oldu. Birbirleriyle çakışmasınlar diye uğraşıyorum.
Merhaba, mesajı şimdi gördüm. Ben görseldekini değil başka bir Canada markası aldım buranın kışına uygun (-40°C için) second handÇok güzelmiş ne kadar mantıklı o ilave parça olayı, nereden aldın canım acaba ?
Ben kafama göre o içinde her ama herşey olan vitamini ve balık yağını kestim. Kaşıntılarım geçti.Benimde toplamda 5 ilacım var.
Biri romatizma için
Kan sulandırıcı
İltihap için var
Vitamin
Son olarak kan ilacı.
Bunları içene kadar anam ağlıyor benimde.
Al benden de o kadar daha bir ateş bastığını görmedim hep battaniye altındayım bende ters etki yaptı herhaldeKızlar hamilelere sıcak basar derler sizde var mı? Ben hep üşüyorum da..
Valla bende kronik bir bağırsak sendromu olduğu için doğru düzgün ilaç içemiyorum sadece kan sulandırıcı içiyorum Demir hapı ve vitamin verdin ama içtiğimde bağırdaklarım savaş alanına dönüyor içemiyorum vicdan da yapıyorum ama napayım sonuçta keyfi de değil sürekli isal oluyorum tedavi aşamalarında bozdum bağırsaklarımı 3 yıldır da düzelmiyor idare ede ede gidiyor eskiden annelerimiz ilaç mı içmiş tezine sığınarak kendimi avutuyorumKızlar günde kaç tane hap içiyorsunuz ya? Ben yemekten çok hap içiyorum heraldeDemir, kalsiyum, vitamin, balık yağı ve bugün antibiyotiğe de başladım maalesef yani toplamda 5 oldu. Birbirleriyle çakışmasınlar diye uğraşıyorum.
Üşümek ateş olduğunun belirtisi. Ateş olduğu için titreme gelir. Battaniye altına girmek ister insan. Hamilelikte hafif ateş olur ama çok yükselirse ki ölçmek lazım, enf vardır. İyi değildir. Sizinki normal ateş anladığım kadarıylaAl benden de o kadar daha bir ateş bastığını görmedim hep battaniye altındayım bende ters etki yaptı herhalde
Ben de bunu merak ediyorum her hafta hesaplama yapıyorumtatilden önceki hafta nöbet katımda bir sınıfta biber gazı sıkmışlar. Astımı olan bir öğrenci fenalık geçiriyordu. Zehir gibiydi müdahale edemedim arkadaşları çağırdık falan. Biran önce düşmek istiyorum nöbetten. Hesabıma göre 6 haftam var sonra da şubat tatili zaten Dr a soracağım ben sonraki muayenede onlar bilir ne zaman verildiğini
Kızlar müdür yardımcımla konuştum verdiği cevap hocam 24. Haftada tutmak istiyorsan tut istemiyorsan tutmaben 24 bitince nöbet düşüyor diye biliyorum. diğer izinlerde de öyle oluyor. 32. hafta bitiminde izin hakki başlıyor vs.
Sağlık alanı yüksek doğum alanı ekstra yüksek çocuk için yapılmayacak şey yok biliyorlar ilaçlar hep paralı çoğunu devlet karşılamıyor hele tedavi olanlarin Allah yardımcısı olsunGenel anlamda sağlık sektörü çok pahalanmış gerçekten çok hastane çok altarnatif olmasına göre rekabet fiyat düşürmüyor daha da yükseltiyor bende anlamadım gercekten.
Ben kafama göre o içinde her ama herşey olan vitamini ve balık yağını kestim. Kaşıntılarım geçti.Belki değerlerim yerindeydi bilemiyorum. Şimdi Perşembe günkü randevuda belirtilecek bakalım tahlil vs ne olacak mukadderat
İnşallah canım, hepimiz için herşey yolunda olsunBanada ilk başlarda değişik bir folik asit vermişti. Vücudumda kabarcıklar çıkmıştı. Bende korkudan o ilacı içmemiştim. Kaşıntılarının geçmesine çok sevindim. İnşallah değerler normaldir her şey yolundadır canım. ☺
Oooo senin baya basın dertte yapma kuzum bu kadar da adamı biktirmaHormonların etkisinden kurtulamıyorum :). Gündüz eşimle tartışdık sonra mesaj atmış bana gıcık napıyosun diye (normalde de ben ona çok gıcıksın derim, o bana der ama hiç takılmazdım) gözlerim doldu işyerinde beni sevmiyor diyorum :) eve geldik misafirim var yemeğe bir de. Yemeği hazırlarken gelip gidip öpüyor beni, misafirler içerde tabi :) birden ağlamaya başladım bişey yok yani ortada, noldu falan dedi sen geç içeriye falan dedim zorla durdurdum kendimi. Akşam misafirleri evine bırakacak arabayla çıktılar, bende üstümü değiştim çamaşır makinesini çalıştırdım odaya geçerken, geldi eşim Aşkım bişey sorucam sana dedi sor dedim sen niye böyle yürüyorsun dedi, nasıl dedim böyle hamileler yürür ya böyle değişik yani dedi :). Beni bir ağlama daha tuttu sen beni beğenmiyorsun diye. Valla yok bitanem hoşuma geldi ondan söyledim dedi geldi öptü beni ama, durduramıyorum kendimi bişey mi oldu falan dedi anlat diyor anlatamıyorum ağlamaktan düşün. Bayağı bekledi anlat neolduysa diyor ben anlatamıyorum bişey yok çünkü sadece ilgilen benle diyemedim. Eşimde bana küstü sen bana anlatma zaten falan diye gece birbirimizi arkamızı dönüp uyuduk. Sabaha kadar inledim noldu bir yerin mi ağrıyor dedi yok dedim. Sabah öptü beni barıştık. Hormonlar sizi sopayla döverim Valla kendinize hakim olun
Acıkcası bana arada oluyor sıcak basma olayı. Ciddi bir üşümeniz varsa kan düşüklüğü olabilir diikkat et canımKızlar hamilelere sıcak basar derler sizde var mı? Ben hep üşüyorum da..
Hayır pijama takımı Trendyol'dan ama kaldırmışlar satışını bulamadım. Markası Aqua.Bu gecelik de mi penti den harika fikir oldu gemde bende alayım çorap Sivas çok soğuk artık
Adnan Kaya sadece sezaryen hekimi, normal doğum olmaması için elinden geleni yapıyor.Maalesef benim de doktorumdu.Çok pişman oldum ona gittiğim için lokman hekim Akay hastanesini tercih edecek olanlar Adnan hoca(!) haricinde bir hekimi tercih etmeli.Benim doğumum normaldi,vazgeçirmek için çok uğraştı,vazgeçmeyince de doğum öncesi ve sırasında demoralize etti.Soğukluğun ciddiyetin çok ötesinde bu yaptığı.Doğuma bir kaç hafta kala gerekirse diye telefon numarasını istedim onu dahi vermedi.Devlet hastanesindeki en vasat doktoru Adnan Hocaya tercih ederim.Lilk doğumumu lokman hekim akay da Adnan Kaya yaptırmıştı(sezeryan)gene aynı yere gitmeyi düşünüyorum.iyi bir hoca işini bilen birisi ama cok eğlenceli bi tip değildir soguk gibi. tavsiye ederim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?