2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben hamileligin basindan beri yiyorum. Cok severim. Bulantilarima da iyi geliyordu. Kizimda da yemistim, gamzesi var ama hic duymamistim ayvayi daha once. gamze bir cesit doku eksikligi aslinda C cecenn Tikkabilla
Benim bacak kramplarim da feci. İki gun once hic uyuyamadim. Normalde doktorum magnezyum vermedi soda icsen yeterli dedi. Ama gazli icecekleri de cok seven biri degililim. Kullandigim multivitaminin icinde olmayinca gidip aldim hemen. dun kullanmaya basladim umarim bir an once etkisini gosterir. @Orgu babet dunyasi

magnezyum kullanan arkadaslar acaba icerigi tam olarak nedir sizde ki ilaclarin oxide, glycinate, chloride, carbonate vs?

Benimde toplamda 5 ilacım var.
Biri romatizma için
Kan sulandırıcı
İltihap için var
Vitamin
Son olarak kan ilacı.
Bunları içene kadar anam ağlıyor benimde.

Canım ben 1haftadir tüm ilaçları bıraktım hiçbirşey içmiyorum.ic iç usandım Kan şurubu Omega .d vitamini. Dr a soylemedim de içmiyorum diye. Söylersem icmen gerek dicek çünki

Çok güzelmiş ne kadar mantıklı o ilave parça olayı, nereden aldın canım acaba ?
Merhaba, mesajı şimdi gördüm. Ben görseldekini değil başka bir Canada markası aldım buranın kışına uygun (-40°C için) second hand . Yalnız siz sorunca Türkiye için LCwaikiki araştırdım ve aşağıdakini buldum. Parça çıkmıyor ama normal beden alıp hamilelik sonrası da giyilebilir, zira o parça içine gizleniyor. Karın büyüdükçe parça üzerinden fermuarlanır. O da pratik bence. Görseli aşağıda

Eklentiler

• Screenshot_2019-11-26-15-10-34.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 42
Benimde toplamda 5 ilacım var.
Biri romatizma için
Kan sulandırıcı
İltihap için var
Vitamin
Son olarak kan ilacı.
Bunları içene kadar anam ağlıyor benimde.
Ben kafama göre o içinde her ama herşey olan vitamini ve balık yağını kestim. Kaşıntılarım geçti. Belki değerlerim yerindeydi bilemiyorum. Şimdi Perşembe günkü randevuda belirtilecek bakalım tahlil vs ne olacak mukadderat

Valla bende kronik bir bağırsak sendromu olduğu için doğru düzgün ilaç içemiyorum sadece kan sulandırıcı içiyorum Demir hapı ve vitamin verdin ama içtiğimde bağırdaklarım savaş alanına dönüyor içemiyorum vicdan da yapıyorum ama napayım sonuçta keyfi de değil sürekli isal oluyorum tedavi aşamalarında bozdum bağırsaklarımı 3 yıldır da düzelmiyor idare ede ede gidiyor eskiden annelerimiz ilaç mı içmiş tezine sığınarak kendimi avutuyorum

Bebe bugün kreşte iyileşti biraz
Kameradan en son baktığımda hullahop çeviriyordu omzunda Ben yine de ne olur ne olmaz diye kreş etrafında dolanıp alışveriş yaptım çünkü 1 haftadır dışarı çıkamadım
Yazılanları okuyamıyorum, bana sorulanlar ve son sayfa dışında, umarım herkes iyidir, keyfiniz yerindedir
4,5 km yürüyüş 1 hafta aradan sonra leğen kemiği ve kasık ağrısı yaptı. Egzersizi bırakmamam lazımmış.
Benimki tekme atmaya başladı bu arada. Umarım keyiften yapıyordur
Herkese kolaylıklar diliyorum, küçük çocuğu olanlar beni daha iyi anlar. Allah hepimize kolaylık versin

Al benden de o kadar daha bir ateş bastığını görmedim hep battaniye altındayım bende ters etki yaptı herhalde
Üşümek ateş olduğunun belirtisi. Ateş olduğu için titreme gelir. Battaniye altına girmek ister insan. Hamilelikte hafif ateş olur ama çok yükselirse ki ölçmek lazım, enf vardır. İyi değildir. Sizinki normal ateş anladığım kadarıyla
Benim bir yumuşak polar sabahlığım var çok kalın, evde meşhur dizideki Jon Snow gibi dolaşıyorum. Aşağıdaki gibi yani ev isteğim üzerine 23°C ve eşim buhran geçiriyor. Ben böyle dolaşıyorum. Güldüreyim azıcık sizi

Eklentiler

• Screenshot_2019-11-26-15-34-45.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 44
ben 24 bitince nöbet düşüyor diye biliyorum. diğer izinlerde de öyle oluyor. 32. hafta bitiminde izin hakki başlıyor vs.
Kızlar müdür yardımcımla konuştum verdiği cevap hocam 24. Haftada tutmak istiyorsan tut istemiyorsan tutma çok anlayışlı insanlar tutmamayı tercih edeceğim yani haftaya da bir nöbet tuttuktan sonra nöbet işinden seneye de kurtarmamış olacağım

Genel anlamda sağlık sektörü çok pahalanmış gerçekten çok hastane çok altarnatif olmasına göre rekabet fiyat düşürmüyor daha da yükseltiyor bende anlamadım gercekten.
Sağlık alanı yüksek doğum alanı ekstra yüksek çocuk için yapılmayacak şey yok biliyorlar ilaçlar hep paralı çoğunu devlet karşılamıyor hele tedavi olanlarin Allah yardımcısı olsun

Banada ilk başlarda değişik bir folik asit vermişti. Vücudumda kabarcıklar çıkmıştı. Bende korkudan o ilacı içmemiştim. Kaşıntılarının geçmesine çok sevindim. İnşallah değerler normaldir her şey yolundadır canım.

İnşallah canım, hepimiz için herşey yolunda olsun

Ben de gyno ferro sanol Demir hapı , calcimax kalsiyum, oksapar iğne , magnorm magnezyum ve son olarak da progestan fitil kullanıyorum .

Oooo senin baya basın dertte yapma kuzum bu kadar da adamı biktirma

ilk doğumumu lokman hekim akay da Adnan Kaya yaptırmıştı(sezeryan)gene aynı yere gitmeyi düşünüyorum.iyi bir hoca işini bilen birisi ama cok eğlenceli bi tip değildir soguk gibi. tavsiye ederim ama
Adnan Kaya sadece sezaryen hekimi, normal doğum olmaması için elinden geleni yapıyor.Maalesef benim de doktorumdu.Çok pişman oldum ona gittiğim için lokman hekim Akay hastanesini tercih edecek olanlar Adnan hoca(!) haricinde bir hekimi tercih etmeli.Benim doğumum normaldi,vazgeçirmek için çok uğraştı,vazgeçmeyince de doğum öncesi ve sırasında demoralize etti.Soğukluğun ciddiyetin çok ötesinde bu yaptığı.Doğuma bir kaç hafta kala gerekirse diye telefon numarasını istedim onu dahi vermedi.Devlet hastanesindeki en vasat doktoru Adnan Hocaya tercih ederim.L

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…