- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.396
- 773
- 41
Müdürünü tebrik ediyorum gerçekten çok şanslısın. Ben henüz hamile olduğumu dahi söylemedimBana müdür bey hiç nöbet yazmadı bu senin hakkın zaten dedi baştan beri tutmuyorum
Aynen önemli olan doğunca ama onda da ilk günler yüzü gözü şiş oluyor o yüzden belli olmuyor pek.Eşim de gülüyor, sallıyorlar diyor. Bakalım doğunca ne yorumlar yapacaklar
Ay ben de hırkayla yatıyorum ve çorapla tabi kiii.. Dün okula giderken çift kat çorap giydim okulda kaloriferler yanmıyor diye ama ayaklarım buz kesti yine de.. Hasta olacağım diye aklım çıkıyor.
Valla istanbul'da yaşıyorum ama sen öyle deyince bende bir şüpheye düştüm.Kızzz nerde yaşıyorsun sen ev mi çok soğuk yoksabizim ev yanıyo bende yanıyorum sanki hele geceleri ayaklarımın altı yanıyo atrş gibi üstüm açık yatıyorum hep
Kızlar ayva yiyen var mı hiç? Çocuk güzel olur derler. Gerçi ben bu efsanelere inanmıyorum ama annem getirmiş ye diyee.
Bizde de tüylü olur derler ne alakaysaGamzeli olur derler bizde de.. Ben yedim geçenlerde ama denk geldiği için
Ne güzel böyle anlayışlı insanların olması.Bana müdür bey hiç nöbet yazmadı bu senin hakkın zaten dedi baştan beri tutmuyorum
Benim de doktorum 7. haftamda rapor yazdı tutamaz diye, tutmuyorum hiç..Bana müdür bey hiç nöbet yazmadı bu senin hakkın zaten dedi baştan beri tutmuyorum
Kız isteyen bir kayınvalide çok şaşkınım şuan
Kızlar bu bebekler rahat edince mi tekmeliyor,rahatsız olunca mı ya?Ben ne zaman bacak bacak üstüne atsam yavrum vurmaya başlıyor. Acaba rahatsız mı oluyor,sıkışıyor mu? Bilemedim ben
Tek o da değil. Kayınpederim de kız istiyordu. Ismarlamayla olsa yapayım yaniKız isteyen bir kayınvalide çok şaşkınım şuan
Tek o da değil. Kayınpederim de kız istiyordu. Ismarlamayla olsa yapayım yaniHayır sonunda oğlun bı x kromozomu gönderemedi dicem, o olacak
Canım çok fazla kafanıza takmayın derim.hergun Aynı saatte oynamayabilir. Uyuyor olabilir siz nekadar rahat olursaniz bebeğinde emin ol okadar rahat olur. O muhakkak içinde hareket halindedirGünaydınlar,
benimki de dün bu saatlerde kıpır kıpırdı, şimdi ses yokof cok sıkılıyorum böyle olunca.. işi güc bıraktım oynamasını bekliyorum.
Kızlar, özelde ayrıntılı ultrason yaptıran var mı? Ücretler hakkında bilginiz var mı?
Bizde de tüylü olur derler ne alakaysaO yüzden yemiyorum ben nolur nolmaz diye.
Ben yaptırdım. Evet pahalı ama içim.rahat etti en azından ne yapayım. Tek boşa gitsin paralar yeter ki iyi olsun bebik dedim artıkCanım merhaba özel de demişsin ben özel hastaneye gidiyorum ama doktor çok pahalı dedi sadece ultrason çekip ve radyoloji doktoruna yönlendirdi bende cumartesi gidicem çok merak ediyorum çok heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?