2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bana müdür bey hiç nöbet yazmadı bu senin hakkın zaten dedi baştan beri tutmuyorum
Müdürünü tebrik ediyorum gerçekten çok şanslısın. Ben henüz hamile olduğumu dahi söylemedim bayan müdür yardımcısı biliyor birtek belki o söylemiştir. Rapor, izin vs de hiç gerekmediği için şükür normal olarak devam ediyorum. Sağlık olsun da tek

Aynen önemli olan doğunca ama onda da ilk günler yüzü gözü şiş oluyor o yüzden belli olmuyor pek. Ben çorapla yatamam kız, ne kadar soğuk olursa olsun.

Kızzz nerde yaşıyorsun sen ev mi çok soğuk yoksa bizim ev yanıyo bende yanıyorum sanki hele geceleri ayaklarımın altı yanıyo atrş gibi üstüm açık yatıyorum hep
Valla istanbul'da yaşıyorum ama sen öyle deyince bende bir şüpheye düştüm.

Kızlar bu bebekler rahat edince mi tekmeliyor,rahatsız olunca mı ya? Ben ne zaman bacak bacak üstüne atsam yavrum vurmaya başlıyor. Acaba rahatsız mı oluyor,sıkışıyor mu? Bilemedim ben

Kızlar bu bebekler rahat edince mi tekmeliyor,rahatsız olunca mı ya? Ben ne zaman bacak bacak üstüne atsam yavrum vurmaya başlıyor. Acaba rahatsız mı oluyor,sıkışıyor mu? Bilemedim ben

Rahatsız oluyordur annesi. Bebeğinin iç sesi:Anneme bak ya kendi rahatı için beni rahatsız ediyor.

Günaydınlar,
benimki de dün bu saatlerde kıpır kıpırdı, şimdi ses yok of cok sıkılıyorum böyle olunca.. işi güc bıraktım oynamasını bekliyorum.

Günaydınlar,
benimki de dün bu saatlerde kıpır kıpırdı, şimdi ses yok of cok sıkılıyorum böyle olunca.. işi güc bıraktım oynamasını bekliyorum.
Canım çok fazla kafanıza takmayın derim.hergun Aynı saatte oynamayabilir. Uyuyor olabilir siz nekadar rahat olursaniz bebeğinde emin ol okadar rahat olur. O muhakkak içinde hareket halindedir

Kızlar, özelde ayrıntılı ultrason yaptıran var mı? Ücretler hakkında bilginiz var mı?

Canım merhaba özel de demişsin ben özel hastaneye gidiyorum ama doktor çok pahalı dedi sadece ultrason çekip ve radyoloji doktoruna yönlendirdi bende cumartesi gidicem çok merak ediyorum çok heycanlıyım

ben iş yerinde tetenoz olmuşum, 5yıl geçerliliği var yazıyor aşı kartında. ama eşim diyor ki 3 doz halinde yapılır sana 1 doz yapıldı ise ne fazla 1 senedir diyor, kafamı karıştırdı.

Canım merhaba özel de demişsin ben özel hastaneye gidiyorum ama doktor çok pahalı dedi sadece ultrason çekip ve radyoloji doktoruna yönlendirdi bende cumartesi gidicem çok merak ediyorum çok heycanlıyım
Ben yaptırdım. Evet pahalı ama içim.rahat etti en azından ne yapayım. Tek boşa gitsin paralar yeter ki iyi olsun bebik dedim artık Kocaman olmuştur seninki de. Ben inanamadim nasıl büyümüş öyle masallah ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…