Ya yerim onun iç sesini.Rahatsız oluyordur annesi. Bebeğinin iç sesi:Anneme bak ya kendi rahatı için beni rahatsız ediyor.
Onun içinde duymuştum ama aklımda ayva kalmış.Onu şeftali için diyorlar.Günaydın bu aradaaa herkese.
Valla şampuan kısmını hiç araştırmadım daha ama pişik kremi ve popo bakım kremi olarak sudocrem kullanıcam. Bir doktor tanıdığımız önerdi. Onlar yatan hastalarda kullanıyormuş yarası olmasın diye. Çok iyi kremdir dedi. Şampuan,deterjan falan öneriniz varsa başka bekleriz.Bebek şampuanı düşündüğünüz marka varmı. Ben iki oglumdada hemen hemen 1yaşa kadar sebamed kullandım güzeldi. Şimdi bunada sebamed düşünüyorum. Hem şampuanı Hem bebe yağını almayı düşünüyorum. Sizlerden öneri varsa değişik alalım kızlar
Ayrıntlı için gittiğim doktora hangi hastaneler de yaptırıyorsunuz diye sordum. En aklıma yatan hastaneyi söylediğimde şuan 10 bin ama net bir şey söyleyemiyorum yılbaşından sonra artacak dedi. Bu arada hastane ayrı doktor ayrı ücret istiyorSağlık alanı yüksek doğum alanı ekstra yüksek çocuk için yapılmayacak şey yok biliyorlar ilaçlar hep paralı çoğunu devlet karşılamıyor hele tedavi olanlarin Allah yardımcısı olsun
Ankara, Akay'dan bahsediyorsunuz değil mi? Bende doğumu Ankara'da yapacağım ama doktor bulamadim üstelik 8 buçuk aylıkken taşınacağızAdnan Kaya sadece sezaryen hekimi, normal doğum olmaması için elinden geleni yapıyor.Maalesef benim de doktorumdu.Çok pişman oldum ona gittiğim için lokman hekim Akay hastanesini tercih edecek olanlar Adnan hoca(!) haricinde bir hekimi tercih etmeli.Benim doğumum normaldi,vazgeçirmek için çok uğraştı,vazgeçmeyince de doğum öncesi ve sırasında demoralize etti.Soğukluğun ciddiyetin çok ötesinde bu yaptığı.Doğuma bir kaç hafta kala gerekirse diye telefon numarasını istedim onu dahi vermedi.Devlet hastanesindeki en vasat doktoru Adnan Hocaya tercih ederim.L
Valla şampuan kısmını hiç araştırmadım daha ama pişik kremi ve popo bakım kremi olarak sudocrem kullanıcam. Bir doktor tanıdığımız önerdi. Onlar yatan hastalarda kullanıyormuş yarası olmasın diye. Çok iyi kremdir dedi. Şampuan,deterjan falan öneriniz varsa başka bekleriz.
Evet kızım olucak inş ya senin..bende çok korktum bide zor geçti hamileliğmn başı perişan oldum..Hatırlıyorum canım bır ara bunaldım cıkmıştım yenı hamıle kalmıştım o zaman ama yıne düşük olır dedim cok şükür rabbım bağışladı bu sefer cinsiyet bellı mı canım
Valla şampuan kısmını hiç araştırmadım daha ama pişik kremi ve popo bakım kremi olarak sudocrem kullanıcam. Bir doktor tanıdığımız önerdi. Onlar yatan hastalarda kullanıyormuş yarası olmasın diye. Çok iyi kremdir dedi. Şampuan,deterjan falan öneriniz varsa başka bekleriz.
Ben de bacak bacak üstüne atınca daha çok hissediyorumKızlar bu bebekler rahat edince mi tekmeliyor,rahatsız olunca mı ya?Ben ne zaman bacak bacak üstüne atsam yavrum vurmaya başlıyor. Acaba rahatsız mı oluyor,sıkışıyor mu? Bilemedim ben
Bugün bana da aynı şeyi dediler. İlk gebeligim 4 yıl önceydi iki doz vurulmusum. Bu gebelikte sadece 1 tane vurulmam yeterliymis. 3 tane ediyor. Doğumdan sonra da seneye bu zamanlar yine vurulmaliymisim tam koruma için.ben iş yerinde tetenoz olmuşum, 5yıl geçerliliği var yazıyor aşı kartında. ama eşim diyor ki 3 doz halinde yapılır sana 1 doz yapıldı ise ne fazla 1 senedir diyor, kafamı karıştırdı.
Allah kolaylık versin. Aynı yollardan geçen biri olarak geçen akşam eşimle dedik, hani derler ya halk arasında “tohumuna para mı verdin?” Diye. “Biz dedik çocuğumuzun tohumuna ayrı para verdik “ Rabbim tüm bebeklerin içi sıra bizimkilerin canına sağlık versin. Espiri konusu oldu aramızda. Ama Mersin’de özel hastane Doğum ücretleri 1.500-2.00 arası deniliyor. Sağlıkla doğsunlar inşallah.Ayrıntlı için gittiğim doktora hangi hastaneler de yaptırıyorsunuz diye sordum. En aklıma yatan hastaneyi söylediğimde şuan 10 bin ama net bir şey söyleyemiyorum yılbaşından sonra artacak dedi. Bu arada hastane ayrı doktor ayrı ücret istiyorvalla bilemedim bizim kız gelmeden bir araba parası yiyecek gibi öncesinde de tüp bebek olduğu için bir 25 bin de yapım aşaması var eşimle dalga geçiyoruz. Gidip pırt diye devlette doğuracağım bu gidişle
Çok sanslısın galiba tutacak öğretmen çok biz 6 öğretmeniz biri ücretli mecburen tutuyorumÖyle mi o zaman Allah razı olsun adamdan gerçekten nöbet işi riskli yani
Ay bu halleri bile tatlı ya masallahTeyzelerimiz günaydın biz ayrıntılıdan çıktık çok şükür doktorumuz artık günlük egzersizler verdi
Canım gözün aydın tabiki aramıza hoşgeldin umarım sorunsuz tamamlanır hamileliğinMerhaba güzel anne adayları daha önceden de kayıtlıydım foruma tanıyanlar belkı hatırlar benı Sermec bir düşüğüm vardı hamıle kalmak için ugrasiyordum ve su an Allah nasıp ederse 22 haftalık hamıleyım ve oğlum olacak benı de aranıza alır mısınız
jadesi bizim aynı hafta kaç kg olmuş bebeğin ?Ay bu halleri bile tatlı ya masallah
Aslında bulunduğun şehir önemli yazları nasıl kışları nasıl bir iklime sahip. Nisan ayında sen nasıl giyiniyorsan bebeğini 1tik senden kalın olacak şekilde giydirmelisin. Nisan serin mayıs genel itibariyle yakıcı sıcak yapmıyor.0,3 ve 3,6 bebeğin kusma durumuna göre her bişeyden Örneğin iç zıbın 5-6 adetTecrübeli anneler ya da bu konuda tecrübeli annelere danışanlar, bilgisi olanlar 0-3 ay için ne kadar alışveriş yapılmalı? Nisan ayı basında doğum daha soğuk olur uzun kollu bir şeyler ne kadar almalıyım? 3- 6 ay yaz dönemine denk geliyor uzun kollu ince badiler, tayt falan giydirilir mi bebeğe? Bilgisi olan arkadaşlara soruyorum. Şimdiden teşekkür ederim♥
Sag ol canm bnm aminCanım gözün aydın tabiki aramıza hoşgeldin umarım sorunsuz tamamlanır hamileliğin
Amin inşAllah. Evet çok yorucu bir süreçti bizim için de sağlıklı bebeğimiz olsun başka bir şey istemiyoruz. Mersin de fiyatlar ne kadar uygunmuş oraya mi gelsem acabaAllah kolaylık versin. Aynı yollardan geçen biri olarak geçen akşam eşimle dedik, hani derler ya halk arasında “tohumuna para mı verdin?” Diye. “Biz dedik çocuğumuzun tohumuna ayrı para verdik “ Rabbim tüm bebeklerin içi sıra bizimkilerin canına sağlık versin. Espiri konusu oldu aramızda. Ama Mersin’de özel hastane Doğum ücretleri 1.500-2.00 arası deniliyor. Sağlıkla doğsunlar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?