2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bebek şampuanı düşündüğünüz marka varmı. Ben iki oglumdada hemen hemen 1yaşa kadar sebamed kullandım güzeldi. Şimdi bunada sebamed düşünüyorum. Hem şampuanı Hem bebe yağını almayı düşünüyorum. Sizlerden öneri varsa değişik alalım kızlar

Valla şampuan kısmını hiç araştırmadım daha ama pişik kremi ve popo bakım kremi olarak sudocrem kullanıcam. Bir doktor tanıdığımız önerdi. Onlar yatan hastalarda kullanıyormuş yarası olmasın diye. Çok iyi kremdir dedi. Şampuan,deterjan falan öneriniz varsa başka bekleriz.

Sağlık alanı yüksek doğum alanı ekstra yüksek çocuk için yapılmayacak şey yok biliyorlar ilaçlar hep paralı çoğunu devlet karşılamıyor hele tedavi olanlarin Allah yardımcısı olsun
Ayrıntlı için gittiğim doktora hangi hastaneler de yaptırıyorsunuz diye sordum. En aklıma yatan hastaneyi söylediğimde şuan 10 bin ama net bir şey söyleyemiyorum yılbaşından sonra artacak dedi. Bu arada hastane ayrı doktor ayrı ücret istiyor valla bilemedim bizim kız gelmeden bir araba parası yiyecek gibi öncesinde de tüp bebek olduğu için bir 25 bin de yapım aşaması var eşimle dalga geçiyoruz. Gidip pırt diye devlette doğuracağım bu gidişle

Ankara, Akay'dan bahsediyorsunuz değil mi? Bende doğumu Ankara'da yapacağım ama doktor bulamadim üstelik 8 buçuk aylıkken taşınacağız 2 tane doktorum var Çukurambar tarafinda maşAllah fiyatlar uçmuş.

Aynen kızlarımın ikisine de sudocrem kullandım. Şampuan olarak dalin düşünüyorum ben. Sebamedin ürünleri çok pahalı bütçemi aşıyor. Kızlarda dalin kullandım yine kullanırım inşallah.

Evet kızım olucak inş ya senin..bende çok korktum bide zor geçti hamileliğmn başı perişan oldum..

Aaaa o kremi dün yeni doğum yapmış kuzenim bana önerdi. Çok memnunmuş ilk çocuğuna da hep onu kullanmış. Aklımızda bulunsun.

Tecrübeli anneler ya da bu konuda tecrübeli annelere danışanlar, bilgisi olanlar 0-3 ay için ne kadar alışveriş yapılmalı? Nisan ayı basında doğum daha soğuk olur uzun kollu bir şeyler ne kadar almalıyım? 3- 6 ay yaz dönemine denk geliyor uzun kollu ince badiler, tayt falan giydirilir mi bebeğe? Bilgisi olan arkadaşlara soruyorum. Şimdiden teşekkür ederim

ben iş yerinde tetenoz olmuşum, 5yıl geçerliliği var yazıyor aşı kartında. ama eşim diyor ki 3 doz halinde yapılır sana 1 doz yapıldı ise ne fazla 1 senedir diyor, kafamı karıştırdı.
Bugün bana da aynı şeyi dediler. İlk gebeligim 4 yıl önceydi iki doz vurulmusum. Bu gebelikte sadece 1 tane vurulmam yeterliymis. 3 tane ediyor. Doğumdan sonra da seneye bu zamanlar yine vurulmaliymisim tam koruma için.

Allah kolaylık versin. Aynı yollardan geçen biri olarak geçen akşam eşimle dedik, hani derler ya halk arasında “tohumuna para mı verdin?” Diye. “Biz dedik çocuğumuzun tohumuna ayrı para verdik “ Rabbim tüm bebeklerin içi sıra bizimkilerin canına sağlık versin. Espiri konusu oldu aramızda. Ama Mersin’de özel hastane Doğum ücretleri 1.500-2.00 arası deniliyor. Sağlıkla doğsunlar inşallah.

Canım gözün aydın tabiki aramıza hoşgeldin umarım sorunsuz tamamlanır hamileliğin

Aslında bulunduğun şehir önemli yazları nasıl kışları nasıl bir iklime sahip. Nisan ayında sen nasıl giyiniyorsan bebeğini 1tik senden kalın olacak şekilde giydirmelisin. Nisan serin mayıs genel itibariyle yakıcı sıcak yapmıyor.0,3 ve 3,6 bebeğin kusma durumuna göre her bişeyden Örneğin iç zıbın 5-6 adet
Tulum 4-5adet ikili takim 4-5 adet olacak şekilde ayarlanabilir İlk etapta. Tabiki duruma göre doğumdan sonra bu artabilir. Benim bildiklerim şimdilik bukadar

Amin inşAllah. Evet çok yorucu bir süreçti bizim için de sağlıklı bebeğimiz olsun başka bir şey istemiyoruz. Mersin de fiyatlar ne kadar uygunmuş oraya mi gelsem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…