Ben ilk başlarda çok üşüdüm hemde havalar sıcaktı ama Bn iyi degilim ondan sanırım şimdi de yanıyorum yaa evde sıcak açmışlar doğalgazı köklemişler sonuna kadarValla istanbul'da yaşıyorum ama sen öyle deyince bende bir şüpheye düştüm.
Haftaya benimde aşım var olduktan sonrada yazarmısınız acıyor mu diye merak ediyorum bir de benim ebem aşıdan sonra o gün için duş alma demişti suyla temasta biraz şişebiliyormuşKızlar günaydın
Birazdan sağlık ocağına gidicem tetonoz aşısı için muayne de ederiz demişti hemşire ama bakalım edicek mi ? Bende belki kızımı görürüm
Bunu bende merak ediyorum özellikle yazın çok sıcak bi şehirdeyim o zaman bebeği nasıl giydirmeliyimTecrübeli anneler ya da bu konuda tecrübeli annelere danışanlar, bilgisi olanlar 0-3 ay için ne kadar alışveriş yapılmalı? Nisan ayı basında doğum daha soğuk olur uzun kollu bir şeyler ne kadar almalıyım? 3- 6 ay yaz dönemine denk geliyor uzun kollu ince badiler, tayt falan giydirilir mi bebeğe? Bilgisi olan arkadaşlara soruyorum. Şimdiden teşekkür ederim♥
Tam karasal iklim yazları sıcak kışları soğuk ama son yıllarda iklim öyle bir değişti ki geçen hafta herkes kısa kolluyla geziyordu. Özet olarak anladığım abartmadan alınmalı bebeğin durumuna göre takviye yapmali. Teşekkür ederimAslında bulunduğun şehir önemli yazları nasıl kışları nasıl bir iklime sahip. Nisan ayında sen nasıl giyiniyorsan bebeğini 1tik senden kalın olacak şekilde giydirmelisin. Nisan serin mayıs genel itibariyle yakıcı sıcak yapmıyor.0,3 ve 3,6 bebeğin kusma durumuna göre her bişeyden Örneğin iç zıbın 5-6 adet
Tulum 4-5adet ikili takim 4-5 adet olacak şekilde ayarlanabilir İlk etapta. Tabiki duruma göre doğumdan sonra bu artabilir. Benim bildiklerim şimdilik bukadar
Ben şampuan olarak hipp alıcam sanırım,şimdi araştırdım içeriği gayet temiz duruyor. Fiyatı da ortalama.Aynen kızlarımın ikisine de sudocrem kullandım. Şampuan olarak dalin düşünüyorum ben. Sebamedin ürünleri çok pahalı bütçemi aşıyor. Kızlarda dalin kullandım yine kullanırım inşallah.
Ay tek değilmişim.Ben de bacak bacak üstüne atınca daha çok hissediyorum
Umarım bende bir an önce yanmaya başlarımda kışın doğalgaz çok gelmez.Ben ilk başlarda çok üşüdüm hemde havalar sıcaktı ama Bn iyi degilim ondan sanırım şimdi de yanıyorum yaa evde sıcak açmışlar doğalgazı köklemişler sonuna kadar
Aynen öyle canım duruma göre. Rica ederimTam karasal iklim yazları sıcak kışları soğuk ama son yıllarda iklim öyle bir değişti ki geçen hafta herkes kısa kolluyla geziyordu. Özet olarak anladığım abartmadan alınmalı bebeğin durumuna göre takviye yapmali. Teşekkür ederim♥
Ayy bayıldım cok güzeller bende almak istiyorum ama kayınvalidem annem ablam almıslar önce bizimkilere bak sonra eksik gördüklerini alırsın dedi bekliyorum bakalım bi kere 7 tane battaniye almış babaannesiTeyzoşları ben şimdilik bunları alacağım.Alt üst takımları çok olmalı hele de zıbınları Bi 10 adet olmalı sürekli dışına çıkaracak kusacak.
Ay inşallah bizim merkezi bişi yapamıyoruz el mahkum ne gelse tamam diyip ödüyoruzUmarım bende bir an önce yanmaya başlarımda kışın doğalgaz çok gelmez.
Merhaba hanimlar bende 23 haftalık hamileyim normalde mart annelerini takip ediyorum ama sizide okuyorum bebegim tam.nisan basi dogucagi icin cok aradayiz ☺ insallah hepsi tam zamaninda saglikla dogup bizi cok bekletmezler
Rabbim herkese hayırlı sağlıklı guzel doğum nasip etsinMerhaba hanimlar bende 23 haftalık hamileyim normalde mart annelerini takip ediyorum ama sizide okuyorum bebegim tam.nisan basi dogucagi icin cok aradayiz ☺ insallah hepsi tam zamaninda saglikla dogup bizi cok bekletmezler
Seninle aynıyız bende verdiğim kiloları geri alamadım. Pazartesi Detaylıya gittiğimde bebek 228 gram demişti dr. 18+5 di ozaman. Heralde normaldirKızlar bugun tam 19+0 haftalık oldum ama kilom yok hiç kaybettiğim 5 kilonun 2sini geri aldım sadece sizce normalmi aslında yemeye içmeye de başladım ama normaldede kilo alamayan biriyim ama gebelikte de almadım bazen aklımı kurcalıyor bu durum
Off o da çok kötüüüAy inşallah bizim merkezi bişi yapamıyoruz el mahkum ne gelse tamam diyip ödüyoruz
Ya bende öyleyim bebek su ana kadar normaldi bi sorun yok haftasıyla uyumlu ama artık kilo almanı istiyorum demişti doktorum gel gör ki bende istiyorum ama yok yani haftaya bugun bende ayrıntılıya giricem bi taraftan korkuyorumda acaba bebek küçük kalır mı gibi şeyler var aklımda. Ufak bi karnım var hamile gibi değilim neredeyse 5 aylık olucam kendimi sorguluyorum normalmiyim diyeSeninle aynıyız bende verdiğim kiloları geri alamadım. Pazartesi Detaylıya gittiğimde bebek 228 gram demişti dr. 18+5 di ozaman. Heralde normaldir
Kötü ama sıcagı cok seviyorum aslında mutluyum ev sıcak diye keşke doğalgaz daha ucuz olsa ülkemizdeOff o da çok kötüüü
Valla 10. Haftaya kadar kustum ama hiç kılo vermedim 12. Haftadan 22. Haftaya kadar da 9 kılo aldım 46 kiloydum 55 kılo oldumKızlar bugun tam 19+0 haftalık oldum ama kilom yok hiç kaybettiğim 5 kilonun 2sini geri aldım sadece sizce normalmi aslında yemeye içmeye de başladım ama normaldede kilo alamayan biriyim ama gebelikte de almadım bazen aklımı kurcalıyor bu durum
Bende sizinle aynı kiloydum ama 5ini verdim kusmaktan şimdi 2sini aldım çok zayıfladım ya zaten zayıftım bilmiyorum kendimi hiç begenmiyorum suanValla 10. Haftaya kadar kustum ama hiç kılo vermedim 12. Haftadan 22. Haftaya kadar da 9 kılo aldım 46 kiloydum 55 kılo oldum
Evet canım yoksa dışarısı buz gibiyken sıcacık evi kim sevmezKötü ama sıcagı cok seviyorum aslında mutluyum ev sıcak diye keşke doğalgaz daha ucuz olsa ülkemizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?