2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Valla istanbul'da yaşıyorum ama sen öyle deyince bende bir şüpheye düştüm.
Ben ilk başlarda çok üşüdüm hemde havalar sıcaktı ama Bn iyi degilim ondan sanırım şimdi de yanıyorum yaa evde sıcak açmışlar doğalgazı köklemişler sonuna kadar
Kızlar günaydın

Birazdan sağlık ocağına gidicem tetonoz aşısı için muayne de ederiz demişti hemşire ama bakalım edicek mi ? Bende belki kızımı görürüm
Haftaya benimde aşım var olduktan sonrada yazarmısınız acıyor mu diye merak ediyorum bir de benim ebem aşıdan sonra o gün için duş alma demişti suyla temasta biraz şişebiliyormuş
Bunu bende merak ediyorum özellikle yazın çok sıcak bi şehirdeyim o zaman bebeği nasıl giydirmeliyim

Teyzoşları ben şimdilik bunları alacağım. Alt üst takımları çok olmalı hele de zıbınları Bi 10 adet olmalı sürekli dışına çıkaracak kusacak.

Eklentiler

• Screenshot_20191127-110248.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20191127-110140.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20191127-110127.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20191127-110109.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20191127-110046.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20191127-110033.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20191127-110020.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20191127-105944.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20191127-105928.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20191127-105907.webp
    36 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20191127-105810.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 44
Tam karasal iklim yazları sıcak kışları soğuk ama son yıllarda iklim öyle bir değişti ki geçen hafta herkes kısa kolluyla geziyordu. Özet olarak anladığım abartmadan alınmalı bebeğin durumuna göre takviye yapmali. Teşekkür ederim

Aynen kızlarımın ikisine de sudocrem kullandım. Şampuan olarak dalin düşünüyorum ben. Sebamedin ürünleri çok pahalı bütçemi aşıyor. Kızlarda dalin kullandım yine kullanırım inşallah.
Ben şampuan olarak hipp alıcam sanırım,şimdi araştırdım içeriği gayet temiz duruyor. Fiyatı da ortalama.

Ben ilk başlarda çok üşüdüm hemde havalar sıcaktı ama Bn iyi degilim ondan sanırım şimdi de yanıyorum yaa evde sıcak açmışlar doğalgazı köklemişler sonuna kadar
Umarım bende bir an önce yanmaya başlarımda kışın doğalgaz çok gelmez.

Aynen öyle canım duruma göre. Rica ederim

Teyzoşları ben şimdilik bunları alacağım. Alt üst takımları çok olmalı hele de zıbınları Bi 10 adet olmalı sürekli dışına çıkaracak kusacak.
Ayy bayıldım cok güzeller bende almak istiyorum ama kayınvalidem annem ablam almıslar önce bizimkilere bak sonra eksik gördüklerini alırsın dedi bekliyorum bakalım bi kere 7 tane battaniye almış babaannesi
Umarım bende bir an önce yanmaya başlarımda kışın doğalgaz çok gelmez.
Ay inşallah bizim merkezi bişi yapamıyoruz el mahkum ne gelse tamam diyip ödüyoruz

nzh99 Biz de eşimle çok muhabbetini yaptık bunun .Bizimki de tüp bebek . Ödeme yaparken taksit de teklif etmişlerdi de baya esprisini döndürdük . “Kredi kartına 6 taksitle bebek ”.Masrafı gerçekten Çok oldu . Bazen diyorum devlette mi yapsam acaba doğum , sonra da diyorum prensesler gibi bir doğumu hak ettin sen ne devleti . Devlet hastahanelerini beğenmediğimden değil sakın yanlış anlaşılmasın. Serklaja bile nerdeyse 4000 gitti . Üstüne az daha koyunca özelde doğum yaparız işte o günleri görmek nasip olur inşallah tek sağlık olsun da .

Kızlar bugun tam 19+0 haftalık oldum ama kilom yok hiç kaybettiğim 5 kilonun 2sini geri aldım sadece sizce normalmi aslında yemeye içmeye de başladım ama normaldede kilo alamayan biriyim ama gebelikte de almadım bazen aklımı kurcalıyor bu durum

Seninle aynıyız bende verdiğim kiloları geri alamadım. Pazartesi Detaylıya gittiğimde bebek 228 gram demişti dr. 18+5 di ozaman. Heralde normaldir

Seninle aynıyız bende verdiğim kiloları geri alamadım. Pazartesi Detaylıya gittiğimde bebek 228 gram demişti dr. 18+5 di ozaman. Heralde normaldir
Ya bende öyleyim bebek su ana kadar normaldi bi sorun yok haftasıyla uyumlu ama artık kilo almanı istiyorum demişti doktorum gel gör ki bende istiyorum ama yok yani haftaya bugun bende ayrıntılıya giricem bi taraftan korkuyorumda acaba bebek küçük kalır mı gibi şeyler var aklımda. Ufak bi karnım var hamile gibi değilim neredeyse 5 aylık olucam kendimi sorguluyorum normalmiyim diye

Valla 10. Haftaya kadar kustum ama hiç kılo vermedim 12. Haftadan 22. Haftaya kadar da 9 kılo aldım 46 kiloydum 55 kılo oldum

Valla 10. Haftaya kadar kustum ama hiç kılo vermedim 12. Haftadan 22. Haftaya kadar da 9 kılo aldım 46 kiloydum 55 kılo oldum
Bende sizinle aynı kiloydum ama 5ini verdim kusmaktan şimdi 2sini aldım çok zayıfladım ya zaten zayıftım bilmiyorum kendimi hiç begenmiyorum suan nasıl kilo aldın öyle ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…