- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Amin inşallahSağlıkla sıhhatle gelsin kuzularımız.
Rabbim herkese hayırlı sağlıklı guzel doğum nasip etsin
Kızlar bugun tam 19+0 haftalık oldum ama kilom yok hiç kaybettiğim 5 kilonun 2sini geri aldım sadece sizce normalmi aslında yemeye içmeye de başladım ama normaldede kilo alamayan biriyim ama gebelikte de almadım bazen aklımı kurcalıyor bu durum
Ben çok sıcak bir ilde yaşıyorum ama ilk 3 ay için en az 10 tane filan uzun kollu takımım ve zibinim olur diye düşünüyorum. Nisan - Mayıs yine de serin geçiyor. İlk çocuğum çok kusan bir bebekti kıyafet yetistiremezdik, o yüzden temkinli olurum sanırım. 3-6 ay kıyafetlerine de duruma göre bakarım. Zaten oğlumdan kalanlar da olur biraz kıyafet idare ederim. Ankara'da yaşıyorsun sanırım, serin oluyordur herhalde bahar ayları, uzun daha iyi olur bence. 3-6 ay içinde bebeğin durumuna , havanın durumuna bakarak karar verirsin artıkTam karasal iklim yazları sıcak kışları soğuk ama son yıllarda iklim öyle bir değişti ki geçen hafta herkes kısa kolluyla geziyordu. Özet olarak anladığım abartmadan alınmalı bebeğin durumuna göre takviye yapmali. Teşekkür ederim
Ayy evet Allah dışarıda soğukta kalanlara yardım etsin bu kış günlerindeEvet canım yoksa dışarısı buz gibiyken sıcacık evi kim sevmez
Evet bulantılarım geçti şükürler olsun aslında yeni yeni yemeye başladım artık normal halime dönüyorum sağlıklı olayında işte kilo problemim yokken almak istiyordum ya kendimi hiç şişman görmedim yaaInsallah yeterki iyi olsunlarda.
Aminn guzel dogum guzel lohusalik insallah
Ilk aylarda bende 5kilo verdim canim yeni alirsin bence bulantilarin gectiyse anca 20lerde aciliyor insanin istahi kontrolumden beri 2kilo aldim bn nerdeyse haftada 1yani
Kiloyla bebeğin sağlığı doğru orantılı değil benceKızlar bugun tam 19+0 haftalık oldum ama kilom yok hiç kaybettiğim 5 kilonun 2sini geri aldım sadece sizce normalmi aslında yemeye içmeye de başladım ama normaldede kilo alamayan biriyim ama gebelikte de almadım bazen aklımı kurcalıyor bu durum
Canım 10. Haftada kusmam bıttı ben zaten her gün kusmazdım 3 gunde 1 kılo vermedim o ara 12. Haftadan sonra da decavit kullanıyorum o iştahımı actı sanırım o şekılde kılo aldımBende sizinle aynı kiloydum ama 5ini verdim kusmaktan şimdi 2sini aldım çok zayıfladım ya zaten zayıftım bilmiyorum kendimi hiç begenmiyorum suannasıl kilo aldın öyle ne güzel
Ankara'da değilim ama doğum da Ankarama kavuşuyorum ( taşınıyorum)Ben çok sıcak bir ilde yaşıyorum ama ilk 3 ay için en az 10 tane filan uzun kollu takımım ve zibinim olur diye düşünüyorum. Nisan - Mayıs yine de serin geçiyor. İlk çocuğum çok kusan bir bebekti kıyafet yetistiremezdik, o yüzden temkinli olurum sanırım. 3-6 ay kıyafetlerine de duruma göre bakarım. Zaten oğlumdan kalanlar da olur biraz kıyafet idare ederim. Ankara'da yaşıyorsun sanırım, serin oluyordur herhalde bahar ayları, uzun daha iyi olur bence. 3-6 ay içinde bebeğin durumuna , havanın durumuna bakarak karar verirsin artık
AmiinnnnAyy evet Allah dışarıda soğukta kalanlara yardım etsin bu kış günlerinde
Mustela aldım canım.. ama 200 ml aldım cunku aynı zamanda sabunda kullanıcam cok fazla şampuanda önerilmiyor. 500 lük büyük oluyor bitmiyor tarihi geçiyor.Bebek şampuanı düşündüğünüz marka varmı. Ben iki oglumdada hemen hemen 1yaşa kadar sebamed kullandım güzeldi. Şimdi bunada sebamed düşünüyorum. Hem şampuanı Hem bebe yağını almayı düşünüyorum. Sizlerden öneri varsa değişik alalım kızlar
Bebeğiniz gelişimi güzelse hiç kafaya takılacak bir durum değil. Aksine şanslısınıZKızlar bugun tam 19+0 haftalık oldum ama kilom yok hiç kaybettiğim 5 kilonun 2sini geri aldım sadece sizce normalmi aslında yemeye içmeye de başladım ama normaldede kilo alamayan biriyim ama gebelikte de almadım bazen aklımı kurcalıyor bu durum
Banada doktorum çok almışsın dedi 59 la başladım 63 ün şuan. Biraz yavaş ilerlesem iyi olacakInsallah yeterki iyi olsunlarda.
Aminn guzel dogum guzel lohusalik insallah
Ilk aylarda bende 5kilo verdim canim yeni alirsin bence bulantilarin gectiyse anca 20lerde aciliyor insanin istahi kontrolumden beri 2kilo aldim bn nerdeyse haftada 1yani
Bana pazartesi detaylı için gittiğim doçent keşke 3-4hafta sonra gelsen daha iyi herşey iyice görünürdü dedi. Ama yinede su durumda hiçbir sıkıntı görünmüyor dedi. Rapor vereceğim yine sana herşey normal diye dediYa bende öyleyim bebek su ana kadar normaldi bi sorun yok haftasıyla uyumlu ama artık kilo almanı istiyorum demişti doktorum gel gör ki bende istiyorum ama yok yani haftaya bugun bende ayrıntılıya giricem bi taraftan korkuyorumda acaba bebek küçük kalır mı gibi şeyler var aklımda. Ufak bi karnım var hamile gibi değilim neredeyse 5 aylık olucam kendimi sorguluyorum normalmiyim diye
Ayy evet Allah dışarıda soğukta kalanlara yardım etsin bu kış günlerinde
Evet bulantılarım geçti şükürler olsun aslında yeni yeni yemeye başladım artık normal halime dönüyorum sağlıklı olayında işte kilo problemim yokken almak istiyordum ya kendimi hiç şişman görmedim yaaşöyle bi poğaça gibi olsam dedim ama bakalım son aylarda nasıl olucam
Banada doktorum çok almışsın dedi 59 la başladım 63 ün şuan. Biraz yavaş ilerlesem iyi olacak
Gözün aydın cnm. Hiç kötü düşünme emin ol Detaylıda güzel geçecekKızlar Allah’a şükür nipt test sonucum geldi üçlüde hoplattı bizi sonuç ama nipt test temiz geldi oh bir rahatladım ayrıntılıyı da atlatırsam daha da rahatlıcam inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza gerçekten çok stresli bebeğe birşey olacak korkusu
Bebeğin gelişimi konusunda suan bir sıkıntı yok bakalım ayrıntılı ultrasona giricem haftaya o zaman ne diyecek doktorum merak ediyorum. Evet normalde de kilolu biri hiç olmadım hep minyon biriyim belkide ondan ama 7-8 kilo alanlar olmus ben mi acaba değişiğim dedim kendime bi sorun mu var diyeKiloyla bebeğin sağlığı doğru orantılı değil bence☺ normalde de kilo alamayan biriysen ondan alamıyorsundur. Ya da sonradan cosarsin belli olmaz. Bebek haftasına uyumluysa keyfini çıkar❤
Valla o decavit kullanıyorsun ve iştahını açılıyosa ne güzel ben onu asla kullanamadım ilaç konusunda çok sıkıntılıyım kusarken kullandım midem cok kötü oluyor ilaç içemiyorum halaCanım 10. Haftada kusmam bıttı ben zaten her gün kusmazdım 3 gunde 1 kılo vermedim o ara 12. Haftadan sonra da decavit kullanıyorum o iştahımı actı sanırım o şekılde kılo aldım
Evet bebegin gelişimi haftasıyla uyumlu özellikle soruyorum doktoruma bir sıkıntı yok diyor içim ondan rahat en azındanBebeğiniz gelişimi güzelse hiç kafaya takılacak bir durum değil. Aksine şanslısınıZ ☺
O zaman sorun yoktur eğer için rahat etmese yine bir doktora görün 21-22de falan ama doktorun bireyden şüphelense gel derdi zaten sana.Bana pazartesi detaylı için gittiğim doçent keşke 3-4hafta sonra gelsen daha iyi herşey iyice görünürdü dedi. Ama yinede su durumda hiçbir sıkıntı görünmüyor dedi. Rapor vereceğim yine sana herşey normal diye dedi
Oo baya güzel kilo almışsın bende kendi kendime derdim hamile olunca çıksam bi 60lara diye ama sanmıyorum olmayacakEmin olki istemedigin kadar almis olarak gorursun kendini benim max kilom 55di o da evlilik sonrasi ,20kilo aldim ilk hamileligimde 75i gordum o zaman agir oldugumu biliyordum ama normal gelirdi simdo resimlere bakinca nasil kilo almisim oyle diyor
Nerdeyse 4bucuk ayliksin normal aslindailk hamileligin mi saglik sorunu yoksa kisitlamak simdiden cok erken sanki
Bazı 0-3 ler çok küçük oluyor gerçekten. Benim oğlum 35 haftalık doğmasına rağmen 1 ayda kuculmustu bazıları. Bebek iri olursa olmayabilir her 0-3 aylikAnkara'da değilim ama doğum da Ankarama kavuşuyorum ( taşınıyorum)hemen sorayım o zaman 0 3 mü alayım alacaklarımı hep bebek iri falan olursa sorun olur mu? Birazdan alışverişe çıkacağım inşAllah msji görürsunuz hemen ayrıca çok sag olun.
Gözün Aydın canımKızlar Allah’a şükür nipt test sonucum geldi üçlüde hoplattı bizi sonuç ama nipt test temiz geldi oh bir rahatladım ayrıntılıyı da atlatırsam daha da rahatlıcam inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza gerçekten çok stresli bebeğe birşey olacak korkusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?