2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Amin inşallah Sağlıkla sıhhatle gelsin kuzularımız.

Insallah yeterki iyi olsunlarda.
Rabbim herkese hayırlı sağlıklı guzel doğum nasip etsin

Aminn guzel dogum guzel lohusalik insallah

Ilk aylarda bende 5kilo verdim canim yeni alirsin bence bulantilarin gectiyse anca 20lerde aciliyor insanin istahi kontrolumden beri 2kilo aldim bn nerdeyse haftada 1yani

Ben çok sıcak bir ilde yaşıyorum ama ilk 3 ay için en az 10 tane filan uzun kollu takımım ve zibinim olur diye düşünüyorum. Nisan - Mayıs yine de serin geçiyor. İlk çocuğum çok kusan bir bebekti kıyafet yetistiremezdik, o yüzden temkinli olurum sanırım. 3-6 ay kıyafetlerine de duruma göre bakarım. Zaten oğlumdan kalanlar da olur biraz kıyafet idare ederim. Ankara'da yaşıyorsun sanırım, serin oluyordur herhalde bahar ayları, uzun daha iyi olur bence. 3-6 ay içinde bebeğin durumuna , havanın durumuna bakarak karar verirsin artık

Evet canım yoksa dışarısı buz gibiyken sıcacık evi kim sevmez
Ayy evet Allah dışarıda soğukta kalanlara yardım etsin bu kış günlerinde
Evet bulantılarım geçti şükürler olsun aslında yeni yeni yemeye başladım artık normal halime dönüyorum sağlıklı olayında işte kilo problemim yokken almak istiyordum ya kendimi hiç şişman görmedim yaa şöyle bi poğaça gibi olsam dedim ama bakalım son aylarda nasıl olucam

Kiloyla bebeğin sağlığı doğru orantılı değil bence normalde de kilo alamayan biriysen ondan alamıyorsundur. Ya da sonradan cosarsin belli olmaz. Bebek haftasına uyumluysa keyfini çıkar

Bende sizinle aynı kiloydum ama 5ini verdim kusmaktan şimdi 2sini aldım çok zayıfladım ya zaten zayıftım bilmiyorum kendimi hiç begenmiyorum suan nasıl kilo aldın öyle ne güzel
Canım 10. Haftada kusmam bıttı ben zaten her gün kusmazdım 3 gunde 1 kılo vermedim o ara 12. Haftadan sonra da decavit kullanıyorum o iştahımı actı sanırım o şekılde kılo aldım

Kızlar bugun rutin kontrolüm vardı cok şükür hersey yolundaydı 11 Aralık’ta ayrıntılıya girecegım. Buarada doktora toxo virüsüne karsı bağışıklığım yok onunla ilgili konustuk. . Kediyi ellemnden gececk bir sey değil bu onun pisliğinden bulaşır dedi dikkt edilmesi gereken nokta bu aslında dedi. Tabi bi bide yesillikler. Ufak bir bilgilendirme olsun istedim

Ankara'da değilim ama doğum da Ankarama kavuşuyorum ( taşınıyorum) hemen sorayım o zaman 0 3 mü alayım alacaklarımı hep bebek iri falan olursa sorun olur mu? Birazdan alışverişe çıkacağım inşAllah msji görürsunuz hemen ayrıca çok sag olun.

Mustela aldım canım.. ama 200 ml aldım cunku aynı zamanda sabunda kullanıcam cok fazla şampuanda önerilmiyor. 500 lük büyük oluyor bitmiyor tarihi geçiyor.

Bebeğiniz gelişimi güzelse hiç kafaya takılacak bir durum değil. Aksine şanslısınıZ

Banada doktorum çok almışsın dedi 59 la başladım 63 ün şuan. Biraz yavaş ilerlesem iyi olacak

Bana pazartesi detaylı için gittiğim doçent keşke 3-4hafta sonra gelsen daha iyi herşey iyice görünürdü dedi. Ama yinede su durumda hiçbir sıkıntı görünmüyor dedi. Rapor vereceğim yine sana herşey normal diye dedi

Emin olki istemedigin kadar almis olarak gorursun kendini benim max kilom 55di o da evlilik sonrasi ,20kilo aldim ilk hamileligimde 75i gordum o zaman agir oldugumu biliyordum ama normal gelirdi simdo resimlere bakinca nasil kilo almisim oyle diyor

Banada doktorum çok almışsın dedi 59 la başladım 63 ün şuan. Biraz yavaş ilerlesem iyi olacak

Nerdeyse 4bucuk ayliksin normal aslinda ilk hamileligin mi saglik sorunu yoksa kisitlamak simdiden cok erken sanki

Gözün aydın cnm. Hiç kötü düşünme emin ol Detaylıda güzel geçecek

Kiloyla bebeğin sağlığı doğru orantılı değil bence☺ normalde de kilo alamayan biriysen ondan alamıyorsundur. Ya da sonradan cosarsin belli olmaz. Bebek haftasına uyumluysa keyfini çıkar❤
Bebeğin gelişimi konusunda suan bir sıkıntı yok bakalım ayrıntılı ultrasona giricem haftaya o zaman ne diyecek doktorum merak ediyorum. Evet normalde de kilolu biri hiç olmadım hep minyon biriyim belkide ondan ama 7-8 kilo alanlar olmus ben mi acaba değişiğim dedim kendime bi sorun mu var diye
Canım 10. Haftada kusmam bıttı ben zaten her gün kusmazdım 3 gunde 1 kılo vermedim o ara 12. Haftadan sonra da decavit kullanıyorum o iştahımı actı sanırım o şekılde kılo aldım
Valla o decavit kullanıyorsun ve iştahını açılıyosa ne güzel ben onu asla kullanamadım ilaç konusunda çok sıkıntılıyım kusarken kullandım midem cok kötü oluyor ilaç içemiyorum hala
Bebeğiniz gelişimi güzelse hiç kafaya takılacak bir durum değil. Aksine şanslısınıZ ☺
Evet bebegin gelişimi haftasıyla uyumlu özellikle soruyorum doktoruma bir sıkıntı yok diyor içim ondan rahat en azından
O zaman sorun yoktur eğer için rahat etmese yine bir doktora görün 21-22de falan ama doktorun bireyden şüphelense gel derdi zaten sana.
Oo baya güzel kilo almışsın bende kendi kendime derdim hamile olunca çıksam bi 60lara diye ama sanmıyorum olmayacakyine minik minik devam edicem hayatıma

Bazı 0-3 ler çok küçük oluyor gerçekten. Benim oğlum 35 haftalık doğmasına rağmen 1 ayda kuculmustu bazıları. Bebek iri olursa olmayabilir her 0-3 aylik

Gözün Aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…