2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Ben de babamı bebekken kaybetmişim, anneciğim 5 yıl oldu baba nedir hiç b

Canım benim sağolasın Sızinde başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Sende annesin oğlunu kucagına aldığında belki gecmiyecek ama hersey daha güzel olacak sende bebegini saglıkla sıhatle huzurla büyütürsün insallah

Banada aynen böyle söyledi aslında acil doktoru yüksek değil enfeksiyon ama mutlaka tedavi edilmeli çoğalmamalı dedi.
Evet elimizden geleni yapıyoruz sizede acil şifalar dilerim çok sağolun

En son Kanada biletini alıp geleceksiniz gibi geliyor,ne güzel olur beraber doğururuz

Bi araştırayım bunu bende bu tarz bi ürün arıyordum.

Bugün biraz daha iyiyim inşallah geçecek buna inandırmaya çalışıyorum kendimi

Bende yaşadım 10. Haftaya kadar sürdü progestanı kullanın, bol su içip dinlenin mümkünse çok yürümemeye ,iş yapmamaya çalışın

Benimde ailede şeker hastalığı var doktor isterse yaptırıcam ama birşey demesse üstelemeyi düşünmüyorum açıkcası. Açlık şekerim 77 çıktı geçen hafta tahlilde bununla bir bağlantısı var mı bilmiyorum ama beni rahatlattı

Ben yaptırmayacağım ilk gebelikte yaptırdığıma o kadar pişmanımki insülin direncim Normalde şekerim de hiç çıkmıyordu doktorun ısrarı üzerine önlem amaçlı yapalım dediler ve onu yaptırdıktan sonra çıkmayan şekerim sürekli çıkmaya başladı çok sıkı bir diyet yaptım sıkı diyet yaptığım halde aç karnına bile şekerim hep yüksek çıktı 3 ay kendime gelemedim gebelikteki 3 ayım neredeyse bana zehir oldu sürekli bir şeyleri yasakladılar Bu seferde bebeğin kilo almıyor diyerek beni strese soktular sonra başka bir doktora gittim o bana şeker yüklemesini tavsiye etmediğini gebelikte şeker yüklemesinde genelde şeker dengesini bozduğunu ve büyük bir ihtimalle de çıktığını söyledi ve gerçekten de öyle oldu açlık ve tokluk şekerine bakıldığına sıkıntı yoksa şeker yüklemesi ne gerek görülmediğini Hatta yüksek çıktığında diyetle hallolur dendi Bu seferki gebeliğimde ki doktoru tekrardan Bana sürekli şeker yüklemesini yaptırmam için ısrar da bulunuyor biraz daha ısrar ederse Doktor değiştireceğim sanırım açlık ve tokluk normal çıkıyor O sebepten yaptırmıyorum

Ben olalı 4. Gün hala yeni hafifledi o ağrı 2.sini nasıl vurulcam diye dusunuyorum
Bende sadece yarım saat hafiflik oldu geçti hiç ağrı çekmedi. Hemşire çok az kişide ağrı sızı olmaz demişti sanırım bu konuda şanslıyım

Anladim canim sinira cok yakinmissiniz zaten dogum belki birz masrafli olur ama sonrasinda rahat edrsiniz insallah

Hangi doktora gittiniz acaba ben de doktorumun önerisiyle bir proftan randevu aldım ama bebeğin konumuna göre ortalama yarım saat sürer dedi sekreteri 1,5 sa baya iyiymiş. Öyle hemen kendi baksın baksın biz göremeden bitirsin istemiyorum biraz bebeğimi görmek istiyoru. Zaten ayda bir ancak görüyoruz.

Merhaba kızlar dün yazamadım gittim aşımı vuruldum bir sonraki 26 aralık 1 ay sonra vuruluyormuş salak kadın sinir etti beni daha sonra sordum muayne ediceksin diye neymiş bebek kalp atışı dinliycekmiş onun için de bu hafta çok erkenmiş ne dediği belli değil . bugünde sababtan beri kolum çok agrıyor sola vuruldum sol tarafa dönüp yattığım için baya agrıyor . cumartesine az kaldı miniğimi görünce geçer belki kendini hissediyor günden güne sanki içimde gaz varmış sürekli bişler vuruyor sizlerdede mi öle bilmiyorum ama günden güne agrılaştıkça vucudumda her yerim agrıyormuş gibi oluıyor.olsun herşeye rağmen çok güzel onun hissetirdikleri

Ben kızıma hamileyken ilk tetanoz aşısınj oldum. İkinciyi doğumdan sonra oldum. Şimdi 3.ye çağryolar hala gtmedim. Bu ne böyle anlamadım. Herkes iki doz diyo. Bu konuda fikri olan beni aydınlatacak olan var mı?

Bilmiyorum ki benimde hep 90'larda çıkar açlık şekeri

Toplam 5 dozmuş canım ilk 3 dozu çok önemliymiş. Ben de sordum sağlık ocağına bu şekilde açıkladılar 3 dozu kesinlikle yaptırman lazım dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…