- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
Şimdiden geçmiş olsun canım çok ağrıtıyorGünaydın canımm çok geçmiş olsun bana da yapılacak
Aminnn canımm benim aminnnnAllah rahmet eylesin canım, nur içinde yatsınlar
Canımmm Rabbim sabır versin. Ben de babamı bebekken kaybetmişim, anneciğim 5 yıl oldu baba nedir hiç bilmedim yokluğu zordu ama annemden sonra çok zor toparlandım. Tek başına mücadele ederken önce şükürler olsun Allah ım eşimi gönderdi, ki kendisi en büyük şansım. Sonrasında hamdolsun bebeğim geliyor. Ama siz annesiniz daha iyi bilirsiniz hiç kimse sizi anneniz gibi beklentisiz karşılıksız sevemez. Mekanları cennet olsun. Yattıkları yerden mutluluğumuzdan haberdar olsunlar inşallah. Oğlunuzu da kızınızı da sağlıcakla büyüyün.
Canım benim sağolasın Sızinde başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Sende annesin oğlunu kucagına aldığında belki gecmiyecek ama hersey daha güzel olacak sende bebegini saglıkla sıhatle huzurla büyütürsün insallahCanımmm Rabbim sabır versin. Ben de babamı bebekken kaybetmişim, anneciğim 5 yıl oldu baba nedir hiç bilmedim yokluğu zordu ama annemden sonra çok zor toparlandım. Tek başına mücadele ederken önce şükürler olsun Allah ım eşimi gönderdi, ki kendisi en büyük şansım. Sonrasında hamdolsun bebeğim geliyor. Ama siz annesiniz daha iyi bilirsiniz hiç kimse sizi anneniz gibi beklentisiz karşılıksız sevemez. Mekanları cennet olsun. Yattıkları yerden mutluluğumuzdan haberdar olsunlar inşallah. Oğlunuzu da kızınızı da sağlıcakla büyüyün.
Banada aynen böyle söyledi aslında acil doktoru yüksek değil enfeksiyon ama mutlaka tedavi edilmeli çoğalmamalı dedi.İdrar enfeksiyonu geçer canim üzulme en azindan hafifler enfeksiyondan erken dogum riski soyleniyor ama bu tek basina birsey ifade etmiyor benim bobrekten dolayı ilk gebeligimdede bundada aynı dertten muzdaribim soylenen tedavi edilmezse erken dogum olma ihtimali var kötü senaryolardan bahsediliyor yani hic bir tedavi gormez ve cok ilerlerse keseyi delebilecegi düsünuluyor ve zaten geciremesekte bize verilen antibiyotikleri kullaniyoruz bizde enfeksiyon var diyip beklemiyoruz hafifletmek bile yeterli şıkma sen canını Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz
En son Kanada biletini alıp geleceksiniz gibi geliyor,ne güzel olurEşim başından beri doğuma girmek istemediğini söylüyor. Bakalım zaman yaklaştıkça değişir mi bende şahsen illa yanımda olsun demiyorum. Oda da son ana kadar yanımda olacak zaten. Biz karı koca çok ruhsuzus galibaO patlangoç halimle de fotoğrafım olmasın,sonrası için de zaten kuzenimin profosyenel makinesi var çektirmek isteyen oradan çektirsin. Bunları düşündükçe canım sıkılıyor gideceğim kimsenin olmadığı yerde doğurup geleceğim
Bi araştırayım bunu bende bu tarz bi ürün arıyordum.Bende, idrar yolu enfeksiyonuna ve mantara çok yatkınım. Bir de benim wc takıntım var düşünün gelip gelip beni buluyor dışarıda tuvalete girmek işkence gibi. Ben Rossman'da satılan Domol hijyen spreyi aldım antibakteriyel. Çanta boyu var ben nereye o, oraya. Tavsiye ederim.
Bugün biraz daha iyiyim inşallah geçecek buna inandırmaya çalışıyorum kendimiÇok geçmiş olsun. Belkide geçmiştir bile. Kontrolüne bir şey kalmamış azıcık daha sık dişini doktoruna her şeyi sorarsın. Bende de var enfeksiyon. 1 hafta sonra gidip tahlil vereceğim o zaman bende sorarım bununla ilgili her şeyi. İçini ferah tutmaya çalış diğer türlü hem kendine hem bebeğine stres oluyor canım.
Bende yaşadım 10. Haftaya kadar sürdü progestanı kullanın, bol su içip dinlenin mümkünse çok yürümemeye ,iş yapmamaya çalışınGünaydın hanımlar. Bugün miniğimizin kalp atışlarını az da olsa duyduk :) ama doktorum içerde az bi kanaman var dedi progestan hap kullanıyordum zaten şimdi birde hafta da bir iğnesini verdi . Eğilip kalkma bebeği sıkıştırma dedi. Korktum kanama diyince böyle bisey yasayan var mı aranızda? Tecrübeli annelerimiz vardır diye buraya yazmak istedim yardımcı olurmusunuz
Benimde ailede şeker hastalığı var doktor isterse yaptırıcam ama birşey demesse üstelemeyi düşünmüyorum açıkcası. Açlık şekerim 77 çıktı geçen hafta tahlilde bununla bir bağlantısı var mı bilmiyorum ama beni rahatlattıKızlar şeker yüklemesi yaptıracak olan var mı? Benim annemde de,babamda de şeker hastalığı var. Genetiğim bu açıdan çok zengin yaniDoktorumla henüz konuşmadım bu konuyu ama sanırım detaylıdan sonra yaptırmamı isteyecek.
Ben yaptırmayacağım ilk gebelikte yaptırdığıma o kadar pişmanımki insülin direncim Normalde şekerim de hiç çıkmıyordu doktorun ısrarı üzerine önlem amaçlı yapalım dediler ve onu yaptırdıktan sonra çıkmayan şekerim sürekli çıkmaya başladı çok sıkı bir diyet yaptım sıkı diyet yaptığım halde aç karnına bile şekerim hep yüksek çıktı 3 ay kendime gelemedim gebelikteki 3 ayım neredeyse bana zehir oldu sürekli bir şeyleri yasakladılar Bu seferde bebeğin kilo almıyor diyerek beni strese soktular sonra başka bir doktora gittim o bana şeker yüklemesini tavsiye etmediğini gebelikte şeker yüklemesinde genelde şeker dengesini bozduğunu ve büyük bir ihtimalle de çıktığını söyledi ve gerçekten de öyle oldu açlık ve tokluk şekerine bakıldığına sıkıntı yoksa şeker yüklemesi ne gerek görülmediğini Hatta yüksek çıktığında diyetle hallolur dendi Bu seferki gebeliğimde ki doktoru tekrardan Bana sürekli şeker yüklemesini yaptırmam için ısrar da bulunuyor biraz daha ısrar ederse Doktor değiştireceğim sanırım açlık ve tokluk normal çıkıyor O sebepten yaptırmıyorumAnne, baba şeker hastası 19. Haftada hem şekerimi hem insulin direncimi ölçtüler sağlık ocağında gayet iyiydi. Hatta baştan beri troit için doktora gittikçe şekerim de ölçülüyor hep normal çıktı. Çok kararsızım bende araştırma yaparim öyle karar veririm bir de önümüzdeki hafta yine dahiliyeye gideceğim doktorumla bir konuşurum fikrini alırım. Bu aralar şeker konusunda zıvanadan çıktım normalde haftada 1 abur cubur şekerli şeyler tüketirim eşim yasak getirmiştiburadan paylaşırım fikirlerimi.
Bende sadece yarım saat hafiflik oldu geçti hiç ağrı çekmedi. Hemşire çok az kişide ağrı sızı olmaz demişti sanırım bu konuda şanslıyımBen olalı 4. Gün hala yeni hafifledi o ağrı2.sini nasıl vurulcam diye dusunuyorum
Çok güzel , Allah içinize sindirsin. Biz Normandie bölgesindeyiz. Çocuklar sürprizli mucizeli olduğu için sakin bir yerde yaşıyordukParis'in batısında denize yakınız. Oralar çocuk eğitim hayatı için uygun değil, o nedenle Kanada gitgel yapıyoruz. Türkiye'yi düşünmediğim için şimdi böyle rahatım. Dediğiniz gibi düşündük. (Çocuklar otomatik Fransız vat. oluyor baba Fransız vat. olduğu için)
Hangi doktora gittiniz acaba ben de doktorumun önerisiyle bir proftan randevu aldım ama bebeğin konumuna göre ortalama yarım saat sürer dedi sekreteri 1,5 sa baya iyiymiş. Öyle hemen kendi baksın baksın biz göremeden bitirsin istemiyorum biraz bebeğimi görmek istiyoru. Zaten ayda bir ancak görüyoruz.Ankara'da piyasa baya uçmuş. Doktorun eğitimi, ünvanı, tanınmışlığı ne kadar varsa fiyat o kadar yükseliyor. Ha memnun kaldın mi derseniz çoook bir buçuk saat bir noktayı atlamadan açıklama yapa yapa baktı her şeye benim kızım çok nazlıydı doktor neresini incelemek istese hemen kaçtı sonra da uyududoktor sabırla bekledi.
Ben yaptırdımKızlar peki genetik testi yaptıran var mı aramızda?
Bilmiyorum ki benimde hep 90'larda çıkar açlık şekeriBenimde ailede şeker hastalığı var doktor isterse yaptırıcam ama birşey demesse üstelemeyi düşünmüyorum açıkcası. Açlık şekerim 77 çıktı geçen hafta tahlilde bununla bir bağlantısı var mı bilmiyorum ama beni rahatlattı
Ben kızıma hamileyken ilk tetanoz aşısınj oldum. İkinciyi doğumdan sonra oldum. Şimdi 3.ye çağryolar hala gtmedim. Bu ne böyle anlamadım. Herkes iki doz diyo. Bu konuda fikri olan beni aydınlatacak olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?