2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aslında arada bulantı oluyor ama mide ağrısını çözemedim kan ilacıyla ilgili mi diye ilacımı değiştik ama rahatsız edici

Normalde 5 toz yaptirirsan 10yil biyunca tekrr gerekmiyor canim ama tamamlamadiysan hatırlatma dozu vurmak icin mutlaka cagiriyorlar o yuzden aramislrdir mutlaka

Saat 7 den beri sırt ve kasık ağrım var
Bi biri başlıyor bi biri üşüttüm sanırı hapşırdım birkaç sefer gece terliyorum sabah bütün evin cam kapı açıyorum havalansın diye.
Yemek zor hazırladım canım çay istiyor ama kalkıp demleyemiyorum azcık ayakta durunca kasıklarım batıyor

Aslında arada bulantı oluyor ama mide ağrısını çözemedim kan ilacıyla ilgili mi diye ilacımı değiştik ama rahatsız edici
Benim de kan ilacından sonra oldu ne zaman içsem ertesi gün karın ağrısı isal ve mide bulantısı Demir hapı içemiyorum o yüzden ilacı değiştirmek istiyorum ferrum fort kullanıyorum normalde bakalım isal yapmayacak kan hapı önerisi olan var mı herkesi kabız yapar beni isal yapar ne cins bağırsaklarım var

Benim de ferrum yaptı şimdi vegaferon flakon yazdı ama progestan da içiyorum ondan da şüpheleniyorum şuan

Büyüme atak dönemlerinde oluyor hızlı büyüyorlar ya ostırahat etmen lazım canım üşütme dikkat et

Umarım herşey gönlünüzce olur. Bakalım ne olacak cinsiyeti bende merak ettim

Teşekkür ederim umarım istirahatle geçer. Hiçbirşeye yetememek de üzüyor insanı sürekli yatmak zorunda kalmak
Bende öyleyim işte zorlanıyorum evde zorlanıyorum çok üzülüyor insan eskisi gibi hareket edemiyoruz yapsak ya yorgunluk ya ağrı oluyor çok zor inşallah sağlıcakla geçer diyorum

Bende öyleyim işte zorlanıyorum evde zorlanıyorum çok üzülüyor insan eskisi gibi hareket edemiyoruz yapsak ya yorgunluk ya ağrı oluyor çok zor inşallah sağlıcakla geçer diyorum
İnşallah ya ben bide çok huysuzum en ufak birşeyden hemen nem kapıyorum. Hayatı zehir ediyorum kendime. Çok merak ettiğim birşey var acaba doğumdan sonra geçecek mi tüm bunlar yoksa o zamanda yok çocuğun ateşi mi var yok orasında omu var diye yine pimpiriklenmeye devam mı edeceğim

Hep negatif şeyler yazıyorumbiraz da güzel şeylerden bahsedeyim
Dün gece çok güzel bir rüya gördüm. Kuzum doğmuş pusetinde yatıyordu boncuk boncuk gözleri vardı. Allah ım rüyası bile o kadar güzeldi ki
Görümcem bizim tarafa benziyor dedi bende inatla hayır bana benziyor dedim gerçektende bana benziyordu
Mevlüt gibi bir yere gitmişiz ben onu odada uyutup bırakmışım sonra ağlama sesi geldi gittim. Altını değiştirdim, emzirdim sonrada uyuttum çok miktarda sütüm vardı Allah hayırlara çıkarsın gerçeğini yaşamayıda nasip etsin hepimize

Hele de sezaryen olcaksan kesn olmalısın diyolar ki brn spinal anestezi olcam o yüzden gidiyim ben o zamn yarın sağlk ocağına

ben bile meraklandim buralardan. öncelikle inşallah güzel haberler alirisiniz. minigin keyfi yerindedir... ve tabi cinsiyetide öğrenirsiniz..

Hımm ben 2 doz oldum. En iyisi gidiyim yaptryim napim çoğunlk yaptryo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…