- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Aslında arada bulantı oluyor ama mide ağrısını çözemedim kan ilacıyla ilgili mi diye ilacımı değiştik ama rahatsız ediciBenim midem ağrımıyor ama iki gündür hafif hafif bir bulantım var anlamadım aslonda bulantılarım geçeli 2 aya yakın oldu acaba üşüttüm mü çözemedim hamilelikte olur mu ki ara ara mide bulantısı ilerleyen haftalarda acaba
Ben kızıma hamileyken ilk tetanoz aşısınj oldum. İkinciyi doğumdan sonra oldum. Şimdi 3.ye çağryolar hala gtmedim. Bu ne böyle anlamadım. Herkes iki doz diyo. Bu konuda fikri olan beni aydınlatacak olan var mı?
Benim de kan ilacından sonra oldu ne zaman içsem ertesi gün karın ağrısı isal ve mide bulantısı Demir hapı içemiyorum o yüzden ilacı değiştirmek istiyorum ferrum fort kullanıyorum normalde bakalım isal yapmayacak kan hapı önerisi olan var mı herkesi kabız yapar beni isal yapar ne cins bağırsaklarım varAslında arada bulantı oluyor ama mide ağrısını çözemedim kan ilacıyla ilgili mi diye ilacımı değiştik ama rahatsız edici
Benim de ferrum yaptı şimdi vegaferon flakon yazdı ama progestan da içiyorum ondan da şüpheleniyorum şuanBenim de kan ilacından sonra oldu ne zaman içsem ertesi gün karın ağrısı isal ve mide bulantısı Demir hapı içemiyorum o yüzden ilacı değiştirmek istiyorum ferrum fort kullanıyorum normalde bakalım isal yapmayacak kan hapı önerisi olan var mı herkesi kabız yapar beni isal yapar ne cins bağırsaklarım var
Bulantı varsa idrar tahlili yaptırmanızı tavsiye ederim. Benimde vardı bulantım enfeksiyon çıktı malesef.Aslında arada bulantı oluyor ama mide ağrısını çözemedim kan ilacıyla ilgili mi diye ilacımı değiştik ama rahatsız edici
Büyüme atak dönemlerinde oluyor hızlı büyüyorlar ya ostırahat etmen lazım canım üşütme dikkat etSaat 7 den beri sırt ve kasık ağrım var
Bi biri başlıyor bi biri üşüttüm sanırı hapşırdım birkaç sefer gece terliyorum sabah bütün evin cam kapı açıyorum havalansın diye.
Yemek zor hazırladım canım çay istiyor ama kalkıp demleyemiyorum azcık ayakta durunca kasıklarım batıyor
Bulantısız mide bağırsak ağrısı oluyor yaptırmıştım temiz çıktı teşekkür ederimBulantı varsa idrar tahlili yaptırmanızı tavsiye ederim. Benimde vardı bulantım enfeksiyon çıktı malesef.
Umarım herşey gönlünüzce olur. Bakalım ne olacak cinsiyeti bende merak ettimHerkese merhabaBugün kontrolüm var. Yarın yazarım, ultrasound ile bakılacak diye biliyorum umarım herşey yolunda gider, iyi haberler alırım, bebeğim sağlıklıdır
Bakalım cinsiyet öğrenebilecek miyim
Teşekkür ederim umarım istirahatle geçer. Hiçbirşeye yetememek de üzüyor insanı sürekli yatmak zorunda kalmakBüyüme atak dönemlerinde oluyor hızlı büyüyorlar ya ostırahat etmen lazım canım üşütme dikkat et
Benim gibi öğrenemeyen kalmadı sanırımUmarım herşey gönlünüzce olur. Bakalım ne olacak cinsiyeti bende merak ettim
Bende öyleyim işte zorlanıyorum evde zorlanıyorum çok üzülüyor insan eskisi gibi hareket edemiyoruz yapsak ya yorgunluk ya ağrı oluyor çok zor inşallah sağlıcakla geçer diyorumTeşekkür ederim umarım istirahatle geçer. Hiçbirşeye yetememek de üzüyor insanı sürekli yatmak zorunda kalmak
Bana da bana daBenim gibi öğrenemeyen kalmadı sanırımSana hemen yazarım
İnşallah ya ben bide çok huysuzumBende öyleyim işte zorlanıyorum evde zorlanıyorum çok üzülüyor insan eskisi gibi hareket edemiyoruz yapsak ya yorgunluk ya ağrı oluyor çok zor inşallah sağlıcakla geçer diyorum
5 doz mu? Yaptrymmi yani bu 3.cüyü? 5 doz neymş yaToplam 5 dozmuş canım ilk 3 dozu çok önemliymiş. Ben de sordum sağlık ocağına bu şekilde açıkladılar 3 dozu kesinlikle yaptırman lazım dediler.
Hele de sezaryen olcaksan kesn olmalısın diyolar ki brn spinal anestezi olcam o yüzden gidiyim ben o zamn yarın sağlk ocağınaBizim iş yerinde peridik muyenelerde vuruluyordu sağolsun iş yeri hekimi hamile falan değilken ol sonra hamilelikte olman gerekir dedi ben de aşıları oldum. Uzun zamandır yaptırmayanlar için 1 ay arayla 2 doz sonra 6 ay sonra bir doz daha 3 doz vuruluyor bu da 10 yıl koruma sağlıyor. 5 yıl önce vurulmuş bir arkadaşıma sadece 2 doz vurdular mesela. Aile Hekimliği de tetanoz olman lazım dedi ben de iş yerinde olduğumu anlattım benden dilekçe aldılar yaptırdım yaptırmak istemiyorum diye. Herhalde bu kadar kritik
ben bile meraklandim buralardan.Herkese merhabaBugün kontrolüm var. Yarın yazarım, ultrasound ile bakılacak diye biliyorum umarım herşey yolunda gider, iyi haberler alırım, bebeğim sağlıklıdır
Bakalım cinsiyet öğrenebilecek miyim
Hımm ben 2 doz oldum. En iyisi gidiyim yaptryim napim çoğunlk yaptryo sanırımSonraki dozu sola yaptır. Ben direkt alışkanlık solu açtım
Aslında aşı beş doz. Gebelikte ilk iki doz yeterli dedi bana hemşire. İki yıl korur bu dedi. Ama beş doza tamamlanirsa on yıl koruyuculugu varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?