Herkese merhabaBugün kontrolüm var. Yarın yazarım, ultrasound ile bakılacak diye biliyorum umarım herşey yolunda gider, iyi haberler alırım, bebeğim sağlıklıdır
Bakalım cinsiyet öğrenebilecek miyim
Tesekkurler bir arkadas magnorm diye isim verince bakmistim internetten. Burdaki doktorlar nedense magnezyum konusunda cekimser davraniyorlar. ondan epey bi arastirdim. magnezyum oksit kullaniyorum bende 3 gundur.
Benim 17. Haftda sesi duydu doppler diye bir alet var artık bir çok sağlık ocagindada varmış. Steteskopla mi dinleyecekti de duyulmuyor Muş.
Bende öyleydim hissedemiyorum diye üzülüyordum. 20. haftanın sonlarında çok çok konsantre olursam hissetmeye başladım o da gaz pıtırcığı gibiydi. Salı günü randevum vardı baya büyümüş 400 gr dı anca belirgin hissetmeye başladım bu hafta. Aslında çok hareket ediyor ama daha minnoş oldukları için biz anlayamıyoruz. Azıcık kiloları artınca güçleniyor vuruşları.Darısı başına en kısa zamanda hissedersin inş.
Canım bana hemşire 2doz yaptıklarını söyledi ve yeterli dediHımm ben 2 doz oldum. En iyisi gidiyim yaptryim napim çoğunlk yaptryo sanırım
Insllh guzel sonuclrla cikarsin,anladigim kadariyla normal kontrollerin fransa tarafinda yapiliyor dimi hastane mi yapiyor kontrollerini
Umarım herşey gönlünüzce olur. Bakalım ne olacak cinsiyeti bende merak ettim
Bana da bana da
ben bile meraklandim buralardan.öncelikle inşallah güzel haberler alirisiniz. minigin keyfi yerindedir... ve tabi cinsiyetide öğrenirsiniz..
Ayy çok tatlısınızben devlet hastanesinde yaptiracagim. tabi daha 17 haftalikken aldim randevuyu. 24 ten sonrasi için vermislerdi ama bir doktor daha gelmis. o sayede 21+5te olacak insallah. bakacak olan kişi radyologmus. diger arkadaslarin anlattigi gibi doçent, profesör degil. buna da şükür ne yapalim
hayirli olsun minik kiziniz... masallah ne güzel de büyümüş minnak kiz...
hep arkadaslar yazmislar olabilir diye. benim hiçbir fikrim yok.. cok geçmiş olsun demek istedim
coktaaan çıkmışsınızdır.. iyi haberlerinizi bekliyoruz. neseyle görün miniginizi
Cok sevindim saglikla gelsin insallah minik prensesAyy çok tatlısınızÇok teşekkür ederim.
Herşey yolunda görünüyor, iyice inceledi ultrasound ile. Yarını bekleyemedim yazayım
Nasipse kızım olacak
Allah hepimize kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
Yarın burada çılgın cuma var, gidip kız kıyafetleri reyonlarında çıldırmayı düşünüyorum.ahahaha İnceleyen kadın tebrik ediyor, ben çılgın cuma planı yapıyordum kafamdan, çıkarken teşekkür edebildim
Kendimi durduracak değilimKız bile olsa oğlumun herşeyi temiz duruyor onları giydiririm diyordum bir de yarın kendimden korkuyorum
Çok şükür, sağlıklı olduğunu duydum ya. İkili testin ikinci kısmında da risk azalmış. İki test yaptırdım burada. Ama Fransa'ya gidince haftama göre hakkım olan bir genetik test var, onu da yaptıracağım iki haftaya. Bu güzel sağlık haberlerinin darısı bekleyenlere inşallah
Canım çok sevindim sonunda öğrenebilmeneAyy çok tatlısınızÇok teşekkür ederim.
Herşey yolunda görünüyor, iyice inceledi ultrasound ile. Yarını bekleyemedim yazayım
Nasipse kızım olacak
Yarın burada çılgın cuma var, gidip kız kıyafetleri reyonlarında çıldırmayı düşünüyorum.ahahaha İnceleyen kadın tebrik ediyor, ben çılgın cuma planı yapıyordum kafamdan, çıkarken teşekkür edebildim
Kendimi durduracak değilimKız bile olsa oğlumun herşeyi temiz duruyor onları giydiririm diyordum bir de yarın kendimden korkuyorum
Çok şükür, sağlıklı olduğunu duydum ya. İkili testin ikinci kısmında da risk azalmış. İki test yaptırdım burada. Ama Fransa'ya gidince haftama göre hakkım olan bir genetik test var, onu da yaptıracağım iki haftaya. Bu güzel sağlık haberlerinin darısı bekleyenlere inşallah
Ben 1 tane kısa kollu pijama takımı aldım hastanede giymek için, 1 tane tayt ve sweat aldım yürüyüşe çıkarken kullanmak için.Arkadaslar lc nin pijama ve iç çamaşırı reyonunda 1 alana bir bedava kampanyasi var. emzirme atletleri hamile pijamalari cok uyguna geliyor. eger ilgilenirseniz bir bakın derim
Çok yemişsindür belki de yediğin bir şey sebep olmultur acı vs soğan da mideyi rahatsız ediyorBenim midem ağrımıyor ama iki gündür hafif hafif bir bulantım var anlamadım aslonda bulantılarım geçeli 2 aya yakın oldu acaba üşüttüm mü çözemedim hamilelikte olur mu ki ara ara mide bulantısı ilerleyen haftalarda acaba
5 doz mu? Yaptrymmi yani bu 3.cüyü? 5 doz neymş ya
Ayyy çok tatlı seninde öle desene özelikle genital bölgesinin hemen üstünde değilmi böle gaz gibi ama değil vuruyor gibi hatta 2 haftadır eşimle sürekli elimizi koyunca pıt pıt bişey oluyor . Cumartesi günü bir an önce gelsin istiyorum her anı görmek için ölüyorum resmenözlüyorum hemen görmek için Allah hepimizinkini sağlıkla kucagımıza alacagımız günleri görmeyi nasip etsin inşallah.
Oooo ne kadar güzel bir haber bu. Öncelikle sağlıklı olmasına sonra da hem kız hem oğlan evladını tatmanıza çok sevindim. Sağlıkla gelsin minik hanım çok sevindim yaAyy çok tatlısınızÇok teşekkür ederim.
Nasipse kızım olacak
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin bebeğiniz ❤Ayy çok tatlısınızÇok teşekkür ederim.
Nasipse kızım olacak
Canım sana bir soru sorcam ben de 22+3 haftalık hamıleyım nerdeyse 18 den beri hissediyorum hareket ama son 2 haftadır daha belirgin ya son 2 gune kadar çok hareketlıydı dun sadece 1 2 kez cok güçsüz bir sekılde oldu döner gibi bugun daha bir hareket olmadı normal mı yaGözünüz aydın sağlıkla gelsin bebeğiniz ❤
Ayy çok tatlısınızÇok teşekkür ederim.
Nasipse kızım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?