2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar benım gebelıgın başından beri cok akıntım olmadı bugun bıraz önce hanı yumurtlma zamanında uzayan akıntı var ya az bır sey ondan geldı ama su an akıntım falan yok bunun olması normal mı

Insllh guzel sonuclrla cikarsin,anladigim kadariyla normal kontrollerin fransa tarafinda yapiliyor dimi hastane mi yapiyor kontrollerini

Tesekkurler bir arkadas magnorm diye isim verince bakmistim internetten. Burdaki doktorlar nedense magnezyum konusunda cekimser davraniyorlar. ondan epey bi arastirdim. magnezyum oksit kullaniyorum bende 3 gundur.

Canım görünce yazmak istedim bende kullanıyorum o ilaçtan daha 1 ay öncesine kadar geceleri özelikle çok agrım vardı sızlıyordu sanki doktoruma söledim bana bu ilacı verdi içinde 2 şişe içinde baya var 1 tanesini yeni bitirdim içeli ağrılarım kesildi . Suya takılıp içiliyor tang gbi iyi geldi bana .

Benim 17. Haftda sesi duydu doppler diye bir alet var artık bir çok sağlık ocagindada varmış. Steteskopla mi dinleyecekti de duyulmuyor Muş.

Allah allah ben ilk defa duydum . Valla canım benim gittiğim sağlık ocagı nda açıkcası hiç düzen yok mal ya çalışanlarda neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum. Kendini beğenmiş bişey zaten .

Ayyy çok tatlı seninde öle desene özelikle genital bölgesinin hemen üstünde değilmi böle gaz gibi ama değil vuruyor gibi hatta 2 haftadır eşimle sürekli elimizi koyunca pıt pıt bişey oluyor . Cumartesi günü bir an önce gelsin istiyorum her anı görmek için ölüyorum resmen özlüyorum hemen görmek için Allah hepimizinkini sağlıkla kucagımıza alacagımız günleri görmeyi nasip etsin inşallah.

Insllh guzel sonuclrla cikarsin,anladigim kadariyla normal kontrollerin fransa tarafinda yapiliyor dimi hastane mi yapiyor kontrollerini
Umarım herşey gönlünüzce olur. Bakalım ne olacak cinsiyeti bende merak ettim
ben bile meraklandim buralardan. öncelikle inşallah güzel haberler alirisiniz. minigin keyfi yerindedir... ve tabi cinsiyetide öğrenirsiniz..
Ayy çok tatlısınız Çok teşekkür ederim.
Herşey yolunda görünüyor, iyice inceledi ultrasound ile. Yarını bekleyemedim yazayım
Nasipse kızım olacak
Allah hepimize kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
Yarın burada çılgın cuma var, gidip kız kıyafetleri reyonlarında çıldırmayı düşünüyorum. ahahaha İnceleyen kadın tebrik ediyor, ben çılgın cuma planı yapıyordum kafamdan, çıkarken teşekkür edebildim
Kendimi durduracak değilim Kız bile olsa oğlumun herşeyi temiz duruyor onları giydiririm diyordum bir deyarın kendimden korkuyorum
Çok şükür, sağlıklı olduğunu duydum ya. İkili testin ikinci kısmında da risk azalmış. İki test yaptırdım burada. Ama Fransa'ya gidince haftama göre hakkım olan bir genetik test var, onu da yaptıracağım iki haftaya. Bu güzel sağlık haberlerinin darısı bekleyenlere inşallah

Cok sevindim saglikla gelsin insallah minik prenses Happy Thanksgiving

Canım çok sevindim sonunda öğrenebilmene Sağlıkla gelsin minik kızın Dikkat et çok kaybetme kendini, insanın aldıkça alası geliyor ama temkinli olmak lazım.

Arkadaslar lc nin pijama ve iç çamaşırı reyonunda 1 alana bir bedava kampanyasi var. emzirme atletleri hamile pijamalari cok uyguna geliyor. eger ilgilenirseniz bir bakın derim
Ben 1 tane kısa kollu pijama takımı aldım hastanede giymek için, 1 tane tayt ve sweat aldım yürüyüşe çıkarken kullanmak için.

Çok yemişsindür belki de yediğin bir şey sebep olmultur acı vs soğan da mideyi rahatsız ediyor

5 doz mu? Yaptrymmi yani bu 3.cüyü? 5 doz neymş ya

Buna benzer bir aşı kartı veriyorlar üzerinde yazıyor ne zamanlar yaptırılacağı canım. İlk üç doz önemliymiş ben doktoruma da sordum yaptırmamı istedi.

Aynen öyle pıtır pıtır. Bu hafta daha güçlü tabi baya hissediyorum ufak tekmeler atıyor ama günde 2 defa falan güçlü hareketleri genelde balık gibi süzülüyor pıtırdıyor. Ben biraz kilolu hamile kaldım bence zayıflar daha net hissediyordur. Ben bugün ayrıntılıya girecektim ama doktor izinliymiş. Pazartesiye kaldı görüş günü.

Oooo ne kadar güzel bir haber bu. Öncelikle sağlıklı olmasına sonra da hem kız hem oğlan evladını tatmanıza çok sevindim. Sağlıkla gelsin minik hanım çok sevindim ya

Gözünüz aydın sağlıkla gelsin bebeğiniz ❤

Gözünüz aydın sağlıkla gelsin bebeğiniz ❤
Canım sana bir soru sorcam ben de 22+3 haftalık hamıleyım nerdeyse 18 den beri hissediyorum hareket ama son 2 haftadır daha belirgin ya son 2 gune kadar çok hareketlıydı dun sadece 1 2 kez cok güçsüz bir sekılde oldu döner gibi bugun daha bir hareket olmadı normal mı ya

Çok sevindim canım. Uzun zaman bekledin ama beklediğine değdi seni böyle mutlu heyecanlı görmek çok güzel. Bir kızımız daha geliyor grubumuza. Hayırla sağlıkla güzellikle gelsin. Şimdiden iyi alışverişler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…