Öylrymş canm evet herkes aynı şeyi yazmş. Ben 2 doz oldum 3.yü yarn gdp oliym en iyisi. Teşekktler herkeseNormalde 5 toz yaptirirsan 10yil biyunca tekrr gerekmiyor canim ama tamamlamadiysan hatırlatma dozu vurmak icin mutlaka cagiriyorlar o yuzden aramislrdir mutlaka
Evet işte herkesin farklı bi fikri var bu konuda. Benim de kafam karıştı o yüzden.Tam manasıyla yılan hikayesi bu tetenoz aşısı her doktor ayrı konuşuyor. Bende ünlü bir tüp bebek doktoru profu dinledim baya 1 doz bile 10 yıl koruyor dedi. Yine aynı şekilde başka doktoru dinledim 5 yıl koruyuculuğu var dedi sonra acilde iğneyi veren doktor ( elim pasli demirle kesildi gebelikten bir buçuk ay önce yatırmıştım) 1 yıl korur dedi. Herkes çok ama çok farklı konuşuyor. Sağlık odağındaki ebe 3 doz tamamlayınca ömür boyu gerekmez diyor falan filan. Ben vurulmadim gebelik bitiminden 20 gün sonra dolacak 1 yıl. Gidip imza atacağım sağlık ocağında bir de
Oyyyyy mis mis çok aminHep negatif şeyler yazıyorumbiraz da güzel şeylerden bahsedeyim
Dün gece çok güzel bir rüya gördüm. Kuzum doğmuş pusetinde yatıyordu boncuk boncuk gözleri vardı. Allah ım rüyası bile o kadar güzeldi ki
Görümcem bizim tarafa benziyor dedi bende inatla hayır bana benziyor dedim gerçektende bana benziyordu
Mevlüt gibi bir yere gitmişiz ben onu odada uyutup bırakmışım sonra ağlama sesi geldi gittim. Altını değiştirdim, emzirdim sonrada uyuttum çok miktarda sütüm vardı Allah hayırlara çıkarsın gerçeğini yaşamayıda nasip etsin hepimize
Aaa kesinlikle dene bir daha normal yemeyeceksinLimonla ilk defa duydum kuzum bugün deneyeyim bari.
Maşallah diyorum Zeynep hanıma o zamanSelam kızlarrr..
Zeynep hanımdan sizlere selam getirdimm
Biz maşallah 470 gr 27 cm olmuşuz.
Hadi Alalım bir maşallah
CD fotoğraf herşeyimizi aldık geldik. Videomuz bile var yaaa
Cicilerimizi de sipariş ettim bakalım gelsin sizinle paylaşırım kalite olarak nasıllar.
YaaOyyyyy mis mis çok aminbende ayrıntılı yaptırdım ua gözümün önünden gitmiyor ❤
Aaa kesinlikle dene bir daha normal yemeyeceksinüstünede biraz tuz at
İyi akşamlar nasılsınız kızlarduşumu aldım çayımı demledim dinleniyorum kızım minik minik tekmeler atıyo gerçi ona tekme denemez pıt pıt kalp atışı gibi
C cecenn ne güzel mis gibi bizim ki şiddetini artırdı bugün çok güzel çokİyi akşamlar nasılsınız kızlarduşumu aldım çayımı demledim dinleniyorum kızım minik minik tekmeler atıyo gerçi ona tekme denemez pıt pıt kalp atışı gibi
Oooo valla en güzeli yediğin önünde Yemediğin arkanda krallar gibi bakılıyosun tadını çıkarMerhaba canım. Ben çok iyim ailemin yanındayım el üstünde tutuluyorum iyi bakılıyorum daha ne olsun.Benim kızımda pıt pıt vuruyor sanki. Hissettikçe mutluluğum artıyor.
Allah isteyen herkese nasip etsinAynen öyle canım para bu süreçte hep ikinci plandaydı bizim için maddi olarakta zaten durumumuz müsaitti ama işin manevi boyutu en ağır olan. Şuan attığı her tekme bile lütuf canım savaşçı kızım benim
Ama progestan isal yapmaz mide bulantısı yapabilir de isal yapmaz yapsa kesin beni yapardı benim bağırsakları yavaşlatabilen nadir ilaçlardan hatta bende Demir ilacını değiştireyim bakalım haftaya randevumBenim de ferrum yaptı şimdi vegaferon flakon yazdı ama progestan da içiyorum ondan da şüpheleniyorum şuan
Maşallah annesi 3. Kizina ne güzel yaGünaydın teyzoşlar ben annemin 3. Kızı olacakmışım..Tüm yoldaşlarıma selam olsun.
Devlet denilen üniversite hastanelerinde de oluyor mu Türkiye'de bu ayrıntılı? Bilginiz var mı? Belki doç veya prof olmayan bir uzman perinatolog da uygun fiyata bakıyordur oralarda... Fiyatlar acayip uçuk çünkü... Bilgisi olan arkadaşlar da yazarsa çok güzel bir paylaşım olur, il belirterek
Günaydın teyzoşlar ben annemin 3. Kızı olacakmışım..Tüm yoldaşlarıma selam olsun.
Kızlar günaydın, bu sabah garip bir şey yaşadım, evde tektim elim ayağım titredi korkudan.. Sabah kalktım boğazımda balgam gibi bişi var gidip tükürdüm ve kıpkırmızı kan geldi. Anlam veremedim ama üzerinde de çok durmadım. Sonra tekrar tekrar geniz akıntısı gibi balgam gelmeye devam etti, koyu kırmızı 4-5 kere dolu dolu geldi. Korktum o an bilemedim ne yapacağımı, eşime yazdım. Nette araştırmış hamilelikte yaşayan varmış böyle, kılcal damarlar mı çatlıyormuş ne.. Sonra tükürmeye devam ettikçe normale döndü rengi.. Ama cidden korktum. Var mı böyle yaşayan? Özellikle ilk hamileliği olmayan anneler, olur mu böyle normal mi?
coktaaan çıkmışsınızdır.. iyi haberlerinizi bekliyoruz. neseyle görün miniginiziAyrıntılıya girecem birazdan çok heyecanlıyım güzel sonuçlar alırım inşaAllah
Kuzum belli bir bölgedeyse ağrı kasılma olabilir sankiKızlar günaydın,
göbek deliğimin sağ taarafında tuhaf bir agrı var. sadece rahatsız ediyor. sizde de böyle bır durum yasayan var mı ?
Çok şükür herşeyimiz normalcoktaaan çıkmışsınızdır.. iyi haberlerinizi bekliyoruz. neseyle görün miniginizi
Cagirmazlar umarımIlkinde olmustum bende kol baya ağrıyor ağırlaşıyor bir haftaya anca rahaiyor bunda cagirmazlar ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?