2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Normalde 5 toz yaptirirsan 10yil biyunca tekrr gerekmiyor canim ama tamamlamadiysan hatırlatma dozu vurmak icin mutlaka cagiriyorlar o yuzden aramislrdir mutlaka
Öylrymş canm evet herkes aynı şeyi yazmş. Ben 2 doz oldum 3.yü yarn gdp oliym en iyisi. Teşekktler herkese

Evet işte herkesin farklı bi fikri var bu konuda. Benim de kafam karıştı o yüzden.

Oyyyyy mis mis çok amin bende ayrıntılı yaptırdım ua gözümün önünden gitmiyor

Maşallah diyorum Zeynep hanıma o zaman

Oyyyyy mis mis çok amin bende ayrıntılı yaptırdım ua gözümün önünden gitmiyor
Yaa
Ben doktora sordum ayrıntılı ne zaman yaptırmam lazım diye her geldiğinde bakıyorum ya zaten dedi. 4 boyutlu bakıyor her gittiğimde farklı bir yerini inceliyor kalbine giden damarları , omurgasın, mesane vs notlar aldırıyor sekreterine. O yüzden yaptırmaktan vazgeçtim bende

İyi akşamlar nasılsınız kızlar duşumu aldım çayımı demledim dinleniyorum kızım minik minik tekmeler atıyo gerçi ona tekme denemez pıt pıt kalp atışı gibi

Merhaba canım. Ben çok iyim ailemin yanındayım el üstünde tutuluyorum iyi bakılıyorum daha ne olsun. Benim kızımda pıt pıt vuruyor sanki. Hissettikçe mutluluğum artıyor.

İyi akşamlar nasılsınız kızlar duşumu aldım çayımı demledim dinleniyorum kızım minik minik tekmeler atıyo gerçi ona tekme denemez pıt pıt kalp atışı gibi
C cecenn ne güzel mis gibi bizim ki şiddetini artırdı bugün çok güzel çok plasenta arka üst duvardaymış doktor net hissetmen çok normal dedi eeee işime de geldi tabi Şükürler olsun ne güzel duygular

Merhaba canım. Ben çok iyim ailemin yanındayım el üstünde tutuluyorum iyi bakılıyorum daha ne olsun. Benim kızımda pıt pıt vuruyor sanki. Hissettikçe mutluluğum artıyor.
Oooo valla en güzeli yediğin önünde Yemediğin arkanda krallar gibi bakılıyosun tadını çıkar yaa dimi bende mutlu oluyorum çok tatlı ya

Allah isteyen herkese nasip etsin bizim savaşçı kızları da bize bağışlasın o zaman canim

Benim de ferrum yaptı şimdi vegaferon flakon yazdı ama progestan da içiyorum ondan da şüpheleniyorum şuan
Ama progestan isal yapmaz mide bulantısı yapabilir de isal yapmaz yapsa kesin beni yapardı benim bağırsakları yavaşlatabilen nadir ilaçlardan hatta bende Demir ilacını değiştireyim bakalım haftaya randevum

ben devlet hastanesinde yaptiracagim. tabi daha 17 haftalikken aldim randevuyu. 24 ten sonrasi için vermislerdi ama bir doktor daha gelmis. o sayede 21+5te olacak insallah. bakacak olan kişi radyologmus. diger arkadaslarin anlattigi gibi doçent, profesör degil. buna da şükür ne yapalim
Günaydın teyzoşlar ben annemin 3. Kızı olacakmışım.. Tüm yoldaşlarıma selam olsun.

hayirli olsun minik kiziniz... masallah ne güzel de büyümüş minnak kiz...

hep arkadaslar yazmislar olabilir diye. benim hiçbir fikrim yok.. cok geçmiş olsun demek istedim
Ayrıntılıya girecem birazdan çok heyecanlıyım güzel sonuçlar alırım inşaAllah
coktaaan çıkmışsınızdır.. iyi haberlerinizi bekliyoruz. neseyle görün miniginizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…