2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de fiyat aldım 600 dedi sekreteri önümüzdeki hafta gidicem nakit mi kart mı bilmiyorum fark var mı bilmiyorum. Baya iyiymiş sizinki de

Ben de fiyat aldım 600 dedi sekreteri önümüzdeki hafta gidicem nakit mi kart mı bilmiyorum fark var mı bilmiyorum. Baya iyiymiş sizinki de
Yanlış anlamayın ama 600 tl alıp nasıl yarım saatte işi bitiyor onu anlamadım siz bu doktoru iyice araştırdınız mı? Ben çok memnun kaldım gerçekten.

Yanlış anlamayın ama 600 tl alıp nasıl yarım saatte işi bitiyor onu anlamadım siz bu doktoru iyice araştırdınız mı? Ben çok memnun kaldım gerçekten.
Daha önce giden bir arkadaşım var herşeyine baktı dedi. Kendi doktorum da 5 doktor önermişti biri buydu. Bi de kadın doğum uzmanlığı okuyan bir arkadaşımın üniden hocasıymış o da kesin buna git dedi ben de daha ne olsun dedim aldım randevuyu ama bebek pozisyonuna göre süre değişir dedi sekreteri eğer göstermezse veya başka bir durum olursa bence daha uzun bakması gerekir bakalım göreceğiz

Bir yerde görmüştüm yan yatıp 2 saat hareket etmeden dinleyin bir bebek hareketi olmazsa doktorunuzla iletişime geçin yazıyordu ama bu kaçıncı hafta için hareketleri net hissedilmeye başladıktan sonra için mi bilemiyorum. Daha sabah erken endişe etmeyin bence dün de epey hareket etmiş gün içinde siz de hareket halinde olduğunuz için farketmiyor olabilirsiniz. Bu dediğim yöntemle bir izleyin bakalım. İçinizi ferah tutun

Bu kadar refarans varsa o zaman gidin tabi inşAllah her şey gönlünüze göre olur.

Canım o dedıgın genelde 30 haftadan sonra yanı dün hareketlı degıldım ama 2 kez cok güçsüz bir sekılde oldu bugun de bıraz önce cok gücsiz bir sekılde segırme gıbı oldu bakalım boyle devam ederse acile giderim

Canım normaldir En azından kendime bakarak tan söylüyorum Bence normal Ben zaten çok geç duydum ben hala öyle belirgin vuruşlar hala duymuyorum oglumda 18 ve sonrasi kut kut duyardim bunu cok kucuk dokunuslar ve kayma seklinde gunde 1 veya 2 defa duyuyorum.Bugun detayliya girecektim cok yamur var diye iptal ettim ama en son doktor bana Plasenta önde O yüzden az duyarsın demişti yer değiştirmezse sanırım yer değiştirmedi ama değiştirme ihtimalinin de olduğunu söyledi

Ben doktora sormuştum 30 haftaya kadar bebek hareketleri düzensiz olurmuş. Yani bu haftalarda bi olup bi olmaması güçlü ya da güçsüz olması normalmiş. Benim de öyle oluyor bazen baya kendini hissettiriyor bazen de ufak seyirmeler oluyor sadece. 30 Haftadan sonra hareketleri belli bir düzene oturuyormuş.

Şimdi bizler bebek hareketlerini hissediyoruz ya şöyle bir durum var 28. Hatta 30. Haftaya kadar bebeğin hareketlerini sağlıklı veya değil diye değerlendirecek kadar değil o yüzden bazı günler az bazı günler çok bazen hiç hissetmeyebiliyoruz bu durum uzun sürerse sağlık ocaklarında kalp atışı için cihazlar var oraya ya da doktora gidebilirisiniz ama hiç endişelenmeyin

Hadi gözün aydın cnm sağlıkla gelsin kuzucuk. Kızlar kervanına bir kızımız daha katıldı bakalım

Doktordan yana şansım gülmedi kızlar, işini doğru düzgün yapan bir doktor bulamadım. 2 aydır gittiğim doktor benden ne kan tahlili istedi ne de idrar tahlili. İlk gittiğimde idrar tahlili istemişti enfeksiyon çıktı ilaç yazdı bir sonraki gittiğimde tekrar istemedi noldu enfeksiyon geçti mi diye,kan tahlili de hiç istememişti zaten. Bugün aile hekimliğine gittim aşı olmaya ve tahlil vermeye. Aşımı oldum tahlil yaptırdım sonucunu aldım. Doktor baktı kan değerin 8'e kadar düşmüş dedi (normalde en az 12 olması gerekiyor) kan ilacı kullanıyor musun dedi yok dedim, doktorun yazmadı mı dedi, yok dedim,doğumda kan verirler sana bu değerle gidersen, ayakda duramaz insan dedi. Kolesterolüm yüksek çıktı. Ben bu tahlili aile hekimliğinde yaptırmasam haberim olmayacak, bizim uyuz doktor tahlil istemiyor benden sadece ultrason ile bakıp gönderiyor beni. Allah aşkına kızlar sizlerin doktoru nasıl bunları siz mi takip ediyorsunuz, hocam kan tahlili idrar tahlili yapalım diye yoksa onlar mı istiyor? Bende mi bir gariplik var,şimdi arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum doktora, haksız mıyım?

Bu değerleri gördükten sonra, doktoru parçalamak istiyorum kızlar

Ben olalı 4. Gün hala yeni hafifledi o ağrı 2.sini nasıl vurulcam diye dusunuyorum
kızlar beş doz tetenoz aşısı vurunmuş biri olarak size tavsiyep aşı olduktan sonra aşı yeriize soğuk kompres uygulamanız ilk vurulduğumda bilmediğim için çok acı çektim sonrakiler ise çok rahat atlattım bir kaç saat soğuk uygulayınca akşama birşeyim kalmadı

Benimde bir haftadir agri var yeni yeni hafifleri bilgi icin icin tesekkurler ikincisinde soguk kompres yaparim.

Benim doktorum 3 ayı doldurunca kan tahlili yaptı ve pek düşük çıkmadı ama gene de kan ilaçlarına ve demire başladı daha sonra gittiklerinde ben sordum tahlil yapmama gerek yok kanın düşük değil ama düşmesin diye kullan dedi ve ben kullanıyorum enfeksiyon gibi bir duruma gelince kontrole gittiğimizde bir şikayetim olup olmadığını soruyor ona göre bir yol çiziyor genelde idrar tahlili yaptırıp duruyor gerek Görürse de alttan muayene yapıyor gerek görürse fitil veriyor

Cok teşekkür ederim canım

Tamam canım cok sag ol içim rahatladı

Kızlar merhaba,bugünlerde ruh halim pek iyi degil babam rahatsizlandi yogun bakims slindi sukur taburcu oldu uzuldum kasik agrilarim oldu doktora gittim sukur bebek iyi birde uzerine eşimle kac gundur gerginlik yasiyoruz iş cikis ara ara 1 saatte arkadaslarinin yanina ugramak istiyor son gunlerde cok sıklasti bu yuzden tartisiyoruz benim.ona bu donemde daha cok ihtiyacim varken o disarda takilmak istiyor ona sorsan yoruluyormus ara ara kafa dagitmak istiyormus ama bu son dönemde cok siklasti ve cozume ulasmiyor tartismalarimiz son gunlerde cok uzuluyorum ve agliyorum bebegim icin endise ediyorum hep hissediyor diye ama elimde degil bir eşim cinsel olarakta uzaklasti hamile kaldigimdan beri ilk 3 ay doktor yasakladi ama ondan sonrada cok seyrek birlikte oluyoruz ve afedersiniz bazen o orgazm olamiyor doktora gitti testler yaptirdi hersey normal cikti doktor psikolojik dedi ben anlamiuorum nasil bir ruh halindeler tum sıkıntilari biz cekiyoruz onlarin psikolojisi bozuluyor bu cinsel olarakta uzaklasmasi beni cok etkiliyor napicam sasirdim daha 1.5 yillik yeni evliyiz hersey okadar yeni ve tazeki niye boyle oluyor hamile halimle kaldiramiyorum benim durumumu yasayanlar varmi aranizda yada ben tekmiyim

Gozun aydin canim benimde bir oglum vardı simdide bi kizim olucak oyle mutluyumki hala icim icime sigmiyor❤ insallah diger testlerinde guzel cikar nft 'di sanirim ucretli olan ozel test kacirmis olabilirim onu yapmis miydin ? Burda en son 17.haftamda ozel test yaptirdim bende sonucu doktora gonderilen yakin zamanda ayrintili usg olmali orda iyice bakarlar normalde ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…