2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
poz
bebeğiniz pozisyon değiştirmiştir muhtemelen. iyilik durumunu hareketlerden takip etmek için daha çok erken. güzel güzel büyüsünler daha cok hissedeceğiz insallah...
Ben napayim dahs hic hissedemedim 21 haftalik hamileyim nerdeyse doktorum plesantan onde dedi bu haftalarda hissetmem lazim ama hala hissedemiuorum
ilk gebeligimde plesenta önde olmamsina ragmen ben de çok geç hissetmistim... kisa zamanda hissedersiniz minnosu...
Slm herkese bugün bebeğin hareketlerini hissetmiyorum agrım da var telaş yaptım önerisi olan var mı normal mi

çok minik belki posizyon degistirmistir. içeride keyfi yerindedir insallah kuzunun

ne güzel haberler bunlar... minik kuzuya bir kızkardeş geliyor.. saglikla huzurla gelsin. saglikla huzurla büyüsün insallah

Canım kendini üzme burda bircok kişide oldu Sen dikkatli ol ilacını al bol bol dinlen hicbir şey olmaz Allahın izni ile

İnşallhhh

Heralde normal canım sende mı 22 haftalıksın
Yok 20 deyim ama hergün ufak da olsa bir hareketini hissediyorum uzun süre hareket ermeyince biraz telaş ediyorum bazen de çok hareket edince rahatsız mı diye telaş ediyorum aman be ne zor bu hamilelik doğup gözümün önüne gelse diye bakıyorum valla

Amerika icin soyleyebilirim ki siz eger bir sikayetiniz oldugunu soylemezseniz genel prosedur neyse ona gore devam ediyorlar. Benim de basta bir kez oldu kan tahlili ve idrar tahlili. Kan degerimde sinirdaydi. Tahminimce birde dogumdan once bakarlar bir sikayetim olmadikca. bir de lohusaliktan sonra diye hatirliyorum. Surekli takip gerektirecek bir durum olmadikca surekli tahlile ultrasona vs ihtiyac yok aslinda. bu tahliller biliyorsunuz devlete de epey buyuk bir maliyet. Prof. Ahmet Rasim Kucukusta nin soyle bir konusmasini dinlemistim. istesek cok saglikli bir kiside bile en az 5 hastalik buluruz diyordu. fazla tahlil vs sonucunda belki de vucudunuz ihtiyac duymadigi bir tedaviye maruz kalacak. Fazla tani fazla tedavi demek ki aslinda iyi birsey degil.

Canım acaba kiloyla mı alakalı kılon var mı ya da iç karnın falan genıs mı acaba
Yok öyle fazla kilom diyetisyene bile gidiuorum kontrollu kilo alabilmek icin, gecen ay kilo verdim bu ay sadece 500 gr almisim doktorum bu durumdan memnun karnimda asiri cikmadi cevrem oyle soluyor bana gorede epey cikti gibi belkide ic karnim genis bilemiuorum

Tavsiyeleriniz icin ve yorumlariniz icin tesekkur ederim

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin umarim hersey duzelir

Ben 3.aydan itibaren doktorum kan ilacina baslatti gecen haftada saglik ocaginda kan testi yapildi kanim ona ragmen dusuk cikti saglik ocagindaki doktor kan ilacini ikiye cikarmasi gerekiyor doktorunuz dedi benim kanim 11 de ciktigi halde dusuk buldular sizinki cok dusmus dikkat edin lutfen.

Bende mi bir tuhaflik var bilmiyorum ama ben esime hep sunu soyluyorum. Cok calisip cok para kazanip evine ailesine vakit ayiramayacaksa ben oyle bir iste calismasini bile istemiyorum. Ben de 8 senelik evliyim. Eve is getirmesi gerektiginde bile oncesinde soyler ve sonrasinda mutlaka kaybettigimiz zamani telafi etmeye calisiriz. Ozellikle cocuktan sonra daha da katiyim bu konuda. Gerekiyorsa biz uyurken calissin diye dusunuyorum. Butun gun babasiyla vakit gecirmek icin bekleyen bir cocuk varken kimse kusura bakmasin ama arkadaslar ikinci planda kalmali. Herkes arkadaslariyla vakit gecirmek ister. siz de istersiniz. Ama onceligi hep siz ve cocugunuz olmali. Ama yanlis anlasilmasin tabi. Bunu severek ve isteyerek yapmali. Zorla guzellik olmaz tabiki. Ama zaten cocuklar mutlu olunca hemen gosteriyorlar tepkilerini. yorgun bile olsaniz butun yorgunlugunuz gidiyor gelip bi sarilmalarina bir tatli sozlerine. Tartisarak cok cozume ulasir mi bilmiyorum ama kafa dagitmak icin beraber birseyler yapmaya calissaniz yada siz de ona ve arkadaslarina katilin. Sizin de kafaniz dagilir Biraz sakayla karisik ben de geleyim seninle benim de kafam dagilir diyebilirsiniz. Zaten belki oyle derseniz otomatik vazgecedebilir esime bazen cocugu da gotur diyorum mesela giderken. Hatta arkadaslarinin eslerine de soyluyorum siz de cocuklari yollayin diye ☺ Baba olmak da oyle kolay olmamali bence.

arada bende de oluyor doktorum cok yorulma kokusuz sa sıkıntı olmaz su içmene dikkat et demişti

Samimi aciklarimiz icin tesekkur ederim benim icinde para ikinci planda basta huzurumuz olsun guzel vakit gecirelim ve benim bu dönemde ona cok daha ihtiyacim var biz zaten yeni evliyiz ilk bebegimiz herseyi birlikte tadiyoruz kesfediyoruz,biz cift olarak arkadaslarimizla birliktede vakit geciriuorz ama onu basbasa bulustugunda arkadaslariyla muhabbeti alkollu ortamda erkek erkege oluyor bun sık olmasi beni rahatsiz ediyor o ortama benidr gotur nasil diyebilirsin yani artik bekar degil ve sorumluluklari var kisitlamasi lazim ara sira tabi gorusucek ama bu cok sık degil ve benden caldigi zamanla hic degil

Dediginiz gibi artik bekar degil. beni goturemeyecegi bir ortamsa sahsen ben kendisinin de girmeseni uygun bulmuyorum esimin nacizane.

Kızlar, ıslak mendil, bez, pişik kremi, şampuan ya da sabun konusunda fikri olan, alışveriş yapmış olan var mı?

arada bende de oluyor doktorum cok yorulma kokusuz sa sıkıntı olmaz su içmene dikkat et demişti
Dün bir kere geldı bır daha gelmedı canım su an akıntım yok gunde en az 2 bucuk 3 litre su da içiyorum herlade oyle bır kerelik geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…