Baby me ıslak mendil, prima bebek bezi , şampuan mustela, pişik icin mustela koruyucu olarak suan sudokrem kullaniyorum. Hametan icerigi zararsız diye cok kullanan var. Eczanelerde satilıyor.Kızlar, ıslak mendil, bez, pişik kremi, şampuan ya da sabun konusunda fikri olan, alışveriş yapmış olan var mı?
Senı hatırlıyorum cnm ben bır ara kadınlar kulubunden ayrılmıştım o ara 5 haftalık hamıleymişim sen de gebelık için uğrasıyordun sanırım aynı zamanda hamıle kalmışız ben kılo aldım valla 12 hafta ile 22 hafta arası 9 kılo aldımBu grupta niye kimse kilo almıyo yaa ben hızla almaya devam ediyorum
Daha almayacağım, en son alırım muhtemelen.. Ama instagramda muhendisinoglu sayfası var, oradaki yıldızlar listesinde olanlardan alacağım. Hepsini tek tek inceliyor sayfada, içinde zararlı madde olmayanları da yıldızlar listesine ekliyor.Kızlar, ıslak mendil, bez, pişik kremi, şampuan ya da sabun konusunda fikri olan, alışveriş yapmış olan var mı?
Aa evet ben de hatırladım seni canımSenı hatırlıyorum cnm ben bır ara kadınlar kulubunden ayrılmıştım o ara 5 haftalık hamıleymişim sen de gebelık için uğrasıyordun sanırım aynı zamanda hamıle kalmışız ben kılo aldım valla 12 hafta ile 22 hafta arası 9 kılo aldım
Valla ben 10. Haftaya kadar kustum kılo vermedim ama 12.haftada 46 kiloydum sımdı 55 olmuşum haftada 1 kılo ne demek yaAa evet ben de hatırladım seni canımmaşallah ya bakıyorum herkes kilo veriyo ben de toplamda 7-8 civarı oldu galiba tartıya çıkmaya korkuyorum
Çok güzel alıyorum ama pek ses etmiyorum zaten masAllahim vardı tam oluyor. Gece bile yemek görüyorum rüyada, misal dün gece açık büfede kahvaltı yapıyorum oradaki çalışanlar cam arkasına koyuyorlar her şeyi onlarla bir güzel kavga ediyorum. Sonra da börek sırasında kızın birini bir dövdüm laf etti bana diye. Arkasından gördüğüm rüyalarda yine yemek üzerineydi. Umarım bin kilo olmadan hamileliğimi tamamlarım yoksa çok çetin zamanlar beni bekliyorBu grupta niye kimse kilo almıyo yaa ben hızla almaya devam ediyorum
Bundan sonra daha hızlı olcakmoşValla ben 10. Haftaya kadar kustum kılo vermedim ama 12.haftada 46 kiloydum sımdı 55 olmuşum haftada 1 kılo ne demek ya
Hahahah o nası rüya öyle çok güldümÇok güzel alıyorum ama pek ses etmiyorum zaten masAllahim vardı tam oluyor. Gece bile yemek görüyorum rüyada, misal dün gece açık büfede kahvaltı yapıyorum oradaki çalışanlar cam arkasına koyuyorlar her şeyi onlarla bir güzel kavga ediyorum. Sonra da börek sırasında kızın birini bir dövdüm laf etti bana diye. Arkasından gördüğüm rüyalarda yine yemek üzerineydi. Umarım bin kilo olmadan hamileliğimi tamamlarım yoksa çok çetin zamanlar beni bekliyor
Islak mendil water wipes, bez olarak prima premium care kullandim hep. Sampuan mustela ile baslamistim ama alerji yapinca burt’s bee markasini kullandik. Sampuan vucut sampuani olarak ayrilmiyor zaten bebeklerde. ben 4-5 yikamada 1 sampuan kullandim. Zaten bebekken sadece suyla bile yikasaniz yeterli. pisik kremi olarak sudocream kullandim. hala bu urunleri kullanmaya devam ediyoruz. O yuzden yine aynilariyla devam edecegim.Kızlar, ıslak mendil, bez, pişik kremi, şampuan ya da sabun konusunda fikri olan, alışveriş yapmış olan var mı?
Olsun valla bu kilom iyi 46 kiloydum ya 55 kıloyum su an 58 59 olabilirimBundan sonra daha hızlı olcakmoş
Esasen çok kilo almadım 4- 5 belki ama zaten kilom vardı üstüne ne kadar az eklesem kâr eski doktorum bir şey demedi o genelde demiyordu zaten. Doktor değiştirdim onun da randevusu gelmedi daha bakalım bir şey diyecek mi. Her şeyi canım çekiyor ama tuturma huyum yok illa alalim diye ama ne versen yerim modundayım kendimi frenlemem lazım. Rüyalar bile sadistçe oldu. Şurada konu okurken bile arkadaşların nikinden etkilenip çağrışım yoluyla bir şeyler canım çekiyorHahahah o nası rüya öyle çok güldümdoktorun bişey dedi mi yasaklar koyuyolarmış genelde ama benim kontrolüme daha 2 hafta var o zamana ne hale gelecem acaba
Bende bu fikrinizle katılıyorum ve uygulamaya çalışıyorum en çok maç oynamaya gidiyor beni götüremeyeceği yer olarakDediginiz gibi artik bekar degil. beni goturemeyecegi bir ortamsa sahsen ben kendisinin de girmeseni uygun bulmuyorum esimin nacizane.
Ben prima pure ıslak havlu ve prima premium care bez aldım pişik olarak sudocream var kendimde bazen sivilcelerim sürüyorum bebegimle de onu kullanıcam. Şampuan olarak almadım ama ablam bakım seti olarak al ak istiyor kendisine de almıştı mustela alacak sanırım.Kızlar, ıslak mendil, bez, pişik kremi, şampuan ya da sabun konusunda fikri olan, alışveriş yapmış olan var mı?
Benim hamileliğimin ilk gününden beri akıntım var ama kokusuz renksiz hala da devam ediyor ama enfeksiyon sıkıntım yok suanlık doktor bana normal demişti akıntı gelmesiniDün bir kere geldı bır daha gelmedı canım su an akıntım yok gunde en az 2 bucuk 3 litre su da içiyorum herlade oyle bır kerelik geldı
Çok güldüm süpersinÇok güzel alıyorum ama pek ses etmiyorum zaten masAllahim vardı tam oluyor. Gece bile yemek görüyorum rüyada, misal dün gece açık büfede kahvaltı yapıyorum oradaki çalışanlar cam arkasına koyuyorlar her şeyi onlarla bir güzel kavga ediyorum. Sonra da börek sırasında kızın birini bir dövdüm laf etti bana diye. Arkasından gördüğüm rüyalarda yine yemek üzerineydi. Umarım bin kilo olmadan hamileliğimi tamamlarım yoksa çok çetin zamanlar beni bekliyor
BIlmıyorum cnm akıntı normal herlade benım olmadı gıbı bır sey akıntım gebelık başından beri 6 kez falan gelmiştir o kadar onun dısında akıntım yok enfeksiyon yoksa sıkıntı yok cnmBende bu fikrinizle katılıyorum ve uygulamaya çalışıyorum en çok maç oynamaya gidiyor beni götüremeyeceği yer olarak
Ben prima pure ıslak havlu ve prima premium care bez aldım pişik olarak sudocream var kendimde bazen sivilcelerim sürüyorum bebegimle de onu kullanıcam. Şampuan olarak almadım ama ablam bakım seti olarak al ak istiyor kendisine de almıştı mustela alacak sanırım.
Benim hamileliğimin ilk gününden beri akıntım var ama kokusuz renksiz hala da devam ediyor ama enfeksiyon sıkıntım yok suanlık doktor bana normal demişti akıntı gelmesini
Esasen çok kilo almadım 4- 5 belki ama zaten kilom vardı üstüne ne kadar az eklesem kâr eski doktorum bir şey demedi o genelde demiyordu zaten. Doktor değiştirdim onun da randevusu gelmedi daha bakalım bir şey diyecek mi. Her şeyi canım çekiyor ama tuturma huyum yok illa alalim diye ama ne versen yerim modundayım kendimi frenlemem lazım. Rüyalar bile sadistçe oldu. Şurada konu okurken bile arkadaşların nikinden etkilenip çağrışım yoluyla bir şeyler canım çekiyor
siz de izlemeye gidebilirsiniz isterseniz. hali saha cok sayilmaz bence ☺ Bekarken kiz arkadaslarini goturuyorlar erkekler, evlendikten sonra ne degisiyor kiBende bu fikrinizle katılıyorum ve uygulamaya çalışıyorum en çok maç oynamaya gidiyor beni götüremeyeceği yer olarak
Ya izlemeye gelen başka kimse yok ki gel dese de gitmem zaten 1 saat boyunca terleyen terleyen koşup bağırarak top oynayan erkekleri izlemektense evde netflix dizilerimi izlemeyi tercih ediyorumsiz de izlemeye gidebilirsiniz isterseniz. hali saha cok sayilmaz bence ☺ Bekarken kiz arkadaslarini goturuyorlar erkekler, evlendikten sonra ne degisiyor ki
Ayni şekilde dusunuyorum bende ama kendisi yogunluktan bunaldigini ara arada kafasini dagitmak icin arkadaslariyla gorusmek istedigini sosyallesmek istedigini soluyor anlayamiyorum kendini okadar hakli goruyorki benim anlayis gostermedigimi sorun cikardigimi soluyor her aksam evine geliyormus neyim eksikmis ara sirada bu sekilde sosyallesmesine anlayis gostermem gerekiuormus ve tartismamiz sonuclanmiyor bu yuzden malesefDediginiz gibi artik bekar degil. beni goturemeyecegi bir ortamsa sahsen ben kendisinin de girmeseni uygun bulmuyorum esimin nacizane.
Bende ilk 3 ayda 4 kilo aldim panikledim hemen diyetisyene gittim simdi durdu en son 1 kg verdim bu ayda 500 gr almisim dengeledim sukurler olsunSenı hatırlıyorum cnm ben bır ara kadınlar kulubunden ayrılmıştım o ara 5 haftalık hamıleymişim sen de gebelık için uğrasıyordun sanırım aynı zamanda hamıle kalmışız ben kılo aldım valla 12 hafta ile 22 hafta arası 9 kılo aldım
Bence güven konusunda sıkıntınız yoksa bırakın çıksın hafta da bir hatta siz de çıkın kız arkadaşlarınızla iyi geliyor. Biz eşimle bu sekild yapıyoruz çünkü insanın kız kıza ya da erkek erkeğe paylaşmak istediği şeyler olabiliyor. Hem birbirinizi d bu konu için germemis olursunuzAyni şekilde dusunuyorum bende ama kendisi yogunluktan bunaldigini ara arada kafasini dagitmak icin arkadaslariyla gorusmek istedigini sosyallesmek istedigini soluyor anlayamiyorum kendini okadar hakli goruyorki benim anlayis gostermedigimi sorun cikardigimi soluyor her aksam evine geliyormus neyim eksikmis ara sirada bu sekilde sosyallesmesine anlayis gostermem gerekiuormus ve tartismamiz sonuclanmiyor bu yuzden malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?