2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gözün aydın canımsağlıkla gelsin prensesin

Bu arada size de happy thanksgiving Amerika ile Kanada farklı zamanda kutluyor. Burada geçeli çok oldu
Bugün pembe kıyafet ve obje konusunda fazlaca abarttım Kendimi rahatlatmak için oğluma da alışveriş yaptım. Herkese tavsiyemdir , büyük konuşmayın "Pembe ne yaaa, kızlara hep pembe hep pembe giydiriyorlar, sanki başka renk yok" bunlar benim çok değil 1 yıl önce söylediğim şeyler. ahahaha yemin ederim 38 parça kıyafet hepsi pembe. çorap , patik, eldiven, şapka, battaniye, müslin hariç onlar da pembe

67 ile gebe kaldım, şimdiki kilom 68.8
Normal kilom ise yani ilk hamileliğimden önce 3 sene önceki kilom 57. Hedefim max.72 ile doğuma girmek

Sağlıcakla gelsin minik prenses çok sevindim sizin adınıza.

Normal kilom ise yani ilk hamileliğimden önce 3 sene önceki kilom 57. Hedefim max.72 ile doğuma girmek
Ayy maşallah ya ne güzel
Ben ilk üç ayda verdiğim kiloları geri almamı saymıyorum sonuçta hamile kaldığım kilo önemli dimi bu hesaba göre 60.7 ile kaldım şu an 63.1 kiloyum. 2,5 kilocuk almışım
Ama dikkat ediyorum haftada 250 gramı geçmemeye çalışıyorum. Geçen hafta hiç almamışım mesela o yüzden bu hafta biraz abartmaya başladım şu an bile aklım buzdolabında salı günü tartıda +500 gram görürsem aklım başıma gelir
Bu arada bende 70 i geçmemeyi hedefliyorum bakalım nolacak
Doğumdan sonra ki hedef ise 55

Prima için çok kötü şeyler duyuyorum bende ondan almak istiyordum ama sizce güvenilir mi?

Canım, iyi gidiyorsun bence yürüyüşünü aksatma
Ben 1.8 kg aldım 22 haftada ama 10 kilo fazlam olduğu için 12 kilo almışım farzediyorum. O nedenle 3 kilo hedef koymuş oluyorum doğuma kadar kendime

Ben 1.8 kg aldım 22 haftada ama 10 kilo fazlam olduğu için 12 kilo almışım farzediyorum. O nedenle 3 kilo hedef koymuş oluyorum doğuma kadar kendime
Umarım hedeflediğimiz kiloları geçmeyiz
Şu kalan 19 haftada hayırlısıyla bir geçiverseydi yok enfeksiyon ,yok kilo,şu bu derken yaşlandım valla

O kadaraz kiloyla nasil tamamloycaksin yani az alarak ? Diyet mi uyguluyorsun bnim ilk aylarda vermem cok iyi oldu 5kilo kadar verdim daha verdiklerimialmadim ama bu kez 70i gecmiyim diyorum bazen oyle istahlaniyorumki günlerdir yememis gibi 2ser 2ser almaktan korkuyorum

Prima için çok kötü şeyler duyuyorum bende ondan almak istiyordum ama sizce güvenilir mi?
Prima premium care tavsiye ederim ben çok kullandım, oğlum çok beyaz ve hassas. Fakat popo temizliği ılık su pamuk ve kaka yapınca ılık duşla yapılınca ve 2 saatte bir değişirse hiç bir bezin zararı olmaz.

Pek iştahım yok canım, ona güveniyorum ilkinde hamilelik sırasında yine kiloluydum 65 kiloydum, 72 kg ile girdim doğuma toplam 7 kilo almıştım. Doğum sonrası 65'tim. Umarım yine öyle olur. Çok iştahlı değilim, bakalım, hayırlımız

ondan alayım o zaman. Yeni doğduğunda kaynatılmış su ve pamukla temizlemeyi düşünüyorum bende.

Aaman nazar değmesin canim benimde yemekte degilde aralarda cok oluyor abur cuburdan aliyorum sonra kiloyu ilkinde 20kilo aldim ama dogumdan cikinca cok fazla kilo kaybım olmamisti o yzden cok agirlasmak istemiyorum 2cocukla ,hareketsizlik cok aldiriyor burda bana hayirlisi

3 kilo mu gerçi hamilelikte diyabet yüzünden diyet yapan bir arkadaşım başlangıç kilosundan 5 kilo zayıftı doğumdan sonra. Bebek de sağlıklı doğmuştu gayet. Ben başlangıç kilomdan 2 kilo fazla görünüyorum şimdilik. İlk hamileliğimde 12 ikincide 7 kilo almıştım. Doğum sonrası eski kıyafetlerimi giymiştim hemen ama emzirme döneminde de alınıyor sonrasında iştah artıyor tabi süt verirken :) şuan hiç tatlı yemiyorum canım istemiyor çok şükür. Boyum 178 ve 81 le başladım 83 üm şuan bakalım nolacaz

Ah kuzum gözün aydın olsun sağlıkla gelsin kizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…