4 kiloyu bir kac hafta içinde aldım bunalimdayimBu grupta niye kimse kilo almıyo yaa ben hızla almaya devam ediyorum
Gözün aydın canımAyy çok tatlısınızÇok teşekkür ederim.
Herşey yolunda görünüyor, iyice inceledi ultrasound ile. Yarını bekleyemedim yazayım
Nasipse kızım olacak
Allah hepimize kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
Yarın burada çılgın cuma var, gidip kız kıyafetleri reyonlarında çıldırmayı düşünüyorum.ahahaha İnceleyen kadın tebrik ediyor, ben çılgın cuma planı yapıyordum kafamdan, çıkarken teşekkür edebildim
Kendimi durduracak değilimKız bile olsa oğlumun herşeyi temiz duruyor onları giydiririm diyordum bir de yarın kendimden korkuyorum
Çok şükür, sağlıklı olduğunu duydum ya. İkili testin ikinci kısmında da risk azalmış. İki test yaptırdım burada. Ama Fransa'ya gidince haftama göre hakkım olan bir genetik test var, onu da yaptıracağım iki haftaya. Bu güzel sağlık haberlerinin darısı bekleyenlere inşallah
Toplam 4se iyi4 kiloyu bir kac hafta içinde aldım bunalimdayim
Bu arada size de happy thanksgivingIslak mendil water wipes, bez olarak prima premium care kullandim hep. Sampuan mustela ile baslamistim ama alerji yapinca burt’s bee markasini kullandik. Sampuan vucut sampuani olarak ayrilmiyor zaten bebeklerde. ben 4-5 yikamada 1 sampuan kullandim. Zaten bebekken sadece suyla bile yikasaniz yeterli. pisik kremi olarak sudocream kullandim. hala bu urunleri kullanmaya devam ediyoruz. O yuzden yine aynilariyla devam edecegim.
Sağol canım benim, hepimizin inşallahGözün aydın canımsağlıkla gelsin prensesin
Bez prima aldım, ıslak mendil sleppy temz içerik aldım. Sampuan olarak mustela aldım. Deterjan olarak temiz içerik incia aldım canımKızlar, ıslak mendil, bez, pişik kremi, şampuan ya da sabun konusunda fikri olan, alışveriş yapmış olan var mı?
Sağlıcakla gelsin minik prenses çok sevindim sizin adınıza.Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Sağolun varolun
Benim bir tatlış oğlum var 25 aylık. Açıkçası onun erkek olmasından çok ama çok mutluydum. His olarak kız çocuğuna çok uzaktım.(hem de 2014 doğumlu dünya tatlısı kız yeğenime aşırı düşkünken, herşeyiyle buralardan bile ilgilenirken)
İkinciyi de sanki kız çocuğu seçeneği yokmuş gibi erkek gibi şartlamıştım kendimi (isterken ve ilk tahlille öğrendiğim dönemde)
Burada bir arkadaşımız için üzüldüm, kız çocuğu istiyordu erkek olduğunu öğrenince "sevebilecek miyiz acaba" diye yazdığı için bizlerden aldığı tepki nedeniyle kendini yanlış ifade ettiğini söyleyip bir daha asla katılmadı aramızaBen orada onun bebek için yazdığı şeye üzülmüştüm, aslında kendim bu konuda hassas olduğum için kendime üzülmüştüm. Günah çıkarmak denen şeyi yapıyorum şu anda İslami terimi var mı bilmiyorum... Keşke o arkadaşımızla yüz yüze kendimi ifade edebilseydim, eminim o da isterdi. Umarım iyidir, sağlıkla bebeğini bekliyordur
Şimdi alışveriş konusunda, nasipse doğduğunda ilgi, alaka, özen, süsleme ve yetiştirme, ne isterse yapma konusunda (yanlış bile olsa anne sevgisi doygunluğuna ulaşması çerçevesinde oğlum da ne isterse yapıyorum) kendimi kaybedip fazlasını yapacağımı biliyorum.
Şükür çok şükür, bin şükür ki sağlıklı
Tavsanannesi@ canım, tam genetik test haftamda fr dan Kanada'ya geldik, burada bazı aksilikler oldu yaptıramadım bahsettiğin genetik testi o nedenle cinsiyet de bu zamana kaldı canım. İlkini 11. Hafta sonunda öğrenmiştimAynıyız seninle, tüm yavrularımız analı babalı büyüsün canım
Ayy maşallah ya ne güzel67 ile gebe kaldım, şimdiki kilom 68.8
Normal kilom ise yani ilk hamileliğimden önce 3 sene önceki kilom 57. Hedefim max.72 ile doğuma girmek
Evet bende çok şaşırdım bu konuda şansım varmışAy ne güzel yavalla masallah sansina
Prima için çok kötü şeyler duyuyorum bende ondan almak istiyordum ama sizce güvenilir mi?Baby me ıslak mendil, prima bebek bezi , şampuan mustela, pişik icin mustela koruyucu olarak suan sudokrem kullaniyorum. Hametan icerigi zararsız diye cok kullanan var. Eczanelerde satilıyor.
Deterjan basta granul sabuk ki hala granul sabun kullanıyorjm kızıma lekeler icinde farmasi leke cıkarıcı kullanıyorum. Baby me pamuklari var kare seklinde ıslatıp evdeyken yenidogan doneminde kullanmistim. Simdi pisik zamanlari yine oyle yapiyorum ya da yikiyorum. Bebisimin poposu hassas o yuzden her urunu kullanamiyorum. Ozellikle islak mendillerde... baby me yenidogan bitek pisirmemisti.
Canım, iyi gidiyorsun bence yürüyüşünü aksatmaAyy maşallah ya ne güzel
Ben ilk üç ayda verdiğim kiloları geri almamı saymıyorumsonuçta hamile kaldığım kilo önemli dimi bu hesaba göre 60.7 ile kaldım şu an 63.1 kiloyum. 2,5 kilocuk almışım
Ama dikkat ediyorum haftada 250 gramı geçmemeye çalışıyorum. Geçen hafta hiç almamışım mesela o yüzden bu hafta biraz abartmaya başladım şu an bile aklım buzdolabındasalı günü tartıda +500 gram görürsem aklım başıma gelir
Bu arada bende 70 i geçmemeyi hedefliyorum bakalım nolacak
Doğumdan sonra ki hedef ise 55
Umarım hedeflediğimiz kiloları geçmeyizCanım, iyi gidiyorsun bence yürüyüşünü aksatma
Ben 1.8 kg aldım 22 haftada ama 10 kilo fazlam olduğu için 12 kilo almışım farzediyorum. O nedenle 3 kilo hedef koymuş oluyorum doğuma kadar kendime
67 ile gebe kaldım, şimdiki kilom 68.8
Normal kilom ise yani ilk hamileliğimden önce 3 sene önceki kilom 57. Hedefim max.72 ile doğuma girmek
Prima premium care tavsiye ederim ben çok kullandım, oğlum çok beyaz ve hassas. Fakat popo temizliği ılık su pamuk ve kaka yapınca ılık duşla yapılınca ve 2 saatte bir değişirse hiç bir bezin zararı olmaz.Prima için çok kötü şeyler duyuyorum bende ondan almak istiyordum ama sizce güvenilir mi?
Pek iştahım yok canım, ona güveniyorumO kadaraz kiloyla nasil tamamloycaksin yani az alarak ? Diyet mi uyguluyorsun bnim ilk aylarda vermem cok iyi oldu 5kilo kadar verdim daha verdiklerimialmadim ama bu kez 70i gecmiyim diyorum bazen oyle istahlaniyorumki günlerdir yememis gibi 2ser 2ser almaktan korkuyorum
ondan alayım o zaman. Yeni doğduğunda kaynatılmış su ve pamukla temizlemeyi düşünüyorum bende.Prima premium care tavsiye ederim ben çok kullandım, oğlum çok beyaz ve hassas. Fakat popo temizliği ılık su pamuk ve kaka yapınca ılık duşla yapılınca ve 2 saatte bir değişirse hiç bir bezin zararı olmaz.
Pek iştahım yok canım, ona güveniyorumilkinde hamilelik sırasında yine kiloluydum 65 kiloydum, 72 kg ile girdim doğuma toplam 7 kilo almıştım. Doğum sonrası 65'tim. Umarım yine öyle olur. Çok iştahlı değilim, bakalım, hayırlımız
3 kilo muCanım, iyi gidiyorsun bence yürüyüşünü aksatma
Ben 1.8 kg aldım 22 haftada ama 10 kilo fazlam olduğu için 12 kilo almışım farzediyorum. O nedenle 3 kilo hedef koymuş oluyorum doğuma kadar kendime
Ah kuzum gözün aydın olsun sağlıkla gelsin kizinAyy çok tatlısınızÇok teşekkür ederim.
Herşey yolunda görünüyor, iyice inceledi ultrasound ile. Yarını bekleyemedim yazayım
Nasipse kızım olacak
Allah hepimize kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
Yarın burada çılgın cuma var, gidip kız kıyafetleri reyonlarında çıldırmayı düşünüyorum.ahahaha İnceleyen kadın tebrik ediyor, ben çılgın cuma planı yapıyordum kafamdan, çıkarken teşekkür edebildim
Kendimi durduracak değilimKız bile olsa oğlumun herşeyi temiz duruyor onları giydiririm diyordum bir de yarın kendimden korkuyorum
Çok şükür, sağlıklı olduğunu duydum ya. İkili testin ikinci kısmında da risk azalmış. İki test yaptırdım burada. Ama Fransa'ya gidince haftama göre hakkım olan bir genetik test var, onu da yaptıracağım iki haftaya. Bu güzel sağlık haberlerinin darısı bekleyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?