- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Benim de 9,7 ve en başından ilaç kullanıyorum dozunu günde iki yaptı gyno ferro sanol kullanıyorum size hangi ilacı verdilerBen 3.aydan itibaren doktorum kan ilacina baslatti gecen haftada saglik ocaginda kan testi yapildi kanim ona ragmen dusuk cikti saglik ocagindaki doktor kan ilacini ikiye cikarmasi gerekiyor doktorunuz dedi benim kanim 11 de ciktigi halde dusuk buldular sizinki cok dusmus dikkat edin lutfen.
ayy bende 16 hafta ve 21 hafta arası tam 5 kilo almışım ve toplam 9 kilo aldım şimdiye kadarSenı hatırlıyorum cnm ben bır ara kadınlar kulubunden ayrılmıştım o ara 5 haftalık hamıleymişim sen de gebelık için uğrasıyordun sanırım aynı zamanda hamıle kalmışız ben kılo aldım valla 12 hafta ile 22 hafta arası 9 kılo aldım
Bende 65 ile hamile kaldım boyumda 1,68 orantılı sayılırdı şimdi 74 üm acaba doğumdan sonra gitmiyor mu bu kilolar67 ile gebe kaldım, şimdiki kilom 68.8
Normal kilom ise yani ilk hamileliğimden önce 3 sene önceki kilom 57. Hedefim max.72 ile doğuma girmek
Merhaba canım. Doğumdan sonra kiloları giden de oluyor gitmeyen de. Benim gitti ama bir dönem yemek yiyemedim çalıştığım için kızıma yetişmeye çalışmaktan. Ama bir komşum çok zayıf ve acayip güzeldi şu an tostoparlak hala veremiyor. Bebek 1,5 yaşında. O da çalışıyor şu an ama çok sakin bir insan sanırım ondan. Dikkat edip spor yaparsan kilo giderBende 65 ile hamile kaldım boyumda 1,68 orantılı sayılırdı şimdi 74 üm acaba doğumdan sonra gitmiyor mu bu kilolar
Doğumdan sonra eve gelince bebek+plesanta+su vs derken 6-7 kilo gidiyor gerisi bize kalıyorBende 65 ile hamile kaldım boyumda 1,68 orantılı sayılırdı şimdi 74 üm acaba doğumdan sonra gitmiyor mu bu kilolar
Oturup ciddi anlamda konuşmalısınız o halde fakat savunmaya geçmemesini engellemek için eleştirmek yerine kendi duygularınızı ifade ederek konuşmaya devam edin ve onu da anladığınızı ancak bu süreçte evde çok fazla yalnız kalmanın sizi tedirgin ettiğinden bahsettigin. Duygusal bı ionusma yaparsanız daha ikna edici olur öbür türlü etki tepki olayına doner.Guven konusunda sıkıntim yok sadece bekarliktaki ortamindan tam kopamiyor tabiki oda bende arkadaslarimizla gorusucez ama hamilelik donemimde daha artti gorusmeleri ona daha cok ihtiyacim var hic birimiz bekarliktaki gibi cok aktif sosyal hayatimizin icinde olamiyoruz sonucta sorumluluklarimz var benim eşim bekar oldugu donemde hergece 12 den asagi eve girmiyordu cunku babasiyla anlasamiyordu ozaman ona evlenene kadar anlayis gosterdim ama evlendigimizde bu sekilde olmayacagi konusunda anlastik ama yine o ortamlarini ozluyor sık kisa saatlerde olsa kacmak istiyor sıkınti bu aslinda artik evli ve evinde hamile bebek bekleyen bir eşi var bize daha cok vakit ayirmak istemesi ve icinden gelmesi lazim bunun
Prima pampers alabilrsin canım o temiz içerik yeni türkiyeye sürüldü.Prima için çok kötü şeyler duyuyorum bende ondan almak istiyordum ama sizce güvenilir mi?
Ahhh yarım dünya olarak devam etmem inşMerhaba canım. Doğumdan sonra kiloları giden de oluyor gitmeyen de. Benim gitti ama bir dönem yemek yiyemedim çalıştığım için kızıma yetişmeye çalışmaktan. Ama bir komşum çok zayıf ve acayip güzeldi şu an tostoparlak hala veremiyor. Bebek 1,5 yaşında. O da çalışıyor şu an ama çok sakin bir insan sanırım ondan. Dikkat edip spor yaparsan kilo gider
Kaç haftalıksın canım bende en başından beri 200 mg kullanıyorum günde iki kere ve oksapar kullanıyorum birde şuan 21 haftalığım 23. Haftada kesecem lekelenmem. Falan yok ama ilk günden kullanıyorumProgestana devam eden var mı aranızda bir gün almadım lekelenme oluyor hemen
Canım bende evde altını pamukla sileceğim ama dısarı çıktığımızda baska bir yerde ıslak mendil sart o sebebler için alıp koydum acıkcası.Bez, ıslak mendil, şampuan vs. konusundaki önerilerin hepsini okudum teşekkür ederim yazan herkese. Şimdi asıl soruma geleyim.
Yıkanıp yeniden kullanılan bezlerden kullanan var mı aramızda? Kullanışlı mı, çok mu zorlar, emiciligi tatmin edici mi merak ediyorum. Elbette normal bezler gibi olmayacak emiciligi ama kullanan varsa daha önce, bir fikir verebilir en azından. Ben ıslak mendil yerine büyük kare bebek temizleme pamuklarindan aldım şimdilik. Sıcak su ve pamukla temizlemeyi düşünüyorum. Tabii bu şimdilik istek boyutunda. Büyük konusamam yani, bunalıp ıslak mendile de gecebilirim. O noktada ebebek'in kendi ürününü alacagim sanırım. Ayrıca o ürünün erkek bebekler için olan versiyonunda pipiped diye bir şey var. Alt değiştirirken yüzümüze çişini yapmasın diyeBayıldım o ürüne, çok yaratıcı olmus cidden. Fotoğrafını ekliyorum.Eki Görüntüle 2560223
Bu da yıkanıp tekrar kullanılabiliyor.
Pişik kremi niyetine her alt degistirmede zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum. Ablam kullanmıştı bebeğine, faydasını görmüştü.
Şampuan yerine ise bebek sabunu düşünüyorum. İnstad sabun mühendisi var. Ondan almayı düşünüyorum, alanlar çok memnun. Gerginlik falan yapmiyor diyorlar.
Sanırım 2. Trimester fazla iştah açıcı dur demem lazımmışDoğumdan sonra eve gelince bebek+plesanta+su vs derken 6-7 kilo gidiyor gerisi bize kalıyorşuan bebeğin vucudumuzdaki ağırlığı toplamda yarım kilo civarı olsa gerisi kendi yağlanmamız maalesef. Yağlar süt verirken erir diyorlar ama o zaman da çok iştahlı oluyor insan. Hayırlısı bakalım sağsağlim doğsunlar da
Canım giderek artıyor zaten. Ben artık gün içersinde sürekli hissediyorum. Özellikle akşamları dinlenmeye geçtiğimde. Galiba benim ki yaramaz bir bebiş olacak, hiç durmuyor.Günaydın kızlar.
Her sabah uyandığımda bebeğimin hareketlerini hissediyorum. 5 dk falan sürüyor bazen. Gün içinde ve gece saatlerinde yine hissettiğim oluyor. Böyle düzenli her sabah onu hissetmek çok güzell.
Canım giderek artıyor zaten. Ben artık gün içersinde sürekli hissediyorum. Özellikle akşamları dinlenmeye geçtiğimde. Galiba benim ki yaramaz bir bebiş olacak, hiç durmuyor.
Evet canım çok güzel bir hismiş, bende öyle daha yeni farkına varıyorum. Allah tüm isteyenlerede yaşatsın inşallah.Ne kadar güzel bir his ama. Şimdi yeni yeni moda girdim hissettim edeli.
Yıkanabilir bez kullanmadım ben ama kullananları tebrik etmek lazım.insanın bir duş almaya vakti olmuyor hele ilk 2-3 ay ki bez yıkayacağımBez, ıslak mendil, şampuan vs. konusundaki önerilerin hepsini okudum teşekkür ederim yazan herkese. Şimdi asıl soruma geleyim.
Yıkanıp yeniden kullanılan bezlerden kullanan var mı aramızda? Kullanışlı mı, çok mu zorlar, emiciligi tatmin edici mi merak ediyorum. Elbette normal bezler gibi olmayacak emiciligi ama kullanan varsa daha önce, bir fikir verebilir en azından. Ben ıslak mendil yerine büyük kare bebek temizleme pamuklarindan aldım şimdilik. Sıcak su ve pamukla temizlemeyi düşünüyorum. Tabii bu şimdilik istek boyutunda. Büyük konusamam yani, bunalıp ıslak mendile de gecebilirim. O noktada ebebek'in kendi ürününü alacagim sanırım. Ayrıca o ürünün erkek bebekler için olan versiyonunda pipiped diye bir şey var. Alt değiştirirken yüzümüze çişini yapmasın diyeBayıldım o ürüne, çok yaratıcı olmus cidden. Fotoğrafını ekliyorum.Eki Görüntüle 2560223
Bu da yıkanıp tekrar kullanılabiliyor.
Pişik kremi niyetine her alt degistirmede zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum. Ablam kullanmıştı bebeğine, faydasını görmüştü.
Şampuan yerine ise bebek sabunu düşünüyorum. İnstad sabun mühendisi var. Ondan almayı düşünüyorum, alanlar çok memnun. Gerginlik falan yapmiyor diyorlar.
Evet haklisiniz konusmamiz gerekiyor ama bazen konusmalarimiz hissiyatlarimi anlamiyor set cekiyor savunmaya geciyor ama yine firsatini bulunca konusmaya calisicam tesekkur ederim tavsiyeniz icinOturup ciddi anlamda konuşmalısınız o halde fakat savunmaya geçmemesini engellemek için eleştirmek yerine kendi duygularınızı ifade ederek konuşmaya devam edin ve onu da anladığınızı ancak bu süreçte evde çok fazla yalnız kalmanın sizi tedirgin ettiğinden bahsettigin. Duygusal bı ionusma yaparsanız daha ikna edici olur öbür türlü etki tepki olayına doner.
AminEvet canım çok güzel bir hismiş, bende öyle daha yeni farkına varıyorum. Allah tüm isteyenlerede yaşatsın inşallah.
Bana Ferrum Housmann Fort verdi doktorum onu kullaniyorum gunde bir defa sabah ac ama ikiye cikicak sanirim 10 gun sonra kontrolum var degerlerim dusuk cikti aile hekimi ikiye cikmasi gerektigini doktorumun degistirmesi gerektigini soyledi.Benim de 9,7 ve en başından ilaç kullanıyorum dozunu günde iki yaptı gyno ferro sanol kullanıyorum size hangi ilacı verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?