2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim de 9,7 ve en başından ilaç kullanıyorum dozunu günde iki yaptı gyno ferro sanol kullanıyorum size hangi ilacı verdiler

ayy bende 16 hafta ve 21 hafta arası tam 5 kilo almışım ve toplam 9 kilo aldım şimdiye kadar

67 ile gebe kaldım, şimdiki kilom 68.8
Normal kilom ise yani ilk hamileliğimden önce 3 sene önceki kilom 57. Hedefim max.72 ile doğuma girmek
Bende 65 ile hamile kaldım boyumda 1,68 orantılı sayılırdı şimdi 74 üm acaba doğumdan sonra gitmiyor mu bu kilolar

Bende 65 ile hamile kaldım boyumda 1,68 orantılı sayılırdı şimdi 74 üm acaba doğumdan sonra gitmiyor mu bu kilolar
Merhaba canım. Doğumdan sonra kiloları giden de oluyor gitmeyen de. Benim gitti ama bir dönem yemek yiyemedim çalıştığım için kızıma yetişmeye çalışmaktan. Ama bir komşum çok zayıf ve acayip güzeldi şu an tostoparlak hala veremiyor. Bebek 1,5 yaşında. O da çalışıyor şu an ama çok sakin bir insan sanırım ondan. Dikkat edip spor yaparsan kilo gider

Doğumdan sonra eve gelince bebek+plesanta+su vs derken 6-7 kilo gidiyor gerisi bize kalıyor şuan bebeğin vucudumuzdaki ağırlığı toplamda yarım kilo civarı olsa gerisi kendi yağlanmamız maalesef. Yağlar süt verirken erir diyorlar ama o zaman da çok iştahlı oluyor insan. Hayırlısı bakalım sağsağlim doğsunlar da

Oturup ciddi anlamda konuşmalısınız o halde fakat savunmaya geçmemesini engellemek için eleştirmek yerine kendi duygularınızı ifade ederek konuşmaya devam edin ve onu da anladığınızı ancak bu süreçte evde çok fazla yalnız kalmanın sizi tedirgin ettiğinden bahsettigin. Duygusal bı ionusma yaparsanız daha ikna edici olur öbür türlü etki tepki olayına doner.

Ahhh yarım dünya olarak devam etmem inş

Progestana devam eden var mı aranızda bir gün almadım lekelenme oluyor hemen
Kaç haftalıksın canım bende en başından beri 200 mg kullanıyorum günde iki kere ve oksapar kullanıyorum birde şuan 21 haftalığım 23. Haftada kesecem lekelenmem. Falan yok ama ilk günden kullanıyorum

Canım bende evde altını pamukla sileceğim ama dısarı çıktığımızda baska bir yerde ıslak mendil sart o sebebler için alıp koydum acıkcası.

Sanırım 2. Trimester fazla iştah açıcı dur demem lazımmış Aminnnn sağlıkla gelsin büyüsün bebişlerşmşz tosunlular olsak ne olacak

Canım giderek artıyor zaten. Ben artık gün içersinde sürekli hissediyorum. Özellikle akşamları dinlenmeye geçtiğimde. Galiba benim ki yaramaz bir bebiş olacak, hiç durmuyor.

Canım giderek artıyor zaten. Ben artık gün içersinde sürekli hissediyorum. Özellikle akşamları dinlenmeye geçtiğimde. Galiba benim ki yaramaz bir bebiş olacak, hiç durmuyor.

Ne kadar güzel bir his ama. Şimdi yeni yeni moda girdim hissettim edeli.

Yıkanabilir bez kullanmadım ben ama kullananları tebrik etmek lazım.insanın bir duş almaya vakti olmuyor hele ilk 2-3 ay ki bez yıkayacağım ilk zamanlar her bez kakalı olacak günde ortalama 10 kakalı bez. Ve lekesi de kolay çıkmıyor onların kıyafete geldiğinde bile. Bir arkadaşıma gitmiştim yeniydi bebek köşede küçük bir bez dağı oluşmuştu alıp çöpe atamıyorum akşam eşim atıyor falan demişti. Onu oğlan da vızırdaktı baya. Ben kıyafetlerini yıkasam kurutsam yeter. Pamuk ve ılık su kullandım ilk çocuklarda epey bir süre. Normal pamuk işimi gördü. Islak mendil dışarda kullanılabilir tabi almak lazım. Küvet de boşa yer işgal ediyor büyük kızıma almıştım verdim gitti sonra. Küçüğü lavaboda yıkadım bir süre altına havlu, vs serip ılık suyun altında. Sonra evde kim banyoya girdiyse onun kucağına verdim yıkayıp çıkardık ilk çocukta evde banyo günü bir telaşe olurdu elektrikli sobalar havlular, önce buhar yapmalar yağlar, kremler, masajlar 2.de lavaboya girdi çocuk 3.de de lavaboda devam edip leğende son buldurabiliriz bakalım hayırlısı

Evet haklisiniz konusmamiz gerekiyor ama bazen konusmalarimiz hissiyatlarimi anlamiyor set cekiyor savunmaya geciyor ama yine firsatini bulunca konusmaya calisicam tesekkur ederim tavsiyeniz icin

Benim de 9,7 ve en başından ilaç kullanıyorum dozunu günde iki yaptı gyno ferro sanol kullanıyorum size hangi ilacı verdiler
Bana Ferrum Housmann Fort verdi doktorum onu kullaniyorum gunde bir defa sabah ac ama ikiye cikicak sanirim 10 gun sonra kontrolum var degerlerim dusuk cikti aile hekimi ikiye cikmasi gerektigini doktorumun degistirmesi gerektigini soyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…