2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aah ah, üç dört yıl önce 43 kiloydum. Doktora gitmiştim kilo alamıyorum diye. 34 beden belimden düşüyordu. Sonra bir aldım pir aldım. Anladım ki 30'a yaklaşırken kilo alıyor ve aldıkları kalıyor insanın. 60'i ilk gorunce ben de bir beynimden vurulmusa döndüm ama kendimi hazırladım artık, 70'e kadar yolu var Allah'tan sadece göbeğim büyüdü. Kalcam zaten 56 kiloyken de böyleydi neredeyse.

Ben de yensin taraftarıyım, sadece şekere dikkat edin, ölçülsün, gerisini yiyin valla sağlık olsun da, kilo milo önemli değil.
Koniyi deneyin çok tatlı

Ben de yensin taraftarıyım, sadece şekere dikkat edin, ölçülsün, gerisini yiyin valla sağlık olsun da, kilo milo önemli değil.
Koniyi deneyin çok tatlı
Açlık 77 çıktı, hemşire iyi dedi. Tokluk olcturmedim henüz. Ama bu aralar çikolata çekiyor canım çok fena. Ya tatlıyı çıkar Hakkı'yı hurafesini gerçekleştirmeye niyetli gibiyim Geçen üzerinize afiyet haftalardır canımın çektiği ama ısrarla almadigim bir cikolatayi dayanamadim aldım. Yedim ve inanır mısınız çocuk takla attı içimde. Dedim yavrum her şey senin için İlk kez eşim de dışarıdan hissetti hareketini hatta. Cikolataya dur demem lazım zaten zararlı oof of.

Ben de sıcak çikolata içip takla attırıyorum yavruma Afiyet olsun

Zor yani yıkanabilir bez. Tabi ki tercih meselesi. İsteyen kullanabilir de ben göze alamam diye düşünüyorum kafayı yiyeybilirim demek istediğim.. Kimyasal içerikli olmayan kremlerde mevcut. İçeriğinde lanolin ve çinko barındıran kremler ciltte bariyer görevi yapar. Zeytinyağı kadar emilmez ve zeytinyağında yüksek asit mevcuttur. Ayrıca gözenekleri tıkar. Bu durum bebek yağları içinde geçerlidir. Banyodan sonra yağ kullanmak, yağ ile masaj yapmak gözeneklerin tıkanmasına neden olur. Bunun yerine duş suyuna birkaç damla yağ damlatılmalı daha uygundur. Daha ayrıntısına da girerim ama şu an gerek yok herkesin kendi bebeği tercih sizin.

Ben de sıcak çikolata içip takla attırıyorum yavruma Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Kızımın ismi Lidya Selin (Lydia Celine) nasipse
Karar verdiyseniz paylaşırsanız çok güzel hareketlenir buralar
İsimleriyle büyüsünler şimdiden
Çok güzelmiş Biz tam karar verebilmiş değiliz. Erkek ismi bulmak ne zormuş meğer

Ben de 43tüm, ne doktorlara gittim yok alamadım. En son 48e kadar aldım dahası olmuyordu. 30dan sonra da 51-52 civarı gezdim. Dediğin gibi yaşla da ilgili..

Ayy ne güzel yaa Aynn valla sağlıkla gelsinler biz balık etki olmaya razıyız hayırlı olsun ne güzle işte kardeş kardeş büyürler

Canım boyun kaç ki? Kilon epey iyi yani boyun uzunsa. Kilo almadığına göre hiç korkma bence. Kilo verememek için 20/30 kg Alman lazım anca.

Canım boyun kaç ki? Kilon epey iyi yani boyun uzunsa. Kilo almadığına göre hiç korkma bence. Kilo verememek için 20/30 kg Alman lazım anca.
1.64 boyum, çok uzun değil yani.. Aslında biraz da toplum baskısı var. Ay çok zayıfsın, iyice kurumuşsun bilmem ne.. Benim psikolojimi bozdular senelerce..

1.64 boyum, çok uzun değil yani.. Aslında biraz da toplum baskısı var. Ay çok zayıfsın, iyice kurumuşsun bilmem ne.. Benim psikolojimi bozdular senelerce..
Onlar kıskançlıktan öyle diyordur. Kime ne ya böyle saçma sapan nasıl konuşuyorlar anlam veremiyorum. Bence ölçülerin de tam manken ölçüsü. Onlar kendine baksın bence. En iyisi böyle kaba insanlardan uzak durmayı tercih etmek. Hiçbir zaman karşımdaki kişinin fiziksel özelliklerini eleştirmedim. Kaba konuşmamaya çalıştım ama bu tipler ağzına ne gelirse saydırıyor.. boşverin siz oohh ne güzel senin gibi göbekli olacağıma deyin

Bir ara harbiden kalbime kadar baktırdım araştırmaya gittim, doktor diyor bir şeyin yok senin.. Sağlamsın, zayıflık önemli değil. En son psikoloğa yönlendirdi düşün.. Kalabalık ortama girmekten nefret ediyorum artık, çünkü hep aynı muhabbet.. Evlendim, aa hala alamamışsın kilo diyorlardı. Şimdi kilo alsam misal eminim bu sefer de kiloma laf ederler. Millet niye böyle ya anlamıyorum. Dediğin gibi aslında pat pat söylemek lazım kıskanıyorsunuz diye ama diyemedim işte..

Tabi ki kan değerleri iyi olduktan sonra zayıflık çok daha iyi. Nasıl sıkıntı yapmışlar sana. kıskanıyorsun denmez ama sende kilo almışsın dersen belki kapanırdı çenesi ne kadar susarsan o kadar devam ederler çünkü. Aynen dediğin gibi kilo alsan da kilolusun derler. Dedikleri hiç bitmez yani bunu sen engelleyebilirsin anca..

Dedıgım gıbı sonrası oyle olmuyor son aylar yani.daha basındasın kalca bacak vs bızde de büyümedi.ona güvenme

agacsizkoalaa Canım sana lohusa takımı için adres söylemiştim ya.. Siparişlerim bugün geldi. Kalitesi harika, takımları da çok beğendim. Bu arada S beden almıştım, iyi ki bir beden büyük almamışım zaten onu düşünerek epey bol yapmışlar. Karnım büyüyünce kilo da alsam çok çok rahat olur. Yani güvenle alabilirsin sen de o siteden..
Kızlar size de söyleyeyim siteyi, 100 tl bile farkediyor bazı takımlarda fiyat.. Birolicgiyim sitesi..

Cok iyi anliyorum sizi,benim eşimin arkadaslarida hep ariyorlar bu adam evli karisi hamile demiuorlar whatsaptan yazismalarida ayri gruplari bile var ay ne diyim konustukca şisiyorum inanin ne olucak bu arkadas sevdalari bu erkeklerin
Kendi eşleri kızmıyormu ben onu çok merak ediyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…