- 29 Ağustos 2019
- 362
- 837
- 18
Aynı haftalar aynı belirtiler birde gaz sancısı oluyor ara ara bendeBenmde gün içinde cok uykum geliyor hele ki birseylee yedikten sonra istemsiz gözlerim kapanıyor. Geceleri bende sık uyanıyorum bi anda kalkıyorum yataktan.
Sizin de üstünüze vazife olmayan şeylere yorum yapma gibi bir huyunuz olduğu buradan görülüyor. Her normal insan gibi kilomu düşünüyorum, bu takıntılı olduğum anlamına gelmiyor. Hani böyle enerji emen insanlar vardır ya onlardan birisiniz. İlk mesajda anlamış olmama rağmen edebimi korudum ama artık tahammül edemeyeceğim. Beni alıntılamayın lütfen.Önceki mesajlarınızdan taktığınız görülüyor o yüzden tavsiye verdim,yoksa no problem
O çok zormuş ya. Ben nereden anlayim çocuğun çiş yapacagini hadi kaka neyse deYikanabilir bez kullanmadim hic ama kullananlari takdir ediyorum. bu arada belki duymussunuzdur ama hic bez kullanmayan bebeklikten itibaren tuvalet egitimine baslayan bir kesim de var. Elimination communication diyorlar. Sanirim turkceye tuvalet iletisimi olarak cevrilmis.
Aynısını birebir yaşadım yaşıyorum hala hamileyim çok kilo almadım aa nasıl hamilesin sen falan diyorlar ya çok saçma geliyor bana bu tarz eleştiriler mesela ben sana sende cok şişmansın o nasıl kalça öyle vs. gibi bir yorum kimseye yapmadım yapmamda beni de ilgilendirmez birine baktığımda önce kilosunu görmüyorum ya da eleştirecek bişey bulmuyorum çünkü ama karşımızdakiler öyle değilBir ara harbiden kalbime kadar baktırdım araştırmaya gittim, doktor diyor bir şeyin yok senin.. Sağlamsın, zayıflık önemli değil. En son psikoloğa yönlendirdi düşün.. Kalabalık ortama girmekten nefret ediyorum artık, çünkü hep aynı muhabbet.. Evlendim, aa hala alamamışsın kilo diyorlardı. Şimdi kilo alsam misal eminim bu sefer de kiloma laf ederler. Millet niye böyle ya anlamıyorum. Dediğin gibi aslında pat pat söylemek lazım kıskanıyorsunuz diye ama diyemedim işte..
Evet umarım böyle bir sorun da yaşamassınız bizde henüz yaşamadık belki de bundan böyle düşünüyorumcok haklisiniz. cok sukur biz de bugune kadar hicbir guven sorunu yasamadik. İnsallah hep boyle devam eder. ben hayatta hep ne zaman cok guvendim ve sevdiysem o insanlarla mutlaka bir imtihanim olmustur. o yuzden hep bir pay birakmayi tercih ediyorum.
Kız eğer bez yıkarsan yaz bize deneyimlerini valla bende ilk kez anne olcam ama göze alabilirmiyim bez yıkamayı bilmiyorumO çok zormuş ya. Ben nereden anlayim çocuğun çiş yapacagini hadi kaka neyse deBen son yıllarda artan kısırlık vakalarindan bu bezleri sorumlu tutuyorum biraz. Tabii maruz kaldığımız katkılı gıdalar da etken. O yüzden bezden korkuyorum açıkçası.
Aklımda bir kaç isim var ama tek bir isim düşünüyorum şuan Nihan diye ama daha bunun üstüne kaç kez değiştircem bakalımKızımın ismi Lidya Selin (Lydia Celine)nasipse
Karar verdiyseniz paylaşırsanız çok güzel hareketlenir buralar
İsimleriyle büyüsünler şimdiden
Kendi eşleri kızmıyormu ben onu çok merak ediyorum aslında
[/QUOTE
Kizmazmi artik yilmislar birakmislar hepsi epeydir evli en yeni taze biziz bizimkide nişanliylen onlari kiniyordu bende zaten uyariyordum senin evli arkadaslarinin karisina benzemem ben onlar gibi sineye cekemem diyordum ona ben oyle olmam diyordu ama o yolda sanki ufaktan ilerliyor gibi umarim ben yaniliyordumKendi eşleri kızmıyormu ben onu çok merak ediyorum aslında
Şimdi de önemsiyorum a dönmüşsünüz..larar verin lütfen.soru sorup cevaplara tahammül edemiyorsunuz.aynen uğraşacak değilim psikolojik hallerinizle..Sizin de üstünüze vazife olmayan şeylere yorum yapma gibi bir huyunuz olduğu buradan görülüyor. Her normal insan gibi kilomu düşünüyorum, bu takıntılı olduğum anlamına gelmiyor. Hani böyle enerji emen insanlar vardır ya onlardan birisiniz. İlk mesajda anlamış olmama rağmen edebimi korudum ama artık tahammül edemeyeceğim. Beni alıntılamayın lütfen.
Nihan çok güzel bir isim bence. Kız isimleri kibar,şirin ve güzel..erkeklerde çok çok kısıtlı isim olayı sanki yaAklımda bir kaç isim var ama tek bir isim düşünüyorum şuan Nihan diye ama daha bunun üstüne kaç kez değiştircem bakalımbu arada çok güzel kızınızın ismi
Eren güzel Erdem de güzelBizim de su an Ezra, Aras, Atlas, Bera ve Eren isimleri var aklimizda. Ama karar vermedik henuz.
Burna karbonatlı tuzlu su,bogaza da sırkelı tuzlu su ıle grıbal enfeksıyonu 2 gunde atlattım ilaçsız.alerji olaylarım da oluyor inş başlamaz o daÇok kötü bir durum. Bende de ona benzer birşey var. 2 yaş için. Acayip güzel açıyor ama dr kullanma hiçbirini dedi. Karbonatlı tuzlu su yap dedi. Eşim de sakın diyor. Korkuyorum.
Benim de akşıma hiç erkek ismi gelmiyordu. Eşimle isimler sözlüğüne falan bakıyorduk netten ama henüz hiç beğenememiştik, zaten sonra kız olduğunu öğrendik. Bu sefer de isme karar verme derdi çıktı ama kısa sürdüNihan çok güzel bir isim bence. Kız isimleri kibar,şirin ve güzel..erkeklerde çok çok kısıtlı isim olayı sanki ya
Başta erkek mi denmişti heheh ıyı olmuş o zamanBenim de akşıma hiç erkek ismi gelmiyordu. Eşimle isimler sözlüğüne falan bakıyorduk netten ama henüz hiç beğenememiştik, zaten sonra kız olduğunu öğrendik. Bu sefer de isme karar verme derdi çıktı ama kısa sürdü
Yok daha cinsiyet hiç belli değilken kenarda dursun hazır isim diye bakıyordukBaşta erkek mi denmişti heheh ıyı olmuş o zaman
Evet benim eşimin arkadaşlarıda uzun yıllardır evli. Ben de ben onların eşlerine benzemem diyorum hep. Allah şaşırtmasın inşallah hep bu düşünce yapısıyla devam ederimKizmazmi artik yilmislar birakmislar hepsi epeydir evli en yeni taze biziz bizimkide nişanliylen onlari kiniyordu bende zaten uyariyordum senin evli arkadaslarinin karisina benzemem ben onlar gibi sineye cekemem diyordum ona ben oyle olmam diyordu ama o yolda sanki ufaktan ilerliyor gibi umarim ben yaniliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?