- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Kızımın ismi Lidya Selin (Lydia Celine)nasipse
Karar verdiyseniz paylaşırsanız çok güzel hareketlenir buralar
İsimleriyle büyüsünler şimdiden
Ay çok güzel ismi..Bizimki de İpek olacak inşallah ❤
Bizim de oğlumuz Umut
İsmiyle sağlıcakla yaşasınlar bizim ki de Almila olacak nasipseBiz de İpek koymayı düşünüyoruz. Cinsiyeti belli değilken bile kız ismi hazırdı erkek yoktu kız olunca da işim çok kolay oldu❤
Benim oğlumun adıda umut umudum diye sesleniyorum kızımada Alkah nasib ederse duru koyacağımBizim de oğlumuz Umut
Baby nest almadim ama ilk uc ay ona benzer birsey kullanmistim. Bir arkadas odunc vermisti. Cok kullanisli olmustu bizim icin. O yuzden almayi planliyorum bu sefer.Temizlik pek yapamıyorum artık, hemen yorgunluk geliyor. Eşimden rica ettim o yapıyor temizliği. Ben üstünden geçiyorum veya ıvır zıvır yapıyorum. Yalnız aldıklarımı yıkayıp ütüleyip seyretmek gibi bir isteğim var. İki büyük vakumlu torba oğlumun 0-18 ay kıyafetleri diğer evde duruyor, onları da eklersem rahatlayacağım.
Baby nest mi aldınız canım? Türkiye'de baby nest diye geçiyor sanırım.
Evet canım, yaşlar o civarlar... Umarım düzelirler.Dediğim gibi ben kardeşimde yaşadım Yavrularıyla mutlu mesut yaşar herkes dilerim
Sağlıklı olduktan sonra bunlara takacak değilimDedıgım gıbı sonrası oyle olmuyor son aylar yani.daha basındasın kalca bacak vs bızde de büyümedi.ona güvenme
Kullananlar pek önermiyor. Balkonun varsa gerek yok. Zaten o kadar bezi evde biriktirmek de mantıksız çöpe atılıyor hergün ya da gün aşırı. Ayrıca kendi poşetleri de pahalı epey. Özel poşetini Alman gerekiyor. Bu da uğraştırıcı ve yine de koku çıktığını söylüyorlardı.Arkadaşlar e bebekte bez için çöp kovası var e. Bebek şubat ve aralıkta indirim yapıyor şu an ki fiyatı 80 indirime girince almayı düşünüyorum. Siz baktınız mı fikrinizi söyler misiniz? Koku yaymayan ve ayrı biriktirebikeceğim bi kova diye düşünüyorum
Onların eşi evden gitsin diye bakıyordur belki deKendi eşleri kızmıyormu ben onu çok merak ediyorum aslında
Valla ben ilk dogumuma 68 kg girdim, eve geldiğimde 66 idimDoğumdan sonra eve gelince bebek+plesanta+su vs derken 6-7 kilo gidiyor gerisi bize kalıyorşuan bebeğin vucudumuzdaki ağırlığı toplamda yarım kilo civarı olsa gerisi kendi yağlanmamız maalesef. Yağlar süt verirken erir diyorlar ama o zaman da çok iştahlı oluyor insan. Hayırlısı bakalım sağsağlim doğsunlar da
Benmde gün içinde cok uykum geliyor hele ki birseylee yedikten sonra istemsiz gözlerim kapanıyor. Geceleri bende sık uyanıyorum bi anda kalkıyorum yataktan.Günaydın kızçeler.. Bu ara yine o hamileliğin ilk zamanları gibi bir uyku hali geldi bana, akşam 6 buçukta gece uykusuna geçiyorum. Bazen de uyumamak için direniyorum ama çok zor.. Hani kesintisiz mi uyuyorsun derseniz tabi ki hayır 5 kere tuvalete kalkıyorum zaten.. Ve hep uyanıyorum, hamile kaldığımdan beri kesintisiz uykum olmadı daha.. Siz uyuyabiliyor musunuz?
Benmde bi burun ve kulak tıkanıklığım oldu cok kötüydü hamileler ve 2 yas üzeri için uygun olan bi hipertonik deniz suyu almış. Markası bruno. Cok faydasını gördüm kulağımı bile actıBende ağızdan nefes alamam kesinlikle. Serum fizyolojik İşe yaramıyor maalesef. Arada kızımınkinden sıktım ama dr olmaz dedi
Kahve dünyasının ürettiği katkısız çikolata var onu tavsiye ederimAçlık 77 çıktı, hemşire iyi dedi. Tokluk olcturmedim henüz. Ama bu aralar çikolata çekiyor canım çok fena. Ya tatlıyı çıkar Hakkı'yı hurafesini gerçekleştirmeye niyetli gibiyimGeçen üzerinize afiyet haftalardır canımın çektiği ama ısrarla almadigim bir cikolatayi dayanamadim aldım. Yedim ve inanır mısınız çocuk takla attı içimde. Dedim yavrum her şey senin için İlk kez eşim de dışarıdan hissetti hareketini hatta. Cikolataya dur demem lazım zaten zararlı oof of.
Önceki mesajlarınızdan taktığınız görülüyor o yüzden tavsiye verdim,yoksa no problemSağlıklı olduktan sonra bunlara takacak değilim
Çok kötü bir durum. Bende de ona benzer birşey var. 2 yaş için. Acayip güzel açıyor ama dr kullanma hiçbirini dedi. Karbonatlı tuzlu su yap dedi. Eşim de sakın diyor. Korkuyorum.Benmde bi burun ve kulak tıkanıklığım oldu cok kötüydü hamileler ve 2 yas üzeri için uygun olan bi hipertonik deniz suyu almış. Markası bruno. Cok faydasını gördüm kulağımı bile actı
Benm oğluşumn adı Rüzgar olack inşallahKızımın ismi Lidya Selin (Lydia Celine)nasipse
Karar verdiyseniz paylaşırsanız çok güzel hareketlenir buralar
İsimleriyle büyüsünler şimdiden
cok haklisiniz. cok sukur biz de bugune kadar hicbir guven sorunu yasamadik. İnsallah hep boyle devam eder. ben hayatta hep ne zaman cok guvendim ve sevdiysem o insanlarla mutlaka bir imtihanim olmustur. o yuzden hep bir pay birakmayi tercih ediyorum.Yazın bana cok diyordu gel sende yürürsün diye ama ben pek hoşlanmıyorum açıkçası başkası izlemeye gelir diye hiç düşünmedim aklıma bile gelmedi. Bir de eşimi tanıyorsam kendisini öyle birine göstermek isteyeceği son an olurdu çünkü eve bir geliyor bi kova su dökülmüş gibi terli ve mor lahana gibi ateşler içinde spor yapıcam diye deli gibi koşturmuşöyle birşey yapsa deli gibi süslenir ki saçını yapıp duşunu almadan dışarı çıkmayan bir adam bu benden bakımlı neredeyse yarış halindeyiz yani eşime güveniyorum iletişimimiz bu şekilde aksi takdirde sonuçlarını ve beni tanıdığı için benden boşanmak istiyorsa yapabilir tabi yapsın ben eşlere belli bir alan bırakılması gerektiğini düşünüyorum. Kadın erkek farketmez çünkü bazen bir kadınla da konuşmak istediğim şeyler oluyor onunda aynı şekilde sadece bunların dozunu ayarlamak ve karşılıklı birbirine zaman ayırmak önemli olan ki bunu ben ya da karşı tarafın sürekli söylemesi uyarması da hoş değil bence dengeyi bulmak lazım. Evlilik bir dinamik sonucta ve beraber yaşadıkça daha da oturan bir yanı var.
Yok ya sanmıyorum üzerinde hamileler için uygundur diyor ve doktor tavsiye etti içinde zaten katkı madde yok tamamen doğal cnmÇok kötü bir durum. Bende de ona benzer birşey var. 2 yaş için. Acayip güzel açıyor ama dr kullanma hiçbirini dedi. Karbonatlı tuzlu su yap dedi. Eşim de sakın diyor. Korkuyorum.
Bende ondan alayım bari sağ ol canım dayanamıyorumYok ya sanmıyorum üzerinde hamileler için uygundur diyor ve doktor tavsiye etti içinde zaten katkı madde yok tamamen doğal cnm
Yikanabilir bez kullanmadim hic ama kullananlari takdir ediyorum. bu arada belki duymussunuzdur ama hic bez kullanmayan bebeklikten itibaren tuvalet egitimine baslayan bir kesim de var. Elimination communication diyorlar. Sanirim turkceye tuvalet iletisimi olarak cevrilmis.Bez, ıslak mendil, şampuan vs. konusundaki önerilerin hepsini okudum teşekkür ederim yazan herkese. Şimdi asıl soruma geleyim.
Yıkanıp yeniden kullanılan bezlerden kullanan var mı aramızda? Kullanışlı mı, çok mu zorlar, emiciligi tatmin edici mi merak ediyorum. Elbette normal bezler gibi olmayacak emiciligi ama kullanan varsa daha önce, bir fikir verebilir en azından. Ben ıslak mendil yerine büyük kare bebek temizleme pamuklarindan aldım şimdilik. Sıcak su ve pamukla temizlemeyi düşünüyorum. Tabii bu şimdilik istek boyutunda. Büyük konusamam yani, bunalıp ıslak mendile de gecebilirim. O noktada ebebek'in kendi ürününü alacagim sanırım. Ayrıca o ürünün erkek bebekler için olan versiyonunda pipiped diye bir şey var. Alt değiştirirken yüzümüze çişini yapmasın diyeBayıldım o ürüne, çok yaratıcı olmus cidden. Fotoğrafını ekliyorum.Eki Görüntüle 2560223
Bu da yıkanıp tekrar kullanılabiliyor.
Pişik kremi niyetine her alt degistirmede zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum. Ablam kullanmıştı bebeğine, faydasını görmüştü.
Şampuan yerine ise bebek sabunu düşünüyorum. İnstad sabun mühendisi var. Ondan almayı düşünüyorum, alanlar çok memnun. Gerginlik falan yapmiyor diyorlar.
Ben alıyorum gayet 8 kilo aldım bileBu grupta niye kimse kilo almıyo yaa ben hızla almaya devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?