2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çıktı çıktı çoktaaan dün 11.ay fotosunu çekeyim dedim kendini de beni de bitirdi bir poz yakalayamadan dağıldık en son uyuyakaldı. Evin içinde pır dönüyor. Her odaya izimizi bıraktık o kadar ki foto çekecek toplu bir arka plan bile bulamadım evde 🤣🤣 en son uyandıktan sonra yakaladım şükür bu da böyle bitti. Artık foto video çekemez oldum twitty nin canavar hali gibi geziyor ortalıkta.

Bu sizin bebelerin erkek olmasından mı acaba yaa maşallah onlara 🧿🧿🥰🥰 bizim kızdan hiç böyle şeyler görmüyoruz. Aylardır öpmeyi öğretmeye çalışıyorum yok. Uyurken sarılayıö diyorum popoyu dönüp yatıyor 😂 Sarılmayı bile işten gelince özlememiş olmasa yapmayacak. Oyuncu kuş bizim kız. Eve geldiğimde meme özlemini giderdikten hemen sonra oyuncaklarıyla kitaplarıyla bişeyler anlatmaya çalışıyor bana. Günün özetini geçiyor herhalde 🥰🥰
Bilmem ki erkek olduğundan mıdır ama acayip seviyor sarılmayı sipam. Öpmeyi beceremiyor ama yalıyor 😂 Birden gelip sirtima sarılır, bacağıma yatar, göbeğime başını koyar 😅 bi de bakıp sırıtarak yapar bunu bayılıyorum bana çekmiş 😅 Senin fıstigin anlatacağı çok şey oluyordur gün içinde napsin 😍
Çok çekme canım bırak aksin temizlensin..tıkalı degil ya..eğer geçmezse doktora görünün.odasına soğan koymak da iyi geliyormus.bi de ıhlamur içir.çok iyi geliyor.gecmis olsun🌺

Hiç mi azalma olmadı ya kıyamam gecmis olsun.🌺 alerji maalesef öyle haa deyince geçmiyor ki..hele bi de toksin yükü bitmezse üstüne yeni alerji bile gelisebiliyor.selamimi iletir misin? InsAllah çabucak toparlar💗
Besige alıştırmaya bak derim..büyüdükçe zor olur canım..💗 ne yapsalar iki gülümseme yetiyor hayata döndürmeye 🥰🥰 herseyi unutuyoruz..iyi ki varlar 🥰
Geçen gün başka bir şehre gittiler doktora o başka ilaçlar vermiş, ise yaramaya başladı sanırım inşa geçer gider. Selamını ilettim o da dönecek hatta belki yazmıştır bile ben geriden geliyorum şu an😊 Ya aslında beşiğinde yattı doğduğundan beri ama bu dişler hep birden gelmeye çalışınca çocuk başedemedi üstümde uyumaya başladı resmen☹️ İnşallah alistirabilirim yeniden ya çok zor çünkü. Uykudan hiçbir şey anlamaz oldum.
koç burcu diye mi boyle inat ve sinirliler ya 🙄 civan da bazen dişlerini sikarak bi bagiriyor noliyor ya diyorum bu bizi de parçalar korkuyorum valla 😫

oyyy kuzuma ne de yakışır masallah. mis canim isim kısımları taş ya dikkat edin. bizimki kirildi ucagi. sayfaya da yazdim yenisini ginderelim isterseniz dediler sadece kargo benden olmasi sartiyla ama hastalik girdi araya kaldi oyle.

yaa asım ya valla keşke azcik sıkıştırıp sevmek nasip olsaydı böyle anlattıkça gözümde canlaniyor ama ellerim bomboş kaldı yaw🤓

blip hoşgeldin canim. nasilsin? oğlun nasıl oldu canim ? benim ki de civelek bu arada yeter ki opeyim mest oluyor sipa. ustunde yatmasi da keyifli ama zor da bi yandan kolay gelsin canim🤭

ah susam bir cilveli de bende var öpücükler hava da uçuşuyor. nasil cilveli. bi de arel den gördüğüm birşey var ben onu nasıl seviyorsam o da yapıyor yani şöyle yanına yatayım bi bakıyorum yüzümü saclarimi okşuyor sırtımı sıvazlıyor öpüyor aş - gim diyor 🥰🥰🥰 eriyorum tabi o ara ben. civan da inatla başını yüzüme getirir öpeyim diye emerken de parnikler itinayla tek tek öpülür mest oluyorum mest❤
İyiyim kuzum sen nasılsın 😊 oğlan iyi çok şükür. Ya sorma çok tatlı oluyor üstümde bir pamuk var gibi ama işte çok yorucu dediğin gibi. Neyse bana şimdi çay demliyor gönlümü alacak belli 😂

Zeyay1420 Zeyay1420 nzh99 nzh99 Jadesi Jadesi @sekerpare5939 N Nehir8077 @misskokulumm S Susam_tanesi Mesajımı beğenen hatunlar sizlere de selam 💁🏻‍♀️ Herkes iyidir her şey yolundadır inşallah. Ben gece uykusunu düzene koyabilsem ben de iyi olucam da işte 😅
Kuzularla beraber büyüyoruz iyiyiz hamdolsun kuzum
Yormadım kaldırmadı pek sardım koydum taşınıyoruz bugün hava da nasıl fena 🙄 eşim destek sağolsun geceden çıktı ama bikçanöa saat uyudu şimdi ben görümcem deyim Asya hanım uyudu sabahları melek ya
Kuzum ağız tadıyla güle güle otur. Bundan sonra mülk nasip olsun inşallah. Eniştemizle Asyamızla mutlu huzurlu yuvanızda herşey gönlünüzce olsun
nzh99 nzh99 yeşimcim civan daha iyi gibi ama arel daha kötü şimdi de. gece civan dune göre daha iyiydi ama bu sefer arel kötüydü sonuç uykusunu yine alamayan ben. bu akşam babamlara geçecez valla. azcik modumuz değişsin. ablam da yoruldu bizle. yengeler yeğenler kalabalığa karışalım atlatalım da evimize geri gelelim diyorum 🤓
Oy kuzum ya kıyamam orda güç depolarsınız iyi olursunuz inşallah
Erken kalkıyor ama gece de bin kere kalkıyor, artık aramıza alıyorum bir süredir. Ama dün gece illa üstünde uyuyacağım diye tutturdu. Her gün yeni bir huy işte. Ayrılık kaygısı tavan yaptı sanırım ya. Sabah tuvalete gittim uyuyordu, uyanmış nasıl ağlıyor babasını dinlemiyor bile. Koştum geldim beni gördü başladı gülmeye 😅 Sonra da eşime sarılıyor olay seninle ilgili değildi baba kusura bakma der gibi 😂

Sorma emeklemeyi ben öğrettim ve çok pişmanım 😅 Benim oğlan acayip hareketli bu yüzden zayıf da biraz maalesef. Fazlasini kusmustur canım endişelenme.

Söylerim tabii selamını, hala fit masallah 😅 Yazarım canım ben de sizi özledim çok şey paylaştık. Sorma ya uniye gidene dek sorunlar bitmeyecek belli 😅

İyi çok şükür canım benim oğlan da. Sen nasılsın bebik nasıl? Sanırım dişten ya, inşallah kalıcı olmaz. Selamını iletiyorum 😊

Benim sipam da bugün ilk kez kendi kendine iki adım attı. İttirmek lazım bunları 😅
İki diş alttan geldi yukardan geliyor zorluyor epeyce. Uyku bizde de fena şu sıralar
koç burcu diye mi boyle inat ve sinirliler ya 🙄 civan da bazen dişlerini sikarak bi bagiriyor noliyor ya diyorum bu bizi de parçalar korkuyorum valla 😫

oyyy kuzuma ne de yakışır masallah. mis canim isim kısımları taş ya dikkat edin. bizimki kirildi ucagi. sayfaya da yazdim yenisini ginderelim isterseniz dediler sadece kargo benden olmasi sartiyla ama hastalik girdi araya kaldi oyle.

yaa asım ya valla keşke azcik sıkıştırıp sevmek nasip olsaydı böyle anlattıkça gözümde canlaniyor ama ellerim bomboş kaldı yaw🤓

blip hoşgeldin canim. nasilsin? oğlun nasıl oldu canim ? benim ki de civelek bu arada yeter ki opeyim mest oluyor sipa. ustunde yatmasi da keyifli ama zor da bi yandan kolay gelsin canim🤭

ah susam bir cilveli de bende var öpücükler hava da uçuşuyor. nasil cilveli. bi de arel den gördüğüm birşey var ben onu nasıl seviyorsam o da yapıyor yani şöyle yanına yatayım bi bakıyorum yüzümü saclarimi okşuyor sırtımı sıvazlıyor öpüyor aş - gim diyor 🥰🥰🥰 eriyorum tabi o ara ben. civan da inatla başını yüzüme getirir öpeyim diye emerken de parnikler itinayla tek tek öpülür mest oluyorum mest❤
Ata da hem kendini sevdirmeyi seviyor hem de öp deyince ağzını açıp tüm salyasıyla vakumluyor yanağımı ben de mest. Verene hamdolsun dünya güzelleri
Ihlamur yok da cayi olmaz dimi aktardan almak lazm. Brde nasl içirilir migdeye zarari olmaz dimi? Ya aklima virus gelio ama burun akintisi yapmaz insallh oyle bsey degildr ya😔 yavrm smdi yatio burnu akiyo belli hâlâ yutkunuyo da genzinde de akinti var gbi geldi
Canım ben hemen hemen her sabah düzenli ıhlamur veriyorum. Ilık ılk biberona koyuyorum kahvaltıda içiyor.mideyi rahatlatan bir ot zaten çiçeklerinden demliyorum. Geçmiş olsun Kadir paşama
bıngıldağı açık olan var nı kaç cm baş çevreleriniz takip ediyor musunuz?
Ben anlamıyorum sanırım gözle görülüyor mu öyle belirgin bilemedim
Günaydın kızlar 🥰
6 dan sonra uyumadı benimki dön dön salladım falan 7 yi biraz geçe uyandı benim suratım asık yatıyorum bu baktı Bi güldü bir daha baktı yok ann nnneee dedi sonra Oyyy kuzummm dedim sarıldım başlarım uykusuna 🤣🤣🤣öpüştü koklaştık güne bismillah dedik. 💃💃
Oy GÖKTUĞ. Biz de bugün 5 buçukta başladık mesaiye. Uyumadı işe giderken UYANIK gülücükler atıyordu
Eşim olmasa altından kalkamam öyle destek ki Allah razı olsun 🙏 yerlişiyorum kızlar hava da şansıma hep yağmurlu 🥰 bereketiyle gelecek ev belli oldu 🤣🥳
Bereketiyle gelsin eşinin de ellerine sağlık benimki de yapar Allah onlardan razı olsun
Sabah yapti kakasini canim. Peki gece uyanip ayaga kalkarsa napiyoruz benimki aglamiyor ama gozu kapali oturuyor donuyor birde ayaga kalkiyor gece ya yatırıyorum ben tekrar ayni en son alip saliyrum yatyr
Çılgın bunlar. Yatarken kalkıp dikelip yatağa uzanıp oturup her türlü tehlikeyi itinayla çağırırlar
@ebru_can_ebru esimde bana kiziyor zeytinyagi hergun ver diye bende vermiyorum israrla bagirsaklari alissin diye. Birde kilo yapmaz mi hergun 2 cay kasik zeytnyagi ver diyor kiza
Kilo yapar kuzum
Yürümeyi de iyi ki öğrendiler 😂 hala meme diyor yürümeye . Geçen avm de tutturdu meme diye. Bir ter döktüm ki sorma . Ayağında patikle az yürüttüm mecbur . Çıldırmış gibi yürümek istiyor bizimki .
Senoşummm yürümeyi keşfediyor ıuuu
Bende şu patiklerden giydiriyorum bunda rahat ama yakkabıda parmakucu belki dışarıda öyledir ayakkabıyı denemedim evde hiç
Yaaa hanımağammm yürüme arkadaşı ile arkadaşlığı ilerletmiş maaşallah

geldik canim babamlardayiz. babam da bugun kotu bir gun geçirmiş. bacaklarına sırayla kupa tedavisi kuru iğne bantlama sıcak uygulama ve masaj uyguladım 😊 inşallah iyi gelir. en azından ilgim iyi gelecektir. özlemişim de uygulama yapmayı👍
Şifa olsun canım inş babacığına ve senin de ruhuna sevdiği bir şeyi yapmak nasılda rahatlatır insanı...
Olumlu haberler almışlar inşallah daha da güzel haberler alırlar . Çok sevindim onlar adına . Devamı da güzel gelir inşallah

Belki de soğuk da olmuş olabilir canım ama sanmıyorum . Tam dibinde değil aslında camın beşik . Ben şimdiden ayırdım odayı ama içimde hep bir acaba var . Doğru mu yapıyorum bilemiyorum . Tam da ayrılık kaygısı yaşadıkları aylarda . @ogretmen61 sen de ayırmıştın sanırım odasını deniz in değil mi ?
İnş canım bu süreçleri yaşan biri olarak maddi manevi zorluğunu anlatmaya gerek bile yok hele ki negatif sonuç almak o hayal kırıklığı o gönül yorgunluğu Rabbim Korktuğumuza uğratmasın inş bu kez hayırlısı ile sağlıkla alsınlar onlarda evlatlarını kucaklarına
Bizim komsu ayakkabi verdi cok guzel spor tamda oldu ama ayakkabiyla yürüyemiyor agir biraz bende guzel bir ayakkabi alayim diyorum oneriniz varsa.
Pek de güzelmiş ayakkabıları ama ilk adım ayakkabısı viccoyu çok öneriyorlar birde Bi marka daha vardı ama unuttum adını yazarım bulunca
Eki Görüntüle 2804687
bu model çok popüler kızlar insta da takip ettiğim anneler ve mart anneleri bundan aldı çok hafifmiş bir bakın yorumlara yine siz. Bahar ayakkabılar çok güzel 😍 bize de arkadaşım verdi spor onlar da güzel ama dövüşüyoruz işte 🤣
Evet bende attım bunlardan sepete ama num. Tam kestiremiyorum ayakkabıdan ayakkabıya kalıbına göre değişirmi ki o yüzden int almaktan vazgeçtim deneyerek alıcam
Ben vicco aldım çok hafif çok yumuşak ama 20 numara bizimkine çok hafif bol geldi 19 alsam da küçük olacaktı sadece oturduğunda ayağa kalkmakta zorlanıyor ama alıştı yürümeye onunla. Evde giydirdim dışarda deneyeyim dedim hemen emeklemeye geçti meraktan yeri ellemek istedi sanırsam 🤣 Henüz dışarda denemedim o yüzden.
Hehh bende tam bunu diyordum int alıcam ama num emin olamadım
Bilmem ki erkek olduğundan mıdır ama acayip seviyor sarılmayı sipam. Öpmeyi beceremiyor ama yalıyor 😂 Birden gelip sirtima sarılır, bacağıma yatar, göbeğime başını koyar 😅 bi de bakıp sırıtarak yapar bunu bayılıyorum bana çekmiş 😅 Senin fıstigin anlatacağı çok şey oluyordur gün içinde napsin 😍

Geçen gün başka bir şehre gittiler doktora o başka ilaçlar vermiş, ise yaramaya başladı sanırım inşa geçer gider. Selamını ilettim o da dönecek hatta belki yazmıştır bile ben geriden geliyorum şu an😊 Ya aslında beşiğinde yattı doğduğundan beri ama bu dişler hep birden gelmeye çalışınca çocuk başedemedi üstümde uyumaya başladı resmen☹️ İnşallah alistirabilirim yeniden ya çok zor çünkü. Uykudan hiçbir şey anlamaz oldum.

İyiyim kuzum sen nasılsın 😊 oğlan iyi çok şükür. Ya sorma çok tatlı oluyor üstümde bir pamuk var gibi ama işte çok yorucu dediğin gibi. Neyse bana şimdi çay demliyor gönlümü alacak belli 😂
Egg bende merak ediyordum o zamanlar çok sıkıntılı yedı kendide Bebeği de umarım düzelir bir an önce ya 🙏🏻

Selam kızlar
Nabersiniz
Biz iyiyiz cok sukur
Ayyy bu ne yahu ben benim kıza yaramaz diyorumya, sözümü geri alıyorum. Güneş ne yapıyor öyle. Günes' imize maşallah, sanada sabır güç kuvvet diliyorum. İşin çok zor sen yorulmayacaksinda benmi yorulacam.

Kuzum ağız tadıyla güle güle otur. Bundan sonra mülk nasip olsun inşallah. Eniştemizle Asyamızla mutlu huzurlu yuvanızda herşey gönlünüzce olsun

İki diş alttan geldi yukardan geliyor zorluyor epeyce. Uyku bizde de fena şu sıralar

Ata da hem kendini sevdirmeyi seviyor hem de öp deyince ağzını açıp tüm salyasıyla vakumluyor yanağımı ben de mest. Verene hamdolsun dünya güzelleri

Canım ben hemen hemen her sabah düzenli ıhlamur veriyorum. Ilık ılk biberona koyuyorum kahvaltıda içiyor.mideyi rahatlatan bir ot zaten çiçeklerinden demliyorum. Geçmiş olsun Kadir paşama

Oy GÖKTUĞ. Biz de bugün 5 buçukta başladık mesaiye. Uyumadı işe giderken UYANIK gülücükler atıyordu

Bereketiyle gelsin eşinin de ellerine sağlık benimki de yapar Allah onlardan razı olsun

Çılgın bunlar. Yatarken kalkıp dikelip yatağa uzanıp oturup her türlü tehlikeyi itinayla çağırırlar

Kilo yapar kuzum

cok yoğunsun de mi canim? gun icinde aklima geliyor sonra bakıyorum ki yazmışsın. teyzeciğin nasil oldu?

Kilo yapar kuzum

Sorma hiç bir şeyi amacına uygun kullanmıyoruz 😀

Oyy geçmiş olsun kuzuma onun boncuk gözleri yeter Heidi gibi olmuş kızarınca yanak da🥰🥰 geçer bence haftaya
Heidi mi 😁😁 geçer bakalım inşallah haftaya
Geçer geçer ama sen yine de hirudoid jel al sür. Geçmiş olsun boncuk gözlü kuzuma 😍
Burda bulabilirsem süreyim bari de geçsin .
Umudum- Umudum- gecmis olsun boncuk gözlume. yürüme aşkına neler etti öyle? önce yürümek için ağlıyorlar yürümeyi iyice öğrenince de beni kucağına al diye ağlıyorlar. cok fenalar coook
Yürümeden sonra kucak Faslı mı var bunun 😁 şu an biz yürüme aşamasındayız . Sürekli yürümek istiyor . Kucağıma alsam daha az ağrıyor belim . Bu şekilde eğilmekten yoruluyorum 😁

Ayyy bu ne yahu ben benim kıza yaramaz diyorumya, sözümü geri alıyorum. Güneş ne yapıyor öyle. Günes' imize maşallah, sanada sabır güç kuvvet diliyorum. İşin çok zor sen yorulmayacaksinda benmi yorulacam.
Aynen baharcim geri al
Güneşi gören yaşayan ayni senin tepkini veriyor.

Kaydiraga kendi cikip kaydiktan sonra daha da sasirtamaz diyordum sagolsun sasirtti.

hep takip full takip ondan yoruluorum dogru hic de uyumuyorlar abisi de boyle iki kat dudum yani

napalimmm canlari sagolsun saglikli olsunlar da raziyim

duruma yaramaz deme annesi sen de arrik manayla 😅

ben de instada mi var diye bakınıyorum. sonsuzum gunes fena kurtlu. Allah yardımcın olsun canım
Evet aynen dilzar.
Sagol hepimizin.
Cok gülüyorum artik alistim.
Şuan en kucuk boy sehpanin icinden giriyor çıkıyor tünel misali.

Sonra durulurlar mi dersin seninkiler buyudu ya hani degisiyor mu huy😅

Evet aynen dilzar.
Sagol hepimizin.
Cok gülüyorum artik alistim.
Şuan en kucuk boy sehpanin icinden giriyor çıkıyor tünel misali.

Sonra durulurlar mi dersin seninkiler buyudu ya hani degisiyor mu huy😅
benim küçük kizim Güneş gibiydi. 9 aylik yürütmüştü. sonrasi tam bir maymundu. düz duvara tırmanan cinsten. ben bayağı bir sure mutfak sandalyelerini yemekten sonra balkona kitliyordum. evde yerden yüksek herseyi de kullanmadığımız odaya kitlerdim. sehpalar, küçük sandalyeler vs vs. bir tek oturduğumuz koltuklar vardi iste tırmanacagi. Ona rağmen illa birsey bulurdu. bir gün bir baktim ki sekil atma oyuncak küpünu basamak yapmış camin kenarına tünemis. mutfak tezgahına çıkmak cocuk oyuncağıydi zaten. çekmeceleri merdiven gibi yapıyordu. ama karıştırmayı sevmezdi. tezgahın üstüne çıkınca baharatliklari alayım vs demezdi. tırmanma eylemini seviyordu.

sonra değişti. bakıcısı tam bir evcilik oynama aşığıydi. ablasj dersen oyle. iyi mi oldu dersen bilmiyorum. çok yetenekliydi ve esnek bir vücudu vardi. artik öyle degil mesela. gelişmesi için yüzmeye gittik 3 yasinda yoktu, bayağı devam etti. sonra havuz kapandı. tam basladi pandemi patladı. ortalık düzelse jimnastik istiyor ama dur bakalım.

değişiyor yani sonsuzcugum. ama değişmesi iyi mi kötü mu bilmem. 🤷🤷

Helinnnnn Helinnnnn kardeşlerden biri hasta olunca diğeri de kaçınılmaz oluyor sanırım . Arkadaşımın ikizleri de hep birbirlerinin emziğini aldıkları için aynı anda hasta olurlardı. Geçmiş olsun ikisine de
sagol canim. senin damat abisinin suluguna dadanmasa arel idare ediyordu ama kaçınılmaz son. ah inşallah pazartesiye birşey kalmaz ya 🙏
Allahimmmm hayırlı evlaaaaaat 🥰🥰🥰🥰 yok yok yooooookkk ben ervayı fizyoterapiye yönlendireceğim simdiden calismalara baslayayim bilinc altı 🤣🤣

Covid burun akıntısı yapmiyormuş canim.aktardan ihlamur al 5 dk kkaynat kapat.demlensin. soguduktan sonra icir. Bir cay bardagi kadar icse acaip iyi geliyor.icine pekmez atabilirsin.sonra uyusun.terletiyor iyi geliyor canim.bu de tavuk çorbası yap.o da iyi gelir.
aman şekerparem bizim ülkemizde meslek problemleri çok. inşallah mutlu olacağı bir mesleği olur. ben manevi acıdan mutlu oluyordum özellikle engelli çocuklarla çalışırken ama mesleki acıdan hakettiğimiz değeri görmüyoruz ne yazik ki.
bıngıldağı açık olan var nı kaç cm baş çevreleriniz takip ediyor musunuz?
acik benim icij bir tuhaf oluyor. düzenli de veremiyorum vitaminleri. kaç cm hatırlamıyorum da 1 yaş aşısında bakılır herhal.
Karya hn sagolsun 2 gecedir yatmiyor kabiz.oldu babasi ust uste muz yedirirse boyle oldu kendini sıkti aksam.yapamadi.oyle uyuttum simdide donup duruyor kalkip oturuyor alttan zaten pirt pirt :KK43: bu gece hic uyumadim desem yeridir :KK43:
oy kuzum ya aslında baharım alışması da lazım muz da çok iyi bir besin kaynağı. arel de öyleydi ama alıştı şimdi. hergün yer.
Günaydın kızlar 🥰
6 dan sonra uyumadı benimki dön dön salladım falan 7 yi biraz geçe uyandı benim suratım asık yatıyorum bu baktı Bi güldü bir daha baktı yok ann nnneee dedi sonra Oyyy kuzummm dedim sarıldım başlarım uykusuna 🤣🤣🤣öpüştü koklaştık güne bismillah dedik. 💃💃
yaaaa mis aşk yaşıyorsunuz resmen op yerime guleçimi😘
Göktuğ,la anlastimi yoksa,Bu gece duruda hiç uyumadı desem yeridir. Yarım saate bir kalktı, sürekli mizir mizir sürekli meme istedi. Hepte gaz attı anlamadım 3 ten sonra birdaha yatmadı. Boş boş salladım durdum uyusun diye. Bugünde aşıya getiricem
bahar bu gece cıvanı sütten kesmişim gibi oldu. gece saat 3 ben arelin yanındayım ağlıyor uyuyamıyor nefes alamıyor. civan uyandı ama gitmem mümkün değil. ablam evde gezdirip ayağında sallayıp (bu hastalıkla başladı kucak istemiyor ateş belki diyorum) uyutmuş. 6 da tekrar ağlayınca arel de uyumuştu anca gittim yanına. iki göğsüm de taş olmustu 🙄
Oy kuzum yaa gerçekten dili de yok ki nasıl anlatsın. Ama sen anlamışsın 👏🏻👏🏻

Ay allahım kıskanıyorum ama sizin bu oğlanları ben 🤩🥰🥰 ben de yatsın bi seveyim diyorum sırtını okşuyorum yanağımı yanağına dayıyorum falan kalkıyor oturuyor gidiyor kurtlu anacım kurtlu 😂

Uyansa da ağlamıyorsa duymaman daha iyi zaten. Uyku eğitmenleri odayı ayırmayı sırf bu yüzden öneriyorlar. hemen her mızırdamada yanında oluyorsunuz tekrar kendi kendine uykuya geçmeyi öğrenemiyorlar diye. Ben bazen yanındayken kalkmıyorum vıyk yapıyor ağlar gibi oluyor iki dönüp bazen oturup tekrar yatıp uyumaya devam ediyor. Eğer müdahale edersem kendi kendine uykuya dönmeyi öğrenemez. Tamamen uyanıp ağlarsa alıp emziriyorum mama veriyorum uyutuyorum. Endişe etme yani doğru yoldasın.
ya ipek ya duy biziiiii. annene sıkısıkı sarıl kokla öp. hayattaki en büyük sevgi bu. kaçma kuzum ❤
Eşim olmasa altından kalkamam öyle destek ki Allah razı olsun 🙏 yerlişiyorum kızlar hava da şansıma hep yağmurlu 🥰 bereketiyle gelecek ev belli oldu 🤣🥳
maşallah eşine canim. temiz bir sayfa oldu size. inşallah bu ev sana şans getirir de atanirsin🙏
Yürümeyi de iyi ki öğrendiler 😂 hala meme diyor yürümeye . Geçen avm de tutturdu meme diye. Bir ter döktüm ki sorma . Ayağında patikle az yürüttüm mecbur . Çıldırmış gibi yürümek istiyor bizimki .
güzel gelinim aklı memede kaldıysa bilinclatinda herşey meme ama yürümeyi hırs etmiş kendine olacak o. yerim seni boncugummm😘
S Susam_tanesi geçer herhalde haftaya bu zamana kadar inşallah
gecmiş olsun kuzum 😐
S Susam_tanesi bende bakayim ayakkabiya.
Canim esim o cikolatayi tatbaktan almis hemde 50 tl gayet guzeldi tavsiye ederim:)
bugün bile aklıma geldi benimde. bakmam lazım. arel çiko delisi. onunla oturur yeriz anne oğul 🥰
Selam kızlar
Nabersiniz
Biz iyiyiz cok sukur
daha iyi olacaz. sizin de iyi olmanıza cooook sevindim 🙏

bizde daha iyi olacaz inşallah. az hastayız bu ara ama geçecek az kaldı. nasıl çay demliyor ya anlamadim 😂

Kilo yapar kuzum

ah ata ah. anneni bi de sen yordun bu ara. uyusanıza yavrum neyin derdi bu. herhalde 3 yaştan sonrası kesintisiz uyku olur ha komsum. çünkü arel hala arada kalkar bir iki ya da hiç. size de cok geçmiş olsun. foto çekilirken mi hasta ettik acaba 🙄

Kilo yapar kuzum

Sagolasn. Icirmeye basladm bakalm. Ama smdi uyutuyorm ya burnu kapaniyo yattiginda nrmalde akiyo aslinda ama yatinca tikanio nefes zor alinca da kalkip duriyo 3 dür agladi smdi yine ayagmda

sagol canim. senin damat abisinin suluguna dadanmasa arel idare ediyordu ama kaçınılmaz son. ah inşallah pazartesiye birşey kalmaz ya 🙏

aman şekerparem bizim ülkemizde meslek problemleri çok. inşallah mutlu olacağı bir mesleği olur. ben manevi acıdan mutlu oluyordum özellikle engelli çocuklarla çalışırken ama mesleki acıdan hakettiğimiz değeri görmüyoruz ne yazik ki.

acik benim icij bir tuhaf oluyor. düzenli de veremiyorum vitaminleri. kaç cm hatırlamıyorum da 1 yaş aşısında bakılır herhal.

oy kuzum ya aslında baharım alışması da lazım muz da çok iyi bir besin kaynağı. arel de öyleydi ama alıştı şimdi. hergün yer.

yaaaa mis aşk yaşıyorsunuz resmen op yerime guleçimi😘

bahar bu gece cıvanı sütten kesmişim gibi oldu. gece saat 3 ben arelin yanındayım ağlıyor uyuyamıyor nefes alamıyor. civan uyandı ama gitmem mümkün değil. ablam evde gezdirip ayağında sallayıp (bu hastalıkla başladı kucak istemiyor ateş belki diyorum) uyutmuş. 6 da tekrar ağlayınca arel de uyumuştu anca gittim yanına. iki göğsüm de taş olmustu 🙄

ya ipek ya duy biziiiii. annene sıkısıkı sarıl kokla öp. hayattaki en büyük sevgi bu. kaçma kuzum ❤

maşallah eşine canim. temiz bir sayfa oldu size. inşallah bu ev sana şans getirir de atanirsin🙏

güzel gelinim aklı memede kaldıysa bilinclatinda herşey meme ama yürümeyi hırs etmiş kendine olacak o. yerim seni boncugummm😘

gecmiş olsun kuzum 😐

bugün bile aklıma geldi benimde. bakmam lazım. arel çiko delisi. onunla oturur yeriz anne oğul 🥰

daha iyi olacaz. sizin de iyi olmanıza cooook sevindim 🙏

bizde daha iyi olacaz inşallah. az hastayız bu ara ama geçecek az kaldı. nasıl çay demliyor ya anlamadim 😂

ah ata ah. anneni bi de sen yordun bu ara. uyusanıza yavrum neyin derdi bu. herhalde 3 yaştan sonrası kesintisiz uyku olur ha komsum. çünkü arel hala arada kalkar bir iki ya da hiç. size de cok geçmiş olsun. foto çekilirken mi hasta ettik acaba 🙄
nasıl oyaladı ablan pes mi etti kuzum sen gitmeyince. Civan,ida alsaydın ya yanına. Umut hastayken durunun uyku düzeni felam hiç kalmadı. İkisinde kucagimdaydi. Zaten senin çocuklar gibi aynı bardaktan su içmeler, birbirinin elindekini kapmalar ikiside hasta olmuştu. Biri huzursuzsa ister istemez diğeride onun sesine huzursuz oldu ağladı. Anliyacagin ben hasta ağlarken hasta olmayanı da ağlattım uyutmadim. Yorgun oldukları için gündüz ikisi aynı zamanda uyudu çoğu. Bir yondende iyi olmuş göğüsünun iyice dolması. Kısa sürede doymustur. Çocuklar hasta olunca çok zor oluyor. Arelin burnunu yikiyormusun yatmadan, hasta iken. ben çocukların tikanmadan yıkıyorum, tıkalı ise bı kaç defa yıkıyorum.

Sagolasn. Icirmeye basladm bakalm. Ama smdi uyutuyorm ya burnu kapaniyo yattiginda nrmalde akiyo aslinda ama yatinca tikanio nefes zor alinca da kalkip duriyo 3 dür agladi smdi yine ayagmda
Uyuttuktan sonra yan yatır yastıkla destekle, genzine akıyordur rahatsız ediyordur.gecmis olsun

Jadesi Jadesi kuzum takip edemedim taşındın galiba çok iş kaldı mı yardım edenin var mı fıtığın çok zorlamadı İnş Asya ne yapıyor çok kaldı mı işin alllah kolaylık versin
Tam ben soracaktım sen benden önce davrandın. Benden çok yaşayacaksın☺️ öylede olması gerekir zaten, eğer sıraylaysa.

Back
X