• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aaa siz muhallebiyi su ile mi yapıyorsunuz 😂😂😂 ben bi şeylerin içine hep katıyorum zaten alırsa ordan alır kuzum
Yok jadem ben muhallebi yapmiorum ki ona kendime ama tatli yapinca veriyorum ona da ucundan.

Demek sütlü gevrek senin araogunun istahina hastayim jadeeee nesfitci misin nesquikci mi yulafci mii

Kıyamam ben asyaya canim benim insallah bununla gelmis gecmis olsun mikrop kapmış ya hassas bölge ondan oyle olmustur o arpacik yesimim.
Gecsin insallah hemen.
Krem ise yaramadi mi hic.
Boncuk gözlerine masallah diyelim de daha da nazar degmesin prensese.
Onu diyen de cocuk iste de akli görüyor musun onda da cocuklar cok fena gerçekten.
Bence de benziyor sana jadem güzelliği senden masallah subhanallah
Şimdilik bi gelişme yok hatta krem ile bi tık daha şişti gibi 🙄 anası kılıklı ya bende gözden çok çektim bi dönem ama üniversite yıllarımda ta bu kadar minik değildim. Rabbim dermansız dert vermesin bu derdine bin şükür
Yaaa çok sağol sonsuzum 😍😍 çok tatlısınız çok

Kiz jadee nasil kilo almiyon o zaaman senn yaa bello bi saattem sonra yemiyor musun aksam yani
Veya abartmiyor musun benim.gibi tatlıyı
Ben hamilelikte 16 kilo aldım bunun 15ini verdim sonra geri 1 kilo aldım 62 yim şuan ama bu yememe almamak nasıl oldu inan bilmiyorum asla saat geç olunca yemem demem gece insanıyım ben çünkü baya yerim ben abur cubur ve tatlı yemesem sorun yok çok yemek yemem ekmek kahvaltı dışı pek yemem ama tatlı ile aramda seviyeli olmayan bi ilişki var aslında eşim olmasa veririm kiloyu da o olunca çok zor 😂😂😂😂

Şimdilik bi gelişme yok hatta krem ile bi tık daha şişti gibi 🙄 anası kılıklı ya bende gözden çok çektim bi dönem ama üniversite yıllarımda ta bu kadar minik değildim. Rabbim dermansız dert vermesin bu derdine bin şükür
Yaaa çok sağol sonsuzum 😍😍 çok tatlısınız çok
Hemenn etki etmez belki de yarina gecirir jadem ya insallah.
Acimiyordur zaten asyam dayanikdir hem.uzme.kendini sakin.

Siz de cok tatlisinizguzelsiniz masallah.

Kahvaltiyi salonda yaptik yerlerekmek.Eytin yumurta hali parke koltuk carpilmadqn supureyim ben jadem yoksa sana doyum olmaazzzz

Yok jadem ben muhallebi yapmiorum ki ona kendime ama tatli yapinca veriyorum ona da ucundan.
Demek sütlü gevrek senin araogunun istahina hastayim jadeeee nesfitci misin nesquikci mi yulafci mii
Ben iştahıma küsüm ben iştahıma neler demek istiyorum ama demiycem😂😂😂
Daha çok nesfit ciyim arasına kuru meyve ve ceviz de atarım birazda toz tarçın offf😝😝 severim yani nesquik arada bir tatlı krizim gelince ağır basar

Heh isye
Ben hamilelikte 16 kilo aldım bunun 15ini verdim sonra geri 1 kilo aldım 62 yim şuan ama bu yememe almamak nasıl oldu inan bilmiyorum asla saat geç olunca yemem demem gece insanıyım ben çünkü baya yerim ben abur cubur ve tatlı yemesem sorun yok çok yemek yemem ekmek kahvaltı dışı pek yemem ama tatlı ile aramda seviyeli olmayan bi ilişki var aslında eşim olmasa veririm kiloyu da o olunca çok zor 😂😂😂Heh ist

Heh iste ben de boyleyim jadem ya
Ama gece yemicem ben artik ya
Bi de bir kere de abartmiycam 1 er 1 erne bileyim.

Bi masalah da yolluyorum sana yiyip kilo almadigim dogum.kilosunu verdigin icin ben de umutumdan sonra 30 kilo verdim de o moda bi giremiyorum simdi gunesimden sonra.

Esime uyuyirum ben de bazen gece 2 misir patlatmis kola film izliyorduu.
Ah bu esler onlar almaz ama hemen kiloo.

Tatli yapcam ben de bugun var mi favori tarif cocuklarin da yiyecegi

Hemenn etki etmez belki de yarina gecirir jadem ya insallah.
Acimiyordur zaten asyam dayanikdir hem.uzme.kendini sakin.
Siz de cok tatlisinizguzelsiniz masallah.
Kahvaltiyi salonda yaptik yerlerekmek.Eytin yumurta hali parke koltuk carpilmadqn supureyim ben jadem yoksa sana doyum olmaazzzz
Ahhh fotonuzu çok sevdim maşallah kuzulara güneş gülüşü ile kalbimi çaldı 🧿🧿
Sen süpür kuzum bende son çayımı içem Asya hanım uyanır şimdi 🥰

Kaydırak aldık canım ama götü ağır bazı hanımları merdiven çıkmaya ikna edemiyorum ön tarafından tırmanacakmış eğil kaldır indir derken beli daha kötü etmekten korkuyorum 😂
Ooo asya hanima bak sonra yapilacagi ilkten yapiyor yani akilli once zoruyla ugrasyor iste yerim onuu.
Gunes kendi cikiyor kayıyor ordan yirtti belim yoksa zaten gece meme acik tutuk kalkiyorum.
Iyi oluyor bence evde salincak canim sallanarak hemen uyuyor cocuklar arada oyun oynuolar. Fotodaki salincak iste tepsi gibi bir sey.

Senin belin gecti mi biraz canim herhangi biir sey yaptin mii

Ahhh fotonuzu çok sevdim maşallah kuzulara güneş gülüşü ile kalbimi çaldı 🧿🧿
Sen süpür kuzum bende son çayımı içem Asya hanım uyanır şimdi 🥰
Sagol yesimimm.
Süpüremedim Gunes makineye oturuyor ac kapa yapiylr surekli sırıtarak.
Simdi emdi uyudu kizcem ben de kalkayim bari ilgi bekleyen bir oğul is yemek bekleyen bir ev var.

Kolay gelsin sana da.

Ilk uykumuza basladik kizlar. hepinize hayirli saglikli huzurlu kolay gecen bir gün diliyorumm.
Hadi uzun olsun inşallah uykunuz canım🥰
Fotoğrafa yetişemedim ben🙄
Arka odaları ve wcleri temizleyip yatırdım Göktuğ u 11 de mutfağı toplayıp bir kek attım fırına, öğlene çorba akşama da yemek yaptım. Uyandı şimdi hava güzel parkta kekimizi meyvemizi kekimizi yiyip ufak bir piknik yapacaz yengemle😁 beslenme de hazır betüşün canlı dersi bitsin diye bekliyorum😊😊

farklı şehirlerde yaşıyoruz ama çocuklar aynı zamanlarda hasta oluyor. civanin burun akıntısı var ve hapşırık. otomatikmen arel de 😐 diş döneminde de bu belirtiler olurmus aslında. ya k bu kadar sık hasta olmamaları lazım ya 🤯
Geçmiş olsun canım ya tam geçiş dönemi hastalıkların evn sevdiği dönem maalesef

Bir ara formda konuşmuştuk da kimlerle olduğunu hatırlamıyorum ısırgan otu çok güzel süt yapıyor diye şuan tam mevsimi bizim buralarda biz böyle yapıyoruz içinde pirinç ıstgan otu ve un var üzerine de terayağı döküyoruz yapınca annem atmak istedim
Didem Zara iki küçük tabak yedik uzun zamandır böyle iştahla ağzını açmamıştı😀

Eklentiler

• E3876158-F80D-4A3A-A597-1F064E504A02.webp
    E3876158-F80D-4A3A-A597-1F064E504A02.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 31
Ya sorma yüzü indi ama gözüne çok takılıyorum hatta dün ne oldu anlatayım hastanede sıra bekliyoruz benimkide bebek ve çocuk gördümü sever çok büyük olduğu için 😂 bi tane 7 yaşlarında kız gördü seviyor uzaktan bakıp bakıp kız dedi annesine anne bebek bana bakıyor falan diye o sırada onların sırası geldi gidiyorlar kız annesine dedi ki anne hani bebekler makyaj yapamazdı annesi de yapamaz kızım dedi ama o yapmış gözlerinin üstü hep pembe dedi 😔 komik ama bi yanımı ki anne yanım o çok üzdü 😔😔
Ya tam anlamı ile bana benziyor diyemiyorum gözler baba olmasa bayrağı gögüslerdim ama çok teşekkür ederim şekerparem 😍😍😍
Ya yavrum bir minik nokta var arpacık.genel bi şekilde göze pembelik vermez bence.. ben fark etmedim ama belki arpacikla alakasız yapısal bir pembişlik vardır çocuklar hemen fark eder.yapısal bir pembislik varsa da ne hos görünür bak kıskanmış bile kız cocugu😇

Pişik biz de sık sık oluyor..artık neden demiyorum..🙄🙄 herhalde almayi unuttum diyorum genelde 🙈
Çok sık da alıyorum canım ya Ayşe çok beyaz ve hassas tenli en ufak şey hemen pişik yapıyor😞
Ah kıyamam istemez mi biri bişey yiyince ağzı boş kalsın istemiyorlar🙄 etki ettiyse 1.5 a kadar verme kuzum bence
Yaa yanında bişey yenmiyor ille ıhh ıhhh diye diye verene kadar susmuyor 🙈
Ne bileyim dünyadaki en üşengeç kişi benmişim gibi hissediyorum 😂😂😂
+1 bende varım şimdi iki çocukla çok üşenemiyorum ama 🙈
Ya aslinda ruhen çıkıp dışarı tur tur gezmek istiyorum kosar adımlarla hızlı hızlı.. otobüs kullanmadan ordan oraya koşmak..carşı pazar..ama disari çıkınca maskeden mi nedir nefessiz kalıyorum..o yuzden hicbiryere çıkasım yok 😑🙄
Evde de kala kala insan tembellesiyor 😒 bak markete gidilmesi lazım..üşeniyorum 😒🙄 misskokulumm misskokulumm miss duymasin 🤫🤣🤣🤣
Bende bunaldım iyice bugün yoğun günümdü ancak bitti dersim toparlanıp annemlere gidiyoruz💃💃💃akşam soğuğuna kalmazsak biraz nefes almaya bir yerlere uğramak istiyorum bakalım🥰
Selam kızlar doğum günü hazırlıkları başlamış bende başladım bizim daha var ama olsun eylülün kıyafeti dikiliyor balonlar süsler geldi nasıl bekleyeceksem bu gidişle erken kutlarız biz 😅
Ben hala hiç bir hazırlık yapmadım abimlerin sonucunda negatif olunca ve yasaklara gelince bir süreliğine kaldı bakalım. Eylül kuzusu nasılda sevinir 💕
farklı şehirlerde yaşıyoruz ama çocuklar aynı zamanlarda hasta oluyor. civanin burun akıntısı var ve hapşırık. otomatikmen arel de 😐 diş döneminde de bu belirtiler olurmus aslında. ya k bu kadar sık hasta olmamaları lazım ya 🤯
Tam geçiş zamanı canım bide diş geliyorsa hepsi bir arada combo oluyor 😞
Hadi uzun olsun inşallah uykunuz canım🥰
Fotoğrafa yetişemedim ben🙄
Arka odaları ve wcleri temizleyip yatırdım Göktuğ u 11 de mutfağı toplayıp bir kek attım fırına, öğlene çorba akşama da yemek yaptım. Uyandı şimdi hava güzel parkta kekimizi meyvemizi kekimizi yiyip ufak bir piknik yapacaz yengemle😁 beslenme de hazır betüşün canlı dersi bitsin diye bekliyorum😊😊
🧿🧿🧿 Yakın olsak bende termosla çayı çekirdeği kapar gelirdim 8 saat dersin sonunda mis gibi ne iyi gelirdi 🥰

Bir ara formda konuşmuştuk da kimlerle olduğunu hatırlamıyorum ısırgan otu çok güzel süt yapıyor diye şuan tam mevsimi bizim buralarda biz böyle yapıyoruz içinde pirinç ıstgan otu ve un var üzerine de terayağı döküyoruz yapınca annem atmak istedim
Didem Zara iki küçük tabak yedik uzun zamandır böyle iştahla ağzını açmamıştı😀
Annemde çok güzel yapardı😞bizde pirinç olmaz ve sarımsaklı yapılı üzerine de yağ ımmmm miss gibi afiyet şifa olsun hanımağaya💕

nzh99 nzh99 bugün günlerden Ata mıy mış iyi ki doğmuş anne babasına en güzel hediye olmuş eksik yanlarını tamamlamış. Sağlıkla sevgiyle büyüsün nice güzel yaşları olsun vatana millete anne babasına hayırlı evlat iyilik elçisi olsun inş💕

Back
X