oladabilir olmayadabilir. ben işe giderken ya da şimdi gitmiyorken düşündüm de gittiğimde daha iyiydi sankiOh iyi çok şükür. Çocuklar hasta olunca çok zor hele ikisi birden olduysa off ki ne of
Çocukların annelerle derdi nedir kisanırım tüm sıkıntılarını bize hissettiriyorlar sabırla hepsine karşılık verip onları rahatlatmamız gerekiyor ama bazen ne yapacağımı bilemiyorum...
Canım bizimki daha 1 yaşında ama bunun 2 sini merakla bekliyorumsanırım bizim sebep benim ve babasının yokluğunun hırçınlığı
![]()
amin baharım şükür toparladılar baya.Arel ve civan'damı hasta sizlerede çok geçmiş olsun. Çocukların hastalığı daha çok üzüyor ve yoruyor insanı. Allah evlatlarımızı korusun.
carpol kiloyla mi alakalı acaba gerçekten arel de işe yararken civan da yaramıyorHelinnnnn cok haklısın ilaç konusunda. dengeyi kurmak çok önemli, cocuga gereksiz ilaç vermek kadar, hiç vermemek ve sonucunda daha ağır tedaviye muhtaç bırakmak da yanlış. bugün iki kere ancak verebildim. ikinci uykusu cok münasebetsiz bir zamana geldi. 7 gibi icti ilaci, şimdi de veremdim en az 6 saat geçmeli diye hatırlıyorum.
bu arada calpol Asima da hic iyi gelmiyor, boşuna vermiyorum artık. iburamin zero verdim. yarin aile hekimine bir göstereyim, acaba boğazında enfeksiyon var mi?
canim yani seni ve kızınla ilişkini hatta eşinle ilişkini olumsuz yönde etkileyecek durumdaysa destek almaktan çekinme derim. ben silmezdim misal. düşününce ev3t haklısın pis olabilir ama ben düşünmüyorum sanirim ondan@
Canim sagol. Karya pesimde dolanıyor onla ugrasmaktan aksami buldu zaten islerimin bitmesi. Ben elbiseyi pek beğenmedim ama lcw da guzel elbiseler oluyor. Annemler gelmedi cnm uzaktalar yasaklar var hemde virus var diye. Saglik olsun.
Helinnnnn canim evet bu temizlim isi canimi sıkıyor daha dgrusu temizligi bir sekilde halledyrum sadece cok takinti yaptik esimde oyle bende oyleyim mesela bugun komsu 2 dk ligina iceri girdi bende o bastığı yerleri tekrar sildim boyle sacma sapan seylere takildm esige basip iceri girenlere vs.. vs.. bilmiyorm sorun bizde sanırım doktora gitmek mi gerekir acab
![]()
ben o poşetleri çöp poşeti olarak kullanıyorum. ilk zamanlar sirkeyle fısfıs yapar silerdim de sonra saldım valla yetişemiyorum ki napayımYa cnm ne bileyim herkese normal gelen sey bana normal gelmiyor. Mesela dsardan alınan bir posetide atyrum cope kasadan gecyr ellniylyor vs diye. Aslında bn bu kdr degildim karya herseyi agzna sokuyor o yuzden dikkt etmeye calsyrum
ahhh şükür iyi ki de olmuş güneş kız. şimdi çok zor ama ne güzel arkadaşım olacak seninEşim geldi duşuydu oyunuydu derken umutu salladi uyuttu kendi de uyudu aninda kizim da emiyor uyuyacak insallah. Bu saate kadar uyanik iki cocuk ve beni bekleyen camasir mutfak oy oy.
Napalim canlari sagolsun da bir duzen illa kurulur.
Iyi hayirli geceleriniz olsun kızlar.
1 yil once cuma doğurmuştum güneşimi.
Namaz kildikran sonra yatağa oturdum bi islaklik hissettim eşime bakar misin kan mi var dedim o da her zamanki okuzluguyla sen bak dedi gecenin 3 bucugunda ben de nasil.bakayim diye kizip yattmaya yeltendim hoopp simsicak sular akmaya basladi bacaklarimdan.
Suyum sip sip akarken kizimin dogum çantasını hazirladim telaşla. 38. Haftadaydik.
Hemen hastanrye gittik sezeryan olacagi halde ebe acikligima bakti. Eliyle muayene etti yani ne bileyim. Nst ye bağlandim. Adet sancisi gibi ritmik sancilar hissediyordum. Umutum riskli dogum oldugu icin sanci nedir bilmezdim merak ediyordum cok beter bir şeymiş.
Neyse sabah ezanlarında sanci ceke ceke doğuma girdim.
Kizim pek sessiz ağlıyordu yanagima gelince susuverdi.
Doktor ne kadar kibar hic ağlamıyor bile dedi ah bir de simdi gorseler kizimi.
Kizimi ilk öğrendiğimde istemedim allahim beni affetsin yanlış seyler düşündüm.
Sonsuzsukurler olsun rabbime iyki de doğmuş iyki rabbim bana bu duyguyu yasamayi layik görmüş.
Herşeye değer evlatlarim onlar icin yasadim yasiyorum ve yaşayacağım.
Rabbim onlara layik anne olmayi onlari mutlu edebilmeyi onlara yetebilmeyi nasip etsin insallah bana.
Cok pismanliklarim var hep de olacak.
Annelik sonsuz bir vicdan muhasebesi bana gore..
Benim değil Allahin plani gecerliymis rabbim bir kere daha yaşatarak gösterdi bana bunu.
Rabbim hicbir anneyi evladiyla imtihan etmesin insallah..
Sağlıklı,mutlu, huzurlu olsunlar inşallah.
Bu da burada not olarak kalsin arkadaşlarım ani gibi. Uzun yazmisim birden kaptırmışım.
ben de sürekli o ekşin var. 2 bebeyle gidiyorum geliyorlar oyyy oyyy. çok yorucu evet ama başka türlü de bir yerden sonra çocuk anormal hareketler yapmaya başlıyor sıkıntıdan.Hiç kıskanmadımalmışsın bir tarafına Ali dağını karşına da Erciyes’i , oh misss
ne çok seviyorum Kayseri’yi . Sefanız olsun yapın tabi yürüyüş
Kutlama yaptık şükür ama idare ederdi . Sena ya nazar mı değdi yediği mi dokundu bilmiyorum çocuk ağla ağla işi bitti . Gelenlerle oturamadım bir yerden sonra aldım çocuğu yatak odasına geçtim . En son ağlarken bir kustu ki sorma , yatak örtümün üstüne doğru her yer battı . Kustu da rahatladı çocuk . Bir de çocuklarla çok zor oluyor . Çocukla misafirliğe gitmek de misafir çağırmak da delilik . Hele ki gittiğin yer ya da çağırdıkların da çocuklu ise .
Geçmiş olsun size de , kaçırmışım ben herufun hastalığını .
patlican 2 yasa kadar yasak. hatta çok da gerekli değil ama lezzetli işte
aminnnGeçmiş olsun canım inşallah hayırlısı ile dönersağlığına![]()
şükür civan bazen bitiremez ama yedirmeye çalışırım. abisi 2 yumurta yer. ama günleri birbirini tutmuyor hep bi değişikKizlar her gün 1 yumurta yiyebiliyor mu bebisler.
Illa yesin en iyI proteindir diye uğraşıyorum ama bazen çok kavgali oluuor yemeklerimiz.
canim herkes yazmış sen annesisin kimse yerini alamaz aslaaa. ama sanki içine sinmiyor gibi geldi o zaman gönderme sınırla ya da sende git derim. anneler hissedermişKızlar bir konu artık çok canımı sıkmaya başladı , bilmem sizler ne düşünürdünüz yorumlarınızı merak ediyorum. Karşı komşum var , kocası beni 5 yaşından beri bilir ama kadınla sonradan evlendi ilk eşi ölünce . İlk eşi varken bu aile ile babamlar aile dostu idi . Tevafuk yıllar sonra bu şehirde ben kapı komşusuyum bu aile ile şimdi . Ama şimdiki eşini buraya taşınınca tanıdım . Velhasıl kendisinden pek hoşlanmadım.Kendisi senayı çok seviyor , her gün gelir Sena için . Ama son bir kaç aydır geldiği yetmiyor gibi bir de senayı da alıp götürüyor . Değişiklik olsun diye götürüyor . Yok diyemedim , bir çok zaman da gidince bazen az dinlendim işime geldi yalan yok . Ama bu gitmeler beni rahatsız ediyor artık . Sena bağlandı kadına . Bugun yine aldı senayı , içeri sokamıyorum kadının kucağından alamıyorum çocuğu . Annesi benim bana gelmiyor çocuk . İçten içe kendimi inanılmaz kötü hissettim . Ne yapmalıyım neden böyle oluyorkadının çocuğu yok diye kırmaktan çekiniyorum bir şey demeye . Siz böyle bir durumda ne yapardınız ? Sena’nın verdiği tepki normal mi
![]()
dili nasıl yariliyor ya çok enteresan. geçen sene bi patlıcan yemiştim allahım ölecektim benzini yaktı oksurmekten bittim. bebelere gerek yok kuzum.Ay valla bilemedim ki . Ama ne ağlamak yani ... patlıcan vermiştim iki çay kaşığı sadece . Dokunduysa o dokundu . Kusunca nasıl rahatladı . Çok huzursuz uyudu . İnşallah hasta filan olmaz . Patlıcan eşim ve ailesi hiç sevmez . Kaynımın yeyince dili yarılır . Dilini filan kontrol ettım bir şey yoktu . Bilemedim ki işte ne olduğunu
daha önce de izole durumu vardı sanki ya. nasıl bitecek bu ya. bir-çok ülke baya azalttı vaka sayısını biz uçtukVakalar da ne kadar arttı gerçekten. Bugun bizim kutlama öncesi yan bloğun 2.katını izole ettiler . Girişe de yazmışlar . Nasıl canım sıkıldı , ne yapıyorum ben dedim sonra kendi kendime . O kadar vakalar artmışken kutlama yapacağım . Modum düşüktü kutlama öncesi . Yaptık bitti , sağlıkla atlatmışızdır inşallah . Bir de bu izole durumu olmuyordu sanki önceden , mutasyonlu olduğu için mi acaba böyle katı tamamen izole ettiler![]()
kız o paspasa zaten basalım diye yok muKapı önüne paspas koyuyoruz ya paspastan sonra eşiğe bassalar da bir şey olmaz. Eşiği de sürekli silerim . Ama bazen ayakkabı ile paspasa da basan oluyor ya sinir oluyorum . Benim karşı daire uyarı yaZısı asmış direkt paspasa ayakkabı ile basmayınız diye![]()
korkma kuzum emin ol geçecektir. iyi haberlerinizi bekliyor olacam. asimim güçlüdür paşam bu da geçecek.Günaydın, sabah aile hekimine gittik, adam bizi bir korkuttu, covid olabilir diye. ates yok diyorum, artık covid de ateş yok diyor. neyse Aferin pediatrik verdi, N Nehir8077 sizin aile hekiminiz de vermisti ya. icinde alerjiyi bastirici bir madde varmış. bahardan da olabilir. 3 gun icinde gecmezse devlet hastanesine gidin dedi. artik öyleymiş, nezle belirtileri ile de covit oluyormuş. siz de bir sey var mi dedi. dediğinden beri bir kırgınlık çöktü üzerime.
gelirken bime uğrayacaktım, şüphe girince onu da unuttum.
Rabbim bilir elbette ama ne kimseye gittik, ne kimse bize geldi. ne dışarıda biriyle görüştük. esim ise gidiyor bir, o da ayrı odasında calisiyor. kizim okula gidiyor ama öğretmeni de cok sıkı. Asimcigi sitenin parkına götürüyorum, elimde domestos spreyle. çarşı pazar yok. tedbirimizi aldik hep ama tevekkül ediyoruz elbette.
Bayramda memlekete gitmek istiyorduk bir sene oldu, ablamlari görmedim. o da hayal olacak galiba. cocuklar bunaldı iyice, güçlü durmaya çalışıyoruz, bakalim hayırlısı.