• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Öyle çok şey var ki aklımda kime ne yazıcam karman çorman oldu kaç gündür okuyup okuyup çıkıyordum dün eşim ve kv gitti memlekete bakalım eşim biraz kalıcak yanında biz kaldık kızçelerle başbaşa🥳🥳🥳
@BKGK canım yengem çok çekiyor hemoroitten açlık otu diye bişey bitki var onu içiyor bir tek o rahatlatıyor diyordu kaç gündür yazıcam Bi fırsatım olmadı denemek istersen aklında olsun
Canım Allah kavuştursun eşine şimdi annemlerde mi kalacaksınız ablanda yanında mı olacak acaba inşallah sorunsuz sıkıntısız kızları hasta etmeden mutlu mutlu geçer ayrı zamanlarınız
Jadee diyetteyim diyorum 2 paket yufka almiş.börek yaparsin diyor😁 normalde almaz alasi gelmiş 😄 ben 1 istemistim hakkini yemeyeyim.çocuklar icin yaparim diye o 2 almiş 😅diyetteyim diyorum cikolata yiyelim diyor.bmen çaydaki şekerden vazgeçiyorum o kadar emegi çöpe mi atam 😄 ama attim bu akşam ne yedim hic bilmiyorum:kk77:
Arada kaçamak iyidir Dünürüm dönerim getirmiş çikolatayı ye götür afiyet olsun
Yüksek kalorili gıdalardan uzak duruyorun.evet canımın istedigini yiyorum ama az az... bir de aksamlari karbonhidrat ve abur cubur tüketmiyorum.arma bu aksam börek yedim🙇‍♀️🙇‍♀️
Afiyet bal şeker olsun canım benim
Ahahah misss aynısını eşim bana yapıyordu sürekli yataktan doğrulup bebeğe bakacak bir anda sarılıp tutuyordu ödüm kopuyordu başta😂😂
Ere odasını ayırmışsınz hayırlı oldun gayet iyi olmuş cidden birde bir şey diyecem yer yatağı mı yapıyorsun beşiğe mi koyuyorsun Zara beşikte durmuyor yerde de uyanınca ağlamaz birşeyleri karıştırmaya koyulur bende 1,5 yaştan sonra ayırcam uydu güzl şimdilik çok şükür
Biz de yer yatağı yaptık artık yerde yatıyor ama dün gece yer yatağından kalkmış dikelmiş yani dönmesine uyandım Allah korudu o kadar kör noktadaydı ki zaten daha dengesini tam sağlayamıyor yatakta ne ya rahatladım onu nasıl kaptım hiç hatırlamıyorum ağzın bizim yata ağlamaya başladı öptüm kokladım ninnidie mamadır uyuttum geri
Maşallah diyeyim de baştan ben kendi kendime nazar değdireceğim diye korkuyorum. Bizim kız da büyüdükçe düzeldi. Bazen yatırınca 1 saat sonra uyanıyor yani derin uykuya geçene kadar uyanma olursa oluyor bunu saymazsak. Gece ben yatacağım zaman yer yatağından yanıma alırken meme arıyor emzirip mama veriyorum sonra sabaha kadar uyuyor. Yanıma alırken mama vermedim bir kere sabaha karşı uyanıp emdi 2-3 kere falan. Yani mamayı kesmeyi henüz denemeyeceğim ama gece ben yatarken mama verirsem yatırdığım zamandan sabaha kadar hiç uyanmıyor diyebilirim. Hem de yan yana yatıyoruz 😊😊🤩

Diğer yandan gece mama vermek artık pek doğru değil diyorlar o açıdan yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama bence ihtiyacı var gece 2 mamadan teke düştük bunu da kendi belirledi uyanmamaya başladı. Bir noktada gece ben yatarken verdiğim mamayı da keseriz diye düşünüyordum.
Ben de gece bir gibi veriyorum mamayı iki gündür sabah altıya kadar bir şey istemiyor ama ağlayınca da mecbur mama veriyorum vallahi ne kadar vermeyi de deseler çocuk kendini yırtıyor ne yapayım birkaç gündür emme isteği de kayboldu zaten yine de ben veriyorum ağzına memeyi zorla seviyor öpüyor emmiyor
Amin canım 🙏 bir süre kalsın ben ofise gitmeye başladım yaz boyu annemle kayınvalidem dönüşümlü bakicak minnosa ❣️

Sanmam aslında cnku uzunda kaldıkları oluyor yemek yapcak anlatiriz su surda bu burda başlar oğlum pirinç nerde kaç bardaktan yapayım hangi tencereyi kullanayim herşeyde böyledir benide basıyorlar öle yapınca 😂 eline vurup tencereyi alasim geliyor ki ben çok rahatimdim sen nasıl yaparsan biz olesini kullanırız yeriz derim
Evlenirken de önce herşeyi bilirim dedi iş birşey yapmaya gelince ayy ben bilmiyorum dedi böle olunca benimkiler geliyor 😂

nzh99 nzh99 güzel bakicagina eminim artık keyifli bir cocukta ilgilenmekte insani mutlu ediyor ❣️ ama anne olup onu bırakıp ise gitmek yüreğimi burkuyor 😢

Dün ona 2-3 kere sen artık 1 yaşındasın dedik parmakla gösterdik şimdi sorunca kaç yaşındasın diye kendi gösteriyor 😂
İşe bırakıp gitmek çok çok zor doğru söylüyorsun 1 Haziran‘da normalleşilecek tekrar benim talim başlayacak vallahi elim yüreğimde 15 Temmuz’a kadar süt iznim var 3:30’da geleceğim ama benim evim yakın olduğu için gün içinde üçbeş kez gelebiliyorum yine bile çok zor cuma günü tüm çalıştım oda çok özlemişti ben de çok özlemiştim artık anlıyorlar bebekken o kadar değil de babayla rahat vakit geçiriyordu şimdi arkama da ağlamaya başladı ama mecbu çalışılacak işte yapacak bir şey yok Üç sene kesintisiz anne bakmalı ama nerede işte
nzh99 nzh99 ben de alıyım diyorum o ebeveyn kontrollü bisikletlerden rahat otururlar artık tam zamanı gibi
Evet canım rahat oturuyorlar hem belden emniyeti var hem ön emniyeti var bugün bindirdiğimde resmini çekeyim atayım buraya hatta müzik butonu da var basıyor kendi sesi müzik çalıyor hoşuna gidiyor
Beşiğinde yatıyor canım gündüz uykularında fermuarı açık oluyor çıkıp geliyor. Gece kapatıyorum çıkmasın diye. Beşiğine seviyor şimdilik. Rahat edemezse ben de odasındaki kanepeyi açıp yatıracağım yüksek de değil genişce yatar bakalım. Yattığı kadar yatsın beşik güvenli oluyor
Hayır beşik güvenli ya biz yere yatırıyoruz yerde de adamı tutanmıyoruz ne olacak bilmiyorum herhalde park yatak alacağım ben de bu gidişle kendi büyüyen beşiğini park yatak gibi yapıp onu da yatırıyorduk çitalarına tırmanıp çıktı iptal ettik yer yatağı yaptık ve şimdi de yer yatağı nda kalkıyor dikiliyor sağa sola gidiyor yapılıyor daha tam dengesini sağlayamıyorda Şaşkınım vallahi
Bunun davranış bölümünü okudum.
Eki Görüntüle 2855178

Bu bitmek üzere harika bir kitap tavsiye ederim
Eki Görüntüle 2855182

Bir yandan buna başladım
Eki Görüntüle 2855179

Bunlar da sırada bekliyor
Eki Görüntüle 2855180 Eki Görüntüle 2855181

Gel sarılalııımm 🥺🤗🤗

Bizim de var kardeşim doğum günü hediyesi göndermişti ama bizimki dışarı çıkınca inip yürümek istiyor o yüzden hiç çıkarmıyoruz. Aslında bebek arabası gibi çok güzel
Sarılırken benide unutmayın ben de buradayım nasıl kaldı tüm güne döneceğim kitap önerilerin için teşekkür ederim canım
Karar bir anda geliyor Yeşimcim sanada gelir bir gün elbet 💜 kadın dediğin hep dikkat etmek zorunda napcan🙄
Ya hepsi haraketli ama ata çok dışarıya alıştı kuzum biz çıkmazken bile sen gezdirdi o yüzden bu dışarısı sevdası şimdi hepsinde var kapıya yaklaşmaya gör biri evden gitmesin hele 😂
O vallahi bende de göbek kaldı spor lazım öncesinde de çok zayıf bir insan değilim ama göbeğim yoktu doğumdan sonra göbek kaldı o diyet yapacak enerjim yok diye şu sıralar erteleyip duruyorum ama sanırım bir DIYETİSYENE gidip sağlam profesyonel bir yardım almam lazım hastalanamadım da iki ay oldu Menepoza mı giriyorum bilemedim
nzh99 nzh99 Cok sagl🥰 bugn biraz daha iyi ama burun yine çeşme oldu mızmız zten herşeye agliyo eve geçseydim aspiratorle temizlerdm iyice
Burnunun akması iyi güzelim aksın bol bol sil hatta aspiratörle çekmek yerine elini yüzünü yıka burnuna su koy su tut yüzükoyun tut o burnundan akıtır zaten tekrar geçmiş olsun inşallah kayınvalidenlerle bir sorun yaşamıyorsundur

Canım Allah kavuştursun eşine şimdi annemlerde mi kalacaksınız ablanda yanında mı olacak acaba inşallah sorunsuz sıkıntısız kızları hasta etmeden mutlu mutlu geçer ayrı zamanlarınız

Biz de yer yatağı yaptık artık yerde yatıyor ama dün gece yer yatağından kalkmış dikelmiş yani dönmesine uyandım Allah korudu o kadar kör noktadaydı ki zaten daha dengesini tam sağlayamıyor yatakta ne ya rahatladım onu nasıl kaptım hiç hatırlamıyorum ağzın bizim yata ağlamaya başladı öptüm kokladım ninnidie mamadır uyuttum geri

Ben de gece bir gibi veriyorum mamayı iki gündür sabah altıya kadar bir şey istemiyor ama ağlayınca da mecbur mama veriyorum vallahi ne kadar vermeyi de deseler çocuk kendini yırtıyor ne yapayım birkaç gündür emme isteği de kayboldu zaten yine de ben veriyorum ağzına memeyi zorla seviyor öpüyor emmiyor

İşe bırakıp gitmek çok çok zor doğru söylüyorsun 1 Haziran‘da normalleşilecek tekrar benim talim başlayacak vallahi elim yüreğimde 15 Temmuz’a kadar süt iznim var 3:30’da geleceğim ama benim evim yakın olduğu için gün içinde üçbeş kez gelebiliyorum yine bile çok zor cuma günü tüm çalıştım oda çok özlemişti ben de çok özlemiştim artık anlıyorlar bebekken o kadar değil de babayla rahat vakit geçiriyordu şimdi arkama da ağlamaya başladı ama mecbu çalışılacak işte yapacak bir şey yok Üç sene kesintisiz anne bakmalı ama nerede işte

Evet canım rahat oturuyorlar hem belden emniyeti var hem ön emniyeti var bugün bindirdiğimde resmini çekeyim atayım buraya hatta müzik butonu da var basıyor kendi sesi müzik çalıyor hoşuna gidiyor

Hayır beşik güvenli ya biz yere yatırıyoruz yerde de adamı tutanmıyoruz ne olacak bilmiyorum herhalde park yatak alacağım ben de bu gidişle kendi büyüyen beşiğini park yatak gibi yapıp onu da yatırıyorduk çitalarına tırmanıp çıktı iptal ettik yer yatağı yaptık ve şimdi de yer yatağı nda kalkıyor dikiliyor sağa sola gidiyor yapılıyor daha tam dengesini sağlayamıyorda Şaşkınım vallahi

Sarılırken benide unutmayın ben de buradayım nasıl kaldı tüm güne döneceğim kitap önerilerin için teşekkür ederim canım

O vallahi bende de göbek kaldı spor lazım öncesinde de çok zayıf bir insan değilim ama göbeğim yoktu doğumdan sonra göbek kaldı o diyet yapacak enerjim yok diye şu sıralar erteleyip duruyorum ama sanırım bir DIYETİSYENE gidip sağlam profesyonel bir yardım almam lazım hastalanamadım da iki ay oldu Menepoza mı giriyorum bilemedim

Burnunun akması iyi güzelim aksın bol bol sil hatta aspiratörle çekmek yerine elini yüzünü yıka burnuna su koy su tut yüzükoyun tut o burnundan akıtır zaten tekrar geçmiş olsun inşallah kayınvalidenlerle bir sorun yaşamıyorsundur
Yaa aynn Zara birde uyurken çok hareketli şimdi iki yatak yapıyorum Yanyana yatıyoruz ama o sabahları benim yatakta kalkıyor genelde Allah korumuş atayı bu süreç biraz zor ya odaları karıştırıp çekmeceleri dolapları açıyorlar annemlerin evide merdivenli Kapıları kilitleyip yatıyorum olurda kalkar gider diye korkuyorum hep

nzh99 nzh99 saol canım 💕 evet annemdeyiz ablamla beraber abimlere uğruyor bir ihtiyaç var mı diye çok şükür keyfimiz yerinde şimdilik kızlarda iyiler dün hava yağışlıydı çıkamadık dışarı bugün açık ama biraz serin Ayşe uyuyor şimdi uyansın bir tur atarız kızlarla eşim 10 gün kalıcak tı ama okuldan bir iş çıkmış perşembe dönecekmiş bakalım orada da kv sürekli ben yalnızım tek başımayım diye söyleniyor eşimde çok merhametlidir bu yılda biraz rahatsızlanınca kv işlerini kolaylaştırayım da geleyim diyor bakalım hayırlısı ama Zeynep şimdiden çok özledi babayı Ayşe henüz anlamlandıramıyor baba nerde diyorum ellerini açıp ooookk dittiiiii diyor uzata uzata dudaklarını🥰

Nasl burnuna su koyacagm anlayamadim ya ama dedigin gbi yuzunu yikarken dha iyi cikiyor ama nefes almakta zorlaniyo malesef. Kynana da iyi bi tartistk geri kendine geldi hataliydi cnku uzatmadm yarn da evime donecegm esim ablasini da alip gelecek istnbldan onu girecegm saat taş çatlasn 2 3 saat anca eve donuyorm ya valla nasl rahatladm anlatamam

misskokulumm misskokulumm Bisikletimiz SonsuzUmut SonsuzUmut merdiven başlarına bu kapılardan yaptı eşim. Oturma Odasıyla yatak odasına da kapı yaptık şimdilik oyun sanıyor ama merdivenleri emekleyerek tırmanıyordu kalp krizi geçiriyordum. Şimdi daha kontrollü

Eklentiler

• 116BB036-3EE1-4365-9127-72D314A82364.webp
    116BB036-3EE1-4365-9127-72D314A82364.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 54
  • 2A6B9074-7C94-4151-B742-23E29E169640.webp
    2A6B9074-7C94-4151-B742-23E29E169640.webp
    137,9 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar nasılsınız okuyamıyorum çok ya benim tempo çok yoğunlaştı. Bişey dicem haydomun bi yumurtası testisi yani hala kanalda 1 yaşa kadar inmezse operasyonla küçük bi işlemle indircez demişlerdi biz de hala inmedi diye ufak ufak doktorlara fikir sormaya başladık kimi bekleyin kimi hemen yaptırın diyo bakalım kararsız kaldık bi iki doktora daha sorcaz. Bir de dil bağı var konuşmada sıkıntı olmaması için onu da bekletmicez bu hafta bi bakalım ne diyecekler çok küçük işlemler ikisi de ama insan bi tuhaf oluyo😬

Çok iyi olmuş kapılar şart canım merdivenli evde. Bisikletine de güle güle binsin paşa 😍😍😍
misskokulumm misskokulumm Bisikletimiz SonsuzUmut SonsuzUmut merdiven başlarına bu kapılardan yaptı eşim. Oturma Odasıyla yatak odasına da kapı yaptık şimdilik oyun sanıyor ama merdivenleri emekleyerek tırmanıyordu kalp krizi geçiriyordum. Şimdi daha kontrollü

Kızlar nasılsınız okuyamıyorum çok ya benim tempo çok yoğunlaştı. Bişey dicem haydomun bi yumurtası testisi yani hala kanalda 1 yaşa kadar inmezse operasyonla küçük bi işlemle indircez demişlerdi biz de hala inmedi diye ufak ufak doktorlara fikir sormaya başladık kimi bekleyin kimi hemen yaptırın diyo bakalım kararsız kaldık bi iki doktora daha sorcaz. Bir de dil bağı var konuşmada sıkıntı olmaması için onu da bekletmicez bu hafta bi bakalım ne diyecekler çok küçük işlemler ikisi de ama insan bi tuhaf oluyo😬
İnmemiş testis operasyonunu eşimin yeğeni geçen yıl olmuştu canım sünnetle birlikte hallettiler kolay olmuştu. Sıkıntı olmadı sonrası da. Benim yeğenim biraz geç oldu beklediler iner diye. İçerde işlevsiz hale gelmişti. Doğuştan kistleşmiş demiş doktor aldı birini komple. Kolay geçer inşallah dil bağı operasyonu da basitmiş. Var mı şimdi konuşmasında farklılık farkediyor musun?

İnmemiş testis operasyonunu eşimin yeğeni geçen yıl olmuştu canım sünnetle birlikte hallettiler kolay olmuştu. Sıkıntı olmadı sonrası da. Benim yeğenim biraz geç oldu beklediler iner diye. İçerde işlevsiz hale gelmişti. Doğuştan kistleşmiş demiş doktor aldı birini komple. Kolay geçer inşallah dil bağı operasyonu da basitmiş. Var mı şimdi konuşmasında farklılık farkediyor musun?
Evet bekletmek lazımmış o yüzden biz zamanı geldi diye doktorlara gitmeye başladık 2 yaşa kadar bekleyebiliriz diyen de var ama gerek yok dil bağını da testisi de aynı branş doktoru yapıyormuş ikisi bir hallolur Allah'ın izniyle. Konuşmada anlayamıyorum anne baba aba suya ısss bebeğe bebi böyle az biraz canı isterse söylüyo 😅

Evet bekletmek lazımmış o yüzden biz zamanı geldi diye doktorlara gitmeye başladık 2 yaşa kadar bekleyebiliriz diyen de var ama gerek yok dil bağını da testisi de aynı branş doktoru yapıyormuş ikisi bir hallolur Allah'ın izniyle. Konuşmada anlayamıyorum anne baba aba suya ısss bebeğe bebi böyle az biraz canı isterse söylüyo 😅
Aslı merak ettim dil bağı emmede bir engel yaratmadı mı? Benim bi arkadaşımın yeni bebeği oldu gece uyanıp emmemiz 2 saat sürüyor diye kestirdi. Sizinki o kadar değil miydi acaba?

Canının istediği herşey bizdeydi bugün dünürüm. Senin yerine damadına yedirdim. Kısırda biraz acıyı biraz abartmışım hem yedi hem yandı kuzum
Afiyet bal seker olsun dünürüm 😇
İnstagramda bi diyetisyen gördüm onla başladım her gün değişik liste 😄 dün akşam yemeğinde 1 köfte salata ayran içtim mesela🤤🤤🤤
Afiyetler olsun..kış kış toksin kış kış..kış kıs yaglar kış kıs diyoruz hep beraber 😄😄 adile naşitin filmindeki gibi 😄😄
Amin canım 🙏 bir süre kalsın ben ofise gitmeye başladım yaz boyu annemle kayınvalidem dönüşümlü bakicak minnosa ❣️

Sanmam aslında cnku uzunda kaldıkları oluyor yemek yapcak anlatiriz su surda bu burda başlar oğlum pirinç nerde kaç bardaktan yapayım hangi tencereyi kullanayim herşeyde böyledir benide basıyorlar öle yapınca 😂 eline vurup tencereyi alasim geliyor ki ben çok rahatimdim sen nasıl yaparsan biz olesini kullanırız yeriz derim
Evlenirken de önce herşeyi bilirim dedi iş birşey yapmaya gelince ayy ben bilmiyorum dedi böle olunca benimkiler geliyor 😂

nzh99 nzh99 güzel bakicagina eminim artık keyifli bir cocukta ilgilenmekte insani mutlu ediyor ❣️ ama anne olup onu bırakıp ise gitmek yüreğimi burkuyor 😢

Dün ona 2-3 kere sen artık 1 yaşındasın dedik parmakla gösterdik şimdi sorunca kaç yaşındasın diye kendi gösteriyor 😂
Benim kaynananm da öyleydi..zor gerçekten 🙄amaaan bosver takılma..Allah gecim versin..varsin dert bu olsun baska dert vermesin canım 😊
Bakayım bende tavuk inanılmaz doyurucu oluyor benim için 🥰
Bir de süt yapıyor😉
Yaa güzelliğim gülyüzlü damadım benim masAllah subhanAllah 😊😍 gün geçtikçe daha da güzellesiyorsun sen amaaaa 🤩🤩🧿 Elif yandı böyle yakisikliyi tasimak da mesele 😅 kapilar da cok güzel olmus canim.ohh icin rahat eder en azından 😇 Allah korusun damadimi🤲
Canım dil bagi oldugunu doktor mu söyledi? Dil bağı konuştukça normallesebiliyor eger hafif duzeyde ise. egzersizlerle iyiye gidiyor.seker dondurma yalama ile mesela.rarararororo lolololalala gibi kelime egzersizleri ile.
Aslinda simdilik iyi geldi bana kelime kapasitesi.beslenmesi de guzel diyorsun. Dil bagi cok olsa beslenemez. Ali de hafif var. Erkeklerde daha sık okuyormus. Ama ali L R K seslerini cikaramiyor. K yerine T , R ve L yerine Y kullanıyor.egzersiz onerdi doktorumuz.

nzh99 nzh99 saol canım 💕 evet annemdeyiz ablamla beraber abimlere uğruyor bir ihtiyaç var mı diye çok şükür keyfimiz yerinde şimdilik kızlarda iyiler dün hava yağışlıydı çıkamadık dışarı bugün açık ama biraz serin Ayşe uyuyor şimdi uyansın bir tur atarız kızlarla eşim 10 gün kalıcak tı ama okuldan bir iş çıkmış perşembe dönecekmiş bakalım orada da kv sürekli ben yalnızım tek başımayım diye söyleniyor eşimde çok merhametlidir bu yılda biraz rahatsızlanınca kv işlerini kolaylaştırayım da geleyim diyor bakalım hayırlısı ama Zeynep şimdiden çok özledi babayı Ayşe henüz anlamlandıramıyor baba nerde diyorum ellerini açıp ooookk dittiiiii diyor uzata uzata dudaklarını🥰
Yaaaa ayşemmm dillere de bak kuzum benim. Allahım ayırmasın anneli babalı büyüsünler
Nasl burnuna su koyacagm anlayamadim ya ama dedigin gbi yuzunu yikarken dha iyi cikiyor ama nefes almakta zorlaniyo malesef. Kynana da iyi bi tartistk geri kendine geldi hataliydi cnku uzatmadm yarn da evime donecegm esim ablasini da alip gelecek istnbldan onu girecegm saat taş çatlasn 2 3 saat anca eve donuyorm ya valla nasl rahatladm anlatamam
Kuzum burnuna yüzünü yıkarken elinle su çek sonra sil hafiften akar öylece. Kavgasız gürültüsüz dön bulaşma hiç birine Kadir’e şifalar dilerim
Çok iyi olmuş kapılar şart canım merdivenli evde. Bisikletine de güle güle binsin paşa 😍😍😍
Saol kuzum . Teşekkür ederiz
Dil bağı nasıl anlaşılıyor bayağı sözcük söylüyormuş aslında

Afiyetler olsun..kış kış toksin kış kış..kış kıs yaglar kış kıs diyoruz hep beraber 😄😄 adile naşitin filmindeki gibi 😄😄

Benim kaynananm da öyleydi..zor gerçekten 🙄amaaan bosver takılma..Allah gecim versin..varsin dert bu olsun baska dert vermesin canım 😊

Bir de süt yapıyor😉

Yaa güzelliğim gülyüzlü damadım benim masAllah subhanAllah 😊😍 gün geçtikçe daha da güzellesiyorsun sen amaaaa 🤩🤩🧿 Elif yandı böyle yakisikliyi tasimak da mesele 😅 kapilar da cok güzel olmus canim.ohh icin rahat eder en azından 😇 Allah korusun damadimi🤲

Canım dil bagi oldugunu doktor mu söyledi? Dil bağı konuştukça normallesebiliyor eger hafif duzeyde ise. egzersizlerle iyiye gidiyor.seker dondurma yalama ile mesela.rarararororo lolololalala gibi kelime egzersizleri ile.

Aslinda simdilik iyi geldi bana kelime kapasitesi.beslenmesi de guzel diyorsun. Dil bagi cok olsa beslenemez. Ali de hafif var. Erkeklerde daha sık okuyormus. Ama ali L R K seslerini cikaramiyor. K yerine T , R ve L yerine Y kullanıyor.egzersiz onerdi doktorumuz.
Çok yakışırlar elifimle sadakatli sevgili saygılı olmayı öğreteceğiz. İnsan olmayı. Birinci görevimiz. Dil bağı nasıl anlaşılıyor bilemedim

Aslı merak ettim dil bağı emmede bir engel yaratmadı mı? Benim bi arkadaşımın yeni bebeği oldu gece uyanıp emmemiz 2 saat sürüyor diye kestirdi. Sizinki o kadar değil miydi acaba?
4 aylıkken uzun süren bi meme reddi olmuştu da o benim ayakta olmama alıştığındandı ne başta ne şimdi dil bağı sorun olmadı sanırım bu biraz hafif Bi bağ😇

Bir de süt yapıyor😉

Evet canım ufakken ağladığında doktor görmüştü sorundeğil küçük bi kesi olacak demişti hiç egzersiz demedi kesi olacak çok minik dedi hatta kesi atılıp yenileyen dilbağları da oluyomuş inşallah öyle olmaz😅 Ali kuzumun ki belli mi ben doktor demese farketmezdim valla 🤷
Yaaaa ayşemmm dillere de bak kuzum benim. Allahım ayırmasın anneli babalı büyüsünler

Kuzum burnuna yüzünü yıkarken elinle su çek sonra sil hafiften akar öylece. Kavgasız gürültüsüz dön bulaşma hiç birine Kadir’e şifalar dilerim

Saol kuzum . Teşekkür ederiz

Dil bağı nasıl anlaşılıyor bayağı sözcük söylüyormuş aslında

Çok yakışırlar elifimle sadakatli sevgili saygılı olmayı öğreteceğiz. İnsan olmayı. Birinci görevimiz. Dil bağı nasıl anlaşılıyor bilemedim
Dil bağını doktor farketti canım ben hiç anlamazdım demese 😅 ağladığında gördü

Ben de gece bir gibi veriyorum mamayı iki gündür sabah altıya kadar bir şey istemiyor ama ağlayınca da mecbur mama veriyorum vallahi ne kadar vermeyi de deseler çocuk kendini yırtıyor ne yapayım birkaç gündür emme isteği de kayboldu zaten yine de ben veriyorum ağzına memeyi zorla seviyor öpüyor emmiyor İşe bırakıp gitmek çok çok zor doğru söylüyorsun 1 Haziran‘da normalleşilecek tekrar benim talim başlayacak vallahi elim yüreğimde 15 Temmuz’a kadar süt iznim var 3:30’da geleceğim ama benim evim yakın olduğu için gün içinde üçbeş kez gelebiliyorum yine bile çok zor cuma günü tüm çalıştım oda çok özlemişti ben de çok özlemiştim artık anlıyorlar bebekken o kadar değil de babayla rahat vakit geçiriyordu şimdi arkama da ağlamaya başladı ama mecbu çalışılacak işte yapacak bir şey yok Üç sene kesintisiz anne bakmalı ama nerede işte
Hayır beşik güvenli ya biz yere yatırıyoruz yerde de adamı tutanmıyoruz ne olacak bilmiyorum herhalde park yatak alacağım ben de bu gidişle kendi büyüyen beşiğini park yatak gibi yapıp onu da yatırıyorduk çitalarına tırmanıp çıktı iptal ettik yer yatağı yaptık ve şimdi de yer yatağı nda kalkıyor dikiliyor sağa sola gidiyor yapılıyor daha tam dengesini sağlayamıyorda Şaşkınım vallahi Sarılırken benide unutmayın ben de buradayım nasıl kaldı tüm güne döneceğim kitap önerilerin için teşekkür ederim canım O vallahi bende de göbek kaldı spor lazım öncesinde de çok zayıf bir insan değilim ama göbeğim yoktu doğumdan sonra göbek kaldı o diyet yapacak enerjim yok diye şu sıralar erteleyip duruyorum ama sanırım bir DIYETİSYENE gidip sağlam profesyonel bir yardım almam lazım hastalanamadım da iki ay oldu Menepoza mı giriyorum bilemedim
Bence spor olarak yürüyüş ideal gibi çalışıyorsun düzenli yapamazsın ki🙄 Allah can sağlığı versin ya verilir elbet
Doğumdan sonra böyle şeyler oluyor ya ne menepozu dur şimdi 🧡

Allah kavuştursun canım o da haklı tabi annesi 😔 ya ben yerim o duduşları 😍😍 büyüdüler çat pat kelime söylüyorlar

Ya yavrum benim evlat olunca işlemin küçüğü büyüğü olmuyor ki 😔 iki konu hakkında da fikrim yok ama geçmiş olsun damadıma 🥰

Slm kızlar bende giriyor pek yazamıyorum, Duru hastalandı 3 gündür lokma yemek yemiyor, ilk gün memede emmedi. 2 gündür emmeye başladı ama yemiyor. Doktora götürdüm 37 bucugu geçen ateşi olmadı. Doktor birşeyde yapmadı hafif bogaZi kızarmış dedi ilaç vermedi. Arada dolven dışında birşey vermiyorum, ne uyku var ne sakinlik mutsuz 3 gündür.
Aslihaydo Aslihaydo geçmiş olsun canım ikisi hakkında da bir fikrim yok. Hayırlısı ile sağlığına kavuşur inşallah.
nzh99 nzh99 Allah korumuş atamı artık büyüdüler büyüdükçe de zorlaşıyor. Her yer her şey çocuklar için tehlike olusturuyor artık. Anne yüreği hissetmiş sındır. Kapınız ne şirin olmuş bakışına kurban olduğum, kilitli kapılardan bakarmis küçük adamım. Bisikletinizde hayırlı olsun güle güle sağlıkla kullanın.

Kızlar size bişey danışmak istiyorum. Ben doktorun da önerisiyle işe başladığımdan beri öğle saatlerinde günde 1 kere süt sağıyorum. Geçen hafta aletin bir parçasını bulamadım hiç sağmadım. Aynı şekilde devam ettik. Acaba artık sağmayı kessem süt kesilir mi? Eve gider gitmez emiyor çok da özlemiş ve süt birikmiş oluyor epey emiyor. Uyuturken gece bir kere bir de sabaha karşı emziriyorum. Bu şekilde sütüm kesilir mi? Sağdığımda 40 cc çıkıyor.

Back
X