2020 NİSAN AYINDA TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

selam kızlarr , bende ınsallah nisanda transfer olucam. İlk denemem, 30 yumurta toplandı 22 döllendi, 18 olgunlastı 5.gün hepsi donduruldu. Suanda rahim dinleniyor. Gecen hafta cuma yapıldı işlem dün yumurtalar dondu. Nisanda olacak bakalım bende cok heyecanlıyım 😑🙏
Ooo masallah sorun sizde degilde o zaman esinizdemi.bebim sadece tek embriyo var

Merhabalar
Benimde 5.gün dondurulmuş 2 tane embriyom var. Şubat ayında opu yapıldı. Rahim dinlendirmedeyim. Tahmini nisan ortasında transfer olacak. Ilk kez tüp bebek deniyoruz.
Inşallah pozitifi alıcaz🙏

Merhabalar
Benimde 5.gün dondurulmuş 2 tane embriyom var. Şubat ayında opu yapıldı. Rahim dinlendirmedeyim. Tahmini nisan ortasında transfer olacak. Ilk kez tüp bebek deniyoruz.
Inşallah pozitifi alıcaz🙏
Benimde su an rahım dinlendirme yapılıyor nisanın ortasında adet olucam inşallah onunla tedavıye başlıcaz. Benımde 5. Gune giden 3 tane embıyom var fakat 1 tanesi 3ba diger 2 si 2. Grade. Umutlandgım 3ba ama o da cok mu kaliteli bilemiyorum. Sizin nasıl kalan embrıyolaeınız?

Benimde su an rahım dinlendirme yapılıyor nisanın ortasında adet olucam inşallah onunla tedavıye başlıcaz. Benımde 5. Gune giden 3 tane embıyom var fakat 1 tanesi 3ba diger 2 si 2. Grade. Umutlandgım 3ba ama o da cok mu kaliteli bilemiyorum. Sizin nasıl kalan embrıyolaeınız?
Aradıklarında 2 tane 1.kalite embriyoruz var dedi embriyolog. 1 tanesini transfer edecek doktor.
Ben mart sonu nisan başı regl olurum diye tahmin ediyorum. Ama gecikme olabiliyormuş. Opu sonrası 2.reglde. bakalım hayırlısı.

Kızlar rahim dinlendirme neye göre yapılıyor? Benim çevremde tüp bebek yapan arkadaşlarıma yapılmadı. İlk defa burada okudum onu

Merhaba kızlar. Benim de şubat ayında trabsferim oldu ilk denemeydi. Kimyasal gebelikle sonuçlandı. Şimdi dinlenme aşamasındayım. Nisan adetimle tekrar transfer yapılacak dondurulmuşlarımla

Ben sordum bana sadece kalitesi gauet guzel cevabini verdi embriyolog

Ben harf ve grade ınıde sordum. Bilmiyorum bana %50 tutma olasılığı verdıler bakalım kısmet...
Benim ilk oldugu icin terim olarak nasil soracagimi bilemedigimden soramamistim ama bu hafta adetle hazirliga baslanacak o zaman sorarim ogrenmis oldum

Kizlar ne durumdasiniz ben lucrin igne sonrasi ilk adetimi oldum yarin kontrole gidecegim

merhaba kızlar ben de nisanda tedaviye başlıyorum

ankarada olan var mı?

amh değerim düşük, yumurta rezerv azlığı dısında bir sorun yok erkekte sorun yok..

Kimi önerirsiniz?

Back
X