Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir çok hastane iptal etti senin iptal olmadı mı allahım sevindirsin inş ...Kizlar ne durumdasiniz benim haftaya tramsferim var Allahin izniyle
Yani cumartrsi kontrolum var persembe trasnfer hastahane aramdi msj da atmadi ins iptal olmaz yaaa 6 gunum kaldi hemsireme yazdim sabah doner mutlakaBir çok hastane iptal etti senin iptal olmadı mı allahım sevindirsin inş ...
Hemşireden haber var mıYani cumartrsi kontrolum var persembe trasnfer hastahane aramdi msj da atmadi ins iptal olmaz yaaa 6 gunum kaldi hemsireme yazdim sabah doner mutlaka
Evet benim tramsferim yapilacakHemşireden haber var mı
Hadi hayırlı olsun sımsıkı bebeğin tutunur inşEvet benim tramsferim yapilacak
Amin ins cumlemiziHadi hayırlı olsun sımsıkı bebeğin tutunur inşallah sevindirsin...
Merhaba sizinde tramsfer iptali olmadi yani hastahaneden dolayi cok guzel. Benim bugun gebelik asisi yapildi cuma gunu tramsfer Allah izin verirseMerhabalar benim de bu ay transferim olacak kısmetse 28 martta opu yapıldı regl olmayı bekliyorum transfer için bu sayfa Uğur getirsin hepimize hepimiz pozitif sonuç alalım inşallah bu coronadan dolayı biraz tedirginim açıkçası ama hakkımızda hayırlısı yaştan dolayı bekleme lüksüm yok çok fazla herkese bol şans
Allah gönlüne göre versin yok iptal edilmedi İstanbul tüp bebek merkezinde yapılacak kısmetse bütün önlemeleri aldık dediler artık Allah’a emanet ne diyelimMerhaba sizinde tramsfer iptali olmadi yani hastahaneden dolayi cok guzel. Benim bugun gebelik asisi yapildi cuma gunu tramsfer Allah izin verirse
Amin Allah yardimcimiz olsun cumlemizin biz cok sıkıntı yasadik dun geceden beri yasak gelince yola ciktik ist.gecmek icin 12den once geçtik. Sonra kalacak yer skntisi yasadik arabada kaldik sabaha kadar.Dun geceyi hic unutmiycam .Bakalim cuma gunu transfer Rabbim guldursun hayirli saglikli evlat olacaksa nasip et yoksada dayanma gucu ver diye dua ediyorum hepAllah gönlüne göre versin yok iptal edilmedi İstanbul tüp bebek merkezinde yapılacak kısmetse bütün önlemeleri aldık dediler artık Allah’a emanet ne diyelim
Tekirdagdan geldik. Aksam 11 den sonra kimden otel numarasi alabilirdim hastahane kapaliydi.Acibadem maslakKıyamam bu sıkıntıların seni bir evlatla taçlandirsın.Nerede yaptırıyorsunuz tüp bebeği? Merkezlerin Anlaşmalı oldukları yerler var. Size böyle bir imkan sunulmadı mu? Nereden geldiniz İstanbul’a ? Ben şükür ki istanbuldayım zaten
Anladım canım seninki taze transfer mi olacak? Evet o hastahane bana çok yakın biliyorum orayı orası ile İstanbul tüp bebek merkezi arasında kalmıştım ben de kısmet İstanbul tüp bebek merkeziymiş.Kaçıncı denemeniz olacak?Tekirdagdan geldik. Aksam 11 den sonra kimden otel numarasi alabilirdim hastahane kapaliydi.Acibadem maslak
Ilk denemem dondurulmus embriyo transferiAnladım canım seninki taze transfer mi olacak? Evet o hastahane bana çok yakın biliyorum orayı orası ile İstanbul tüp bebek merkezi arasında kalmıştım ben de kısmet İstanbul tüp bebek merkeziymiş.Kaçıncı denemeniz olacak?
Inşallah hayırlı guzel sonuçlar alırsın bu zor günlerde sevinirsinMerhaba benim birazdan transferim var.Dua eder dua beklerim
![]()
Amin ins.Inşallah hayırlı guzel sonuçlar alırsın bu zor günlerde sevinirsin
Merhaba bendeb ist tüp bebektevtedavi oluyorum haftaya transfer olacak inşallah siz ne durumdasiniz kac embriyo donduruldu bu arada benimde yas kirk ilk denememAllah gönlüne göre versin yok iptal edilmedi İstanbul tüp bebek merkezinde yapılacak kısmetse bütün önlemeleri aldık dediler artık Allah’a emanet ne diyelim