- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
Günaydın arkadaşlar . Yazılanların çoğunu okudum ilk gebeliğimde hiç kaybım yokken de çok endişelenirdim ama kayıptan sonra endişelerimle kıyaslanamaz bile . Endişeli olan anlatmasın psikolojim bozuluyor demek bana bencilce geldi kusura bakmayın  . Bu forumda o kadar endişe verici şeyler var ki . İlk 12 hafta endişelerin tavan olması da çok normal . Ki ben bebeğimi 16. Haftada kaybettim şu an 13 te olmama rağmen rahatlamış değilim bebeğimin hareketlerini hissedene kadar her kontrole yüreğim ağzımda gideceğim . Buraya herkes istediğini yazabilir hakaret vs olmadığı sürece kimse kimseyi kısıtlayamaz diye düşünüyorum . Herkese sevgiler .

herkes kendini düşünüyor tabi karşısındaki kırılırmı incinir mi diye tartmak yok.
 herkes kendini düşünüyor tabi karşısındaki kırılırmı incinir mi diye tartmak yok. meleğini dünyaya sağlıklı sıhhatli getirmemizi nasip etsin inşallah
 meleğini dünyaya sağlıklı sıhhatli getirmemizi nasip etsin inşallah  ben kayıp yaşamadım ama teyzem ve eltim kayıp yaşadı 3 aylık meleklerini kaybettiler (eltimi pek sevmem ama ) ona bile çok üzülüp ağlamıştım. Benimde ilk gebeliğim bende korkuyorum ama Allah hayırlısını versin diyorum. Kimse içini dökmek için kısıtlanmamalı diye düşünüyorum sonuçta insanlar yaşadıklarını anlatmak dökmek istiyor bu gruplar da o yüzden var zaten
 ben kayıp yaşamadım ama teyzem ve eltim kayıp yaşadı 3 aylık meleklerini kaybettiler (eltimi pek sevmem ama ) ona bile çok üzülüp ağlamıştım. Benimde ilk gebeliğim bende korkuyorum ama Allah hayırlısını versin diyorum. Kimse içini dökmek için kısıtlanmamalı diye düşünüyorum sonuçta insanlar yaşadıklarını anlatmak dökmek istiyor bu gruplar da o yüzden var zaten 

bazen arabada inatlaşır kucağımda oturur gideriz. Yani Allah a emanetler ben dr a söylemiştim dikkat et ama ufak tefek vurmalardan bişey olmaz o rahimde korur kendini dedi. İşte çocuk anlamıyor ki oyun sanıyor
 bazen arabada inatlaşır kucağımda oturur gideriz. Yani Allah a emanetler ben dr a söylemiştim dikkat et ama ufak tefek vurmalardan bişey olmaz o rahimde korur kendini dedi. İşte çocuk anlamıyor ki oyun sanıyor 

Zaten öyle bir dert yaşıyorken, bi insan evladından bunu duymak gerçekten çok çok üzücü
 Zaten öyle bir dert yaşıyorken, bi insan evladından bunu duymak gerçekten çok çok üzücü