2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar kuyruk sokumu ağrısı yaşayan varmi 2. Aydan itibaren dayanılmaz bir ağrı çekiyorum çok oturursam ağrısından duramıyorum uzanırken ve ayaktayken o kadar olmuyor

Kizlar kuyruk sokumu ağrısı yaşayan varmi 2. Aydan itibaren dayanılmaz bir ağrı çekiyorum çok oturursam ağrısından duramıyorum uzanırken ve ayaktayken o kadar olmuyor
Yakın zamanda üzerine düşüp zedelemiş olabilir misin? Çünkü kuyruk sokumu ağrısı için çok erken. Benimki kırık olmasına rağmen şuan ağrı yapmıyor.

Yakın zamanda üzerine düşüp zedelemiş olabilir misin? Çünkü kuyruk sokumu ağrısı için çok erken. Benimki kırık olmasına rağmen şuan ağrı yapmıyor.
Hatirladigim yakınlıkta zamanda hiç öyle bir kaza yasamadim ama hamilelikten önce bel sorunu yaşıyordum ağır işler yaptigimda özellikle bacağıma vuran ağrılarım olurdu ama kuyruk sokumu ağrısıyla hamileliğinin 2. Ayında tanıştım feci bir ağrıymış

Zayıf insanlarda sebepsiz de olabildiğini duymuştum kaç kilosun?

Kizlar 14+4te cinsiyeti soyler mi acaba devlet hastanesi. Gunlerdir randevu yoktu cumaya buldum şimdi. Ama erken soylemem derse bosuna gitmis olucam
Valla canim ben devlete gittim 2 hafta önce dedi ki en erken 20 haftalık belli olur diye. Anladgim kadarıyla cihazlar cok gelişmiş degil devlette

Insaallah söyler. Bende sırf onun icin çarşamba özele gidecem. Devlet hastahanelerinde ki cihazlar biraz daha gelişmiş olsa keske özele gitmek zorunda olmasak. Özele verecegimiz paralarla bebislerin ihtiyaçlarını alırdık

Selam kizlar benim mide bulantilarim azaldi sanki ama.agzimin tadi hala ayni aci cinsiyetide doktor soylemiyor sehir disindayim kendi dr olsa simdiye soylemisti burdakiler soylemiyor neyse hayirlisi olsun bakalim havalarda cok.sicak cok bulaniyorum sizler ne yapiyorsunuz

Zayıf değilim ama çok hızlı kilo aldım uzun süre hormon iğneleri kullandım ona bağlıyorum ayrıca sigarayı bıraktım istah arttı tabi 77 kiloyum şuan
O ağrı oturtmaz yatırmaz,biliyorum.
Uzun süre oturmamaya çalış , hele sert zeminde asla oturma. Müsait olduğun anlarda yarı uzanmış pozisyonda dur ya da uzan.
Şuan doktora bile gitsen röntgen filan çekemiyceği için bi problemin mi var diye bakamaz,anca bölgesel olarak uygulanacak jellerle ağrıyı dindirebilirsin o da hamilelikte riskli. İstersen bitkisel kremler araştır doktora danışarak kullanabilirsin.
Rahim genişleyip doğuma hazırlanırken bölgesel ağrılar oluyor umarım öyledir ve artmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…