• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun cnm RABBİM sağsalim kucagına almayı nasip etsin. Benim geç döllenme olmuş 12,haftalık görünüyordu, kıza benziyor dedi. Bir ay sonra net söylerim dedi. Eşime nubu anlatmış, hafif yukarıda olursa erkek derdim demiş. Aşagıda olursa kesin kızdır derdim, sizinki ortada bence kız ama, en net bir ay sonra söylerim demiş. Bende kıza hazırladım kendimi, yanılma olurmu bilemem😊 benimki hayırlısıyla 3.olucak🤗
Amin cnm inşallah hepimize nasip olur. Bizim de nub ortada görünüyor büyük ihtimal kız dedi o yüzden. Maşallah ya nasip olursa ben de 3 çocuk istiyorum

Kizlar cogalmaya başlamı. allah saglik versin evladin cinsiyeti olmaz
Gebelikten dolayi Tsh 3.77 cikti bende. dr ilac baslatti 25 mg canim sıkıldı.sorun olmaz dimi?
Internete bakip canimi sikmak istemiyorum
Canınızı sıkmayın hamilelikte değerler oynayabiliyor. Doktorunuz ilaç başlatmış demek kontrol altındasınız. Bir doktor arkadaşım sakın googledan hastalık araştırma demişti😀ama insan dayanamıyor😀

2li test sonucu e nabızda görülüyomu
Yok canm cinsiyet söylemedi o zaman erken demişti hala daha öğrenemedim bugün tekrar gideceğim bakalm 😀 peki ultrason resmi vermedi mi orda da görebilirsin ne kadar ense kalınlığı ölçtüğünü söylerken yanlış söylemiştir bak atıyorum benım kağıtta yazanı 😊
Merhaba benimde crl 59 mm 12hafta 3 gün ense kalınlığı 0.9 cıktı ama tamamı önemli kan sonuçlarıyla fılan inşallah iyi çıkar daha haftaya belli olacak

Selam kızlar bu aralar ara ara kasık ağrım oluyor acaba bebek büyüdüğünden mi ? Özellikle sağ tarafta oluyor ağrım

2li test sonucu e nabızda görülüyomu

Merhaba benimde crl 59 mm 12hafta 3 gün ense kalınlığı 0.9 cıktı ama tamamı önemli kan sonuçlarıyla fılan inşallah iyi çıkar daha haftaya belli olacak
Benım e devlette görünmedi inşallah guzel sonuclar alırsın🙏

Benim doktor gibi bidaha ki sefer kıza benziyor demesin başıma geldi Hale’n cinsiyet muama meraktan çatlicam😂
Canm benm 14+5 bugün bilmem birdaha değişir mi pipisini de göstermedi ki heh bak erkek diye sadece erkek diyebiliriz şuan dedi😀 birdaha kız dese de kafam karışsa😂 bız hep kız hissetmiştik

Bende nifty icin kan verdim.. istanbuldayim ama izmirde bir merkeze yolladim 2500 tl.. testin asil adi (non-invasive prenatal test) ama firmalar kendilerine gore isim marka koyuyorlar icerik ayni.. benim testimi yapan firma nice test diyor mesela. Kan yurtdisima gidiyor turkiyede nifty bakilmiyor. Hangi firmaya yaptirirsaniz yaptirin 500 tl gibi bi rakkam doktorunuza komisyon olarak dönuyor (gizli bilgi) sonuc yaklasik 10 gunde cikiyor.
Merhaba nifty testi sonucunuz nasıl çıktı mahsuru yoksa,bende 6 haftalık hamileyim ,yaş ileri olunca doktorda 10.cu haftda yaptırmamı istedi,kafam karıştı yaptırayımı yaptırmayayımmı sonuç ne çıkar kafamda deli sorular

Back
X