• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cinsiyet ogrenmeyen sayili kisi kaldk sanirim. Ben de 15+3 teyim. Ama randevuya 1 hafta kaldi, sabrediyorum. Once saglikli ve hayirlisi olmak uzere icimden gecen kizima bir kiz kardes:)
Baslarda kiz hissediyordum ama son zamanlarda ruyamda erkek bebegm oldgnu görünce ve karnim bu sefer daha sivri olunca galiba erkek demeye basladim:)
Hepimiz icin hayrlisi olsun insallah.
Gercekten canim cogu kisi ogrendi . Senin yine yakinmis kontrol tarihin benimki 20 agustos :KK48:daha cok var :)insallah senin bebiste gosterir bu kontrolde

Merhaba anneler hamıle oldugunu öğrendiğimden bu yana arada okuyordum ama aranıza katılmak şimdi nasip oldu 14+0 beni de...

Son düzenleyen: Moderatör:
:) rica ederim bakalim bilmis miyim dun gordum bende o konuyu :)
Canım bebişim erkekmiş doktor bakmadan önce erken dedi bende bir tahminde bulunamaz mısınız dedim %50 lerde ihtimal dedi olsun dedim baktı şurası kordon dedi şimdilik erkek diyelim bakalm dedi 😀 sende bana erkek demiştin

Canım bebişim erkekmiş doktor bakmadan önce erken dedi bende bir tahminde bulunamaz mısınız dedim %50 lerde ihtimal dedi olsun dedim baktı şurası kordon dedi şimdilik erkek diyelim bakalm dedi 😀 sende bana erkek demiştin
:) bilmisim o zaman :)

Bende hep kız hissedip eşimde dahil çok kız fikrine alışmıştık ama ruyamda erkek bebek doğduğunu görüyordum hep dün 14+5 doktor erkeğe benziyor dedi dünden beri şoktayım 😀cok kız fikrine kapılmayın boşluğa düşüyormuş insan
Aynen öyle oluyor sakın kendinizi heveslendirmeyin sonra hayal kırıklığı oluyor 😞

Gercekten canim cogu kisi ogrendi . Senin yine yakinmis kontrol tarihin benimki 20 agustos :KK48:daha cok var :)insallah senin bebiste gosterir bu kontrolde
Ugrastiririm dr u walla gostermese de:) Uzun bakiyor zaten ultrasonda ogrenecegimizi dusunuyorum. Ama 2. Gebelikte karnimda kalbi durdugu icin. Ilk dikkat ettigm sey hareket edip etmedigi oluyor. Allah hepimizinkini tamamina erdirsin insallah

w

Nifty testini her gebe yaotiriomu bu grupta ilk defa duydum doktorumada sorcaktm ama unuttum bu arada gozunuz aydin

Yok canim her gebenin yaptirmasi gerekmiyor. Genelde ikili testte risk cikanlardan ve ileri yasta gebe kalanlardan isteniyor . Benim risk cikmamisti ama doktorum, sen doktor esisin isimizi garantiye alalim yaptirirsan iyi olur demisti. Benin esimde istiyodu zaten. O yuzden yaptirdim

Yok canim her gebenin yaptirmasi gerekmiyor. Genelde ikili testte risk cikanlardan ve ileri yasta gebe kalanlardan isteniyor . Benim risk cikmamisti ama doktorum, sen doktor esisin isimizi garantiye alalim yaptirirsan iyi olur demisti. Benin esimde istiyodu zaten. O yuzden yaptirdim
Anladm ikili testimiz de sorun cikmadi haftaya 3uuncu tarama yapilck merak ettm binkac kisiden duyunca cok.tesekkur ederm

Amin İnşAllah 🤲🏻 Allah izin verirse 3 erkek annesi olmak varmış kaderimde 👬🏃🏻‍♂️
Hayırlı haberlerle gel İnşAllah cnm cinsiyeti yazarsın
Ben şimdi doktordan geldim kesinleşti kız bebeğim istersen değiştirelim bebeişleri 😂

Back
X