- 13 Haziran 2019
- 223
- 256
- 18
ALLAH gönlüne göre versin cnmDoğrusu gönlümden erkek geçiyor iki oğlum bi kızım olsun istiyorum tabi önce sağlıklı ve hayırlı olması![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH gönlüne göre versin cnmDoğrusu gönlümden erkek geçiyor iki oğlum bi kızım olsun istiyorum tabi önce sağlıklı ve hayırlı olması![]()
Gercekten canim cogu kisi ogrendi . Senin yine yakinmis kontrol tarihin benimki 20 agustosCinsiyet ogrenmeyen sayili kisi kaldk sanirim. Ben de 15+3 teyim. Ama randevuya 1 hafta kaldi, sabrediyorum. Once saglikli ve hayirlisi olmak uzere icimden gecen kizima bir kiz kardes:)
Baslarda kiz hissediyordum ama son zamanlarda ruyamda erkek bebegm oldgnu görünce ve karnim bu sefer daha sivri olunca galiba erkek demeye basladim:)
Hepimiz icin hayrlisi olsun insallah.
Canım bebişim erkekmiş doktor bakmadan önce erken dedi bende bir tahminde bulunamaz mısınız dedim %50 lerde ihtimal dedi olsun dedim baktı şurası kordon dedi şimdilik erkek diyelim bakalm dedi:) rica ederim bakalim bilmis miyim dun gordum bende o konuyu :)
Erkeğe benziyor dedi doktorBencede erkek bebiş![]()
:) bilmisim o zaman :)Canım bebişim erkekmiş doktor bakmadan önce erken dedi bende bir tahminde bulunamaz mısınız dedim %50 lerde ihtimal dedi olsun dedim baktı şurası kordon dedi şimdilik erkek diyelim bakalm dedisende bana erkek demiştin
Teşekkür ederimHayırlı olsun cnm. İnşlh çok ugur getirirsağlıkla gelir
![]()
Aynen öyle oluyor sakın kendinizi heveslendirmeyin sonra hayal kırıklığı oluyorBende hep kız hissedip eşimde dahil çok kız fikrine alışmıştık ama ruyamda erkek bebek doğduğunu görüyordum hep dün 14+5 doktor erkeğe benziyor dedi dünden beri şoktayımcok kız fikrine kapılmayın boşluğa düşüyormuş insan
Ugrastiririm dr u walla gostermese de:) Uzun bakiyor zaten ultrasonda ogrenecegimizi dusunuyorum. Ama 2. Gebelikte karnimda kalbi durdugu icin. Ilk dikkat ettigm sey hareket edip etmedigi oluyor. Allah hepimizinkini tamamina erdirsin insallahGercekten canim cogu kisi ogrendi . Senin yine yakinmis kontrol tarihin benimki 20 agustosdaha cok var :)insallah senin bebiste gosterir bu kontrolde
Evet canm:) bilmisim o zaman :)
Hayırlısı sağlıklı olsun ikinciye inşallahAynen öyle oluyor sakın kendinizi heveslendirmeyin sonra hayal kırıklığı oluyor![]()
Oh ne güzel gözün aydın canm başlasın alışverişNifty test sonucum cok iyi geldi... cinsiyeti de artik degismez testte de kiz cikmis arayip esime soylemisler![]()
Oh ne güzel gözün aydın canm başlasın alışveriş![]()
Nifty testini her gebe yaotiriomu bu grupta ilk defa duydum doktorumada sorcaktm ama unuttum bu arada gozunuz aydinNifty test sonucum cok iyi geldi... cinsiyeti de artik degismez testte de kiz cikmis arayip esime soylemisler![]()
w
Nifty testini her gebe yaotiriomu bu grupta ilk defa duydum doktorumada sorcaktm ama unuttum bu arada gozunuz aydin
Anladm ikili testimiz de sorun cikmadi haftaya 3uuncu tarama yapilck merak ettm binkac kisiden duyunca cok.tesekkur edermYok canim her gebenin yaptirmasi gerekmiyor. Genelde ikili testte risk cikanlardan ve ileri yasta gebe kalanlardan isteniyor . Benim risk cikmamisti ama doktorum, sen doktor esisin isimizi garantiye alalim yaptirirsan iyi olur demisti. Benin esimde istiyodu zaten. O yuzden yaptirdim
Ben şimdi doktordan geldim kesinleşti kız bebeğim istersen değiştirelim bebeişleriAmin İnşAllahAllah izin verirse 3 erkek annesi olmak varmış kaderimde
Hayırlı haberlerle gel İnşAllah cnm cinsiyeti yazarsın