2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sen yüzük testini yaptın mı canım bi dene bakalim ne çıkacak
Ben daha önce yapmamıştım şimdi sen söyleyince yaptım iki kere ilkinde yuvarlak çizdi ikinci kez denediğimde dik gidip geldi Ama yapılan yüzüğün taşsız olması gerekiyormuş bir yerde okumuştum benim alyansım taşlı.Ya da ben beceremedim

Amniyosentez için 16-18 hafta söyledi doktor da başka bir doktorlada konuşayım detaylı en iyisi

mrb arkadaslar üçlü test için 1/1200 rıskı yuksekmi ikili testim 1/4000 dü.üçlüyü istememıstm ama baska doktor yaptı ankarada dvlettte..bebegım benım de erkek buarada kanamam da devam edıyor

mrb arkadaslar üçlü test için 1/1200 rıskı yuksekmi ikili testim 1/4000 dü.üçlüyü istememıstm ama baska doktor yaptı ankarada dvlettte..bebegım benım de erkek buarada kanamam da devam edıyor
Hayır yüksek değil sonucun çok iyi.
Ne zamandır kanama var?

Senin ki kız mi ilk yaptığında önemli çünkü ben bi kaç kere yaptim hep ileri geri gitti kısmet artık günler de geçmiyor ki gidip bebeğimi göreyim

benim de aklimda vatan hastanesi hilal hanim var ama karar vermedim. pazartesi buyuk ihtimal ona giderim ve tavrına gore devam ederim. kac lira acaba ozel muayene ücreti.? ben bunu da normal dogum istiyorum ilki normal oldu . umarim normal dogum yanlisi dr a denk gelirim

Amniyosentez için 16-18 hafta söyledi doktor da başka bir doktorlada konuşayım detaylı en iyisi
Kızıma hamileyken sadece betahcg değerim yüzünden benimde testim riskli çıkmıştı . Bhcg değerim 157 idi diğer her şey normal . Birçok doktor sıkıntı yoktur demesine rağmen ben nifty test yaptırmıştım 4 sene önce 1800 lira vermiştik yaşadığım strese değmedi . 3.5 yaşında dünyalar tatlısı akıllı mı akıllı bir kızım var şükürler olsun . Hiç stres yapma . Hiç olumsuz bir şey olduğunu düşünmüyorum . Betahcg kız bebeklerde yüksek oluyor senin de kızın mı olacak acaba belli mi cinsiyeti

Kızlar bebeğimin cinsiyetini sosyal medyada bu fotoğrafla ilan ettim . Oğlumun ilk cicileri bunlarda Horoz baskısının bir esprisi var doktorumuz kızıma evinize horoz mu gelsin tavuk mu gelsin diye sormuştu cinsiyet belli değilken kızım hoyozz diye cevap vermişti Birkaç hafta sonra evimize gelecek minik horozun haberini aldık sağlıkla gelir inşallah

Eklentiler

• 6D820575-95A3-43C8-AC28-19BE42357D12.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 43
Bana bu doktoru tavsiye eden arkadaş korktuğundan sezaryen istemiş. Alev hanim tıbbi bir gereklilik yokken sezaryen yapamam deyip özelde başka bir doktora yönlendirmiş. Bütün hamilelik takibini alev hanım yapmis cok memnunmus. Sezaryene bakis acisi da benim icin cok buyuk arti oldu.
Doguma kendi gelse iyiydi ama soyle de bir durum var. İlk doğumumu ankaranin en iyi hastanelerinden birinde ve en iyi doktorlarindan birinde yaptim. Simdi muayenehane acti ve cok populer bir doktor. Doguma kendi girme vaadi de cezbetmişti. Ama benim gece kanamam oldu doktoru aradim beni hastaneye yonlendirdi. Dogumu yaptiralim dedi. Ben cantami aldim gittim. Hemsirelere bile söylememiş sabaha kadar serum verdiler bana kesintisiz. Hemsire bebek daha kucuk dogumu durduralim kasilmalarin cok fazla dedi. Ben de heralde yanlis anladim doktoru telefonda diye dusundum. Sabaha kadar da nst’ye bagliydim. Benim zirvede ve duzenli olan sancilarim sabaha azalmisti. Dogum riskini atlattım taburcu olacagim diye dusunurken sabah bana suni sanci verdiler. Zaten son ana kadar ebeler yuruttu sureci. Tam dogum sirasinda doktor geldi. Bebek zaten küçüktü ona ragmen epizyomi yani vajinal kesi ile dogum yaptım. Yani dogumu dogal seyrini bile beklemedi. Bir sekilde gece sancilari bastirip ertesi sabah suni sanci/epizyomi ile dogumu bi sekilde mesai saatine muayene arasına sıkıştırdılar.
Velhasil her vajinal dogum da normal dogum olmuyor. Cogu zaman ozel hastanelerde bazi vaatlerin pazarlama hilesi gibi kullanıldığını dusunmeme sebep oldu ilk dogumum malesef.
Yani belki suyun bosalmasi gibi cok acil bir dogum belirtisi ile hastaneye gitsem doktor mecbur gelirdi ama benim hikayem boyle oldu.
İnsallah her sey sorunsuz olur da hic doktora gerek kalmaz.
Zaten uni hastanesinde de asistanlar yaptiriyormus yine ebeler degil. Yani bi doktor olacak.
Bilmiyorum valla doktora degil Allaha guvenmek lazim. Yoksa paranoya oluyor insan gercekten

Farklı laboratuvarda biraz farklı sonuçlar çıkabilir tabi ama çok da farketmez.
Eğer farkederse bütün güvenilirliği biter zaten. Bu
Teşekkür ederim moral oldu gerçekten sağlıklı bir kız çocuğu ise hemen paylaşacağım Allah bağışlasın yavrunu bahtı şansı güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…