Sen yüzük testini yaptın mı canım bi dene bakalim ne çıkacakBenimkisi kızAma benim Doğum ocağın ilk günlerine denk geliyor gününde olursa erken olursa aralığın son haftaları da olabilir
Ben yapmıştım doğru çıktıCinsiyeti kesinleşen arkadaşlar yapsa da sonuçları söyleseler
Farklı laboratuvarda biraz farklı sonuçlar çıkabilir tabi ama çok da farketmez.13 bitti 14. Haftaya gireceğim 12+4
Ben daha önce yapmamıştım şimdi sen söyleyince yaptım iki kere ilkinde yuvarlak çizdi ikinci kez denediğimde dik gidip geldiSen yüzük testini yaptın mı canım bi dene bakalim ne çıkacak
Hadi hayirli olsun canim :) saglicakla kucagina alirsin insallah oglusunu :) acaba kac erkek oldu ocak ayindaDoktordan geldim Yüksek ihtimal erkek dediama 1 aya kesinleşirmiş.
Amniyosentez için 16-18 hafta söyledi doktor da başka bir doktorlada konuşayım detaylı en iyisiDaha önceki sayfada sana cevap yazmıştım canım sanırım görmedin.Benim ikili iyi çıktı üçlü riskli grupta çıktı.Hem ikili iyi çıkınca hem ense kalınlığı iyi hem burun kemiği olunca ben daha fazla üstüne düşmek istemedim.İkilisi iyi çıkınca çoğu doktor üçlüyü yaptırmıyormuş benim üçlüyü yaptılar bilsem yaptırmazdım insanı strese sokuyor.Ben başka yerde kan vermedim ama hem özel hem devlet hastanesi ile bu konuyu görüştüm.Hepsi de ikili iyi ama işte üçlü de olunca bunu baza almak zorundayız dedi.Çok kafa karıştırıyor evet ben de ilk öğrendiğimde çok üzüldüm.Ayrıntılı ultrasonu bekliyorum o da iyi çıkarsa kafama hiç takmayacağım.20. Haftaya kadar bekleyebilirsin amniosentez kararın için çünkü devlet kürtajı 24. Haftaya kadar izin veriyormuş bilgin olsun.Ben düşünmediğim için devlet hastanesi imzamı aldı.Vazgeçme süremi de söyledi.
Hayır yüksek değil sonucun çok iyi.mrb arkadaslar üçlü test için 1/1200 rıskı yuksekmi ikili testim 1/4000 dü.üçlüyü istememıstm ama baska doktor yaptı ankarada dvlettte..bebegım benım de erkek buarada kanamam da devam edıyor
benim 10 gündur kanamam var ılk basta çok aşırıydı durmustu bıkacgunde simdı kahve leke seklınde yogun gelıyor hatta dun pıhtı gelıyorduHayır yüksek değil sonucun çok iyi.
Ne zamandır kanama var?
Ultrasonda kanama alanı görülüyor mu?benim 10 gündur kanamam var ılk basta çok aşırıydı durmustu bıkacgunde simdı kahve leke seklınde yogun gelıyor hatta dun pıhtı gelıyordu
Senin ki kız mi ilk yaptığında önemli çünkü ben bi kaç kere yaptim hep ileri geri gitti kısmet artık günler de geçmiyorBen daha önce yapmamıştım şimdi sen söyleyince yaptım iki kere ilkinde yuvarlak çizdi ikinci kez denediğimde dik gidip geldiAma yapılan yüzüğün taşsız olması gerekiyormuş bir yerde okumuştum benim alyansım taşlı.Ya da ben beceremedim
degil mi ama :) pazartesi kontrolüm var bakalim heyecan bastı:)Cinsiyeti kesinleşen arkadaşlar yapsa da sonuçları söyleseler
en son 12+4 te gitmistim dr bisey soylemedi . ondan sonra gitmedim .pazartesi gidecem bakalim son iki gunHâlâ belli olmadimi sizinki eğer doğruysa öyle mavililer 'yine askıya
benim de aklimda vatan hastanesi hilal hanim var ama karar vermedim. pazartesi buyuk ihtimal ona giderim ve tavrına gore devam ederim. kac lira acaba ozel muayene ücreti.? ben bunu da normal dogum istiyorum ilki normal oldu . umarim normal dogum yanlisi dr a denk gelirimTip fakultesinde doc dr alev ozer
Saat 3ten sonra ozel muayenesi var ona gidiyorum
Oldukc tatli sicakkanli ilgili bi doktor
En onemlisi kati bi normal dogumcu gereklilik olmadan sezaryene cok karsi
Tek eksisi dogum mesai saati disinda olursa doguma gelmiyor
Ben de salı günü gideceğim inşdegil mi ama :) pazartesi kontrolüm var bakalim heyecan bastı:)
Kızıma hamileyken sadece betahcg değerim yüzünden benimde testim riskli çıkmıştı . Bhcg değerim 157 idi diğer her şey normal . Birçok doktor sıkıntı yoktur demesine rağmen ben nifty test yaptırmıştım 4 sene önce 1800 lira vermiştikAmniyosentez için 16-18 hafta söyledi doktor da başka bir doktorlada konuşayım detaylı en iyisi
hayirli haberlerle gelelim insallah. su tedirginlikler ne zman bitecekse . surekli kendimk kontrol ediyorum bebegim nasil bisey mi oldu diye tedirginimBen de salı günü gideceğim inş☺
Bana bu doktoru tavsiye eden arkadaş korktuğundan sezaryen istemiş. Alev hanim tıbbi bir gereklilik yokken sezaryen yapamam deyip özelde başka bir doktora yönlendirmiş. Bütün hamilelik takibini alev hanım yapmis cok memnunmus. Sezaryene bakis acisi da benim icin cok buyuk arti oldu.benim de aklimda vatan hastanesi hilal hanim var ama karar vermedim. pazartesi buyuk ihtimal ona giderim ve tavrına gore devam ederim. kac lira acaba ozel muayene ücreti.? ben bunu da normal dogum istiyorum ilki normal oldu . umarim normal dogum yanlisi dr a denk gelirim
Farklı laboratuvarda biraz farklı sonuçlar çıkabilir tabi ama çok da farketmez.
Eğer farkederse bütün güvenilirliği biter zaten. Bu
Teşekkür ederim moral oldu gerçekten sağlıklı bir kız çocuğu ise hemen paylaşacağımKızıma hamileyken sadece betahcg değerim yüzünden benimde testim riskli çıkmıştı . Bhcg değerim 157 idi diğer her şey normal . Birçok doktor sıkıntı yoktur demesine rağmen ben nifty test yaptırmıştım 4 sene önce 1800 lira vermiştikyaşadığım strese değmedi . 3.5 yaşında dünyalar tatlısı akıllı mı akıllı bir kızım var şükürler olsun . Hiç stres yapma . Hiç olumsuz bir şey olduğunu düşünmüyorum . Betahcg kız bebeklerde yüksek oluyor senin de kızın mı olacak acaba belli mi cinsiyeti ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?