2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayirli haberlerle gelelim insallah. su tedirginlikler ne zman bitecekse . surekli kendimk kontrol ediyorum bebegim nasil bisey mi oldu diye tedirginim
Evet ya 2.de rahat olunuyor derler hiç de rahat değilim kuzumu merak ediyorum
Rabbim onları korusun .inşallah güzel haberler alacağız

kac haftaliktiniz acaba dogumu durdurmaya çalıştılar. dr u beklemek ve sozlerini yerine getirmek icin mi sanciyi durdurup sabah suni sanci verdiler .cok sasirdim benim ilk dogum 36 haftalikken oldu . acilmam olmuştu. cok korktum sezeryana alin dedim ama dr kizdi bana bebek gelmiş sen sezeryan istiyorsun diye :) cok iyi bi dr du . tasinmasam yine ona giderdim. simdi burada 17 haftalik oldum hala dr bulamadim. umarim yine iyi dr a denk gelirim hayırlısıyla

Evet ya 2.de rahat olunuyor derler hiç de rahat değilim kuzumu merak ediyorum
Rabbim onları korusun .inşallah güzel haberler alacağız
aynen oyle hic rahat degilim.. karnimda kipirtilar var bebek olduğunu düşünüyorum.surekli kontrol kontrol derken paranoyak oldum . insallah pazartesi sag salim görürüm de rahatlarim. hepsi Allaha emanet insallah

zaten erkekse hic şaşırmayız. ocak anneleri erkek de rekor kiracak
Benimkide kesin olmamakla birlikte ilmamakla birlikte 12. Haftada erkek demisti.pzt gunu dr ransevum var sanirim erkek bebegi kesinlestirir.
Bendeerkek hissesiyorum.ama sanirim ilmasini istesigum kiz gerci tek duam saglikli ve hayirlisi olsun.
Yuzuk testin yapmistim erkek çıkmıştı.sanirim yuzuk tutacak

Cinsiyeti kesinleşen arkadaşlar yapsa da sonuçları söyleseler
Benimde yüzük testinde erkek çıkmıştı. Ve yüksek ihtimalle erkek dedi doktor. Ben maya Rus Çin takvimlerine de baktığımda maya dışında tüm takvimler erkek çıkardı. Karbonat testinde ise kız çıkmıştı. Sanırım bu testler ya tutarsa tarzında

35 haftalıktı kolestaz nedeniyle erken doğum yapmam gerekiyordu zaten dogmasa sezaryen olacaktı. Gece kanamam olunca dogumu one çektik. Ama o gece zaten acilmam vardi sancim vardi. Once durdurup ertesi gun suni sanciyla saatini planladılar diye düşünüyorum.
Dogum tam anlamiyla normal olmali bebek kendi cabasiyla olagan surecinde dogmali. İnsallah bu oyle olur
Sizin de ilki normal olmus insallah bunda da bi aksilik yasamazsiniz.
Ben de tam tersi sezaryenden korkuyorum

Gözün aydın olsun canim

Ben 11. Haftada gittim dr kız tahmininde bulundu. Yüzük testi erkek diyor çin takvimi yabancı siteden baktım erkek Türk siteden baktım kız diyor
Salı doktora gideceğim son kararı o verir. Hep hayırlısı olsun diye dua ettik . Çok şükür eşimin ve benim fikrimiz aynı.

sadece betahcg degerınden risk yuksek çıkmaz ama benım ilk bebegımde hcg 145 tı rısk 13000 di ve kızdı siimdıki de hcg 140 tı bebek erkekmış risk de 1/5000 bence pappa yaş dıger faktorler çok onemli ıyı bı doktor sadece hcg yulseklıgıne bakmaz bence

Canim ya oglunun ne tatli cicileri var cok begendim ayakkabilari cok tatli erkek giydirmekte cok guzel olur sanirim . Senin ile dogumlarimiz ayni gun gozukuyor buyuk oranda benim daha gec olur bu tarihten de bakalim kimler ayni zamanda dogum yapiyor . Cok guzel burda paylasmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…