2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sarı kokusuz akıntı normal mi acaba ya şeffaftı bi kaç gündür sarıya döndu . sürekli de dr a sorup bıktırmak istemiyorum

Benim çok önceden başladı ya 7. 8.haftadan sonra rengi morardı gibi oldu şimdi de normalden koyu. Ben normal sanmıştım :)
Cnm benim ilk ikisinde olmadı. Bunda görünce bir an böyle mi kalıcak düşüncesine kapıldım geçiyormuş emzirdikçe.

Kızlar sarı kokusuz akıntı normal mi acaba ya şeffaftı bi kaç gündür sarıya döndu . sürekli de dr a sorup bıktırmak istemiyorum ☺

Benimde oyle bir akintim vardi mantar baslamis hamilelik esittir mantar ve akinti dedi arada fitil kullanicaksin diye fitil ve krem verdi

Yok canim ben takilmiyorum... gelicek olan zamani gelince geliyor zaten.. digeri sagliksiz gebelikmis demekki sonlandi kendiliginden.
Aynen oyle canim saglikli hayirli evlat nasip etsin Rabbim . Her cinsiyetin kendine ozgu guzellikleri var , ilk evladin kiz olmasi yasi daha yakin oluyor ve arkadasin oluyor ya o yonden cok guzel , guzel ahlakli kizin olur insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…