Can sıkıntisi benim ki ya. Bide iki insani daha dogru bilinclendirirsem ne mutlu olayi... dert kismina degilde bu saglikla ilgili falan yalan yanlis seyler delirtiyo genelde beni
Can sıkıntisi benim ki ya. Bide iki insani daha dogru bilinclendirirsem ne mutlu olayi... dert kismina degilde bu saglikla ilgili falan yalan yanlis seyler delirtiyo genelde beni
Bena denk gelen hep sacm seyler oluyor
Saglik konusunda cahillik yapan cok oluyor.bazen bende oyle degil siyorum ama yok.kapasite meselesi cok ugrasmayacalsun he deyip geçeceksin
Pregestan da yapıyor içeride erimeyen kısımları dışarı atıyor ben de kullanmıştım pütürlü olur hatta.Ama şimdi kullanmıyorum yine de akıntım oluyor normaldir ama yine de doktoruna danış için rahat etsin
Benimki hiç kararmadı ama göğüs damarlarım çok belirginleşti sanırım kişiden kişiye değişiyordur benimkinin cinsiyeti kız ama cinsiyete göre olduğunu sanmıyorum.
Kasik agrik hep var ama ondan dolayo degil. Kardesim 3 dogum yapti kasik agrisi hic gecmiyor diyor... benim ozellikle sag taraf kotu orda da miyom olmus gebelik boyunca buyuycek sezaryan olursa o anda olmazsa sonrasinda alinacak
Kızlar merhaba, ben çoğunlukla soru sormak için kullanıyorum galiba burayı, ilk bebek olunca benim galiba tansiyonum düşüyor sürekli, ayağa kalkınca falan başım dönüyor bir an, gözlerimin önü kararıyor. Ne yapsam iyigelir sizce? Yani dr ölçtüğünde de en son 12-5 ti. Büyük tansiyon iyiydi aslında ama çok sık olmaya başladı şu sıralar :/
Kızlar merhaba, ben çoğunlukla soru sormak için kullanıyorum galiba burayı, ilk bebek olunca benim galiba tansiyonum düşüyor sürekli, ayağa kalkınca falan başım dönüyor bir an, gözlerimin önü kararıyor. Ne yapsam iyigelir sizce? Yani dr ölçtüğünde de en son 12-5 ti. Büyük tansiyon iyiydi aslında ama çok sık olmaya başladı şu sıralar :/
Canim ac kalinca yada yemek yedikten sonra mi oluyor ? Banada oluyordu troid cikmisti , ilac kullandiktan sonra gecmeye basladi ama genelde yemekten sonra dusuyor hatta 8-3 e kadar dustugu oldu. Doktor tansiyon dusuklugune yapilacak birsey olmadigini soyledi, bir sikinti da olmazmis yani bebege