• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

20 24 haftaları arasında yapılıyor en iyisi 21 22 haftaymiş doktorunuzda geç demiş son ana kalmış oluyor bıraz
19+1 e buldum nihayet randevu. Yorumlara bakarak bi dr buldm ama insallah memnun kaliriz biz de yorum yazanlar gbi. Genellikle perinatolog olsun diyorlar ama bu radyolog. Zaten dr um da ultrason olcmlerinde sorun olmadigi icin su dr a git vs demiyorum dedi. Insallah bunu da sorunsuz atlatiriz.

19+1 e buldum nihayet randevu. Yorumlara bakarak bi dr buldm ama insallah memnun kaliriz biz de yorum yazanlar gbi. Genellikle perinatolog olsun diyorlar ama bu radyolog. Zaten dr um da ultrason olcmlerinde sorun olmadigi icin su dr a git vs demiyorum dedi. Insallah bunu da sorunsuz atlatiriz.
Benımde radyolog çekecek içimize sinmezse zamanı geçmeden bir perinatologa da görünürüm diye düşünüyorum ancak bu işi radyologlar yapamıyor olsa hiç işin içine girmezlerdi diye de düşünüyorum hayırlı sonuclar alalm inşallah🙏😊

25-30 dikişli vajinal doğum yapmış acısını da çok uzun zaman çeken biri olarak 2.yi sezeryan istiyorum 1 yıl hastaneye gidemedim gece rüyalarımdan çıkmadı, ama tabi adet sancısı gibi sancıyla gelip pırt diye doğuran da var
Kısmet tabi planladığımız gibi olur mu bilemem ama ilki gerçekten çok zordu benimde gece suyum geldi doğuma kadar suyum bitti zaten kafa büyüktü dikişler ona keza :-/ hayırkısı yine de

Oo hazirliklar baslamis.. ben galiba 28. Haftadan sonra falan baslarim yada ayrintilidan sonra ona da ayin 20 sinden sonra gitmeyi planliyorum.. simdi tatile cikicam donusta 20. Haftada oluyorum zaten. Ben daha hareketleri hissetmedim ama doktorum seninki 22. Haftaya anca hissedilir plesanta hareketleri hissetmeni engelliyo dedi ama hissetsem rahatliycam

Âmin çok teşekkür ederim bende kanama yok çok şükür Ama işte tedirgin oldum inşallah bi sıkıntı yaşamam
22. Hadtaya kadar eş yer değiltşrebilirmiş sıkma canını. Benimkininde eşi aşağıdaymış. Ben bir profesöre gidiyorum o bu haftalarda bunları konuşmak bile gereksiz demişti. 22. Haftadan sonra düşünürüz🤣

22. Hadtaya kadar eş yer değiltşrebilirmiş sıkma canını. Benimkininde eşi aşağıdaymış. Ben bir profesöre gidiyorum o bu haftalarda bunları konuşmak bile gereksiz demişti. 22. Haftadan sonra düşünürüz🤣
Inşallah canım içim rahatladı sağolun hayırlısıyla çıksın yukarı inş 🙏

Yok canim merak etme bebege zarari olmaz cunku benim diger hamileligimde de vardi soyledigim gibi . Ama benim genelde yemek yedikten sonra dusuyordu bayagi kotu oluyordum hatta doktorun yaninda da oldum . Bebege bir zarari olmadigini o zaman soylemisti simdiki doktorumda soyledi. Yuksek tansiyon sikintiliymis. Cok sukur o yok :KK66:
Dr a gttim ben de. Hareketlerine falan dilkat et dedi ve magnezyum verdi canım 😊 teşekkür ederim ilgin için 🙏

Bu arada kızlar ben de cinsiyet öğrendim bugün. Dr erkek dedi. Pipisini falan gösterdi. Bundan önce gittiklerimde hep arkası dönüktü, birinde hafif yan bir pozu vardı. Attım buralara, nub a göre kız dendi, kafa yapısına göre kız dendi. İlk başta sol tarafı kontrol ediyordu dr o da kız falandı. Her ne kadar yüzük testi, çin testi erkek ki bunlar zaten önemsenmesi gereken şeyler olmasa da rüyalarım da erkek diyordu. Ama ben kendimi o kadar kıza hazırladım ki dr a eminsiniz di mi falan diye sordum baya 🙈 galiba azıcık hayalkırıklığı da oldu ama hayırlısı olsun, sağlıkla sıhhatle doğsun tabi. Ama ocak ayı cidden erkek ayı gibi

Benımde radyolog çekecek içimize sinmezse zamanı geçmeden bir perinatologa da görünürüm diye düşünüyorum ancak bu işi radyologlar yapamıyor olsa hiç işin içine girmezlerdi diye de düşünüyorum hayırlı sonuclar alalm inşallah🙏😊
Bence de oyle. Kizmda da radyologa gitmistim, cok da memnun kalmistim. Dedigim gibi, Allah korusun ultrasonda riskli veya belirsiz bir durum olsa tabii ki en iyisi arastirilip gidilir.

Oo hazirliklar baslamis.. ben galiba 28. Haftadan sonra falan baslarim yada ayrintilidan sonra ona da ayin 20 sinden sonra gitmeyi planliyorum.. simdi tatile cikicam donusta 20. Haftada oluyorum zaten. Ben daha hareketleri hissetmedim ama doktorum seninki 22. Haftaya anca hissedilir plesanta hareketleri hissetmeni engelliyo dedi ama hissetsem rahatliycam
Hissettikten sonra da aklin hep orada kaliyor. Surekli hissedilmedigi icin, iyi mi acaba nden hareket etmiyor diye telas oluyor arasira:)

Benim down da sıkıntı oldu 1/113 geldi kan sonucuna göre, genel sonuç 1/534 di sanıyorum. Ultrasonda sıkıntı yok Allah a şükür. 🙏

Kızlar devletteki sonucum cut of değeri altında çıktı. İyiki devlette tekrar ettirmişim. 1/1230 DS çıktı. Çok fark var testler arasında.

Kızlar devletteki sonucum cut of değeri altında çıktı. İyiki devlette tekrar ettirmişim. 1/1230 DS çıktı. Çok fark var testler arasında.
Gerçekten mi ikiside aynı hastane mi peki bayağı bayağı sonuç değişmiş benim de 1/200 bende mi yapsam 14. Haftamdayım siz kaçıncı haftalarda yaptırdınız

Back
X