2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba adetime 2 gun varken testim cok silik pozitif cikti. Bugun adet gunum adet olmadim ama test yaptim negatif cikti neden olabilir? Acik kahverengi lekede geliyor ara ara cok az .. kasiklarimda agriyor
Boyle birsey yasayan oldu mu lutfen bilen biri cevap verebilir mi?

İki testten biri hatalı belli ki. Kimyasal gebelik de olabilir. Ya da hamilesinizdir. Yarın testi tekrarlayın

tamam bekliyorum

Genel olarak 0-3 aldim. Alt ust ve sapkali 2 tane yeni dogan takim ayakli tulumlar bunlar. 2 tane 0-3 ayaksiz alt ust sapkali takim. 2 tane uzun kollu ayakli 0-3 tulum. 2 tane hastane cikisi biri battaniyeli biri battaniyesiz. 2 tane ayakli.alt ust 0-3 takim.. askili yeni dogan badi 3 tane. 6 tane -0-3 kisa kollu tulum 1.tane yeni dogan uzun kollu badi.. corap.. eldiven. Iki tane farkli boyda muslin ortu. Mamajo emzik aldim.2.li yeni dogan jokerde cok indirimdeydi.

Karisik almisim ortaya biraz bide sagdan soldan gelenler var. Kislik pek bisey yoktu. Bende zaten disarilik.pek bisey almadim yani.kiyafet ustune falan disari cikarken giydirecegim bisey bulamadim. Cok kalin astronot tulumlar falan var onlarda yeni dogan icin gereksiz geliyor. 3aydan sonra belki.

Sagdan soldan gelenlerle iki buyuk cekmece dolmus durumda daha kiyafet almamam lazim

Ohhh ne güzel güle güle giysin bebiş bende yavaş yavaş başladım sayılır 2 tane tulum 2 tane alt üst takım 2 tane patikli pantolon 2 tane patiksiz pantolon ve 2 tane muslin örtü almıştım geçen hafta birde 92 'li prima 1 numara ile kullan at alt açmalardan aldım bu hafta kaldığım yerden devam edeceğim alışverişe kizimdan kalanlar da var erkeğe olabilecekleri ayırıp yıkayıp kaldırdım erkeğe olamayanların hepsini verdim birilerine

Selam Kızlar,
Bu hafta kontrolüm vardı, kan, idrar, şekere baktılar. 75 gr glükoz testinde ilk saat 180 çıktı. Tam sınır, hemen beyaz ekmeği ve çikolatayı kestim:) suyu çoğalttım. yeterli olur diye düşünüyorum. Daha doktoruma sormadım. Kreatinin 0,4 çıktı, diğer her şey ortalama. Önemli bir şey Yok herhalde. Bebiş 29 cm ve 800 gr olmuş, bayağı da suratsız. Hiç poz vermedi. Hint fakiri gibi oturmuş, yüzünü de kapatmış, hiç yüz vermedi.
Doğum ücreti konusunda içim rahat, sağlık sigortası her şeyi karşılıyor. Tek masrafım alışveriş oluyor. Bebek eşyaları gerçekten pahalıymış. Allah herkese yardım e

Gelelim alışverişe. Hiçbir şey almayacağım dedim ama bu hafta dayanamadım, o kadar şirin şeyler vardı ki! Bir de herkes hediye alıp getirmiş, çocuğumun ilk Kıyafetlerini ben alayım istedim. Yoksa bana bir şey kalmayacaktı:)
Beşli ve onlu birer takım hastane çıkışı, 4 tane uzun kollu zıbın, 4 patikli tayt, 2 tane üst, 2 tane tulum aldım. Hepsi 0-3 ay. Şimdilik bu kadar.
Bebek arabası konusunda çok araştırdım, tam Yatar baston arabada karar kıldım ama markaya daha karar vermedim. Ana kucağını ve beşiğini ablamdan alıyorum. Battaniyesi, biberonu, yorganı, bornozu, havlusu ve bir sürü Kıyafeti de teyzesi ve halaları almışlar sağolsunlar.
Kurutma makinası alacağım bir de, Arçelik, enerji tasarruflu ve ısı pompalı. Geçen seneye göre fiyatlar nerdeyse 2 kat artmış, şok oldum. Mecbur alacağım, Çamaşır odasını bebek odasına dönüştürüyorum. Odayı boşaltmaya çalışıyorum. Bi yandan da elimde kalan son işleri teslim edip tertemiz izin yapmak istiyorum. Sürekli raporluyum ama kendi işim olduğu için mecburen elden çıkarmak zorunda olduklarım var. Bir haftadır her gece sabahlıyorum. Bu arada ev bakıyorum ben de. Ama acelem Yok. Bir odam daha olsa güzel olur. Satılık baktığım için ancak uygun fiyata denk gelirse alırız. Yoksa otururum evimde.

Hayırlı olsun güle güle kullansın alışveriş kısmı artık bi şey almıycam diyipte kendimi durduramadığım en güzel kısım
Bu arada bende kurutma makinesi kullanıyorum yaklaşık 8 yıl oldu.bi odayı çamaşır odası olarak kullanıyodum oğlum doğmadan kurutma makinesi aldık ve çokta memnunum.çok narin kıyafetleri atıp kurutamıyorum üzerinde pul boncuk vs olan.nevresim çarşaf gibi büyük parçalar buruşuk top gibi çıkabiliyo aklıma gelen olumsuz yönleri bunlar..
İçerisine atılan çamaşır miktarı az olunca hiç bi buruşukluk olmuyo aksine gayet iyi çıkıyo ve yumuşatıcı kullanılmadığı halde çamaşırlar yumuşatıcı kullanılmış gibi yumuşacık çıkıyo.kullandığımın markası arçelik

ben istiyorum inşallah gittiğim hastanede yapıyorlardır sormadım henüz ama şayet doğum zamanı yaptıramazsam en kısa sürede yaptırmak istiyorum bebekken en guzeli

Benim bide netten siparis ettiklerim var ) daha bakim urunlerini almadim onlari esimle cikar alirim o merkali oyle seylere

Bende kurutma makinesi bakiyorum arada ama yeni modeller birazcik pahali.. arcelikten cok cektim o yuzden korkuyorum. Camasir makinem 12 yillik bos ve gayet guzel kurutmayida esim bi kac ay sonra alalim falan diyo ama duruma gore sureyi kisaltabiliriz gibi. Bizde kedilerde oldugu icin baya bi gerekli.. bide baston supurgem omrunu doldurdu baston supurge almam lazim ;(

ben istiyorum inşallah gittiğim hastanede yapıyorlardır sormadım henüz ama şayet doğum zamanı yaptıramazsam en kısa sürede yaptırmak istiyorum bebekken en guzeli
Rahatlik acisindan ve travma yasamamasi icin en iyisi diyorlar ama 6 aydan once yapilirsa sosyal hayatinda sknti yasayabilir vs diyormus dr o biraz kafami karistirdi. Ne tur bir sknti diye de acik acik soramadim walla:)

Rahatlik acisindan ve travma yasamamasi icin en iyisi diyorlar ama 6 aydan once yapilirsa sosyal hayatinda sknti yasayabilir vs diyormus dr o biraz kafami karistirdi. Ne tur bir sknti diye de acik acik soramadim walla:)
Ablama doktor açık açık söylemişti ben bıraz kapalı yazayım özel hayatında bazı durumlar erken gerçekleşebilir normal süreden daha kısa sürede rahatlamaya sebep olabilirmiş demişti ama ne kadar doğru kaç doktoe buna katılır hepsi aynı fikirde mi bilemiyorum

Evet oglumda da dr önermemişti. Azda olsa suan hatirlayamadigim bir riskten bahsetmisti. 2 tas civarinda sunnet olmustu bu sebeple

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…