İki testten biri hatalı belli ki. Kimyasal gebelik de olabilir. Ya da hamilesinizdir. Yarın testi tekrarlayınMerhaba adetime 2 gun varken testim cok silik pozitif cikti. Bugun adet gunum adet olmadim ama test yaptim negatif cikti neden olabilir? Acik kahverengi lekede geliyor ara ara cok az .. kasiklarimda agriyor
Boyle birsey yasayan oldu mu lutfen bilen biri cevap verebilir mi?
Belirtiler kimyasal gbi gozukuyor hayirlisi bakalmİki testten biri hatalı belli ki. Kimyasal gebelik de olabilir. Ya da hamilesinizdir. Yarın testi tekrarlayın
Kıyafet olarak kaçar tane neler aldın canım yazar mısın bana fikir olsun ne alacağım kaç tane alacağım hangi beden alacağım bir türlü net olamıyorumOglum olsa bende hemen yaptiricaktim ama bizimkide kiz...
Bugun kiyafet alisverisini tamamladim gibi.
Kıyafet olarak kaçar tane neler aldın canım yazar mısın bana fikir olsun ne alacağım kaç tane alacağım hangi beden alacağım bir türlü net olamıyorum
Ya ben biraz abarttim simdi disardayim eve gidince bi bakiyim ne var ne yok yaziyim hepsini
tamam bekliyorum
Ohhh ne güzel güle güle giysin bebiş bende yavaş yavaş başladım sayılır 2 tane tulum 2 tane alt üst takım 2 tane patikli pantolon 2 tane patiksiz pantolon ve 2 tane muslin örtü almıştım geçen hafta birde 92 'li prima 1 numara ile kullan at alt açmalardan aldım bu hafta kaldığım yerden devam edeceğim alışverişe kizimdan kalanlar da var erkeğe olabilecekleri ayırıp yıkayıp kaldırdım erkeğe olamayanların hepsini verdim birilerineGenel olarak 0-3 aldim. Alt ust ve sapkali 2 tane yeni dogan takim ayakli tulumlar bunlar. 2 tane 0-3 ayaksiz alt ust sapkali takim. 2 tane uzun kollu ayakli 0-3 tulum. 2 tane hastane cikisi biri battaniyeli biri battaniyesiz. 2 tane ayakli.alt ust 0-3 takim.. askili yeni dogan badi 3 tane. 6 tane -0-3 kisa kollu tulum 1.tane yeni dogan uzun kollu badi.. corap.. eldiven. Iki tane farkli boyda muslin ortu. Mamajo emzik aldim.2.li yeni dogan jokerde cok indirimdeydi.
Karisik almisim ortaya birazbide sagdan soldan gelenler var. Kislik pek bisey yoktu. Bende zaten disarilik.pek bisey almadim yani.kiyafet ustune falan disari cikarken giydirecegim bisey bulamadim. Cok kalin astronot tulumlar falan var onlarda yeni dogan icin gereksiz geliyor. 3aydan sonra belki.
Sagdan soldan gelenlerle iki buyuk cekmece dolmus durumda daha kiyafet almamam lazim
Hayırlı olsun güle güle kullansınGenel olarak 0-3 aldim. Alt ust ve sapkali 2 tane yeni dogan takim ayakli tulumlar bunlar. 2 tane 0-3 ayaksiz alt ust sapkali takim. 2 tane uzun kollu ayakli 0-3 tulum. 2 tane hastane cikisi biri battaniyeli biri battaniyesiz. 2 tane ayakli.alt ust 0-3 takim.. askili yeni dogan badi 3 tane. 6 tane -0-3 kisa kollu tulum 1.tane yeni dogan uzun kollu badi.. corap.. eldiven. Iki tane farkli boyda muslin ortu. Mamajo emzik aldim.2.li yeni dogan jokerde cok indirimdeydi.
Karisik almisim ortaya birazbide sagdan soldan gelenler var. Kislik pek bisey yoktu. Bende zaten disarilik.pek bisey almadim yani.kiyafet ustune falan disari cikarken giydirecegim bisey bulamadim. Cok kalin astronot tulumlar falan var onlarda yeni dogan icin gereksiz geliyor. 3aydan sonra belki.
Sagdan soldan gelenlerle iki buyuk cekmece dolmus durumda daha kiyafet almamam lazim
ben istiyorum inşallah gittiğim hastanede yapıyorlardır sormadım henüz ama şayet doğum zamanı yaptıramazsam en kısa sürede yaptırmak istiyorum bebekken en guzeliErkek bebek annelerinden yenidogan sunneti yaptirmayi dusunen var mi acaba?? Ben 2.gun yaptirayim diye dusunuyordum. Hastane ile gorustugumde urologun 6 aydan once onermedigini soylediler. Kafam karıştı. Halbuki cok tavsiye edildigini vs okumustum.
Ohhh ne güzel güle güle giysin bebiş bende yavaş yavaş başladım sayılır 2 tane tulum 2 tane alt üst takım 2 tane patikli pantolon 2 tane patiksiz pantolon ve 2 tane muslin örtü almıştım geçen hafta birde 92 'li prima 1 numara ile kullan at alt açmalardan aldım bu hafta kaldığım yerden devam edeceğim alışverişe kizimdan kalanlar da var erkeğe olabilecekleri ayırıp yıkayıp kaldırdım erkeğe olamayanların hepsini verdim birilerine
Rahatlik acisindan ve travma yasamamasi icin en iyisi diyorlar ama 6 aydan once yapilirsa sosyal hayatinda sknti yasayabilir vs diyormus dr o biraz kafami karistirdi. Ne tur bir sknti diye de acik acik soramadim walla:)ben istiyorum inşallah gittiğim hastanede yapıyorlardır sormadım henüz ama şayet doğum zamanı yaptıramazsam en kısa sürede yaptırmak istiyorum bebekken en guzeli
Ablama doktor açık açık söylemişti ben bıraz kapalı yazayımRahatlik acisindan ve travma yasamamasi icin en iyisi diyorlar ama 6 aydan once yapilirsa sosyal hayatinda sknti yasayabilir vs diyormus dr o biraz kafami karistirdi. Ne tur bir sknti diye de acik acik soramadim walla:)
Evet oglumda da dr önermemişti. Azda olsa suan hatirlayamadigim bir riskten bahsetmisti. 2 tas civarinda sunnet olmustu bu sebepleErkek bebek annelerinden yenidogan sunneti yaptirmayi dusunen var mi acaba?? Ben 2.gun yaptirayim diye dusunuyordum. Hastane ile gorustugumde urologun 6 aydan once onermedigini soylediler. Kafam karıştı. Halbuki cok tavsiye edildigini vs okumustum.
Aralik olunca gözün mu korktuOglum olsa bende hemen yaptiricaktim ama bizimkide kiz...
Bugun kiyafet alisverisini tamamladim gibi.
Aralik olunca gözün mu korktu
Saglicakla giysin kuzucuk
Bos ver nasil rahat ediyorsan oyle bende kasum gibi falan alirim diyorum.aslinda gorup bayildigum bisey olsa alirim ama yok. Ben biraz sade severimYa gecen hafta arkadas erken dogum yapinca gozum korktu acikcasi ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?