2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bos ver nasil rahat ediyorsan oyle bende kasum gibi falan alirim diyorum.aslinda gorup bayildigum bisey olsa alirim ama yok. Ben biraz sade severim

Bende baya sade aldim hatta esim herseyi beyaz mi falan dedi. Sade duz seyler aldim. hep ev icin hatta. Gezmelik begendikce alirim artik.. ilk etapta ihtiyac olan seyler iste sonra gordukce.muhtemelen tutamiycam kendimi

Oglumda bende tek renk ağırlıktaydı.kendindinde desenliler vardi ben iyle islemeli ayicikli bebekli seyleri sevmiyorum.simdi bile ogluma oyle setler giydirmiyirum.kucuk erkek gibide gezmiyor tabi . Kocayla iglum uyuyor ben hala ayaktayim ya gram uykum yok

Bende aynen oyle kendinden desenli cizgili falan. Hastane cikisida etamin islemeli yelkenli aldim illa biseyli olucaksa boyle sanki cizilmis gibi kedili falan aliyorum ama hello kitty falan degil onlari hic sevmem benim koca nobetci yav. En son epidural yapiyodu

2 2kedi_1deli arkadaşının erken doğuma girmesi benim de gözümü korkuttu biraz. Yazdıklarını okudum ve hemen pijama takımı sipariş ettim internetten. Aqua (cossybyaqua yazıyor kendi sitesinde) diye bi marka, bayağı beğendim, lohusa geceliği ve pijaması aldım.

Ben dun lcw den bi takim aldim cok begendim. Baska bi tane daha bakicam.

Kızlar bebişlere aldıklarınız hayırlı olsun hepimiz sağlıkla sıhhatle giydirmeyi nasip eder Allah inşallah Ben her dışarı çıktığımda bir iki bir iki bir şey aldım tamamladım gibi bir kaç parça da kışlıklar çıkınca alacağım.Benim de muhtemelen aralık sonu olacak doğumum.Dün bebişimin beşiğini ve dolabını aldım ben de

Evet oglumda da dr önermemişti. Azda olsa suan hatirlayamadigim bir riskten bahsetmisti. 2 tas civarinda sunnet olmustu bu sebeple
Ben de vazgectim yenidogan sunneti yaptirmaktan. Onun hayatini olumsuz etkilemesin de biz zorlanacaksak da varsin olsun:)

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Çekmeceli bir şey önerdi bana arkadaşlar? Siz nasıl bir dolap aldınız?

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Çekmeceli bir şey önerdi bana arkadaşlar? Siz nasıl bir dolap aldınız?
Teşekkür ederim.Ben beşiği çekmeceli aldım kanzdan dolabı ise çekmecesiz boydan boya kapaklı içi çok bölmeli aldım Pierre cardinden ikisinin de modeli aynı olunca takım oldu

Merhaba kızlar nasılsınız ben biraz stresliyim yarın rahim ağzına dikiş atılacak allahım bebeğimi korusun inşallah dua edin bizim için
Allah yardımcın olsun içini ferah tut bir
şey olmayacak Allah’ın izni ile Bu işlem hem senin için hem bebişin için daha iyi olacak doktorlar bu sebeple bu işlemi yapıyor bu yönden düşün ve içini rahatlat

Uzun zamandir kaburga agrim vardi yani tam kaburganin orda oldugu icin oyle diyordum ama 10. Haftamdan beri falan var. Karaciger kapsulu geriliyor ondan herhalde falan demistik ama dun gece uyutmayinca sabah esimin yanina hastaneye gittim. Usg baktirdik safra kesemde nur topu gibi minik tasciklarar varmis hemen bi hocayla gorustuk son trimestera girmemis olsan ameliyat derdim gebeligin ortasinda olsan yapardik ama simdi en son artik iyice zorlayana kadar bekleriz dayanilmayacak noktada olursa yada kanala duserse ameliyat ederiz dedi. Allahtan kanalda degil kanalda olsa hemen ameliyat dedi. Bide sag bobregimde buyume varmis takip dediler..

Usg bakan doktor devletten emekliymis bide devlette ayrintili gebelik bakiyodum dedi bebisede soyle bi bakti keyfi yerinde.

Yalniz bu agri beni öldurecek.. bide ya nezle grip gibi bisey oluyorum yada gebelik riniti basladi nefes alamiyorum

çok geçmiş olsun inşallah cok zorlamadan bitirirsin hamileliği.. Bende bir kaç gündür gün içinde burun tıkanıklığı yanma sanki gripmiş veya olacakmış gibi olup olup geçiyor korkuyorum valla fena grip olmaktan

Tesekkur ederim.. ya benim daha once dusukle sonuclanan gebeligimde gebelik riniti diye bisey olmustu simdide ondan korkuyorum valla cunku feci bisey surekli burnun tikali oluyor uyutmuyor

Dogum icin alinan gecelik ve pijamalari inanılmaz sacma buluyorum. Fotograf cektirmek icin alinan gereksiz aksesuarlar bence. Bi arkadasimin dogumu icin hastaneye gitmistik, genis ve uzun bi t-shirt getirmişti dogum sonrasi icin. Gogus kismi da emzirmeye musaitti.
Hemsireler bile şaşırmıştı, sacma sapan dantelli gecelikler - pjimalar getiriyorlar, bak bu ne rahatmış diye.
Herkesin kendi tercihi tabi ama cicekli balonlu oda süslemeleri, ozel dantelli boncuklu gecelikler, kafada bilmem kimin annesi yazili taçlar beni benden aliyor. Kesinlikle yaptirmiycam. Populer kültürün baskilari olarak görüyorum.

Boncuklu dantelli seylere bende deliriyorum. Ben ustu gomlek gibi olan pijama takimlarindan aldim normalin bi beden buyugu sonrasinda evde de kullanabilicem

Oda susu cok abartilmadigi surece yani oyle bilmem kimin annesi falan yazmadigi surece soft renkler bi kac sus olabilir gibi. Benimkinde en azindan ikramlik biseyler olacak o kesin. Oda zaten cok buyuk bide esimin calistigi hastane yapmasak olmaz gibi duruyor.

Tesekkur ederim.. ya benim daha once dusukle sonuclanan gebeligimde gebelik riniti diye bisey olmustu simdide ondan korkuyorum valla cunku feci bisey surekli burnun tikali oluyor uyutmuyor
Canim öncelikle gecmis olsun . Cok üzüldüm taş olmasina , gebelik zaten zor bir olay ustune baska hastalik eklenmesi daha zor . Burun tikanikligi bende 2.hamileligimde oldu ama cok feci birsey tamamen hayatini etkiliyor . Gece bile uyuyamiyorsun filan. Ama hicbir doktor gebelik riniti diye birsey demedi cozumde onermedi . Zaten burda ilac yazma diye birsey yok gibi ;( bu hamieligimde de olacak diye cok korkuyorum . Cunku burnum bayagi hassas oldu artik fisfis kullanamiyorum cok kullandigim icin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…