2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Edirnedemi oturuosunz

Meehaba herkese bende 21 haftalık oldum ayrıntılı usg den sonra dr rahım ağzı ve boyunada baktı rahım ağzı kısa dedi serklaj yapalım dedi salı günü yapacak ama korkuyorum bişey olmaz inşallah bakırköy sadi konukta dr um

Icini ferah tut canim bis3y olmayacak.saglikla bebeklerimizi kucagimiza alacagiz

arkadaşlar merhaba,

doğum ücretleri konusunda görüştünüz mü hastanelerle. ben izmirdeyim kent hastanesi 5400 tl dedi .sizin aldığınız fiyat var mı?

Ben 7 senedir kullanıyorum:)
Bosch marka:) Memnun musun dersen evet çok memnunum:)

Benimde almam lazim malum kedilerde var bide ben alerjigim.. electrolux falan baktim bosch da bakabilirim. 7 sene onceki modelden memnunsan illa yenilere bakmam gerekmiyor demek ki gerci camasir makinem bosch 12 yillik

Selam kızlar bi kaç haftadır feci derecede ayak tabanı ağrısı çekiyorım üstüne dahi basamıyorum internette ayak numarası büyyor yazıyor bu günde kışlık ayakkabılarım olmayınca acaba doğru mu dedim inşallah geçici bir şeydir

arkadaşlar merhaba,

doğum ücretleri konusunda görüştünüz mü hastanelerle. ben izmirdeyim kent hastanesi 5400 tl dedi .sizin aldığınız fiyat var mı?

Daha konusmadim zaten esim konusucak ama sadece oda ucreti indirimli 1500 e falan gelicek gibi. O da esimin calistigi hastane diye.. buda benim tahminim tabi. Bizde bu islerle esim ilgileniyor. Doktorumda 5 binden asagi almaz bence

Benim.1.aydir var ya .. sanki cok sert bi zemine basmisim acimis gibi ustune basinca.aciyor.

Benimde almam lazim malum kedilerde var bide ben alerjigim.. electrolux falan baktim bosch da bakabilirim. 7 sene onceki modelden memnunsan illa yenilere bakmam gerekmiyor demek ki gerci camasir makinem bosch 12 yillik

Yani zaten son modellerin fiyatı uçmuştur büyük ihtimal. Orta halli bir modelini alsan seni götürür bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…