2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Olaya çokta sıradan birşeymiş gibide bakmamak lazım acıkcası tabıkı abartılı şeylersen bahsetmiyorum ama insan muhakkak giydiğinede odasına da dikkat ediyor.. Hani ünlülerin odasındaki gibi koca masalar aynalı süsler çember balonlar falan değil ama güzel bir kapı süsü yatağın iki başına bir kaç balon bebeğimin yanımda duracağı yatağa evdeki beşiğinin cibinliğini takacağım ve küçük kurabiye şekerleme vs tarzı ikramlık. Belki bunlar bile kimisine abartıdır ama ben mutlu oluyorum birileri yaptığı için yapmak değil emek vermek özenmek mutlu ediyorGecelik meselesine gelince bence bu bırazda kendini iyi hissetmek adına daha özenli giymeyi düşünüyorum şöyle ki regl günlerinde bile insan evde pijamayla dolanınca kendini hasta hissediyor sürekli yatası geliyor halsiz gibi en azından ben öyleydim o yuzden evdeyken cok pijama yatmaya giydiğim kıyafetlerden giymemeye dikkat ediyordum. doğumda öyle birşey kapalı bir bayanım mesela sırf rahat diye kafama tülbent üstüme bluz giymek istemiyorum ama yinede gözüme hoş gelen biri krem daha sade şık biri renkli günlük pijama aldım birde kolları şifon önü drapeli gecelik bebeğimle daha güzel görüneyim kardeşlerim fotoğraf çeksinler diye aldım. he dantelli güpürlü incili boncuklu mu değil ama benim normalde de kullanmadığım şeyler incik boncuk

Merhaba aynı sıkıntı ben de de var şu an ikinci gebeliğimde gebelik hipertansiyonunyaşamıltım muhtemelen yine öyle olacak takipte kalmak lazım

Merhaba aynı sıkıntı ben de de var şu an ikinci gebeliğimde gebelik hipertansiyonunyaşamıltım muhtemelen yine öyle olacak takipte kalmak lazım
Damarlarla ilgili yapılan ölçümde PI ve RI değerleriniz kaç çıktı acaba? Raporunuzda yazar. Geçirimin oranı da önemli tabi. Şuan tansiyonunuz nasıl?

Burun tikanikligi devletteki doktorlarin cok taktigi bisey degil. Ozeldekiler daha konfor odakli olduklari icin tabi hemen biseyler oneriyolar ama zaten ilac yok serum fizyolojik falan anca o da bi ise yaramiyor bir de kbbciler bi tedavi uyguluyor. Eger devam ederse oyle bisey yaptiririm artik. Cunku normalde de cok alerjik biriyim bi turlu duzelmez burnum ikisi bir arada fena.

Kaçıncı haftada yasamistiniz gebelik tansiyonu? Bir de kan sulandırıcı kullandınız mı? bende de direnç var tansiyonum norm şimdilik

Geçmiş olsun inşallah seni daha fazla zorlamadan geçirirsin hamileliğini havalar soğumaya başladı umarım yakalanmayız nezle gribe.

Kaçıncı haftada yasamistiniz gebelik tansiyonu? Bir de kan sulandırıcı kullandınız mı? bende de direnç var tansiyonum norm şimdilik
18 de başlamıştı kan sulandırıcı ve tansiyon ilacı kullanmıştım bu sefer dr gerek yok sukandırıcıya dedi zaten plSenta vs oluşmuş bir etkisimolmaz dedi

Ayh benim de hiç içimden gelmiyordu böyle şeyler ama herkeste bir hazırlık görünce sanki zorunlu gibi hissediyordum.Bu tarz şeyler içten gelme ile ilgili sanırım.Devlet doğum hastanesinde doğum yapacağım için zaten oda süsleme imkanım yok ordan yırtıyorum Ama evimizdeki odasının kapısına süs almayı düşünüyorum ve de hediyelik magnet anneanne babaanne teyzeye filan.Gecelik konusunda da daha kullanışlı ve rahat edebileceğim bir şey bakınıyorum.

18 de başlamıştı kan sulandırıcı ve tansiyon ilacı kullanmıştım bu sefer dr gerek yok sukandırıcıya dedi zaten plSenta vs oluşmuş bir etkisimolmaz dedi
Ben baştan beri corasprine kullaniyordun şimdi 20. Haftadan beri iğne de kullanıyorum şimdilik tansiyon iyi gidiyor ama yine de endişeliyim ilk dogumunuz ne zaman oldu? İnşallah bu sefer tansiyon probleminiz olmaz. Sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah

Ben baştan beri corasprine kullaniyordun şimdi 20. Haftad
Çok geçmis olsun inşallah doğumuna kadar bu süreci sorunsuz atlatirsin. Hepimiz hayırlısıyla kavusalim bebeklerimize inşallah. Bir de ben bişey sormak istiyorum bende de çok az pıhtılaşma riski varmış corasprine baştan beri içiyordum ama igneye bir haftadır başladım çok mu geç kaldım iğne için acaba?

Teşekkürler ilk değil ikinci de sıkıntı olmuştu ama arterlerde sıkıntı yoktu tansiyon problemi olmuştu bebek 36+ 5 de 2780 gr doğdu

Teşekkür ederim canım inşallah iyi olacak

Geçmiş olsun üstüste gelmiş hepsi bende de alerji azdı hapşırmaktan duramıyorum 2 gündür tıkanıyorum gözlerim yanıyor ateşim var gibi hissediyorum üşüyorum ama yok, doktora gitsem ne verecek derken kaldım öyle işe de gidince dşnlenilmiyor

Ayni durum ama.disari cikinca falanda gecmiyor. O yuzden gebelik riniti herhalde dedim yatinca daha kotu ayakta daha iyi.. soyle bisey tavsiye edeyim. Zyrtec pediatrik surup ve sinus rinse diye bisey var burun icini yikamak icin o iyi geliyor

Cok pihtilasma riski derken ne cikti mesela tahlilde. Coraspirin kullanip bu zamana kadar sorunsuz gelmissin simdi igne ile destek olucaksin sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…