- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Olaya çokta sıradan birşeymiş gibide bakmamak lazım acıkcası tabıkı abartılı şeylersen bahsetmiyorum ama insan muhakkak giydiğinede odasına da dikkat ediyor.. Hani ünlülerin odasındaki gibi koca masalar aynalı süsler çember balonlar falan değil ama güzel bir kapı süsü yatağın iki başına bir kaç balon bebeğimin yanımda duracağı yatağa evdeki beşiğinin cibinliğini takacağım ve küçük kurabiye şekerleme vs tarzı ikramlık. Belki bunlar bile kimisine abartıdır ama ben mutlu oluyorum birileri yaptığı için yapmak değil emek vermek özenmek mutlu ediyorDogum icin alinan gecelik ve pijamalari inanılmaz sacma buluyorum. Fotograf cektirmek icin alinan gereksiz aksesuarlar bence. Bi arkadasimin dogumu icin hastaneye gitmistik, genis ve uzun bi t-shirt getirmişti dogum sonrasi icin. Gogus kismi da emzirmeye musaitti.
Hemsireler bile şaşırmıştı, sacma sapan dantelli gecelikler - pjimalar getiriyorlar, bak bu ne rahatmış diye.
Herkesin kendi tercihi tabi ama cicekli balonlu oda süslemeleri, ozel dantelli boncuklu gecelikler, kafada bilmem kimin annesi yazili taçlar beni benden aliyor. Kesinlikle yaptirmiycam. Populer kültürün baskilari olarak görüyorum.
Merhaba aynı sıkıntı ben de de var şu an ikinci gebeliğimde gebelik hipertansiyonunyaşamıltım muhtemelen yine öyle olacak takipte kalmak lazımMerhaba kızlar, ben de bugün ayrıntılı ultrason yaptırdım ve damarlarımdan birinde akımın sorunlu olduğunu öğrendim. Doktorum bebeğin gelişimi haftasına uyumlu olduğu için ve tansiyonum normal olduğu için şuan bi tedaviye ihtiyaç duyulmadığını söyledi. Kafama takıldı,aramızda bu sorunu yaşayan bikaç kişi var sanırım, en son U UMUDUN bahsetmişti. Sizde tedaviye nasıl karar verildi? Acaba ilaç kullanmayarak hata mı yaparım yoksa doktoruma güveneyim mi?
Damarlarla ilgili yapılan ölçümde PI ve RI değerleriniz kaç çıktı acaba? Raporunuzda yazar. Geçirimin oranı da önemli tabi. Şuan tansiyonunuz nasıl?Merhaba aynı sıkıntı ben de de var şu an ikinci gebeliğimde gebelik hipertansiyonunyaşamıltım muhtemelen yine öyle olacak takipte kalmak lazım
Canim öncelikle gecmis olsun . Cok üzüldüm taş olmasina , gebelik zaten zor bir olay ustune baska hastalik eklenmesi daha zor . Burun tikanikligi bende 2.hamileligimde oldu ama cok feci birsey tamamen hayatini etkiliyor . Gece bile uyuyamiyorsun filan. Ama hicbir doktor gebelik riniti diye birsey demedi cozumde onermedi . Zaten burda ilac yazma diye birsey yok gibi ;( bu hamieligimde de olacak diye cok korkuyorum . Cunku burnum bayagi hassas oldu artik fisfis kullanamiyorum cok kullandigim icin .
Kaçıncı haftada yasamistiniz gebelik tansiyonu? Bir de kan sulandırıcı kullandınız mı? bende de direnç var tansiyonum norm şimdilikMerhaba aynı sıkıntı ben de de var şu an ikinci gebeliğimde gebelik hipertansiyonunyaşamıltım muhtemelen yine öyle olacak takipte kalmak lazım
Geçmiş olsun inşallah seni daha fazla zorlamadan geçirirsin hamileliğini havalar soğumaya başladı umarım yakalanmayız nezle gribe.Uzun zamandir kaburga agrim vardi yani tam kaburganin orda oldugu icin oyle diyordum ama 10. Haftamdan beri falan var. Karaciger kapsulu geriliyor ondan herhalde falan demistik ama dun gece uyutmayinca sabah esimin yanina hastaneye gittim. Usg baktirdik safra kesemde nur topu gibi minik tasciklarar varmishemen bi hocayla gorustuk son trimestera girmemis olsan ameliyat derdim gebeligin ortasinda olsan yapardik ama simdi en son artik iyice zorlayana kadar bekleriz dayanilmayacak noktada olursa yada kanala duserse ameliyat ederiz dedi. Allahtan kanalda degil kanalda olsa hemen ameliyat dedi. Bide sag bobregimde buyume varmis takip dediler..
Usg bakan doktor devletten emekliymis bide devlette ayrintili gebelik bakiyodum dedi bebisede soyle bi bakti keyfi yerinde.
Yalniz bu agri beni öldurecek.. bide ya nezle grip gibi bisey oluyorum yada gebelik riniti basladi nefes alamiyorum
18 de başlamıştı kan sulandırıcı ve tansiyon ilacı kullanmıştım bu sefer dr gerek yok sukandırıcıya dedi zaten plSenta vs oluşmuş bir etkisimolmaz dediKaçıncı haftada yasamistiniz gebelik tansiyonu? Bir de kan sulandırıcı kullandınız mı? bende de direnç var tansiyonum norm şimdilik
Ayh benim de hiç içimden gelmiyordu böyle şeyler ama herkeste bir hazırlık görünce sanki zorunlu gibi hissediyordum.Bu tarz şeyler içten gelme ile ilgili sanırım.Devlet doğum hastanesinde doğum yapacağım için zaten oda süsleme imkanım yok ordan yırtıyorumDogum icin alinan gecelik ve pijamalari inanılmaz sacma buluyorum. Fotograf cektirmek icin alinan gereksiz aksesuarlar bence. Bi arkadasimin dogumu icin hastaneye gitmistik, genis ve uzun bi t-shirt getirmişti dogum sonrasi icin. Gogus kismi da emzirmeye musaitti.
Hemsireler bile şaşırmıştı, sacma sapan dantelli gecelikler - pjimalar getiriyorlar, bak bu ne rahatmış diye.
Herkesin kendi tercihi tabi ama cicekli balonlu oda süslemeleri, ozel dantelli boncuklu gecelikler, kafada bilmem kimin annesi yazili taçlar beni benden aliyor. Kesinlikle yaptirmiycam. Populer kültürün baskilari olarak görüyorum.
Ben baştan beri corasprine kullaniyordun şimdi 20. Haftadan beri iğne de kullanıyorum şimdilik tansiyon iyi gidiyor ama yine de endişeliyim ilk dogumunuz ne zaman oldu? İnşallah bu sefer tansiyon probleminiz olmaz. Sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah18 de başlamıştı kan sulandırıcı ve tansiyon ilacı kullanmıştım bu sefer dr gerek yok sukandırıcıya dedi zaten plSenta vs oluşmuş bir etkisimolmaz dedi
Ben baştan beri corasprine kullaniyordun şimdi 20. Haftad18 de başlamıştı kan sulandırıcı ve tansiyon ilacı kullanmıştım bu sefer dr gerek yok sukandırıcıya dedi zaten plSenta vs oluşmuş bir etkisimolmaz dedi
Çok geçmis olsun inşallah doğumuna kadar bu süreci sorunsuz atlatirsin. Hepimiz hayırlısıyla kavusalim bebeklerimize inşallah. Bir de ben bişey sormak istiyorum bende de çok az pıhtılaşma riski varmış corasprine baştan beri içiyordum ama igneye bir haftadır başladım çok mu geç kaldım iğne için acaba?Uzun zamandir kaburga agrim vardi yani tam kaburganin orda oldugu icin oyle diyordum ama 10. Haftamdan beri falan var. Karaciger kapsulu geriliyor ondan herhalde falan demistik ama dun gece uyutmayinca sabah esimin yanina hastaneye gittim. Usg baktirdik safra kesemde nur topu gibi minik tasciklarar varmishemen bi hocayla gorustuk son trimestera girmemis olsan ameliyat derdim gebeligin ortasinda olsan yapardik ama simdi en son artik iyice zorlayana kadar bekleriz dayanilmayacak noktada olursa yada kanala duserse ameliyat ederiz dedi. Allahtan kanalda degil kanalda olsa hemen ameliyat dedi. Bide sag bobregimde buyume varmis takip dediler..
Usg bakan doktor devletten emekliymis bide devlette ayrintili gebelik bakiyodum dedi bebisede soyle bi bakti keyfi yerinde.
Yalniz bu agri beni öldurecek.. bide ya nezle grip gibi bisey oluyorum yada gebelik riniti basladi nefes alamiyorum
Teşekkürler ilk değil ikinci de sıkıntı olmuştu ama arterlerde sıkıntı yoktu tansiyon problemi olmuştu bebek 36+ 5 de 2780 gr doğduBen baştan beri corasprine kullaniyordun şimdi 20. Haftadan beri iğne de kullanıyorum şimdilik tansiyon iyi gidiyor ama yine de endişeliyim ilk dogumunuz ne zaman oldu? İnşallah bu sefer tansiyon probleminiz olmaz. Sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah
Çok teşekkür ederim cevap için çok sağolunTeşekkürler ilk değil ikinci de sıkıntı olmuştu ama arterlerde sıkıntı yoktu tansiyon problemi olmuştu bebek 36+ 5 de 2780 gr doğdu
Teşekkür ederim canım inşallah iyi olacakAllah yardımcın olsun içini ferah tut bir
şey olmayacak Allah’ın izni ileBu işlem hem senin için hem bebişin için daha iyi olacak doktorlar bu sebeple bu işlemi yapıyor bu yönden düşün ve içini rahatlat
Amin canım inşallahinşallah rahat geçer canım bebeğin için önemli sağlıkla büyüsün doğsun
Sağ pı 1.38 sınır olan bu rı 0.68 sol Pı0.96 rı 0.57Damarlarla ilgili yapılan ölçümde PI ve RI değerleriniz kaç çıktı acaba? Raporunuzda yazar. Geçirimin oranı da önemli tabi. Şuan tansiyonunuz nasıl?
Rica ederim illa kötü olacak diye birşey yok hem tek taraflı olması da kötünün iyisi en azından diğer taraftan rahat beslenir bebişÇok teşekkür ederim cevap için çok sağolun
Geçmiş olsun üstüste gelmiş hepsi bende de alerji azdı hapşırmaktan duramıyorum 2 gündür tıkanıyorum gözlerim yanıyor ateşim var gibi hissediyorum üşüyorum ama yok, doktora gitsem ne verecek derken kaldım öyle işe de gidince dşnlenilmiyorUzun zamandir kaburga agrim vardi yani tam kaburganin orda oldugu icin oyle diyordum ama 10. Haftamdan beri falan var. Karaciger kapsulu geriliyor ondan herhalde falan demistik ama dun gece uyutmayinca sabah esimin yanina hastaneye gittim. Usg baktirdik safra kesemde nur topu gibi minik tasciklarar varmishemen bi hocayla gorustuk son trimestera girmemis olsan ameliyat derdim gebeligin ortasinda olsan yapardik ama simdi en son artik iyice zorlayana kadar bekleriz dayanilmayacak noktada olursa yada kanala duserse ameliyat ederiz dedi. Allahtan kanalda degil kanalda olsa hemen ameliyat dedi. Bide sag bobregimde buyume varmis takip dediler..
Geçmiş olsun üstüste gelmiş hepsi bende de alerji azdı hapşırmaktan duramıyorum 2 gündür tıkanıyorum gözlerim yanıyor ateşim var gibi hissediyorum üşüyorum ama yok, doktora gitsem ne verecek derken kaldım öyle işe de gidince dşnlenilmiyor
Ben baştan beri corasprine kullaniyordun şimdi 20. Haftad
Çok geçmis olsun inşallah doğumuna kadar bu süreci sorunsuz atlatirsin. Hepimiz hayırlısıyla kavusalim bebeklerimize inşallah. Bir de ben bişey sormak istiyorum bende de çok az pıhtılaşma riski varmış corasprine baştan beri içiyordum ama igneye bir haftadır başladım çok mu geç kaldım iğne için acaba?
Sağ PI 1.01 - RI 0.60Sağ pı 1.38 sınır olan bu rı 0.68 sol Pı0.96 rı 0.57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?