- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Sınır 1.40 dedi doktorum 1.38 ölçülen sıkıntıymış öyle söylediSağ PI 1.01 - RI 0.60
Sol PI 1.06 - RI 0.62
Benim ikisi de sınırda ama ikisinde de direnç var. İlaca gerek yok dedi. İlk hamileliğim acemiyim bu konuda. Sana şuan bişey verdi mi? Beslenme tavsiyesinde bulundu mu?
Ben omega 3 içmiyordum, midemi bulandırıyordu, durumu öğrenince başladım. Kanı sulandırmada çok etkili. Mümkün olduğunca da az tuz tüketicem. Bebeğin gelişimi iyi olduğundan ilaca gerek yokmuş. Takip edilecekmişim. İnsan yine de korkuyor. Akşamları tansiyon ölçüyorum iyi çıkıyorSınır 1.40 dedi doktorum 1.38 ölçülen sıkıntıymış öyle söyledi
Omega yı doktorun mu tavsiye etti ben şu an hiç birley kullanmıyorum sadece Demir hapı. Tansiyonun da sınır da yakında yükselirBen omega 3 içmiyordum, midemi bulandırıyordu, durumu öğrenince başladım. Kanı sulandırmada çok etkili. Mümkün olduğunca da az tuz tüketicem. Bebeğin gelişimi iyi olduğundan ilaca gerek yokmuş. Takip edilecekmişim. İnsan yine de korkuyor. Akşamları tansiyon ölçüyorum iyi çıkıyor
Omega hamilelikte tavsiye ediliyor zaten. Direnç olayı ortaya çıkmadan da tavsiye etmişti ama bulantılarım o zaman bitmemişti,içersem daha çok bulanıyordu. Bulantın bitince başla demişti. Şimdi içmeye başladım. Sen de danışabilirsinOmega yı doktorun mu tavsiye etti ben şu an hiç birley kullanmıyorum sadece Demir hapı. Tansiyonun da sınır da yakında yükselir
Allah yardımcın olsun canımMerhaba kızlar nasılsınız ben biraz stresliyim yarın rahim ağzına dikiş atılacak allahım bebeğimi korusun inşallah dua edin bizim için
Geçen sene ameliyat olmuştum, o zaman bulamamıştım, mecbur kolları dantelli bir gecelik almıştım dünya paraya. İyi ki bi gecelik almışım, hastanede çok rahat ettim ama Bir daha da asla giymedim tabi. Parasını çıkarması için bu sene doğum yapan herkese verdim, 6 kişi kullandı. İçim rahatladı. Şimdi çok daha ucuza, sade, dantelsiz evde de giyebileceğim pijama ve gecelik aldım. Çok salaş da değil, şık sayılır. Bence sorun lohusa geceliği üreten firmalarda, illa bir fırfır, illa bi dantel koyuyorlar.Dogum icin alinan gecelik ve pijamalari inanılmaz sacma buluyorum. Fotograf cektirmek icin alinan gereksiz aksesuarlar bence. Bi arkadasimin dogumu icin hastaneye gitmistik, genis ve uzun bi t-shirt getirmişti dogum sonrasi icin. Gogus kismi da emzirmeye musaitti.
Hemsireler bile şaşırmıştı, sacma sapan dantelli gecelikler - pjimalar getiriyorlar, bak bu ne rahatmış diye.
Herkesin kendi tercihi tabi ama cicekli balonlu oda süslemeleri, ozel dantelli boncuklu gecelikler, kafada bilmem kimin annesi yazili taçlar beni benden aliyor. Kesinlikle yaptirmiycam. Populer kültürün baskilari olarak görüyorum.
Çok geçmiş olsun. Böylesi daha iyi olacak, her şey Minnak için. Dua edeceğim size, inş sağlıkla kucaklar, mis kokusunu içinize çekersiniz.Teşekkür ederim canım inşallah iyi olacak
Geçmiş olsun. İnş safra taşı kanala düşmez, az ağrılı geçer Doğuma kadar. Doğumdan sonra halledilir. Allah yardımcın olsun.Ayni durum ama.disari cikinca falanda gecmiyor. O yuzden gebelik riniti herhalde dedim yatinca daha kotu ayakta daha iyi.. soyle bisey tavsiye edeyim. Zyrtec pediatrik surup ve sinus rinse diye bisey var burun icini yikamak icin o iyi geliyor
Noktasina virgulune kadar katiliyorum. Benim de bahsettigim buydu.Geçen sene ameliyat olmuştum, o zaman bulamamıştım, mecbur kolları dantelli bir gecelik almıştım dünya paraya. İyi ki bi gecelik almışım, hastanede çok rahat ettim ama Bir daha da asla giymedim tabi. Parasını çıkarması için bu sene doğum yapan herkese verdim, 6 kişi kullandı. İçim rahatladı. Şimdi çok daha ucuza, sade, dantelsiz evde de giyebileceğim pijama ve gecelik aldım. Çok salaş da değil, şık sayılır. Bence sorun lohusa geceliği üreten firmalarda, illa bir fırfır, illa bi dantel koyuyorlar.
Balonlu süslemeler bana da abartılı geliyor. Sevimli, beğeniyorum da ama uğraşamam öyle şeylerle. Benim için abartılı. Kapı süsü bile zor geliyor. Onu da aileden birileri halleder inş. Yoksa benim kapı boş kalırbebek kıyafetlerini bile beyaz aldım hep sadeliği biraz abartmış olabilirim.
Allah nasip ederse hastanede ikram olacak sadece, görümceler ablalar kurabiye filan yapar. Çikolata ve Magnet gibi şeyler yaptıracağım, Kanserli çocuklar umut vakfı diye bir vakıf var, Vakfın online satış marketi var, oraya yaptıracağım inş. Bir hayrım dokunsun o yavrucaklara da. Doğduktan sonra da TEMA’ya fidan bağışı yapacağım Allah nasip ederse.
Cok gecmis olsun insallah doguma kadar cok rahat gecirisin.bebeginide saglikla kucagina alirsin.Uzun zamandir kaburga agrim vardi yani tam kaburganin orda oldugu icin oyle diyordum ama 10. Haftamdan beri falan var. Karaciger kapsulu geriliyor ondan herhalde falan demistik ama dun gece uyutmayinca sabah esimin yanina hastaneye gittim. Usg baktirdik safra kesemde nur topu gibi minik tasciklarar varmishemen bi hocayla gorustuk son trimestera girmemis olsan ameliyat derdim gebeligin ortasinda olsan yapardik ama simdi en son artik iyice zorlayana kadar bekleriz dayanilmayacak noktada olursa yada kanala duserse ameliyat ederiz dedi. Allahtan kanalda degil kanalda olsa hemen ameliyat dedi. Bide sag bobregimde buyume varmis takip dediler..
Usg bakan doktor devletten emekliymis bide devlette ayrintili gebelik bakiyodum dedi bebisede soyle bi bakti keyfi yerinde.
Yalniz bu agri beni öldurecek.. bide ya nezle grip gibi bisey oluyorum yada gebelik riniti basladi nefes alamiyorum
Bende senin gibiyim sabahlari birun tukali gibi.annem kusburnu vermisyi onu kaynTip iciyorum.çok geçmiş olsun inşallah cok zorlamadan bitirirsin hamileliği.. Bende bir kaç gündür gün içinde burun tıkanıklığı yanma sanki gripmiş veya olacakmış gibi olup olup geçiyor korkuyorum valla fena grip olmaktan
Kesinlikle sana katiliyorum yalnizca populer kulturun baskisi o yapti bende yPayim.insan kendini ozel hissetmek ister bebegi icinozel seyler yapmak ister ama abartmaya ne hacet. Ben sadece isimli cikolata yaptırmayı dusunuyorum gelenlere ikram olsun diye.kafamada kirmizi kurdale. Iki tanede sabahlikli gecelik bitti gitti.Dogum icin alinan gecelik ve pijamalari inanılmaz sacma buluyorum. Fotograf cektirmek icin alinan gereksiz aksesuarlar bence. Bi arkadasimin dogumu icin hastaneye gitmistik, genis ve uzun bi t-shirt getirmişti dogum sonrasi icin. Gogus kismi da emzirmeye musaitti.
Hemsireler bile şaşırmıştı, sacma sapan dantelli gecelikler - pjimalar getiriyorlar, bak bu ne rahatmış diye.
Herkesin kendi tercihi tabi ama cicekli balonlu oda süslemeleri, ozel dantelli boncuklu gecelikler, kafada bilmem kimin annesi yazili taçlar beni benden aliyor. Kesinlikle yaptirmiycam. Populer kültürün baskilari olarak görüyorum.
Ben oglumum dogum gununde Temaya fidan bagislamistim.gelenlere cikalotnain yaninda tohumda hediye etmeyi dusundum ama dedim kimse ekmez bosa gider diye vazgectim.Geçen sene ameliyat olmuştum, o zaman bulamamıştım, mecbur kolları dantelli bir gecelik almıştım dünya paraya. İyi ki bi gecelik almışım, hastanede çok rahat ettim ama Bir daha da asla giymedim tabi. Parasını çıkarması için bu sene doğum yapan herkese verdim, 6 kişi kullandı. İçim rahatladı. Şimdi çok daha ucuza, sade, dantelsiz evde de giyebileceğim pijama ve gecelik aldım. Çok salaş da değil, şık sayılır. Bence sorun lohusa geceliği üreten firmalarda, illa bir fırfır, illa bi dantel koyuyorlar.
Balonlu süslemeler bana da abartılı geliyor. Sevimli, beğeniyorum da ama uğraşamam öyle şeylerle. Benim için abartılı. Kapı süsü bile zor geliyor. Onu da aileden birileri halleder inş. Yoksa benim kapı boş kalırbebek kıyafetlerini bile beyaz aldım hep sadeliği biraz abartmış olabilirim.
Allah nasip ederse hastanede ikram olacak sadece, görümceler ablalar kurabiye filan yapar. Çikolata ve Magnet gibi şeyler yaptıracağım, Kanserli çocuklar umut vakfı diye bir vakıf var, Vakfın online satış marketi var, oraya yaptıracağım inş. Bir hayrım dokunsun o yavrucaklara da. Doğduktan sonra da TEMA’ya fidan bağışı yapacağım Allah nasip ederse.
dua edin tatliş anneler ben ankilozan spondilit yani ( iltihapli eklem romatizmasi) var 1 aydir yuruyemiyorm hareket edince kalca kemiklerim kirilacak hamilelikten dolayida ilac kullanamiyorum surekli kasiliyorum bebegimde kasiliyor burda 3.5 ayimiz kalmiz nasil gecirecem bilmiyorum dua edin sagsalim yavrumu kucağıma alayim oyle bi duruma gelmisim nasil bakarim yavruma yenede ALLAH buyuk yardim eder yaşım 27 dogumda tuplerimi baglamayi dusunuyorum cunku kendime bakamiyorum bebisimden sonra cocuk istemiyorum zor hastalik kimsemde yok yanim da yardimci olsun dogum yapinca oglum 31 aylik olur rabbim bunlari bagislasin bana amin amin insallah sizinkilerinide size bagislasin amin inşallah
malesef dr i lac vermek istemedi doguma az kaldigi icin kullansam bile digumdan 2 ay once birakmam gerekiyormus gittigim dr ise erken dogum olsa sikinti olurKortizonlu ilaclardan kullanamiyor musun. Benim baska sorunum var kasilma icim falan kullaniyorum kortizon
Fv R506- Q506 heterezigot çıktı diğer 2 değer normal çıktı. Çok teşekkür ederim cvp içinCok pihtilasma riski derken ne cikti mesela tahlilde. Coraspirin kullanip bu zamana kadar sorunsuz gelmissin simdi igne ile destek olucaksin sadece.
benım listem bu şekilde aldıklarım gelenler vs eksiksizkizlar ihtiyaç listesi var mi hazirda ya gereksiz seyler olmayan az ve öz
Allah razı olsun canım amin inşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma alcamÇok geçmiş olsun. Böylesi daha iyi olacak, her şey Minnak için. Dua edeceğim size, inş sağlıkla kucaklar, mis kokusunu içinize çekersiniz.
Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kavusacaksin evladına. Dualarım seninleİşlem bitti çıktım inşallah bebeğim sağlıkla büyüyüp gelcek dünyaya dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?