2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sağ PI 1.01 - RI 0.60
Sol PI 1.06 - RI 0.62
Benim ikisi de sınırda ama ikisinde de direnç var. İlaca gerek yok dedi. İlk hamileliğim acemiyim bu konuda. Sana şuan bişey verdi mi? Beslenme tavsiyesinde bulundu mu?
Sınır 1.40 dedi doktorum 1.38 ölçülen sıkıntıymış öyle söyledi

Sınır 1.40 dedi doktorum 1.38 ölçülen sıkıntıymış öyle söyledi
Ben omega 3 içmiyordum, midemi bulandırıyordu, durumu öğrenince başladım. Kanı sulandırmada çok etkili. Mümkün olduğunca da az tuz tüketicem. Bebeğin gelişimi iyi olduğundan ilaca gerek yokmuş. Takip edilecekmişim. İnsan yine de korkuyor. Akşamları tansiyon ölçüyorum iyi çıkıyor

Omega yı doktorun mu tavsiye etti ben şu an hiç birley kullanmıyorum sadece Demir hapı. Tansiyonun da sınır da yakında yükselir

Omega yı doktorun mu tavsiye etti ben şu an hiç birley kullanmıyorum sadece Demir hapı. Tansiyonun da sınır da yakında yükselir
Omega hamilelikte tavsiye ediliyor zaten. Direnç olayı ortaya çıkmadan da tavsiye etmişti ama bulantılarım o zaman bitmemişti,içersem daha çok bulanıyordu. Bulantın bitince başla demişti. Şimdi içmeye başladım. Sen de danışabilirsin

Geçen sene ameliyat olmuştum, o zaman bulamamıştım, mecbur kolları dantelli bir gecelik almıştım dünya paraya. İyi ki bi gecelik almışım, hastanede çok rahat ettim ama Bir daha da asla giymedim tabi. Parasını çıkarması için bu sene doğum yapan herkese verdim, 6 kişi kullandı. İçim rahatladı. Şimdi çok daha ucuza, sade, dantelsiz evde de giyebileceğim pijama ve gecelik aldım. Çok salaş da değil, şık sayılır. Bence sorun lohusa geceliği üreten firmalarda, illa bir fırfır, illa bi dantel koyuyorlar.
Balonlu süslemeler bana da abartılı geliyor. Sevimli, beğeniyorum da ama uğraşamam öyle şeylerle. Benim için abartılı. Kapı süsü bile zor geliyor. Onu da aileden birileri halleder inş. Yoksa benim kapı boş kalır bebek kıyafetlerini bile beyaz aldım hep sadeliği biraz abartmış olabilirim.
Allah nasip ederse hastanede ikram olacak sadece, görümceler ablalar kurabiye filan yapar. Çikolata ve Magnet gibi şeyler yaptıracağım, Kanserli çocuklar umut vakfı diye bir vakıf var, Vakfın online satış marketi var, oraya yaptıracağım inş. Bir hayrım dokunsun o yavrucaklara da. Doğduktan sonra da TEMA’ya fidan bağışı yapacağım Allah nasip ederse.

Ayni durum ama.disari cikinca falanda gecmiyor. O yuzden gebelik riniti herhalde dedim yatinca daha kotu ayakta daha iyi.. soyle bisey tavsiye edeyim. Zyrtec pediatrik surup ve sinus rinse diye bisey var burun icini yikamak icin o iyi geliyor
Geçmiş olsun. İnş safra taşı kanala düşmez, az ağrılı geçer Doğuma kadar. Doğumdan sonra halledilir. Allah yardımcın olsun.
Burun tıkanıklığı için de geçmiş olsun. İnsanı uyutmayan bir şey. İnş geçer.

Noktasina virgulune kadar katiliyorum. Benim de bahsettigim buydu.

Cok gecmis olsun insallah doguma kadar cok rahat gecirisin.bebeginide saglikla kucagina alirsin.

Bende senin gibiyim sabahlari birun tukali gibi.annem kusburnu vermisyi onu kaynTip iciyorum.

Kesinlikle sana katiliyorum yalnizca populer kulturun baskisi o yapti bende yPayim.insan kendini ozel hissetmek ister bebegi icinozel seyler yapmak ister ama abartmaya ne hacet. Ben sadece isimli cikolata yaptırmayı dusunuyorum gelenlere ikram olsun diye.kafamada kirmizi kurdale. Iki tanede sabahlikli gecelik bitti gitti.
Ben oglumum dogum gununde Temaya fidan bagislamistim.gelenlere cikalotnain yaninda tohumda hediye etmeyi dusundum ama dedim kimse ekmez bosa gider diye vazgectim.

dua edin tatliş anneler ben ankilozan spondilit yani ( iltihapli eklem romatizmasi) var 1 aydir yuruyemiyorm hareket edince kalca kemiklerim kirilacak hamilelikten dolayida ilac kullanamiyorum surekli kasiliyorum bebegimde kasiliyor burda 3.5 ayimiz kalmiz nasil gecirecem bilmiyorum dua edin sagsalim yavrumu kucağıma alayim oyle bi duruma gelmisim nasil bakarim yavruma yenede ALLAH buyuk yardim eder yaşım 27 dogumda tuplerimi baglamayi dusunuyorum cunku kendime bakamiyorum bebisimden sonra cocuk istemiyorum zor hastalik kimsemde yok yanim da yardimci olsun dogum yapinca oglum 31 aylik olur rabbim bunlari bagislasin bana amin amin insallah sizinkilerinide size bagislasin amin inşallah

Kortizonlu ilaclardan kullanamiyor musun. Benim baska sorunum var kasilma icim falan kullaniyorum kortizon

kizlar ihtiyaç listesi var mi hazirda ya gereksiz seyler olmayan az ve öz
benım listem bu şekilde aldıklarım gelenler vs eksiksiz bırde alacaklarım var tabi ama kendime bebeğe almaya bıraktım listedekiler yeterli doğuncada alırım ihtiyaca göre

Eklentiler

• 15693181053091027143316.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 92
  • 15693181344431490829325.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 102
  • 1569318186363957277604.webp
    19 KB · Görüntüleme: 101
  • 1569318290877385103707.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 95
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…