- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Aa neden olmuyor acaba inşallah çözüm bulunurYok ikisinede tikliyorum hic bisry olmuyor. Daha oncede oyle oldu neden anlamiyorum. Hayir yani o.kadar bilgisayar kullanirim herturlu sorunda beni ararlar. Bilmem ne bunu cozemedim.. calismalarim.devam edecek
Aa neden olmuyor acaba inşallah çözüm bulunur
dosya ekleden deneyince ne cikiyor.Ya renkli hic bisey yok sari tulum bile zor buldum hersey ya pembe ya mavi ya beyaz...
Bide ben niye foto yukleyemiyorum telefondan giriyorum diye mi anlamadim
Tesekkur ederim daha iyileri sizin bebislere oks2unyaaa çok tatlılar güle güle giydirmek nasip olsun
Insallah benimkide viskon kumastir :) zaten bir tane daha alicak annem olmazsa dedigin gibi internetten siparis vereyim. Yok cok renkli degil bence cok tatli renkleri :) ustune sabahlik yerine hirka aldim ben tek renk , malum ocakta dogum lohusayken üşüyebiliyor insan. Benim ikinci dogumum mayista oldu bayagi üşümüstüm :) Rabbim hayirli kolay dogumlar nasip etsin hepimize insallah. Normal dogum kolay olsun diye yapilacak seyler oluyor tavsiye ederim :) yeni duyduklarimi bende deneyecegim :)Ama bunun ayni modeli pamuklu olanlarida var. Bunlar viskon kumas diye geciyor. Pamuklular diz yapabilir. Netten siparis verdirebilirsen oyle bak istersen. Nasillar bu arada fazlami renkli olmus ne dersin... dugmeli olmalarini sevdim.. bide dugmeli gecelik bulsam super olucak
Insallah benimkide viskon kumastir :) zaten bir tane daha alicak annem olmazsa dedigin gibi internetten siparis vereyim. Yok cok renkli degil bence cok tatli renkleri :) ustune sabahlik yerine hirka aldim ben tek renk , malum ocakta dogum lohusayken üşüyebiliyor insan. Benim ikinci dogumum mayista oldu bayagi üşümüstüm :) Rabbim hayirli kolay dogumlar nasip etsin hepimize insallah. Normal dogum kolay olsun diye yapilacak seyler oluyor tavsiye ederim :) yeni duyduklarimi bende deneyecegim :)
benim 2 hafta sonra olacak şeker yüklemesi bakalım ne cıksınSlm hnmlar,biz 25+3olduk.şeker yüklemesi yapildi sonuclar iyi cikti cok şükür.Henu alisverise baslamadik.Sanirim birdahaki ay baslariz artik.Sizlerde durumlar nasil seker yuklemesi yapan yok mu biraz oludum ama denk gelmedi hic
Merhaba bende 25+2 deyim aramızda 1 gün var şeker yüklemesi için Tetonoz aşısı 2. Dozunu bekliyorum ikisini bir arada çıkartmak istedimSlm hnmlar,biz 25+3olduk.şeker yüklemesi yapildi sonuclar iyi cikti cok şükür.Henu alisverise baslamadik.Sanirim birdahaki ay baslariz artik.Sizlerde durumlar nasil seker yuklemesi yapan yok mu biraz oludum ama denk gelmedi hic
23. Haftadayım ve iki kilo aldım benim için süperMerhaba bende 25+2 deyim aramızda 1 gün var şeker yüklemesi için Tetonoz aşısı 2. Dozunu bekliyorum ikisini bir arada çıkartmak istedim
Benim alış veriş işlerim tamemen bitti 30. Haftada kıyafet yikama ve cantalamizi hazırlamayı planlıyorum.
Herşey yolunda çok şükür tek sıkıntım çok fazla istahliyim ve kilo çok alıyorum yürüyüşe düzenli olarak çıkmaya başlarsam sanırım birazcık önüne geçebilirim.
Sizin kilo alımınız nasıl
Birazda bunyenin kendi yapisiyla alakali tabi ama hurma yemenin kolaylastirdigini arastirabilirsin. Ben yemistim digerlerinde de . Acilmayi kolaylastiriyormus. Perine masaji varmis onu yapip dikissiz dogum yapan akrabam var ama yeni ogrendim kendim yapmadigim icin birsey diyemem :) insallah dikissiz kolay dogum olur :)Bende ayni sekilde pudra rengi bi hirka aldim. Sabahlik kullanilmiyor zaten..
Valla benim esim dogum kolaylastirmak icin yuruyusten baska biseye inanmiyor
Benim 152 cikti seker. 100lugu yapalim dedi ben istemedim. Diyet ve yuruyus yap o zaman dedi. Seker olcum cihazi aldkm. Hergun ac ve tokluk sekeri olcup haftalik rapor edicm dr a. Insallah dikkat edeblrm.Slm hnmlar,biz 25+3olduk.şeker yüklemesi yapildi sonuclar iyi cikti cok şükür.Henu alisverise baslamadik.Sanirim birdahaki ay baslariz artik.Sizlerde durumlar nasil seker yuklemesi yapan yok mu biraz oludum ama denk gelmedi hic
Dün yapılsın diye sağlık ocağına gittim ilkinde orda yaptırmıştım, artık yapmıyorlarmış ben de nerede yaptırsam diye düşünüyorumSlm hnmlar,biz 25+3olduk.şeker yüklemesi yapildi sonuclar iyi cikti cok şükür.Henu alisverise baslamadik.Sanirim birdahaki ay baslariz artik.Sizlerde durumlar nasil seker yuklemesi yapan yok mu biraz oludum ama denk gelmedi hic
Dün yapılsın diye sağlık ocağına gittim ilkinde orda yaptırmıştım, artık yapmıyorlarmış ben de nerede yaptırsam diye düşünüyorum
Bebimde önümüzdeki hafta yapilacak sejer yuklemesi.ne cikar bikmiyorum.Merhaba bende 25+2 deyim aramızda 1 gün var şeker yüklemesi için Tetonoz aşısı 2. Dozunu bekliyorum ikisini bir arada çıkartmak istedim
Benim alış veriş işlerim tamemen bitti 30. Haftada kıyafet yikama ve cantalamizi hazırlamayı planlıyorum.
Herşey yolunda çok şükür tek sıkıntım çok fazla istahliyim ve kilo çok alıyorum yürüyüşe düzenli olarak çıkmaya başlarsam sanırım birazcık önüne geçebilirim.
Sizin kilo alımınız nasıl
Bir dahaki kontrole halledeyim o zaman teşekkür ederimHastanelerde cok ucuz bir test bi ozele gidip yaptirin bence
bende aynı23. Haftadayım ve iki kilo aldım benim için süperama bi taraftan da endişeleniyorum çok mu az diye. Mümkün olduğunca hareket halindeyim ve abur cubur pek yemem. İlk gebeliğimde 20 kilo almıştım ve ödem vardı şimdi ilk çocuğun sorumluluğu var koşturmaca var haliyle hareket fazla. Bende böyle istiyordum Allah gönlüme göre verdi
evet perine masajını ve hurmayı bende duydum 32 34 haftadan sonra perine masajı yapmak iyiymiş haftada 3 mü 4 gün mü neydi sanırım ben doktoruma danışıp yapmayı düşünüyorum hurma yemekte aklımdaBirazda bunyenin kendi yapisiyla alakali tabi ama hurma yemenin kolaylastirdigini arastirabilirsin. Ben yemistim digerlerinde de . Acilmayi kolaylastiriyormus. Perine masaji varmis onu yapip dikissiz dogum yapan akrabam var ama yeni ogrendim kendim yapmadigim icin birsey diyemem :) insallah dikissiz kolay dogum olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?